Уповільнення.Немає необхідності дрочити в будь-якому місці і зробити щось. Я не хочу орієнтуватися на кращий день і порівняти минулий момент з ним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Я не хочу відкинути список завдань, див. їх на важливі і неімпортні. Що говорить мій серце.
Я не хочу відповісти на будь-які скарги проти мене. Я не хочу довести або переконувати вас іншим чином. Не тому, що я погоджуюсь з думками іншого, але тому що
Я не хочу витрачати час і енергію, намагаючись переконувати вас. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Прийміть мою і іншим перебуванням.
Я не хочу бути правими. Що потрібно зникнути самостійно. Я невірно, і досить багато. Я навчився запитати про прощення і визнати мої помилки. Натюрморт складний, резистує все. Але це так приємно і просто.
Чи не ви? Просто спробуйте. Визволення і стан легкості варто. Вам не потрібно турбуватися про те, що ви не повинні працювати разом з шімом і провиною. Ви просто називаєте речі, які вони є. Найголовніший ключ до інтимності є щирістю. Найпростіша практика, яка може змінити свідомість, правдивість. Для себе та інших.
Скажіть, що вам не подобається, надсилайте подвійні повідомлення, не маючи прихованих очікувань. Щоб сказати чесно, що ви боїтеся, що вам не заражають, що вам потрібна підтримка. Найдовший для мене був визнати мій страх. Перш за все, себе. Виставляючи свої почуття, знімаючи всі маски, демонструючи вразливість. Моїй людині не дали часу.
Але я дав, щоб отримати сильніше. Просто переглядайте, просто відчуваючи, просто живе. Щоб відмовитися, не в контексті «не те, що буде», але в сенсі «Я даю, що буде». Немає необхідності в конформуванні, не потрібно з'являтися.
Якщо собака атакує, то не потрібно чистити її, але потрібно лише замерзнути. Так відчувається почуття.
Просто зупинка, уповільнення, йти глибоко. Світ легше, ніж ми думаємо. Все відбувається вчасно і відповідно до мудрих законів. Все, що треба для нас.
Ми можемо заперечувати реальність, скільки ми хочемо, але речі не зміняться. Життя просто буває. Що ви думаєте про це. До тих пір, як ви думаєте, що відбувається до вас, є помилковою помилкою, і ви не заслуговуєте його, ви отримаєте стук. За час.
Час прийшов, коли немає необхідності протистояти, не потрібно нічого зображувати. Це такий великий мес.
Я більше не хочу відповісти на коментарі капелюшок на мої статті, щоб переконувати інших, які вони не розуміли все, і тепер я поясню, як це. Чому? Що таке функціональність в цій дії? Хто хоче це? Що робити? Що таке мета коментатора? І все падає на місце.
Ви дивитеся на речі по-різному, з іншого кута. Я, хто може не любити мене. Але це не робить мене гірше. Це просто думка. Деякі думки повинні слухатися, а інші - обходити, як пудли в дощову погоду. Так, життя має різні набори. Я можу змінити і речі, які я не можу контролювати. Відторгнення інших не мій сюжет. Це процес, який йде по іншому, не мене.
Я не хочу, щоб мати більше задоволення і говорити про що-небудь. Я люблю себе самотньою, і я знаю, що це тільки робить мене менш самотніми, ніж перебування в присутності деяких людей.
Я не хочу змінити будь-який і змінити їх в власний стиль. Не тому, що я зрозуміла, що це робить. Я бачив справжню красу тих, хто навколо мене. Я не хочу нічого змінити в міліметрі. На деякий момент багато недоліків перетворилися в переваги, всі «ямниці» стали «розумними». Інші мінуси людей, що знаходяться біля шахти, стали потужним знаком рівності. Ми дуже любимо. Ми хочемо, щоб любити, прийматися, інтимність, ніжність.
Ми не робимо ніяких планів. Не тому, що я даю все, щоб перенести акценти життя, але
Я знаю, що найважливіше в житті, я завжди знайшов час.й Для цього не потрібен тиждень. Плани завжди про завтра, і намір, що ви дихати сьогодні. Дихання життя можливо тільки зараз, не можна планувати навіть 5 хвилин попереду. Просто спробуйте тримати дихання протягом 5 хвилин і ви будете розуміти.
Я не хочу чекати осені і осені навесні. Я не хочу слідкувати за погодними сайтами, коли циклон проходить і поліпшується погода. Що зараз? Чи не життя, але підготовка до неї або решетар?
Я не хочу посміхатися, коли я сумний, я не хочу говорити, коли я не потребує слів, я не хочу пояснити, коли я не розумію.
Я просто хочу жити...
Я хочу бачити дитину посміхатися і думати про те, що наш день буде схожий, не хто вони будуть рости. На сьогоднішній день ми працюємо. І що ми будемо ставити в нашу емоційну пам'ять прямо зараз буде визначати своє майбутнє.
Хочу відчувати кожну людину, яка життя переходить на мене.Послухайте свою особисту мелодію душі, ніжно доторкнувшись до її рядків.
Хочу пахнути квітучу льдену, їсти вишні, дивитися дитячі купання в фонтані. Такі моменти наповнені любов'ю, що запалюються в кутах очей. Не дивно чути, «Щасливий костюм!»
Михайло Литвик: В дійсності шлюб часто перетворюється в пекл.До того, як ви думаєте, довірте свою інтуїцію.Я знаю. Я маю власний щастя масштабу. Покоївка коханої людини, моменти суліту, сортування малюка в вусі, нічні години творчої роботи, відгуки клієнтів. Зробляючи складний простий. Це багато. Для мене.
Я не знаю, що буде завтра, це моя робота, щоб бути щасливою сьогодні.
Автор: Тетяна Сарапіна
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: sarapina.info/lichnaya-shkala-schastya/