ТЕСТ: Хто контролює здоров’я?

Нижче наведено анкету на основі багатовимірних ваг охорони здоров’я.

Заявка складається з трьох масштабів.

1. Внутрішній лок управління (I):Він відображає ваше почуття контролю над здоров’ям.

2,2 км Ваги управління потужними іншими (R): Цей масштаб показує ступінь, який ви вважаєте, що «потужні інші» (наприклад, лікарі) відповідають за Ваше здоров’я.

3. У Вага контрольного пристрою ©: Цей масштаб показує, скільки ви вважаєте, що здоров'я залежить від шансів, удачі або долі.

1713181

Точки на локус контрольних ваг

Розрахунок кількості балів, які ви набираєте на кожну шкалу.

1,1 км А рахунок 23-30 вказує, що ви тримаєте цей вид. Наприклад, якщо ви набираєте високий рівень шансів, ви вважаєте, що ваше здоров’я залежить від шансу.

2.15-22 вказує на те, що ви помірно прихильнитесь до цього або цього переконання. Наприклад, помірний бал на масштабі управління потужними іншими засобами, які ви частково впевнені, що ваше здоров'я залежить від потужних інших.

Багатовимірна анкета для здоров’я

5 - Абсолютно згодні.

4 - Я погоджуюсь

3 - Я важко відповісти

2 - незгодні

1 - Абсолютно не погоджується

Внутрішній локус контрольної ваги (/)

1,1 км Коли я хворий, тільки мій настрій допомагає мені відновити.

2,2 км Я контролюю здоров’я.

3. У Якщо я хворий, це мій злом.

4. У Моє здоров’я найбільше впливає на мої дії.

5. Умань Якщо я подбаю про себе, я можу уникнути хвороби.

6. Жнівень Якщо я не шкодую свого тіла, я буду здоровим.

Ваги контролю за потужними іншими (R)

1,1 км Регулярно відвідав мій лікар, я можу уникнути розвитку цього або цього захворювання.

2,2 км На першому ознакі хвороби я проконсультую фахівця.

3. У Моя сім'я повинна бути стурбована здоров'ям.

4. У Лікарі подбають про своє здоров’я.

5. Умань Якщо я можу відновити, це пов'язано з турботою інших людей (докторів, медсестер, членів сім'ї та друзів).

6. Жнівень Що говорить лікар.

浜у 涓 蹇

1,1 км Неважливо, що відбувається, якщо я хворий, я хворий.

2,2 км Ільнес падає на мене, як сніг на голову.

3. У Як швидко відновити зазвичай залежить від випадку.

4. У Забезпечуючи гарне здоров’я, значною мірою залежить від справи.

5. Умань Що робити, щоб запобігти хворобі, я можу ще хворіти.

6. Жнівень Якщо я не хворий, я не хворий.

6-14 точок вказують на те, що ви не тримаєте цю віру. Наприклад, якщо у вас є низький бал на масштабі внутрішнього локусу контролю, це означає, що ви не вірите в свої здібності, щоб запобігти захворюванням і вилікувати.

Наприклад, високий бал на внутрішній локус контролю і низький або помірний бал на масштабах потужних інших і шансів вказує, що ви людина, яка переконує вашу здатність контролювати своє здоров'я.

Якщо у вас є помірні результати на вашому внутрішньому локусі контролю, ви можете відчувати, що ви можете іноді контролювати своє здоров'я, а іноді не.

Харчова токсичність: Продукти, які створять нашу енергію Як отримати рак з вашого будинку: 10 порад

Ви не думаєте, що ви можете контролювати своє здоров’я. Якщо бал на потужних інших є вищим, ніж на інших двох масштабах, то вірте, що ваше здоров’я залежить від інших людей (наприклад, лікарів). Якщо бали на шансі перевищують решту показників, то вірте в залежність Вашого стану здоров'я від волі, долі або удачі.

Отже, ви отримали уявлення про те, що, на вашу думку, ваше здоров'я залежить від. Ми не можемо повністю керувати перебігом нашого життя, але не лікуємо. Ми можемо змінити нашу відповідь на стрес.

Автор: Андрій Білловкін

Джерело: www.beloveshkin.com/2014/12/blog-post_91.html