12 кроків широтності: Дякуємо всім, хто бажає

Я дуже вдячний за те, що я думав протягом років. Він пішов через розум і прийшов через серце. Тексти пісень, а це означає: І я зрозумів, що я прийшов до життя. І я вдячний тим, хто допоміг мені дістатися.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Настає час в житті, коли ви нарешті усвідомлюєте його.

Одного разу я помітив хороший друг шахти. Вона почала висловлювати свою незадоволеність тим, що вона зробила стільки для інших хороших справ, допомогла їм багато, але не отримала визнання, а не вдячність від них. Тоді на певних точках вона почала скаржитися на мене, що я був просто, як уважний, як і всі інші. Я запитую її, щоб зробити щось, і я не вдячний їй за це. Я думав про її слова і її поведінку. Питання подяки за її архівом. Я завжди був обмежений сухим «о» або «завдяки тебе», який для мене був синонім з вдячністю. Але я знав, що я був частиною мене в її поведінці. Це моє дзеркало.

Я вирішив змінити свою поведінку. В першу чергу я став більш уважним для неї і почав говорити більше і частіше, що бажав почути «завдяки тебе». Поступово я починав сказати «завдяки тебе» іншим людям. Я змінив. Змінюється через дзеркала.

浜у 涓 蹇

Я прочитав і почув багато про подяку від різних книг і статей. Але що вдячність ніколи не стала частиною мого життя. Так, я можу бути ввічливим і культурним, я можу сказати подяку. Але це було вся частина деяких правил, які повинні слідувати. У всіх словах не було душі або серця. Вони часто звучать механічно. І відчували його люди.

І тепер, завдяки мій друг, я вже вирішив, що я нарешті дізнався цю подяку. Але, як це виявилося пізніше, я помилився і говорячи “завдяки тебе” і “завдяки ви” недостатньо. Все божевільне. Я знаю від мого розуму, що це було потрібно, щоб він був правий, що людина, яка зробила щось для вас, повинна бути вдячна. Навіть діти навчаються сказати подяку. Але все ж, я був щасливим, бо я не можу зробити інакше. Я вдячний за навчання, як я думав в той час, щоб бути вдячним.

Я був впевнений, що я був дуже вдячний людині, поки я отримав прямий і жорстокий серцебиття з дуже близької людини. І я не знаю, чому. Я був ніжним і турботливим, уважним, завжди допомагаючи і надаємо підтримку. Я взяв на рішення багатьох повсякденних питань, зробив, замість розмови, і в відповідь, не те, що я не отримав вдячність, так як здавалося мені, я нічого не отримав. Вона зауважила, що вона не помітила правильні речі, що з'являються в будинку, що все я був звичайним і самооцінним. Я зробив торт для свого свята і не почув її відповідь, чи вона сподобалося її або ні. Рідке «завдяки тебе» було свого роду сухим і середнім. Вона думала її поведінку була нормальною і я думав, що вона була самою.

Я думав, що я навчився подякувати людям, я очікував інших, щоб зробити те ж саме. Вони кажуть, що якщо ви очікуєте подяку за те, що ви зробили, ви продаєте свої послуги, не даючи їм. Ця думка є місцем бути, але будь-яка людина радий, коли хтось цінує і дякую йому. Тим не менш, коли ви парилися. Видатність іноді може виступати як замір у балансі дати і взяти. Я ніколи не отримав цю подяку. Я просто не відчуваю себе. Я був чудесним, чому вона лікувала мене таким чином. Бо я не думаю, що я заслугував. Але десь в підсвідомому я знав, що вона дзеркалила щось, тільки я не розумію, що і найголовніше для чого.

Вона мала дуже красиву і глибоку неземну душу. На Землі є кілька таких душ. Одного разу її душа подарувала мені, що вона була і де вона прийшла. Я був захоплений глибиною моєї душі, до чого я бачив: її краса і бабуся. Важко описати слова. Щоб побачити всю палітру кольорів, які занурили її внутрішній Всесвіт, її душу. І я зрозумів, як мала я до неї. І це велика і глибока душа, як я думав, не можна в принципі, щоб ви щось погане і не будемо вдячні. Але я був неправильним. Ілюзію, що мій ілюзій був скорочений.

Відповідав мені відповідь і розуміння тільки після того, як мій серце зламався. Точно, кам'яна оболонка, в якій зламався серце. Він був болючим, але як я зрозумів пізніше, інакше це не вдалося. Я займався духовним зростанням протягом багатьох років, і мій серце не був дійсно відкритим. Закрили. Поразок, нарешті, зробив мене серцем. Відкривається біль.

І я зрозумів, що вона дзеркалила мене. До моїх очей був картина внутрішнього Всесвіту коханого, краси і величі, які так зачарували мене. Я зрозумів, що я ніколи не подякував Всесвіту. Я не подякував батькам, які подарували нам усім. Я не подякував їй за те, що я маю, я не хотів би бути живим і добре, не сидячи в колясці, що у мене є хороша робота, не боже життя. Усе Всесвіті я не оцінив, як вона не оцінила. Все це всесвіт дав мені і приносив до мого дому, я взяв на себе. І всесвіт зробив мене торт для мого свята, і я його не скажу, і я не скажу подяку. Все, що ми маємо в цьому житті, тільки через всесвіт. І я не маю, що вдячність не тільки в моєму серці, але навіть в моїх думках.

Що я хочу від інших? Але якщо ви не помилитеся тим, що завжди буде хтось в житті, який покаже вам. І був один. І це може бути тільки така велика душа, яка допомогла мені зрозуміти. Зрозуміти змінити. Вона була вчителькою.

Про нас І коли я подякував Всесвіту вперше в моєму житті, подякував батькам, подякував всім тим, хто мене боляче, серце почало заповнювати безумовну любов і подяку. Він був лише коли я відчував цю енергію, яка я розумію, що вірна вдячність була і як вона відрізнялася від того, що я думав, що я дізнався довго.

І найцікавіше, що після того, як мій серце відкрився і енергія вдячності заповнила мене, я почав отримувати слова вдячності від того, що я вважаю невиграним, і де я не рахував на них взагалі. Так мій урок пройшов.

Тепер я зловив, і з вдячністю Всесвіту, кожен новий день починається.

І більше. Після введення практики подяки в життя і практикуючи його щодня, я відчув, як я почав міняти, так як весь життя почав міняти, і головне, я відчував потік. Я почав відчувати себе різними. Це було лише завдяки тому, що мій життя став більш гармонійним.

«Для того, що я хотів би мати більше, ніж можливість бути вдячними. За подякою не тільки найвеличезніша тюрма, але мати всіх інших віртуозів. свінгери

Не один навчить вас вдячні, а не батькам, а не дідусь, ні онукам, ні вчителям. Від центру серця ви можете тільки приїхати. Кожен має власний процес, власний шлях. І він унікальний. Спасибі, якщо ви можете приїхати до цього.

Батьки і викладачі можуть навчити вас сказати подяку. Вони можуть навчити вас подякувати вам. Ви можете бути культурним і полоітом. Але вірною подякою у вас буде розкрита зовсім по-різному. Не в результаті будь-якого викладання. У якийсь момент ви приїжджаєте до себе. А потім подякувати всім тим, хто привів вас до цієї реалізації, це розуміння. І це буде так, щоб відкрити світ у вас.

Чудовість - любов. Для того, щоб бути вдячним, щоб дати місце в серці до одного, вам спасибі.

Так, з подякою Всесвіту ця стаття почала для мене. І я зрозумів, що для того, щоб подяку жити в серці, потрібна регулярна практика. Шлях до істинної подяки має кілька кроків. І отримати через них, потрібно зробити дванадцять простих, але при цьому складних кроків.

12 кроків шанування, що людина повинна пройти через пошук цілісності та внутрішньої гармонії.

Деякі з цих кроків будуть надані вам особливо важко, деякі прості, і, можливо, все. Ви можете пройти через них послідовно. Перший майстер, потім переїзд на інший. Або ви можете «засліпити» все відразу. Зробіть свій час. Не робити це для всіх. Зроби себе. Почуття!

Кожен крок є одним кроком до себе, до його істинної сутності. Кожен крок - розширення внутрішнього простору. Коли ви сказали подяку, ви відчуєте внутрішній простір. Відчуйте вірний внутрішній світ.

Не існує словесних формул у словах подяки. Покажіть, як ви відчуваєте. Ви можете бути спокійними, ви можете бути голосними. Дуже дякую. Немає необхідності, тільки вам потрібно.

Дякуємо Всесвіту.

Спасибі Всесвіту, Бог, Життя, Кратор для всіх, хто дав вам. Все, що ви маєте, все, що ви маєте, є через Всесвіт.

Я вдячний всім за життя, відданий мені і батькам, і вашій дитині. Я вдячний життя для того, щоб жити повністю і побачити всі кольори навколо мене. Я подякував Всесвіту за свої подарунки, за свою турботу, за те, що він заповнює своє життя з чимось днем: емоції, подарунки, речі, події, кольори, люди, робота. Я вдячний Всесвіту не будучи єдиним. Є багато чудових людей навколо мене, що послав мене до навчання, для підтримки, болю без яких не буде рости, щастя.

Я був відхилений Creator, що я не мав черевики.

Поки я зустрілася з хлопцям, які не мали ніг.

Омар Хайям

Дякуємо батькам, мамі та дізі.

Ваша мама і ваш да дав вам життя. Це найголовніше, що ви повинні подякувати їм. Так, вони не можуть дати вам щось більше: здоров'я, освіта, щасливий дитинства, благополуччя. Ви можете відхилити їх і жити в тому, що постійне оновлення. Але не судити їх. Візьміть відповідальність за вашу долю в руки. Дякуємо батькам за те, що вони отримали: життя.

Якщо ви прийняли батьки, дякую їм. Дякуємо їм за те, що ви поїдете за це життя, супроводжуючи вас, викладання, наготування вас, піклуючись про вас.

Я подякую мамі і таду за життя, вони дав мені. Вони довгалися, але життя дала мене. У мене є місце в серці.

Дякую.

Дякуємо родині. Ваше здоров’я, благополуччя, стосунки, успіх.

Я подякую сім'ї, мої дідусь і мої дідусь за невидиму підтримку вони дарують мені. Для безпеки, для здоров'я, для благополуччя, для успіху.

Дякуємо дітям.

Дякуємо дітям та іншим. Діти є кращими освіченими. І найголовніше, вони дають можливість відчути себе батьками і творцями. Ви повинні бути вдячні дітям та Всесвіту за участь у створенні та породі нового життя.

Дякуємо дітям за свою погоду і життєдіяльність, за свою внутрішню свободу і відсутність кордонів. Що навчають дорослих. Діти мало вчителів. Діти є дзеркалом. Ви просто дізнаєтесь про це.

Я вдячна за те, що я відчув себе, як тато і для того, щоб допомогти мені краще зрозуміти своїх батьків. Я вдячна своїй дочці, щоб дати мені можливість відчути те, що повна сім'я, що догляд і любов. Дякую за уроки терпіння.

Дякуємо старим людям.

Завдяки старій вікі людина починає бачити і розуміти, що є час. Старий вік часто пов'язаний з мудрістю. Ми завжди намагаємося показати нам речі, які ми не хочемо шукати. Дзеркальне дзеркало Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але час прийде для нас, щоб побачити себе в цьому дзеркалі. Ми побачимо, що ми можемо бути різними. Нехай кожен в цьому дзеркалі бачить себе і зрозуміти, що він дає зрозуміти.

Дякую за ваш старий вік. Що вона намагається показати нам через призму часу ще не зрозуміло багатьох нас, але дуже цінний. Старий вік - це досвід. Чудовий досвід багатьох поколінь. Оцінити його. Дякую за можливість уникнути помилок. Помилки, які всі покоління проходять через. Повага літніх і всіх літніх людей. Нам важко зрозуміти їх, адже для багатьох нас подорож просто починається. Ми не отримали, де вони пішли ще.

Якщо ви хочете дізнатися, що чекає вас і що ви станете, подивіться. І ви побачите, що ви побачите. Я, це занадто рано для вас. Але дякую за те, щоб показати вам іншу реальність. Яка реальність ви хочете створити для себе?

Я подякую моїм дідусь, тим я ще пам'ятаю для тих, хто з них пов'язаний. Для своєї любові, теплоти і догляду. Я вдячний всім старшим людям, які я зустрічаю на вулиці, на громадському транспорті, за життєвий досвід, які намагаються передати мені. Я подякував старій людині не розуміти багато речей, але я бачу, що їх існування має велике значення. Дякуємо вам за те, що ви знаходитесь тут. Це, ймовірно, найважчий крок для мене ... Але я даю вам своє серце і ваш життєвий досвід. Дякуємо!

Дякуємо жінкам.

Дякуємо жінкам. Неважливо, що ваш гендер. Природа влаштована таким чином, що в ній є і чоловік, і жінка. І ці два полярні принципи у всіх нас. У кожній людині є маскулін і жіночні енергії, аніма і анімус. Чоловік, приймаючи жінку в собі, приймає саму жінку. Жінки, які мають дуже міцну чоловічу частину, часто стикаються з проблемою емульсії жіночності. Подаруйте перевагу жінкам, які оточують вас і жінкам, які знаходяться всередині вас.

Всесвіт створив чоловіка як парі. Чоловік стає цілою і завершує свою цілісність тільки через жінку. Жінка через чоловіка. Разом вони доповнюють один одного. Разом вони можуть стати творцями і дати місце для нового життя. Дякую за цю можливість.

Це тільки жінка, що новий людський життя приходить в цей світ і дитина народжується. Дякуємо жінці як матері, як носій нового життя.

Я вдячний всім жінкам, які були в моєму житті і допомогли мені відчути себе чоловіком. Дякую, що я був утворений як чоловіка. І перша жінка є матір'ю. Дружина Третя дочка. Я подякую всім жінкам за уроки, які навчають мене і за те, що мав можливість прийняти їх. Я подякував їм за уроки любові, догляду, уваги, самосухості та геносиності. Я навчився робити речі. Дякуємо всім жінкам з сильними енергійами маскуліну та міцним анімом для уроків, які навчають мене. Це неоцінний досвід для мене. Я навчився приймати свою жіночну частину і розвивати чоловічу частину. Я вдячний жінкам за те, що тільки подружився з ними, я проходив через досвід створення сім'ї, коли замість мого життя було набагато більше – МИ. Я вдячний жінкам за відкриття мого серця. Він був тільки через жінку, що я прийшов, щоб бути дійсно вдячним.

Спасибі чоловікам.

Дякуємо чоловікам. Жінка приймає чоловіка у себе, приймає чоловіка себе. Знайди у чоловіків ті якості, які будуть радувати вас і ви побачите, що без них світ буде різним. Тільки через чоловіка жінка стає матір'ю і подарувати життя іншій людині. Дякуємо чоловікам за любов і турботу, за підтримку і захист.

Я вдячний чоловікам за приведення міцності та мужності, догляду та захисту, інтелекту та прагнення, безболісності та самосухи, дружби та надійності. Я вдячний тим людям, які підтримали мене в складних разів, допомогли мені в складних ситуаціях, допомогли мені стати сильнішими і повернутися на ноги. Я вдячний братам за допомогу і підтримку.

Дякую за вищі духовні аспекти, твоїх ангелів.

Дякуємо вашим вищим духовним аспектам: Вашій душі, Ваше вище само, ваш дух, ваш ангел. Дякуємо батькам небесного. Дякую всім, хто невидимий і підтримує вас. Ви маєте можливість взяти участь у цьому житті. Навіть якщо ви не знаєте про них, дякую їм. Поставити їх на допомогу і бути вдячними за них. Бог у вас. Твій внутрішній Бог є вашим Всесвітом. І кожен має свій власний, він унікальний. Ви не бачили.

Я вдячний за мій душ, мій вищий само, мій дух, мій ангел, мій Небесний Батьки за невидиму підтримку і допомогу, для загоєння, за захист. Для уроків життя я навчаюся ними. Дякую за те, що я не маю значення.

Дякуємо людям, які болять вас.

Дякуємо тим, хто болить вас, свідомо або несвідомо, і спасибі своїм ворогам. Вони, які допомогли вам стати кращими. Вони дають вам необхідні уроки життя. Насолоджуйтеся цими, але важко це може бути для вас, і подякувати їм за свої враження та допомогу, які ви стаєте різними.

Дякуємо всім, хто нас турбує,

Хто свідомо завдає шкоди нам,

Хто руйнує наші плани,

І ми боляче!

О, якщо тільки ці люди

Вони можуть зрозуміти роль

Вони грають в нашому долі.

Захищаючи нас!

Не втратив душу,

А душа, яка не знає,

Як буде щастя в житті вимірюється?

Що таке радість добробуту?

Як виростити і виростити.

Без цих добровольців?

З перешкод, які вони створили

Є тисячі ідей.

Заповнюється хорошістю і світлом

І скажу це сто разів.

Спасибі за все,

Що робити без тебе?

Наталія Дроздова

Я вдячний всім тим, хто мене боляче, або небажливо. Він був тільки через біль, що я міг відчувати серце. Через біль і страждання я зміг відчути і реалізувати те, що життя і що любов. Ви змінили мене. Дякую, Дякую!

Дякую за тих, хто зробив вас добре.

Дякую за тих, хто зробив вас добре. Вони дали вам те, що вони могли. Вони допомогли вам допомогти. Тексти пісень, а це означає: І якщо хтось не дав вам щось, що ви очікували від них, то вони не можуть дати вам це. Не судити його за це. Дякую за те, що ви зрозуміли, що ви зрозуміли і для того, щоб просто бути в житті.

Дякуємо всім, хто робить щось для вас. Навіть якщо ви зробили щось звичайним: прогріте, щоб їсти або мити страви для вас, очищайте свої речі, купили вам ліки або допомогли вам розібратися в чомусь, просто підтримавши вас або давав вам мудру консультацію. Дякую за все. І навіть якщо ви не запитали про це, спасибі вам будь-яким чином. З серця вони просто подбали про вас.

Дякуємо всім тим, хто дасть вам можливість відпочити. Дякуємо всім, хто просто там, коли це важко. Дякуємо всім, хто ділиться з вами, коли ви весело.

Я вдячний всім тим, хто зробив мене добре. І було багато в житті. І я вдячний всім. Я вдячний всім тим, хто дав мені роботу і можливість заробляти життя. Я вдячний всім тим, хто дав мені свою любов і турботу, хто за мене і підтримав мене в складних разів. Я вдячний всім, хто був з мною в радість і сорбу. Я вдячний тим, хто зацікавив мене, іноді зробивши неможливим, зробивши речі, які я не можу зробити себе.

Дякуємо вчителям.

Хтось, його вчитель є матір'ю або батько, для когось його бабуся або діда, для кого він є вчителькою школи або близьким другом. Для кого вчитель є духовною гуру або вчителькою в інституті, тренером з підготовки. Для деяких викладачів просто життя. І це не дуже важливо, щоб ваш вчитель був важливим для того, щоб зрозуміти, що ці люди навчаються. І подякувати їм не тільки за це, але і показати глибину подяки, що ваше серце здатне.

Я вдячний всім вчителям, які навчили мене життя і мудрість, дав мені свої знання, на яких були книги і статті, які я виріс, на семінарах, тренінгах, які я навчався і розвивався. Я вдячний всім людям і ситуаціям, які навчили мене і змінили мене і зробив мене вперед. Я вдячний всім тим, хто я бачив себе як в дзеркалі, які відобразили мої недоліки і показали, що потрібно змінити. Я вдячний тим, хто посилився і допоміг показати свою гідність. Дякую за знання та досвід. Я виріс і розвивався.

Дякую.

Дякую. Якщо ви не маєте достатньої подяки від когось, якщо ви думаєте, що ви зробили багато для когось, і вони відповіли чорною дивовижністю, дякую. І закрийте цей файл. Не зайдіть до нього знову. Не чекайте, щоб люди були вдячні. Якщо ви заслугуєте його, Всесвіт буде вдячний вам. Тексти пісень, а це означає: І вона знайти свій спосіб.

Чудовість - невелика частина самолового. Завдяки собі, ви передаєте цю подяку світовим, іншим людям. Це, мабуть, один з найважчих подяка. Це останній крок, останній крок. Крок до себе.

Ми забуваємо про себе. Дякуємо всім тим, хто ми справді вдячні. Ми подарували їм місце в нашому серці.

Всі ці попередні 11 аспектів подяки, якщо ви пішли через них, тепер є їх місце в вашому серці. А через себе, ви подивитеся в дуже центр вашої душі, в дуже глибині вашого серця, і там ви зустрічаєте їх, всім тим, кому ви вдячні.

Я вдячний собі за те, що я маю, для чого я поділу і дати. Крок за кроком, я перемагаю невелику перемогу над собою. Я подякую всім тим, хто забрав своє вірне місце в серці.

Чудова перемога, що людство знає,

Він не загиблий, і вірить, не над долею.

Ви суддями неба.

Тільки одна перемога за себе.

Омар Хайям

Видатність приймання. Без приймання, немає подяки. Прийняття, визнання, прощення, подяку.

Чудовість – це можливість відчути вашу цілісність, єдність з природою та Всесвітом, відчути гармонію.

Не пропустіть на слова вдячності. Вам не потрібно багато. Є лише два: «завдяки тебе» і «завдяки тебе». Незважаючи на те, що різниця між ними. Більш важливо, що за цими словами. Ваш стан, який ви відчуваєте. Не кожен почне серце. Але слова будуть чути. І це багато.

Коли ви подякуєте кому, розкажіть, що ви вдячні їм. Він ніколи не буде зайвим.

Не чекайте подяки від інших. Звичайно, приємно бути вдячним. Але не вішайте на неї. Не чекайте подякувати тим, хто не може бути вдячний за те, що ви зробили. Прийміть його, як він. Дякуємо йому за досвід, який він дає вам. Дякуємо Вам!

Чудовість має одну дуже важливу властивість – вона може бути відчужена. Небагато сказати про неї. Важливо, що мова йде про джерело. Є тільки одне джерело у людини: серце. Будь-який, що йде від розуму не поганий. Дуже добре. Тексти пісень, а це означає: Але ви можете відчувати себе тільки з вашим серцем.

Дякую за все, щоб отримати щось з нього, але відчувати себе щось. І що ви відчуваєте про це вже багато...

Чудовість є одним з небагатьох і одного з найпотужніших трансформаторних енергій. Пройшовши через вас, ви перетворите, ви стаєте різними, і ви незабаром почнете відчувати себе різними.

Круглий майстер-клас «Розвиток».

Габаритний зображення

Візьміть 13 аркушів паперу A4. На дванадцять сторінок пишуть імена 12 кроків подяки, які ви повинні пройти і записати їх. Помістіть ці листи в коло на підлозі. У центрі кола поставте 13-у сторінку і напишіть «Я».

Стійка в центрі кола, на шматку паперу, яка говорить "І." Поверніть повільно навколо осі і подивіться на кожен лист. Є певна якість вдячності. Спробуйте побачити, як вона проявляється у вас. Послухайте свої почуття. Якими почуттями ви відчуваєте? Скільки це спасибі проявляється у вас або, навпаки, не проявляється? Поверніть повільно, зробіть свій час. Спробуйте зв'язатися з кожним з якостей вдячності, написаних на папері. Як подякувати Вам за це? Ваші почуття можуть змінитися. У певних секторах кола ви можете відчути повну відсутність подяки, а в деяких випадках ви можете мати внутрішню відчуття тепла. Пам'ятайте, що почуття.

Після того, як ви розуміли, почекайте, послухайте те, що ви відчуваєте прямо зараз, що ваше тіло відчувається?

Після того, як на сторінці 1. Це буде вашим першим кроком. Варто сказати: «Дякуй Всесвіту». Це буде вашим першим кроком. Скажіть собі, «Нехай я моя вдячність за всесвіт». Послухайте те, що буде з вами. Які почуття і емоції ви будете мати? Які думки прийдуть до тебе? Які зображення і зображення ви починаєте мати? Можливо, ви побачите деякі конкретні люди, які ви не вдячні, або хто потребує вашої вдячності. Можливо, ви побачите деякі неприємні, не прийняті ситуації. Дякуємо їм, вдячні їм ці люди і ці ситуації. Зайдіть до нас, доки ви маєте почуття та емоції. Дякую за все. І в кінці, коли ви відчуваєте повною, скажеш: «Я вдячний Всесвіту за...» Скажіть мені, що ви вдячні їй. Подаруйте Ваше місце в серці.

Після цього перейдемо в коло на наступну сторінку No 2. Це буде ваш другий крок. Я вдячна батькам. Уявіть свою маму і батька. Що ви відчуваєте? Можливо, ви будете пам'ятати деякі ситуації, пов'язані з ними, для яких ви повинні подякувати і пробачити їх. Дякую. Зробіть свій час. Почуття. Це один з найважливіших етапів, для нього є тільки наші батьки, які ми входимо в цей світ. Якщо у вас сльози, крі, не тримайте їх назад. І спасибі від серця. Після того, як ви завершили роботу, перейдемо на наступний крок. Візьміть наступний крок.

Ви можете знайти складно завершити всі 12 кроків одночасно. Зробіть свій час. Ви можете тільки пройти один крок і відпочивати, а потім перейти на наступний. Виберіть ритм. Мета - завершити всі 12 кроків. Дякуемо! Можливо, ви можете пройти через все одночасно.

Після того, як ви завершили повне коло, всі 12 кроків, знову стояти в центрі кола і знову поверніть по осі і подивіться листи, як ви робили спочатку. Після того, як ви пішли через них, слухайте, як ви відчуваєте зараз? Як ви відчували перший раз, ви були в центрі цього кола, і як ви відчуваєте зараз? Що змінилося в тебе? Як ви змінилися?

Якщо, обходячи коло, ви відчуваєте, що один з кроків, які ви не повністю працювали, ви можете стати на ньому знову і знову почати працювати самостійно.

Ви можете повернутися до цієї вправи і пройти через 12 кроків знову і побачити різницю між тим, як це було і як це зараз.

Ви не повинні робити цю вправу, але просто взяти кілька хвилин на день, щоб подякувати йому. Як ви хочете.

Почати день з словом вдячності. Дякуємо всім батькам. Коли ви йдете зовні, подивіться навколо. Хто ви бачите там? Чоловіки або жінки, діти або старі люди, друзі або вороги? Дякую тим, хто дивиться на тебе і подяка вам. Що таке дзеркало?

Важливо, щоб ви практикували вдячність щодня. Коли ви стаєте постійною частиною, ви відчуєте реальні зміни, які почнуть статися в різних сферах життя.

І пам'ятаєте, що немає такого, як вдячність. Не пропустіть на неї.

Я вдячний всім тим, хто читає і слухав ці слова. Якщо ви читаєте цю статтю до кінця, і не зупинилися на початку читання, то для чого потрібно. Дякуємо!

Дякуємо! Дякуємо! Дякуємо!

Автор: Олег Астапенков