528
Формула для щастя: Бажаю всіх щастя!
Люди думають своє щастя залежить від того, що відбувається, яка форма. Не дивлячись на те, що це те, що відбувається у Всесвіті. Це постійно змінюється. Люди дивляться на нинішній Момент, як вже зіпсовані тим, що сталося, але не повинні бути, або як не відхилені, тому що що це повинно відбуватися. Так вони не бачать глибокої досконалості, властивої Життям, досконалості, що вже існує і завжди є, крім того, що відбувається або не відбувається, за межами форми.
Екхарт Толл, "Нова Земля"
Якщо ви не зробили своє сприйняття в рамках вірувань, з яких побудовано модель «візуальної» існуючої моделі, ви відчуєте, як глибоко з'єднання зі світом. Ви є частиною світу, кожна частина світу. У кожній краплині дощу, в кожному пориві вітру, є ти. І якщо ви зрозуміли, що ваш глибокий зв'язок зі світом, ви побачите невидимість в будь-якому з його проявів, отримувати інформацію з усього світу. З кожної частини існуючого, ви будете мати свого роду «розмова», і відповіді на питання зацікавленості будуть прочитати на кожному етапі.
Мама Аму.
Тепер, щастя. Це старовинна формула для щастя, так само просто, як і будь-який геній. У будь-який час, і це завжди буде корисним. Є тільки одна категорія людей, які не зможуть практикувати формулу щастя: випереджені егости. Так само думав, що вам потрібно, щоб побажати щастя, вони стають незгодними.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви можете сказати, що це один раз, то всі не втратили. :
Формула «Я бажаю всім щастям!» - це потужна методика очищення і загоєння, яка дійсно додає щастя. За допомогою формули «Я бажаю всім щастям!» ви очищаєте розум, розум і тонкі тіла, усунете его, причини хвороби, здоров'я і проблеми в відносинах. Побажання людям щастя можна також, але в цьому випадку ефект менше.
Щиро бажає бути спокійним, свідомим (не автоматично) і якомога швидше. Якщо спочатку це не працює з повагою, ви можете, щирість прийде пізніше, коли егоизм і накопичується негативність. Робота в комфортному темпі, іноді намагатися швидше або повільніше – це може вплинути на швидкість і якість роботи. Найкращий, якщо ви можете комфортно сидіти в соляті, закривати очі, і сказати формулу щастя, зарезервовані на годину і пів разу, щоб нічого не відволікав. Вже більше часу, ніж відволікати тебе.
фраза: «Я бажаю всіх щастя!» є досить загальним, і спочатку рекомендую роботу з конкретними людьми за допомогою формули «Я бажаю Вам щастя». Ви концентруєте на певній людині (представить його ментально) і бажаю йому щастя, від якого він починає світитися з щастям; побачите, як він стає щасливим. Ти можеш побажати йому щастя багато разів до того, як ви можете зробити це щиро, з усім серцем, і побачити (імалін), що він став щасливим. Далі беремо наступну людину на роботу. Коли це можливо, скажте формулу щастя голосу. Якщо це неможливий, поспілкуватися з розумом, краще, ніж не хоче щастя.
Підготовлений для его, щоб протистояти цій практиці, кидаючи думки, такі як:
до Не працює.
- не витрачається час
- Ви нічого не робили?
Як ви хочете, щоб інші щастя, якщо ви не щасливі?
Як може бути щасливим, і я?
Я не хочу щастя іншим. Я хочу щастя собі!!!
Самопізнання з’являться і розсмоктуються в свою обізнаність. Відчуття та емоції (негативно виходить з підсвідомих і розсічень, зникне). Але, працював принаймні одна людина з цією формулою, ви відчуєте смак результату, а потім працювати буде легше – ви дізнаєтеся, чому це зробити. Власний досвід – найкращий доказ ефективності технології. Пам'ятайте, що це самопізність, яка запобігає виникненню дійсно щасливих, самопізніх і щастя несумісних.
«Що ви пропромінюєте, ви отримуєте» – це принцип, на якому працює формула щастя (і цей принцип працює, бо Все одне). Коли ви щиро бажаєте іншому щастя, ви насправді створюєте і радіє щастя і відчуваєте себе. Чим більше ви променете, тим більше ви отримаєте.
Найкраще, коли ви розумієте, що істинне щастя. Неймовірне щастя – це не одне поле (полярність) подвійності «щастя – нещастя». Реальне щастя не є флотом зовнішньої насолоди, вона має внутрішній характер – розуміння істинної сутності. І при бажанні такого роду щастя (розумна, поінформованість, свобода, освітлення), вона має більш сильний ефект, ніж бажання щастя, як тимчасове зовнішнього задоволення. Якщо це важко зрозуміти, чи можна, приклеївши до суть: ви щиро бажаєте людям щастя і побачите, як він стає щасливим. Ви можете уявити, як він поплаває в посмішку, радості, або світиться з надмірною щастям.
Коли ви починаєте бажання щастя іншим, его може протистояти тому, що це не схоже. Вам доведеться пройти це, повторивши формулу «Я бажаю вам щастя». Іноді це може зайняти довгий час. Рекомендую про те, як вони є, після чого его слабшає і припадає. Це правда для кожної людини, яку ви працюєте.
Найважчішим є те, що ви хочете, щоб хтось був щасливим, не маючи на увазі. Его відчуває, що якщо ця людина стає безкоштовною і щасливою, вона (Его) більше не зможе грати з ним в звичайних іграх, з яких вона отримує харчування. Кінець гри для Ego означає зникнення, дихання. Уявіть, що всі ваші рідні, друзі та знайомства стали безкоштовними та щасливими. Вони не можуть бути контрольованими, витяжними рядками, експлуатованими, виготовленими неправильними, нещастяними, виготовленими симпатетичними та ін. Вони абсолютно безкоштовні і щасливі. Як ви відчуваєте? Неприємні почуття або думки вказують, що є щось для роботи з.
Результат:
Можливість без дискомфорту побажати його щастя
- Калмість, релаксація, мир
Почуття рельєфу, визволення
внутрішня радість, щастя або яскраві позитивні емоції
Відновлювані відчуття в організмі (генерується енергія)
До речі, ця формула щастя може бути успішно використана для поліпшення погіршення відносин або позбавлення від неприємностей, які ще одна людина створює для вас. Робота з близькими, близькими, друзями, колегами, роботодавцями та ін. – кожен ви живете, часто взаємодіє з тими, хто мав великий (і особливо негативний) вплив на вас в минулому. Коли ви освоїли формулу щастя, ретельно навчаєте своїх ворогів (це ті, які ви не бажаєте щастя навіть в останньому місці) і див. результат.