6 Золоті правила зцілення Лази людини

На перший погляд, може здатися, що ці правила, навпаки, допомагають загартувати кращі якості у дитини, такі як наполегливість, наполегливість і рішучість. Але це не так. Ось чому ми пояснимо.

У цій статті ви отримаєте докладні рекомендації, які допоможуть перетворити будь-яку дитину в ледачу. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була впевнена в школі, пропустити заняття, уникнути господині, і стати слабкою людиною в дорослому віці, яка не здатна досягти поставлених цілей і контролювати своє життя, то цей посібник особливо для вас!

Рулі 1:

Кожна дитина народжується ліньою. Якщо він не вимушений працювати, він ніколи не візьме ініціативу. Я не хочу. Він буде використовуватися для співачки і в кінцевому підсумку стане працьовитою і успішною людиною. Якщо дитина не вимушена, то він перетвориться на паразит, який не готовий до дорослого.

Русь 2.

Дитина повинна бути слухняною. Якщо дитина не слухає, будьте все можливе, щоб досягти своєї слухання. Якщо пропонували зробити домашню роботу, очищайте приміщення або промийте посуд, він повинен негайно дотримуватися замовлення. В результаті такої освіти дитина стане працьовитим, економічним і дисциплінованим.

Русь 3.

Найкращий спосіб слухати дитину від небажаної поведінки - покарання і позбавлення. Зберігати комп'ютер і дитина добре навчиться. Заборонити його ходити по вулиці, якщо він поганий, а потім, у страхі покарання, він буде виправлений.

Русь 4.

Змії дитини не можна вважати. Якщо дитина є непристойним, збираючись від вашого заповіту, це так тільки тому, що це шкідливо. Які причини змів? Ні. Він просто невеликий і міцний. Краще покарати його без питання або уточнення. Потім дитина завадить боляче.

Рука 5.

Завдання батьків – захистити дитину від помилок. Якщо ваша дитина робить щось неправильно, нехай вони знають заздалегідь. Невірно, щоб ваша дитина, що прагне досягти своєї мети. Покажіть свою дитину найкращого варіанту, який не бачив. Захищаючи дитину від таких помилок і він буде набагато більше від життя, ніж ви можете прийняти.

Рулі 6.

Високий попит зробить дитину реальною особою. Дитина повинна бути слухняною, чесною, розумною, цілеспрямованою. Ви повинні добре навчатися в школі, не бути самопізніми, ви повинні допомогти навколо будинку, поважати своїх літніх людей, грати спорт і принести радість. Постійно порівнювати вашу дитину більш успішним дітям або вказувати їх недоліки. Вмотивує дитину стати краще і він змінить.

Всі ці правила настільки потужні, що використання навіть одного з них дає стабільний і надійний результат освіти мережива. Вони люблять зерна - висаджують їх в родючий грунт дітей і один день невеликий стебло буде рости в могутнє дерево. Посадити всі зерна і ви будете мати розкішний сад.

Відповідність навчання в школі

Люди люблять робити речі, які роблять їх добре. Неперевершено, чим більше негативності пов'язана з конкретною дією, тим менше бажання це зробити. Відповідно, негативний досвід, що стосуються навчання, також дискурує бажання вчитися.

По-перше, батьки радять скуштувати дитину на бідні сорти. Я отримав два - поганий, отримав п'ять - він повинен бути. Для низького балу дитина повинна отримати більш негативний, ніж позитив на хороші академічні результати. Це, покарання має бути більш відчутним і незабутнім, ніж винагорода.

Ось деякі хороші приклади для покарання: спина голови, ремінь, заборона на прогулянку по вулиці, заборона на комп'ютер або телевізор. Поправка повинна супроводжуватися читанням лекцій, які пригнічують дитину. Чим гірше він відчувається, тим більше він не пропускає школу.

Обов'язково повинні бути пов'язані з негативним досвідом. Це поступово вбиває інтерес до отримання знань. Якщо дитина отримала знецінення і, повернувшись додому, болісно думає: «Мої батьки будуть вбити мене за це!», після завершення навчального завдання. Хто отримав цей результат можна привітати до успіху!

Щоб отримати більш відчутні наслідки, я рекомендую заподіяти дитині, щоб зробити домашнє завдання відразу після покарання. У цьому випадку підсвідомий швидко встановлює зв'язок між уроками та емоціями, такими як: депресія, безперечность, відродження та небезпека у батьків, а також ненависть школи.

Тепер, як тільки дитина думає про домашню роботу, негативний досвід і дискомфорт в організмі буде автоматично виникати.

Наступний підхід називається метод janitor. "Якщо ви не навчаєтеся добре, ви не отримаєте роботу." Ви станете джентом або джентом. Негативна мотивація – це хороша допомога в освіті майбутнього лази, адже в більшості випадків вона діє переважно.

Не розкажи дитину, що буде виглядати, якщо вони добре навчаються. Позитивна мотивація – не помічник у навчанні лази. Так це краще забути про неї прямо.

Нарешті, ще один трюк, щоб порівняти з успішними. Батьки, які поєднують дитину більш успішним дітям, досягають відмінних результатів. Зрозуміємо, що він гірший, ніж інші. Часті порівняння посилюють цю конвекцію.

Інстиль лінь в очистці

Дорослий пішов в розплідник і побачив мене. Дитина грає з іграшками. Що повинен бути відповідальним батьком, щоб підняти лідачу? Це право. Замовляти дитину негайно. Звісно, він буде протистояти і висловлювати своє невдоволення, але необхідно його змусити.

Не варто компромісів, якщо дитина просить видалити пізніше. Також батьки не повинні зацікавити те, що дитина займається цікавим бізнесом. Прибирання необхідно проводити відразу. При резистентності слід використовувати будь-який доступний метод згуртування: шаут, дати задню частину голови або клапти ас.

Регулярне використання цього підходу дає дуже хороші результати - дитина поціне на чищення і при першій можливості дозволить уникнути її.

У дитячій підсвідомості відбито візерунок: Я відіграю — Я дива — батьки приходять в — чистку — я не маю вибору — я подразнений і пригнічений — Я не можу зробити те, що хочу — треба чистити. Прибирання погано. Прибирання є перешкодою перед улюбленою діяльністю. Після того, як батьківський контроль був розпущений, я буду насолоджуватися можливістю не очищати!

Таким чином, дитина може пробуджувати лізию для миття посуду або піти в магазин. Кінцеве явище цього підходу є внутрішнім саботажем і негативними емоціями придумі, що зараз ви повинні складатися розсіяні речі, заковтнути і мити підлогу. Коли дитина стає дорослою і починає жити окремо, швидше за все, що мез у своїй квартирі стане нормою: речі на стільці, сміття на килимі, пил на моніторі і, звичайно, гора брудних страв.

І тепер попередження про можливі помилки!

Не варто чистити і мити посуд занадто часто, так як діти поглинають батьківську поведінку, як губка. Якщо у дорослих немає сили, але робити все самі, то діти копіюють свою поведінку. Тоді мотивація до відновлення замовлення стає внутрішнім, не зовнішнім. Що, швидше або пізно, діти починають чистити самостійно, якщо вони бачать, що це час для очищення.

Не в інтересах. Так відволікають дитину від важливих речей для нього і сили. Як правило, ви можете сказати, «Ми робимо гроші на вас цілий день, і ви сидите вдома протягом півдня без навіть очищення вашої квартири». Чим більш негативно дитина отримує від батьківських нот, тим менше його бажання.

Зняття про правильність обраних дій

Маленька дівчина робить плаття для ляльки. Мама йде в кімнату, дивиться на деякий час і бачить, що плаття можна зробити набагато краще. Згідно з Рулем 5, яка вимагає батьків, щоб повідомити свою дитину своїх помилок заздалегідь, мама повинна сказати: «Ви це робите і що, але це набагато краще, якщо ви це робите. й

Ось ще один приклад. Моя будівля сина дизайнера. батько спостерігає і бачить, що механізм може здійснюватися по-різному. У цій ситуації батько повинен розповісти сина, що його модель недосконала і встановити нову і правильну мету для сина. Як варіант, батько може прийняти його і зробити його самому.

У таких випадках завдання батьків полягає в тому, щоб повідомити дитину, що реалізація його ідеї є недосконалим і показати найкращий варіант. Якщо у дитини є власний шлях і не вдається, батьки повинні нагадувати йому, що вони попереджають і сказали право. Давайте малюку пригнічувати.

На підсвідомому рівні цей візерунок поведінки відкладається: Я поставив мету - Я вибрав кошти, щоб досягти цього - Я сумніваю правильність мого вибору, адже десь є більш ефективний спосіб дії, що я не бачу - тому я буду неправильно - краще не робити.

Люди, які навчалися таким чином, часто сумніваються у правильністі своїх дій. Яким шляхом стає перешкода для досягнення цілей. «Я не знаю, як це зробити», або «Я не знаю, куди почати». І саме те, що нам потрібно.

Підприємства впевненості в собі

Для того, щоб підірвати впевненість дитини, існує безліч ефективних методик. Я перерахував лише кілька з них.

Перший спосіб класика - як часто можна розповісти дитині, що він є фольгою, ліньою і своїми руками з одного місця. Батьки, які роблять його чітким для дитини, які вони не вірять в нього, завжди перезавантажують хороші результати, тому що їх авторитет дуже високий для дитини.

Якщо дитина не досягне успіху і він перетворюється на батьків для порад, але вони зайняті в цей час, краще сказати йому: «Пошукати себе, ми зайняті». І не ми допоможемо вам пізніше! Якщо дитина дійсно в біді і ніхто не допомагає йому, то існує ймовірність того, що він в кінцевому підсумку буде відмовитися. Чим більше він віддає, тим менше віри він сам.

Високий попит, розміщений на дитину, так само хороший при підміні своєї впевненості. При цьому мотивація до досягнення високих вимог повинна бути негативною. У цьому випадку порівняння з іншими дітьми добре працює: «Сергея добре вивчається, і ви є фольгою. й

Також не завадить пригнічувати заповіт і незалежність дитини. Якщо під час прогулянки в парку дитина відходить від батьків, слід тримати його близькою, обмеживши свободу руху. Якщо дитина тягнеться, то слід забороти йому, пояснивши, що він може падати. Чим більше таких заборон, тим краще.

Миммельстай і Цюцькария. Про нас

Так, це. Прийміть його надані.

Коли дитина криється, завжди є причиною для неї. За відсутності обставин це може бути визначено. У таких випадках вам просто потрібно покарати, щоб в підсвідомих дитини є переконання, що ніхто не вважає його думкою.

Висновок

Я написав цю статтю про роботу з клієнтами. У ній є найбільш поширені причини, чому люди страждають від лізису і не можуть досягати своїх цілей. Статистика по кількості випадків такої освіти просто депресує. Ми можемо тільки надіяти, що майбутній покоління зможе розбити стереотипне мислення, яке керує вихованням дітей.

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/club110798278?w=wall-110798278_468%2Fall