Як допомогти Вашій дитині витримувати Хто вони

Гільян був тільки сім років, але її майбутнє було в jeopardy. Її перформанс в школі був просто знезаду. Гільян був пізнім на завдання, її рукопис був страшним, і результати випробувань були депресування.

Крім того, дівчина відволікала весь клас від занять: потім неприваблива в місці, після чого з'являється вікно, змушуючи вчителя перебити урок ще раз привертати її увагу, після чого заважають її антетики, сидячи навколо своїх дітей.

Жільян не був особливо стурбований цим: вона була використана для дорослих, що робить зауваження, і дійсно не вважає себе важкою дитиною, але вчителя були стурбовані. Ситуація прийшла до голови, коли школа написав лист батькам.

Вчителі вірили, що в школі для дітей з обмеженими фізичними можливостями, які можуть бути кращими. Все це відбулося на початку 1930-х років. Я думаю, що сьогодні я думаю, що вона мала увагу дефіциту гіперактивності (ADHD) і поставити її на психотропні препарати.

Тим не менш, термін ще не був збитий. ADHD не може викликати будь-яку можливість.

Батьки Гілляни, після отримання листа з школи, стали дуже стурбованими і відразу почали діяти. Мати Гілляни вдягнула дочку в кращій сукні і взуття, зібрані її волосся в акуратних хвостиків і привели її до психолога, боячи гірше.

Гіллян розповів мені, що пам'ятає запросили на великий дуб-панельований номер зі шкіряними книгами на полицях. У номері біля великого столу стояли представницька людина в куртки. Він приймав до далекого кінця приміщення і сати на величезному шкіряному дивані. Ніжки Гілляни не досягали статі, навколишнє середовище було тривожно. Вона була нервовою про те, що вона зробила, тому вона сіла на руках, щоб уникнути загартування.

Повернувшись до свого столу і, за двадцять хвилин, попитала матері Гілляни про труднощі своєї дочки в школі і проблеми, які вчителі сказали, що дівчина була викликана. Не запитуючи одне питання, Гіллян зберігав близьку око на ній. У зв'язку з цим, Гіллянський досвідчений екстремальний баррасмент і ембаррасмент. Навіть в такому ніжному віці вона знав, що ця людина буде відігравати важливу роль у її житті. Вона знала, що вона означалася, щоб відвідати спеціальну школу і не хотів нічого робити з нею. Вона не думала, що вона мала будь-які реальні проблеми, але це здається, що кожен навколо неї думав протилежність. Вдаючись до того, як її мама відповів на питання, це можливо, що навіть вона думала.

«Хто знає, можливо, вони праві», – сіяй на дивані.

І, нарешті, мама і психолог Гілляна пройшли розмову. Чоловік вийшов з столу, пішов до дивана і сісти поруч з дівчиною.

"Гільян, ви дуже хворіли, дякуємо вам за це, - сказав він. - Але чекайте трохи довше. Тепер я хочу поговорити з мамою самостійно. За кілька хвилин ми будемо виходити. Не хвилюйтеся, це не буде довго.

Гільян непристойно приховує і дві дорослі залишили її самостійно в номері. Тим не менш, вийшовши, психолог, згинаючи над столом, раптом вийшов на радіо.

Як тільки вони залишили кімнату для коридору, лікар розповів про матір Гілляна:

- Підійдіть сюди за хвилину і подивіться, що вона робить.

У стіні було вікно, де можна побачити те, що відбувався в кімнаті. У дорослих становили, що гілля не могла бачити їх. Майже відразу дівчина стрибала на ноги і почала рухатися по кімнаті в ритмі музики. Дві дорослі дивилися дівчину мовчно протягом декількох хвилин, застрягнувши її природною, майже примарною грацією.

Нарешті, психолог звернувся до матері Гілляни і сказав: "Ви знаєте, панс. Лінн, не хворий Гіллян." вона танцююча. Зайдіть до школи танцю. й

Я попросив Гілляну, що сталося далі. Вона відповіла, що її мати слідувати порадам фахівця.

- Я не можу сказати вам, як чудово це було, вона сказала мені. Я прогулявся в номер, наповнений людьми, такими як мене. Люди, які не встигли довго сидіти. Люди, які змушені переїхати, щоб подумати.

Займала участь у заходах, які навчаються в сім'ї. Вона в кінцевому підсумку вступила до Королівської школи балету в Лондон. Тоді Гіллян приєднався до Королівської балетної компанії, став солістом та гастролював світ з виступами. На цьому етапі своєї кар’єри завершилась, молода жінка створила власну музичну студію та заснувала низку успішних шоу в Лондоні та Нью-Йорку. Тоді вона зустрілася з сером Андрієм Ллойдом Веббером, у співпраці з яким були створені відомі музичні кішки та Phantom of Opera, які отримали фантастичне визнання і мали величезний успіх.

Маленька гілля, дівчина, майбутнє якої була в джиопарді, стала відома по всьому світу як Гіллян Лінн – один з найвідоміших хореографів нашого часу дав задоволення мільйонам людей і заробив мільйони доларів. Він був тому, що хтось дивився глибоко в очі. Уважний і уважний, який бачив такі діти до і знав, як читати ознаки прихованого таланту. Хтось ще може змусити її приймати ліки і сказав їй заспокоїти.

Але гиліан не був захворітним. Не потрібно відправляти її в спеціальну школу.
Все, що вона мала допомогти їй стати, що вона дійсно була.

Кен Робінсон