340
Як визначити своє призначення: 4 практики аналізу особистості
У вас є мета, місія на Землі, для якого ви народилися, піднялися і робили те, що ви робили? Чи має людина вибір на все, що робити в житті, або по суті, десь в глибині нас все міцно закріплене, і нам просто потрібно його знайти?
Якщо ми покладемо всі релігійні і містичні упередження про задану долю, про карма, і подивимося на цю проблему з іншої сторони і більше немоволі, наприклад, з точки зору того, що відбувається зараз в нашій країні і в світі, а також життєвий досвід багатьох успішних людей, буде очевидно, що не внутрішній мир і успіх в суспільстві може бути досягнуто людиною, поки він знаходить в житті активність, яка дійсно викликає пристрасть в ньому, область життя, яка надихає його досягти, дозволяє йому не боятися проблем, але тільки поглибити свою майстерність, щастя в труднощіх.
Не можна сперечатися, що кожна людина абсолютно унікальна і дві люди не однакові. Але не всі розуміють, що ця унікальність є основною цінністю будь-якої людини для себе, суспільства, людства та усього Всесвіту.
Унікальність людини не починається на рівні свого тіла або емоцій, не на рівні бажань або навіть на рівні своєї долі. Унікальність кожної людини набагато глибше - це рівень своєї душі, що живе в Всесвіті на мільярди років, тобто найсвіжіші і дорогі, які ми маємо в принципі.
Причина криз у суспільствіСвіт будується таким чином, що тільки ті, хто подарує собі світ більше, ніж споживати з зовнішнього виживання і жити щасливо, тільки ті, хто успішно висловлює свою унікальність у світі. Тому цілком зрозуміло, що причина сьогоднішніх світових економічних і світоглядних криз є те, що основна мотивація людини не є кращою, але споживання.
Чому це? Кожен з нас отримує від Бога (від світу, Всесвіту, від себе) стільки енергії, скільки він готовий до роботи – перенести далі по ланцюжку. Енергетика протікає через кожну з нас, як ріка: кам'яна, вона висихає, і людина поступово гине; якщо спосіб води вільний і людина виражає себе, він стає щасливим і живе довго, будучи хорошим замиканням Божественної влади від себе назовні.
Якщо людина не має високої обізнаності від народження, не має підвищеного енергетичного потенціалу, то він, швидше за все, не зможе «закінчити своє призначення», сліпо через пробну і похибку. Хоча не можна виключити те, що Бог хороший, і, можливо, людина знайде себе «імовірно».
Як правило, для того, щоб людина досягла етапу в його поінформованості, коли він серйозно стурбований питанням «Чому я?» Нижче наведено короткий перелік завдань, які людина вирішує на шляху досягнення вказаного етапу. Хоча вони дуже індивідуальні, ми спробуємо виділити певну полотну руху людини по духовному шляху:
По-перше, нам необхідно виростити. Для того, щоб дізнатися, щоб звільнити себе від усіх негативних програм, ставлення та продумані візерунки, які ми поглинали від наших батьків, школи та навколишнього суспільства. Ми йдемо на стадію соціальної адаптації в більш зрілій формі, так як наше мислення стає більш структурованою, ми розвиваємо наш характер через деяку активність, навчаємо досягати успіху, кажемо «Я можу це зробити». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми чекаємо на світлий майбутнє. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Побачимо життя інших, ми починаємо намагатися зрозуміти себе, «як жити? Хто я? Що таке моє призначення?», дайвінг в наші особисті проекти і намагайтеся зробити наші внутрішні прагнення максимально послідовно з тим, що ми робимо в суспільстві. Ми формуємо для себе необхідне середовище людей, в якому ми працюємо, робимо наш бізнес. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тільки тоді приходить чіткість. Кожен етап проходить обов'язково, швидко або повільно, можливість стрибка з одного до іншого не існує.
Є також ієрархічне тлумачення, що ілюструє, грубо те саме в зворотному напрямку. Як все ще формується з мети.
Наша мета, завдання життя, надана перед пологами. Ці цінності, які висвітлюють наш спосіб життя і є точковими точками на нашому шляху, роблять цей бетон для нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Схеми мислення утворюються з рис характеру. Розуміння викликає емоційні стани. Емоції виражені в відчуттях тіла. Відчуття тіла в кінцевому підсумку впливають на наше здоров'я, наш зовнішній вигляд і т.д. Якщо після читання цих діаграм ви маєте певне розуміння того, де ви зараз, і бажання рухатися далі, ми пропонуємо вам ознайомитися з практикою аналізу індивідуальності.
Практика особистісного аналізуДеякі з цих способів інтроспектування можуть допомогти вам описати ваш характер, деякі точки до ваших домінантних схем мислення, деякі з ваших «емоційних профілів». Кожен відрізняється, кожен відрізняється, і кожен розуміє себе в неповторному вигляді, тому намагатися кілька способів аналізу і чого буде працювати для вас.
Крім того, один спосіб доповнює інший і розширює ваш погляд на себе. У будь-якій системі немає однієї людини, і ці системи досить діють як маяки, так і ключі для освітлення власного світла.
Підготовка до практики
Підготовка до практики кип'ятить до розвантаження розуму з цілей і проблем висить на фоні, писати їх на папері:
Напишіть всі ваші «Я хочу» і «Я не хочу» в двох стовпчиках.
Намалюйте «купу» де ви знаходитесь в центрі, а пелюстки – сфери життя. Кожна пелюстка має % успішність вашого функціонування в цій області. Напишіть план на наступні 5 років на всіх неробочих пелюстках, які потрібно реалізувати, щоб отримати їх на 100%. За нормальними і хорошими пелюстками, також напишіть, що робити все продовжує розвиватися. Ви в цій моделі повинні бути самодостатні – пелюстки повинні захоплювати всі рівні (спірит, душа, тіло, суспільство тощо). І завжди залишити номер для нових пелюсток.
Джерело: vseedino.ru/kak-opredelit-svojo-prednaznachenie-praktiki-analiza-individualnosti
Квіти, які можна висадити зараз
Хазардні речовини в косметиці - перевірити їх присутність в вашому будинку