ДО:

Є багато ілюзій, прихованих в темі призначення.

Перша ілюзія - це ідея, яку мета - професії або діяльність. Насправді, мета має дещо інший зміст для нас – це спосіб взаємодії з світом. Хтось взаємодіє з світом, асоціюється з медіацією між людиною та природою, комусь з людським спілкуванням, а хтось взаємодіє з світом через деякі техногенні речі. Така людина може легко взаємодіяти з віртуальними програмами, мережами, ідеями, шарами інформації та знайти їх призначення в цьому розділі. І це може застосувати до абсолютно різних професій: від звичайного економіста індивідуального підприємства до програмного забезпечення або створення деяких облікових систем на масштабі екологічної катастрофи.

Питання не в професії і не в бізнесі, який ми займаємося, питання в вашому державі - що робить вас щасливими в даний момент? Не думаю, що ви знайдете роботу вашого життя, і ви хочете жити з ecstasy після цього. Це, до речі, є другою ілюзією – прагнення перенести до деяких гіпотетичних бізнесів, які прийдуть до вашого життя, все, що ви не можете проростити самостійно. Це навпаки: спочатку ви навчитеся жити з ecstasy, а потім виходить, що трохи те, що ви робите, просто ваш бізнес.

Подібна ілюзія існує в темі відносин: тут Я познайомлюсь з нашим ідеальним партнером, незважаючи на те, що я буду щасливим. Про нас По-перше, ви будете любити себе, відкрийте своє серце, відчуйте свою дорогоцінність, а потім привернете людину, яка відобразить її до вас і поділіться своїм щастям.

Так само з корпусом. По-перше, ви дізнаєтеся, щоб насолоджуватися найбільш незначною діяльністю, а потім виявиться, що деякі дії беруть більше і більше часу і дає вам більше повернення.
Таким чином, найшвидший прогрес діяльності, який буде оптимальним для вас, відбувається, коли ви робите щось на кожен день, який вам подобається. Можете ви допомогти тваринам, можливо, ви посадите деякі унікальні саджанці, можливо, ви будете вишивати щось, можливо, ви плести кошики, можливо, ви зможете організувати здорову групу способу життя і запустити в парку з сусідами.

Дізнайтеся, щоб відчути своє значення просто від того, що ви живі, просто від того, що ви спілкуєтеся з людьми, перевозити своє тіло на цій Землі, передавати енергію через себе нашим близьким, спілкуватися з природою, виконувати деякі прості дії. Що б ви робили, якщо ви робите це з почуттям, що ви комфортно з ним, ви починаєте вирівняти з внутрішнім потоком душі, а внутрішній потік душі обов'язково приваблює обставини, в яких ви проявляється краще.

Ваша мета - бути задоволеною і щасливою в даний момент. Що можливо.

Це єдиний в цьому стані, який ви відкриваєте канал до вашого майбутнього. Це тільки в цьому стані, які обставини починають пускати вас, що змінить вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Головне, в той час як ви робите, що вас захоплює в даний момент, не зв'язувати його з будь-яким глобальним самореалізаціям, оскільки самореалізація не може бути знайдена, вона може лише випробуватися від вас. Як ви не можете зустріти свою любов, ви можете тільки виростити її самостійно, і це буде відображено в очах людини, які шукають вас, так само, як ви не можете знайти своє призначення, ви можете тільки культивувати почуття повноти, цінності, вдячності і щастя, які будуть розслаблені несподіваними діями, які будуть корисні для інших.

Третя ілюзія - це ідея, що покликання бути однією і для всіх. Не вірно. Ми живемо в епоху швидкої зміни.

Ми дуже швидко змінюємо. У клубі, де запрошуються студенти: «Які зміни відбувалися у вас, так як ви почали працювати на курсах Світлана?» І сказав одна жінка, "" Я можу сказати, що я хотів перед тим, як я почав працювати тут. Всі змінилися – цілі, побажання, застосування. Я зовсім інша людина зараз.
Тому, як і діяльність дитини на 3 роки, так і на 7 років кардинально відрізняється, тому діяльність 30 років і 50 років кардинально відрізняється. Якщо ви постійно мінливі, стаєте різною особою, і тому ви зміните багато різних заходів у вашому житті.

Не думаю, що ви можете знайти майбутнє для вас. Але ви точно можете зробити одне – знайти роботу для вас зараз. Ця активність може бути на тиждень, протягом трьох місяців або протягом шести місяців, вона не пов'язана з прибутковістю, з кар'єром, з полум'ям, вона підключена тільки з одним - ви чудово це зробити.

Зміна класів пов'язана з тим, що ми живемо набагато довше, і в абсолютно новий спосіб. У нашій нинішній культурі активні дії людини виконуються до п'ятдесяти, до максимуму шістдесяти, а потім переробити переваги. І в культурі, які ми зараз входимо, після сорок-п'ять років, ми просто починаємо розуміти, хто ми, і після п'ятдесяти, буде цвітіння влади: коли інші народні думки не турбують вас, діти вирощені, батьки вже прийняли свій шлях. І це не буде життя життєрадісної старої людини, але абсолютно нова діяльність, яка все одно важко уявити.

І ще один важливий момент. Якщо у вас є необхідність зробити щось неімпортним, щоб малювати, співати, сказати, щоб побачити, щоб створити щось, то люди чекають його на матеріалізацію. І ви знайдете.

А якщо ви боїтеся, або ви боїтеся, що це ніхто не ваш бізнес, або ви не робите це з інших причин, то люди залишаться втраченими і не перейдуть в будь-якому напрямку, як вони могли б вийти. У глобальному сенсі все буде прямо, кожен знайде свої цілі. Але в поточному сенсі, коли ви боїтеся поставити щось на практику, подумайте про тих, хто це потребує. Якщо у вас є щось з вашого серця, то обов'язково ті, хто візьме його в серці.

«Дестинація – це кожен крок, який я займав і кожен повітряний ящик від легень. Так я сидю тут, я поставив ключі, і це моє призначення. І тоді я зустрінеш, і моє призначення знову буде виконано. І тоді я поцікавлю і поцікавлю своїх дітей і знову зроблю свою мету.

Я розумію своє призначення. Моя долина – бути самою, яка неймовірно складна, і це моя глобальна місія.

По суті, немає нічого додавати. «Зроби себе» означає висловлення Бога в собі. Що таке, що є творчою силою.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное