Як відрізнити свої бажання від інших

До відставки художник і дизайнер El Luna працювали для IDEO, Mailbox, Medium і Uber, але обрали між творчістю і кар'єрними можливостями.

Публіковано російськомовну версію книги «Потрібні потреби і я хочу» – ілюстраційну колекцію порад, котирування та особистих спостережень, які стали кращими Ми обрали деякі з них.

1,1 км Ви повинні знати.

Якщо ви хочете жити в повному обсязі і бути вільним, ви повинні спочатку зрозуміти, чому ви не вільні. Слово «прісон» походить від латинського праєжника, що означає «захоплення», «захоплення», «катеча».

В'язниця не обов'язково місце в просторі; це може бути будь-яка ідея, створена вашим розумом. Що спійманий? Природний процес соціалізації вимагає, щоб людина придбала впливу різних потреб, функціонування таким чином в складі суспільства. Однак, виростаючи, корисно знати про потреби, які ви успадкували генетично або через освіту.

Що потрібно бути цінованим і збереженим, тоді як інші повинні бути покинутими. Якщо ви хочете дізнатися, як жити за принципом я хочу, вивчіть принцип вам потрібно. Це тверда робота. Дійсно важко. Ми немовно кладемо себе у в’язниці, щоб уникнути наших найбільших страхів.

Ми вибираємо, тому що ми хочемо, щоб вибрати страх і незрозумілий. Наша в'язниця побудована за принципом необхідності від незліченних ситуацій вибору, до яких ми неможливим домовленістю, від «стін», які привели нас від реальних. Але ви повинні привести до бажання. Ви створюєте свою в'язницю і ви можете самостійно налаштувати.

2,2 км Не боятися запитати про допомогу.

Коли ви дивитеся на ваші потреби, ви свідомо обираєтеся зустріти свою особисту в'язницю - як люди чекають, віруючі системи, які ви прийняли без віри, і що ви погодилися без її реалізації.

Приносивши ваш список на поверхню, ви ризикуєте зіткнутися з більш глибокими страхами, і пошук підтримки є мудрим рішенням. Це робота для професіоналів – психотерапевтів, радників та фахівців, які навчаються у вирішенні цих питань.

Робота з терапевтом в повсякденному житті схожа на роботу з тренером в тренажерному залі, крім того, що терапевт не працює з м'язами, але з органом, який вважає себе головним (браним), і джерелом, що дійсно контролює все (дуже).

16818934

3. У Про нас

Дуже ідея, що у вас є виклик або мета (Я хочу, щоб у вас є один) може бути плутаним. Нестерпний. Щоб вірити, що ваш долі буде повністю сформований, це може бути вірним, що ви можете писати книгу тільки по бажанню і мислення про це.

Але якщо ви робите одну маленьку річ кожен день — підберіть ручку, напишіть абзац тексту, зробіть список слів — потім проявиться ваше призначення. Мета ніколи не проявляється, ніж в дитинстві. Що таке твій день? Що ви хочете зробити? Якщо ви хочете, щоб ви не бували?

Ви незалежні або обрали співпрацю? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час. Якщо ви не пам'ятаєте, зателефонуйте мамі або кого-то, хто знає тебе в ранньому дитинстві. Запитайте про те, що вам сподобалося. Під час бесіди візьміть ноти і заощаджуйте їх: є найперші насіння вашої майбутньої долі.

4. У Дивитися повторювані мотиви

Дивитися повторювані мотиви, теми та з'єднання. Як працює пара? Чи можна сидіти в одному місці на протязі всього дня? Чи важлива сенсорна стимуляція на роботі? Звертаємо увагу на те, що здавалося б, з’являються непаровані заходи. Коли нові ідеї попросять, додайте їх до списку.

Коли виникають припущення, нехай вони йдуть. Почати експериментувати і грати з тим, що ви навчаєте. Поділіться думками з тими, хто ви довіряєте. Почнете свою думку і продовжуйте, поки ви почнете свій шлях до вашого призначення.

5. Умань Приготовлений до повстання.

Коли ми відкриємо те, що ми хочемо зробити, найбільш основні оборонні центри мозку підвищують сигналізацію. На сигналі рейок. Механізми оборони починають працювати. Тому що вибір на користь мого бажання підвищує надзвичайно важливі і страшні питання. Нехай буде практичним. Люди мають чотири основні питання про те, щоб знайти справжнє призначення.

Перші гроші. Другим аргументом з метою є час. Простір - це третій блок для розміщення вашого призначення. Але в той час як гроші, час, і простір є аргументами, які ми використовуємо, найчастіше, щоб уникнути переходу на шлях нашої долі, є ще один страх, і це набагато більш страшні і набагато менше говорять про.

Вибираючи пункт призначення, вам доведеться зіткнутися з деякими вражаючими страхами. Ви відчуєте себе вразливими. Можливо, попросіть себе: ви залишите близьких, залишите ті ж місця, не доведеться витрачати життя самостійно. Ви можете попросити себе, чому це необхідно. Незрівнянна мрія? Дитяча фантазія? Почуття, що не можна зрозуміти, ні пояснювати?

Саме тут, стоячи на перехресті між тим, що ми хочемо, і що нам потрібно, щоб ми відчували, як реальні наші страхи, і це той момент, коли багато хто вибирає, щоб діяти всупереч інтуїції, відвертаючись від шляху, в якому немає гарантій, в якому нічого не відомо і все можливо.

6. Жнівень До чого.

При виборі необхідно діяти. Ви повинні зробити щось. Це невеликий, але важливий момент, який може зайняти дні, роки або життя. Коли ви готові, ви обираєте зробити все, чи це великий або невеликий. Так ви починаєте прогулятися доріжкою долі.

Цей шлях вимагає від того, щоб не сталося, але він не просить нехтувати себе або близькими. Коли ви вирішили зробити це, ви не повинні стати супутньою, яка говорить вам, що він буде робити щось незаймане. Не глядач спорту. Виклик є дуже важливим, дуже важливим, щоб бути вибрані з м'яса, з хвилювання, з інтоксикації.

Найвідоміший я хочу усвідомити повільно, продумано і спокійно. Вони не прийдуть імпульсивно, але будуються на основі сопеля, звукових намірів. Кожне рішення, яке ви приймаєте. Десять хвилин конфіденційності. Хочу вибрати одну інсталяцію. Організація вашого простору.

Ваші побажання письмово і кріпляться до стіни. Ваше бажання, Ваше бажання, це не далека земля, де ви сподіваєтеся приїхати до деяких днів, це не буде завтра або деякий інший час. Ви повинні жити сьогодні, в цей момент.

5725497

7. Про нас Натхнення інших

Це постійне зусилля, тверда робота (і недосвідчено життєпідтвердження) для визнання себе, ваших вірувань і мети на цій Землі. Вибір шляху до вашої долі є найбільш значущим, адже це гармонійно і виконання способу життя відобразиться на все, що ви робите. Ваше свято і щоденні кроки зроблять ще більше.

Ви будете будувати гарний світ для вашого призначення. А з часом, коли ви створили і ніколи не повернетеся до повсякденного життя. Але повна і найголовніша поїздка вимагає, щоб повернутися, поділитися своїм призначенням, і надихати вас.

Ефект Embracing: Basic Desire

Вивчайте переговори з підсвідомою

8. У Мислити цей пошук як подорож.

Ця подорож не нова, мабуть, одна з найстаріших починок людства. У деяких американських племен, члени громади пішли у пошуках бачення, щоб отримати підсвіт. Вони пішли в дику на дні, часто відмовляються їсти.

Метою подорожі було від'єднатися з природою та світом духу і відчути мрії або бачення реальності, що дає керівництво цим зануренням. У деякій точці свого життя австралійські Аборігіни підуть бродіння, іноді протягом декількох місяців, на подорожах розмітка переходу на доросле життя. опублікований

Автор: Ель Луна

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru/posts/14165-elle-luna