Як знайти ціль, які ви зробите мільйони

Першим басом В.В., кутовий камінь, з якого ми починаємо будівництво, є пошук цілей.

Місія та завданняПідпишіться на розсилку. Щоб знайти щось, ми повинні знати, що ми шукаємо. Багато людей говорять про те, що ви народилися. Я не вірю, що є така справа. Для чого кожен з нас народився. Багато людей звертаються до місії. Я вірю, що кожен може мати можливість вибрати для себе.

Місія - допомогти іншим. Що робити для інших людей. Місія може підходити до будь-якої мети. Яка мета, яка повинна бути виявлена, щоб стати першим фундаментом багатства? Це бізнес, який ви любите зробити і зробити гроші.

Симплічність – найвищий рівень мистецтва. Бруце Лі

Ми можемо зробити все максимально простим. З усіх критеріїв призначення я вирішив зберегти два. Те, що ви любите зробити і це робить вас гроші. Не потрібно шукати його довго і болючо. В кінці цієї статті ви знайдете її з ймовірністю 90%. Для 10%, хто не знаходить його, я поясню, чому вони не можуть знайти і дати вам поради.

Все повинно бути спрощено, але не більше. Альберт Ейнштейн

Наприклад, я зараз пишу цю статтю. Я люблю це. І це робить мене і мої сімейні гроші. Хочу допомогти людям. Тепер це робить мене гроші, і почався з повним «0» або «мінусом».

Коли я почав, я люблю це (але я люблю багато речей) і я не зробив ніяких грошей з ним. Але я знав, щоб заробити гроші. Я мав стратегію розвитку в улюбленому бізнесі. І я знав, що вони могли б зробити мільйони доларів. Якщо ви робите це дуже добре. Як добре, як кращі майстри.

Коли ви хочете заробити гроші, ви повинні інвестувати. Для того щоб виростити урожай, потрібно купити насіння. Для того, щоб побудувати будинок, необхідно придбати земельні ділянки та будівельні матеріали. Потім побудуйте і потім продаємо. У будь-якому бізнесі є період інвестування. Щоб стати майстером в будь-якому бізнесі, потрібно інвестувати 10000 годин.

Я був 30 років, коли я вирішив стати тренером. Не був «легкий від небесного» Я зрозумів, що є чудова професія, яка поєднує 2-3 заходи, які я любила все життя.

Після цього я навчав тих, хто робить сотні мільйонів доларів у цій професії. Я зробив критичний погляд на себе і вони і зрозумів, що я мав хороший шанс. Але є 10000 годин важкої роботи попереду.

Я не боїться хто-небудь, хто вивчає 10000 різних ударів. Я боїться хто-небудь, хто вивчає один інсульт 10000 разів. Бруце Лі

Вже 7 років важкої праці. Я написаний 9 книг. Я навчився більше 20 нових навичок. Я побіг марафону, щоб стати більш хворим і закінчуючи тренером. І в той час, це було дуже корисно для мене, щоб мати можливість зосередитися на будь-якому місці. Якщо ви любите те, що ви любите, і це робить вам гроші, це ваша мета.

Як знайти PredestinationМій метод відрізняється від більшості існуючих на ринку. Це добре для 90% людей. Але звичайно не всі. Спробуйте. Якщо є питання, я консультую вас, хто контактує з індивідуальною роботою.

У мене є чудові випускники, тренери нового коду, які зробили пошук з метою їх експертної ніші. Вивчили все в світі про цей пошук і мають всі необхідні інструменти. Це не допоможе всім, хоча. У нас є люди, які не хочуть «фінансового призначення», а також «фінансова мета». Це може бути питання життя. Пошук Я не знаю, як заробити гроші на цьому «фаворітному бізнесі». Але шукайте дуже цікаво.

Я не рекомендую шукати в минулому і запам'ятати, що ви мріяли про дитину. Що може бути помилкою. Після того, як мрія стати астронатом була заснована на ідеї простору від третьої руки. Я мріяв стати археологом, але я ніколи не був на археологічній експедиції. Тексти пісень, а це означає: І я впевнений, що я дійсно пішов з неї на перший день. Я ще мріяв. Коли я був молодий, я мріяв стати адвокатом. Але я не думаю, що я хотів би це.

В цілому я раджу не шукати мрії. Дивитися на реальність. Що вам подобається зробити над минулим 2-3 роки? Не менше 2-3 років. 5-7 років за надійність. Це надійний критерій. З тих пір, як ви любили його протягом багатьох років, є хороший шанс, що ви будете продовжувати любити його. Це означає, що ви знайшли своє призначення! Залишилося дізнатися, як почати заробляти на життя.

Мій вибір – бойові мистецтва, моя професія – актор. Моя головна роль – художниця життя. Бруце Лі

Перш за все, нехай підіймає ілюзію, що ті, хто знайшов своє призначення, відразу вдалося. Читайте історію Сильвестра Сталлонна.

«Я не маю нічого. Життя болить мене на пологах, мій обличчя паралізував на пологах. Вчителі розглядали мене психічно відреставровані, і маму подарували дитину. За сім років, сім років голодування, агенти та продюсери розповіли мене в хорусі, що я повинен відмовитися від дії, а потім писати. Я повернувся в кастинги перед тим, як я зняв свою куртку, і виробники відхили мої сценарії без читання лінії. Я заковтував сльози на роботі. Чистка левових кліток на зоопарку, м'ясорубка. 7 років, жорсткий рік. 7 років сліз, поту і самовиправлення. Ви не досягнете нічого до тих пір, поки ви отримаєте через період розпаду. А потім? А потім жив на $1,600 за рік. І він писав Rocky. Поведінка в собі і любов вашої матері. Ні один ніколи не сподобається вам більше, ніж її. Сельвертер Stallone

Ви відразу зрозумієте, що це нормально, щоб подушити протягом 5-7 років, а потім збирати. Це інвестиції. Ви хочете заробити багато? Потрібно інвестувати. Або вкласти кілька мільйонів доларів і заробити гроші з неї. Або поставте свою роботу і досягайте досконалості в улюбленому бізнесі.

10000 годин важкої роботи відокремлює вас від майстра і майстра. З цим статусом настає гроші і полум'я. Якщо це ваш улюблений бізнес і ви навчитеся правильної стратегії, то успіх гарантований. Учитель не розкриває правду, він є транспортним засобом правди, який кожен студент повинен відкрити для себе.

Хороший вчитель є лише каталізатором. Бруней-Даруссалам

Отже, давайте підсумок:

• Мета - улюблена річ, яка дає вам гроші.
  • Щоб знайти пункт призначення, потрібно пам'ятати ті речі, які ви послідовно люблять принаймні 2-3 роки. Це дає вам підставу сподіватися, що ви будете продовжувати любити їх.
  • Ви повинні знайти тих, хто вже заробляє ваші улюблені речі і зрозуміти, що вони знають і як зробити. Вони повинні навчатися.
  • Вам необхідно інвестувати в свій ріст і розвиток в обраному бізнесі 5-7 років (10 000 годин) навчання та розвитку. Навчання та дія.
  • Ви станете майстром, а гроші і приїжджайте до вас!
Майстер швидко в своїй роботі буде стояти перед царями. Провербс.

Я прийшов цей шлях. Я вивчав сотні великих майстрів в різних галузях. 90 відсотків з них мали цей шлях. Це те, що я рекомендую вам зробити. Стратегія розвитку і розвитку 5-7 років. Басіс: Професійні навички для вашої стратегії, навички швидкого навчання та базові навички для багатства. Повне управління – система управління життям та часом. Дисципліна і пріоритети.

Я знаю! Про нас Про нас Вплив! Про нас Любов!

Я люблю читати. Я люблю навчання і поясню, що я читаю на інші. Я зроблю кар'єру з того, що я люблю робити, що чудово. Психолог Марша Сінетар

Зробіть те, що ви любите і гроші прийдуть. Брайан Трейс опублікував

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Фото: 5sfer.com/6115-kak-najti-prednaznachenie-kotorym-ty-zarabotaesh-milliony.html#main