Як визначити стратегію розвитку 5 років?

Першим басистом слону, скронем, з якого ми починаємо будівництво, є пошук престолів. Не потрібно довго і болісно шукати. В кінці цієї статті ви знайдете її з ймовірністю 90%. Для 10%, хто не знаходить його, я поясню, чому вони не можуть знайти і дати вам поради.

1772-1907

Я вірю, що кожна людина може мати місію, яку вони повинні вибрати для себе. Місія - допомогти іншим. Що робити для інших людей. Місія може підходити до будь-якої мети. Так що це предестинація, яка повинна бути знайдена для того, щоб стати Басісом Вальти? Це бізнес, який ви любите зробити і це робить вас гроші.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я вирішив зберегти два. Те, що ви любите зробити і це робить вас гроші.

Все повинно бути спрощено, але не більше. Альберт Ейнштейн

Наприклад, я зараз пишу цю статтю. Я люблю це. І це робить мене і мої сімейні гроші. Хочу допомогти людям. Тепер це робить мене гроші, і почався з повним «0» або «мінусом».

Коли я почав, я люблю це (але я люблю багато речей), і я не зробив ніяких грошей з ним. Але я знав, щоб заробити гроші. Я мав стратегію розвитку в улюбленому бізнесі. І я знав, що вони могли б зробити мільйони доларів, якщо вони зробили це дуже добре. Як добре, як кращі майстри.

Коли ви хочете заробити гроші, ви повинні інвестувати. Для того щоб виростити урожай, потрібно купити насіння. Для того, щоб побудувати будинок, необхідно придбати земельні ділянки та будівельні матеріали. Потім побудуйте і потім продаємо. У будь-якому бізнесі є період інвестування. Щоб стати майстером в будь-якому бізнесі, потрібно інвестувати 10000 годин.

Я був 30 років, коли я вирішив стати тренером. Не був «легкий від небесного» Я зрозумів, що є чудова професія, яка поєднує 2-3 заходи, які я люблю все життя.

Після цього я навчав тих, хто робить сотні мільйонів доларів у цій професії. Я зробив критичний погляд на себе і вони і зрозумів, що я мав хороший шанс. Але є 10000 годин важкої роботи попереду.

Я не боїться хто-небудь, хто вивчає 10000 різних ударів. Я боїться хто-небудь, хто вивчає один інсульт 10000 разів. Бруце Лі

Вже 7 років важкої праці. Я написаний 9 книг. Я навчився більше 20 нових навичок. Я побіг марафону, щоб стати більш хворим і закінчуючи тренером. Якщо ви любите те, що ви любите, і це робить вам гроші, це ваш долі.

Як знайти предестинацію?

Мій метод відрізняється від більшості існуючих на ринку. Це добре для 90% людей. Але звичайно не всі. Спробуйте. Якщо виникають питання, то радимо звернутися до тренера з індивідуальної роботи.

Я не рекомендую шукати в минулому і запам'ятати, що ви мріяли про дитину. Що може бути помилкою. Після того, як сниться стати астронатом, була заснована на третій погляд на космос. Я мріяв стати археологом, але я ніколи не був на археологічній експедиції. І я впевнений, що я хочу зустрітися з нею в перший день. Я ще мріяв.

Коли я був молодий, я мріяв стати адвокатом. Але я не думаю, що я хотів би це. В цілому я раджу не шукати мрії. Дивитися на реальність.

Що вам подобається зробити над минулим 2-3 роки? Не менше 2-3 років. 5-7 років за надійність. Це надійний критерій. З тих пір, як ви любили його протягом багатьох років, є хороший шанс, що ви будете продовжувати любити його. Що означає, що ми знайшли вашу предестинацію! Залишилося дізнатися, як почати заробляти на життя.

Перш за все, нехай підіймає ілюзію, що ті, хто знайшов своє призначення, відразу вдалося. Читати розповідь Сильвестр Сталонне:

Я повинен бути нічого. Життя болить мене на пологах, мій обличчя паралізував на пологах. Вчителі розглядали мене психічно відреставровані, і маму подарували дитину. За сім років, сім років голодування, агенти та продюсери розповіли мене в хорусі, що я повинен відмовитися від дії, а потім писати. Я повернувся в кастинги перед тим, як я взяв мій куртку, і виробники відхиляли мої сценарії без читання лінії. Я заковтнув сльози на роботі. Чистка левових кліток на зоопарку, м'ясорубка. 7 років, жорсткий рік. 7 років сліз, поту і самовиправлення. Ви не досягнете нічого до тих пір, поки ви отримаєте через період розпаду. А потім? А потім жив на $1,600 за рік. І написав він "Роккі". Поведінка в собі і любов вашої матері. Ні один ніколи не сподобається вам більше, ніж її.

Ви відразу зрозумієте, що це нормально, щоб подушити протягом 5-7 років, а потім збирати. Це інвестиції. Ви хочете заробити багато? Потрібно інвестувати. Або вкласти кілька мільйонів доларів і заробити гроші з неї. Або поставте свою роботу і досягайте досконалості в улюбленому бізнесі.

Отже, давайте підсумок:

Мета - улюблена річ, яка дає вам гроші.

Щоб знайти ціль, потрібно пам'ятати про ті речі, які ви послідовно люблять принаймні 2-3 роки. Це дає вам підставу сподіватися, що ви будете продовжувати любити їх.

Ви повинні знайти тих, хто вже заробляє ваші улюблені речі і зрозуміти, що вони знають і як зробити. Вони повинні навчатися.

Інвестуйте у Ваше зростання та розвиток протягом 5-7 років (10 000 годин навчання та розвитку, навчання та дії).

Ви станете майстром і грошима!

Майстер, швидкий у своїй роботі, буде стояти перед царями. Провербс.

Я прийшов цей шлях. Я вивчав сотні великих майстрів в різних галузях. 90 відсотків з них мали цей шлях. Це те, що я рекомендую вам зробити.

Я знаю - ви можете! Видання

Автор: Тамак Пінтосевич

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 5sfer.com/1849-kak-opredelit-svoyu-strategiyu-razvitiya-na-5-let.html#main