Незабаром в Італії буде йти на продаж книгу від захисника італійської національної команди Марко Матерія назвав «Що я дійсно сказав Зіден». Стиль книги абсурдно гасить, в якому футболіст окреслює свою версію кварелі, що сталося, дає 249 можливих «версій» фрази, які розповіли Матери, наприклад: “Зідан, що ви робите, ви ще не втратили, і ви вже поголені голову”, “Since Foucault помер, філософія Франції смокче”, але, за коментарями, він не приніс справжню фразу. (Новини)
Весь збір мемуари можна звільнити. Під загальним титулом, скажемо, "Bl@, був! Bl @ Я буду!
В. Черномидин. Що я дійсно сказав як Прем'єр-міністр. Єлцин Б. Що я зробив на літаку в аеропорту Шаннон. Голліфілд Е. “Що Майк Тайсон дійсно Bite Me”
Я впевнений, що ви будете створювати більше і краще.
І творчість :
"Хто ми дійсно вбивали" Володимир Путін: Що Ви дійсно повинні зробити в Латинці В. Жиріновський. "Що таке коубой кущ дійсно є." А. Ансарі. Що я дійсно забутий в цьому просторі. Яхве Б. Таблетка "Що я дійсно маю" Володимир Путін: Що і як змочити, і головне де. Герцен, "Чому дійсно Блям?" Генеральний прокурор Чайка – “Хто в Росії жити занадто добре” Вільгельм Скажіть Jr. "Що я дійсно займав на голову". Кіркоров Ф. «10 рифів до слово зірки або які кольорові куртки модні» носити в цьому році В.І. Ленін. Що ми відвертаємо перед виконанням бронетехніки. Майкл Джексон, Як я люблю дітей Макдонія: Що ви дійсно Мойсев Б. По суті, Коля і я просто idiots. Веспуч, що я дійсно хотів, щоб відкрити А. Лінкольн, Що Я дійсно хотів B. Clinton, Що Я дійсно Did Ж. Бушст. "Що я дуже." Я. Буш Jr. "Що я, дійсно?" Колумбус, що я дійсно хочу зустріти Америку? Скуратов: «Що робити з двома дівчатами? й Моніка Левінскі, «Що Білл Клінтон дійсно зберіг мій плаття» В. Черномидин «Чому я, насправді, мене, але не мене, насправді, не це» Ленін, що я дійсно мусив у 1917 р. Н. Хрущов. Що я хочу показати американці A. Duncan, Чому я не люблю Bugatti Хідрик Г.: Яка російська національна команда дійсно грає Statue Liberty: Що я дійсно мати в мій руки Абрамович Р., Як я дійсно Got Rich Грозний І. "Що я дійсно зробив мій син." М.Л. Гоконда. "Що я дуже посміхатися?" Пітер: Що ми дійсно навчимося в Голландії Анонім: де ми дійсно літаємо 09/11 Osama Bin Ладен, «Що ми дійсно робимо на всі недоліки? й Фанна Каплан, Де я був дійсно йти Ігор Кіо, Як багато жінок я насправді бачив і похований в землі Ксенія Собчак «Що мені подобається? й Житомир: Коли ми збираємося ебать Тбілісі? Ведмедя, "Чи дійсно з пред'явником?" B. Gates, Як зробити 1001 Penguin Meals К. Бегемот «Як виправити призму» М.В.С. Карлсон, «Як Правильно помперувати з буфетами» Ю. Агуарова: ! ? Володимир Путін: «Що таке фраза РФ дійсно означає, але не більше двох послідовних умов? й Б. Столух, «Я все ще скажу. й Ходарковський «Що не потрапити в об’єм справи» Nostradamus, Що Я дійсно Mean Duncan Mac Cloud, Всесвітня історія як це дійсно було Право Хто. «Що дійсно сталося на початку. й
e-smirnov.livejournal.com + народне мистецтво LiveJournalists