8 дивовижних вправ з шийного остеохондрозу. Зробіть крок до здоров'я!

Цервікальний остеохондроз є дуже небезпечною недугою, яка проявляється біль у спині, часті мігрені, запаморочення, «метелики» в очах, порушення слуху і навіть порушення координації рухів. На щастя, всі ці симптоми можна запобігти, якщо ви робите дуже простий і приємний профілактика. Крім того, легкі вправи для шийного відділу хребта, які допоможуть не тільки запобігти хворобі і підтримувати здоров'я, але і підвищити ефективність і концентрацію, поліпшити пам'ять і просто знімати напругу в м'язах.

Вправа 1.

Знизіть підборіддя до шиї і повільно переверніть голову спочатку 5 разів на праву сторону, а потім 5 разів наліво.

Вправа 2.

Просто трохи підніміть підборіддя і знову поверніть голову 5 разів праворуч, а потім 5 разів наліво.

Вправа 3.

Налийте голову праворуч, намагаючись досягти плеча. Повторіть 5 разів на кожну сторону.

Вправа 4.

Затримайте підборіддя прямо, тримайте руки до спинки голови. Натисніть спину голови на руки 3 рази на 7 секунд.

Вправа 5.

Натисніть голову на пальму і процідіть м'язи шиї. Виконайте вправу 3 рази на 7 секунд.

Вправа 6.

Затягування м'язів шиї натисніть лівий храм на лівій долоні (3 рази 7 секунд). І тепер з правим храмом - на правій долоні (3 рази 7 секунд).

Вправа 7.

Зберігати голову прямо. Надходженням опору напружених м'язів шиї, намагайтеся натиснути підборіддя проти стегнової фоски. Потім киньте голову вгору, намагаючись розтягнути підборіддя якомога вище.

Вправа 8.

Руки, підключені в пальцях, приносять під підборіддя. Натисніть підборіддя на руки 3 рази на 7 секунд.

Під час вправ, не тримайте дихання, дихайте плавно і спокійно. Не пропустіть себе. Якщо ви відчуваєте біль, відкласти заняття або зменшити натяг.
Ми сподіваємося, що ці вправи будуть знімати вас з болю в шиї, а також допомогти вам відчути швидкість сили і життєздатність. Подбайте про здоров’я ваших друзів – зацікавить читати цю статтю!

через takprosto cc