468
Курка в соусі Теріякі. Ідеальне м'ясо, приготоване на східному мотиві.
Курка в соусі Теріякі - це ідеальне блюдо для любителів курки та східної кухні. Якщо ви спробуєте це один раз, ви обов'язково хочете більше! Також родзинка цього рецепта є натуральними інгредієнтами. Звісно, можна придбати готовий соус в найближчому супермаркеті, але хто застрахується від консервантів і підсилювачів аромату? Спробуйте приготувати соус Теріякі самостійно, і це буде частим гостем на столі!
Інгредієнт:
1,1 км У глибокій мисці змішайте соєвий соус, мед, мелений імбир, рослинне масло і бальзамічний оцет.
2,2 км Виріжте куряче філе невеликими кубиками і додайте його в соус. Добре перемішати, щоб кожен шматок маринований і покласти в холодильник на 1, 5 - 2 години.
3. У У нагрітій сковороді обсмажити курку на розі скоринки.
4. У Залийте решту маринаду і туші на 5 хвилин.
Примітка:
1,1 км Соус повинен загустити.
2,2 км Спробуйте не переварювати курку, інакше воно буде сухим і твердим. Готовність краще тестується за смаком.
3. У Подаємо страву краще з рисом або локшиною, рясно посипаємо курку насінням кунжуту.
Якщо вам подобається східна кухня, обов'язково поділитися цим рецептом з друзями. Я впевнений, що вони будуть вдячні.
через takprosto cc
Інгредієнт:
- 2 курячих філе;
- 0,5 ст.л. соєвий соус;
- 1 ч.л. мелений імбир;
- 2 ч.л. меду;
- 1 ст.л. рослинної олії;
- бальзамічний або винний оцет (якщо ні, просто);
- Насіння сажу.
1,1 км У глибокій мисці змішайте соєвий соус, мед, мелений імбир, рослинне масло і бальзамічний оцет.
2,2 км Виріжте куряче філе невеликими кубиками і додайте його в соус. Добре перемішати, щоб кожен шматок маринований і покласти в холодильник на 1, 5 - 2 години.
3. У У нагрітій сковороді обсмажити курку на розі скоринки.
4. У Залийте решту маринаду і туші на 5 хвилин.
Примітка:
1,1 км Соус повинен загустити.
2,2 км Спробуйте не переварювати курку, інакше воно буде сухим і твердим. Готовність краще тестується за смаком.
3. У Подаємо страву краще з рисом або локшиною, рясно посипаємо курку насінням кунжуту.
Якщо вам подобається східна кухня, обов'язково поділитися цим рецептом з друзями. Я впевнений, що вони будуть вдячні.
через takprosto cc
Шукаєте вуха, ви можете дізнатися багато про здоров'я. Незвичайна діагностика.
8 дивовижних вправ з шийного остеохондрозу. Зробіть крок до здоров'я!