Накладка диверситет (26 фото)

Я хочу показати вам деякі страви сніданку, можливо, ви можете взяти щось нове і намалювати пару рецептів.
Хороша річ про ці сніданки полягає в тому, що навіть недосвідчена варта може приготувати їх.
Бон ацетит.
У вас є сніданок вранці?

Свіжа капуста, зелена кисла яблука, кріп, лимонний сік, оливкова олія, сіль.

Картопля варена, жито, яйце, сіль і чорний перець.

Хоча багато літератури про походження свіжої пасти сповнена посилань на подорож Марко Поло в Китай, перша документована згадка про ці вироби з пшеничного борошна, води та яєць міститься в 10-му столітті Перської літератури. Є також гіпотеза, що давньогреки знали пасту під назвою «Ітрія», але що це було, як було готово і як воно було варене (холодно) ще не зрозуміло. Перська паста була названа «лахша», яка мала на увазі «сліпий» – в щоденних описах тих років, люди смоктати її в роти: Так само, як діти в дитячому садку сьогодні. Слово було у використанні 4 ст., але в 14 ст. практично повністю зникне з експлуатації. І перська, і Араби використовували слово Rishta. Він смішний, що до повного зникнення на Близькому Сході слово Лахша пересувається (проти покупців хутрових і Татар-Монголів) на території, зайняті в подальшому Радянському Союзі. Український локшина та російська локшина.

Паста і томатний соус (томат, петрушка, горіння зеленого перцю, часник, цибуля, оливкова олія, каперси і сіль).

доб.

У водному розчині солі, цукру, червоний копчений перець, апельсинові пілінги і орегано. Сковорода на грилі 3 хвилини на кожній стороні.

Стиль транс-Baikal.

Сильний баранковий бульйон з холодильника. М'ясні кулі (?) меленої яловичини + цибуля + солі + каперси + чорний перець і сіль. Я готую протягом 5 хвилин після кипіння.

Томати, огірки, помірно гарячі перці, цибуля, лимонний сік, каперси, чорний перець, велика кришталева сіль і оливкова олія.

Сніданок вихідні.

М'ясні нирки обсмажені в оливковій олії. Цибулю, петрушка, чорний перець, лимонний сік.

"Радянський омлет" з духовки (наприклад, молоко, сіль), "гриль" томатів і каперсів.

3610Р. 4200Р.

Ми любимо їх. Також ми налаштуємо приманку і приділимо увагу «здобленій пасти». тисяч років тому іранці називали його «шеш-бараг» - «шеш» - варити; і «барак» - шматочок. Поєднання слів був літературним і дивним для звичайних людей – можна приготувати не тільки пасту. Таким чином, в народній етимології, шебараг швидко трансформується в «шуш-барак» - вухо барани.

Вчені змогли простежити, як це слово слідувало розширенням персидського (і потім арабського) впливу на північ: Дусбара в Азербайджані, Тушбера в Таджикистані, Чучвара в Узбекистані та Чочурі в Уйгурі. Незважаючи на те, що Уйсус і Китайці мешкали близько, вони ніколи не знайшли спільної кулінарної мови до 17 століття. Китай не знає про мішки тіста. За словами одного з експертів з історії Китаю, китайська познайомилась з ними лише в 17-18 столітті: тут були два основних напрямки - від Сибіру (Монголя), а на «парових машинах Західної цивілізації».

Шешбараг, якщо ігнорувати варіації назви, є кришкою з м'ясною начинкою, де роги формуються разом. Ця характерна форма була пізніше названа «турецькою шапкою» в Тунісі, і каппеллетті в Італії. росіяни познайомилися з Шешбарагом завдяки фінно-угричних народів Уралу і Західного Сибіру, з якого персиди купили хутро. До 20-го століття, і навіть зараз, у віддалених сіл Сибірна, це «паста» назвали пельменями. П'єл є вухо і nan є хліб в перській.

Рецепт з 15-го століття книги: зробіть тісто з пшеничного борошна і води, розкачати, покласти м'ясо і ущільнювати, варити в бульйоні до готовності.

Смітки морозильника. Тісто борошно і вода. М'яка м'яка. яловичий бульйон. Листя Laurel, цибулина і чорний перець (pea).

радянський сніданок.

"Соло" і солодкий чай з лимоном.

р.

Картопля варена «у однорідності», засолена (сушена) огірки, кріп, соняшникова олія.

Новорічний сніданок.

У Тунісі традиційна і урочиста страва на честь дня народження Профета Мухаммеда Азід Згуга. Azida - це тип крему, і Zgugu вказує на те, що основною складовою цієї солодкої страви є aleppo соснових горіхів (Aleppo Pine, Pinus halepensis). Це невелике дерево вирощує по всьому Середземномор'ю — в Іспанії, Італії, Франції, Греції, Тунісі, Сирії, Ливану, Ізраїлі. Іноді це сосни називають Єрусалимом сосни. Дерево виробляє невеликі чорні горіхи, розмір кунжуту насіння. З цих горіхів, після довгих і досить складних процедур Туніси готують свою Згугугугу, а потім прикрасить її зверху з всілякими візерунками. Саме свято називається муліне, тобто Різдвом. І згугугуга трохи схожа на різдвяні цукерки «Західного світу».

Немає рецепта.

Східний стиль.

Кінва (кіноа), петрушка, помідори, цибуля, гарячий зелений перець, лимонний сік, сіль і оливкова олія.

село.

Сало, цибулю, яйця, перець червоний копчений.

Калушний хліб, вершкове масло, яйця, молоко, сіль і кмин.

У більшості ісламських країн суп називається шорба. Це правда для Ірану, Арабських країн і Ефіопії. У Туреччині та Балканах вона є хорба. У Центральній Азії існують такі форми, як shorpo, sorpo, shulpa, shurpa, в той час як в Афганістані і Пакистані, shorva популярні. Слово, і її варіації, приїжджають з Перської мови: шор - солоний, ба - варити. Не випадково. У середні віки був цілий клас різних рецептів м'яса, де м'ясо було спочатку варене, щоб зробити його трохи м'яким, а потім вже смаженим або запеченим. Ця традиція, наприклад, досі існує в Афганістані. Природно м'ясо варене без солі. Як ми всі знаємо, якщо варити м'ясо в солоній воді, ви отримаєте смачний бульйон, але смак м'яса постраждає. Якщо варити без солі, м'ясо збереже весь свій аромат, а бульйон буде практично без смаку.

Так, шарба - будь-який суп, виготовлений на ароматному бульйоні. В російській мові, особливо в центральних областях Росії, слово shcherba став синонімом з супом з невеликої риби.

Сильний баранковий бульйон з холодильника, куртки, стебла селери, морква, ґрунтовий коріандр і сіль.

Смажені кабачки, петрушки, часник, лимонний сік, сіль і оливкова олія.

499.00 Р

Пшениця пропарюється на ніч в термосі з широким шиєм. Масло і ягоди.

166185

Філе риби без шкіри, кріп, цибуля, 50 грам води, сіль і чорний перець. Готуємо під кришкою протягом 5 хвилин після кипіння.

Сніданок вихідні.

Манго, очищені креветки з хвостиком, вершковим маслом, часником, імбиром, чорним перцем і сіллю.

р.

Місто.

Сірий, я гона каво. Взяти свою маму, не турбувати. Я не славу магію. Я побачила дівчину поза містом. Я їздив по офісу. Вранці я відрізав кавоту, і я думаю: ніда з пельменями, щоб пити, ali choli. Що ви думаєте? Тут знаходиться какато. Я не думаю, що ви повинні бути мудрими, щоб дати мені пельмені з хозею. Очі захопили свої палі безшумності і гілату, заспокійливу ще шахту. Я не можу сказати вам, вона п'є, Licholi. Вони не знають місто, вони сповнені фольги. Ти спекотний, маленький хлопчик. Так, не готові взяти гріх на душу, і поїхав без душі, щоб знайти їх там. Браво принаймні прокинувся чай, це взимку. Молочний відбілений, yeah.

Вареники з холодильника. Тісто: борошно, яйця і вода. Свинячий і цибулевий фарш. Заварені в лавровому листі води.

Червоний яловичий бульйон, яйце і кріп.

Картопля варена в однорідній формі, тунець консервований в олії, безшовні маслини, петрушки, лимонний сік, сіль і оливкова олія.

Запечені буряки, цибулю, петрушки, каперси, лимонний сік, яєчний, чорний перець, сіль і оливкова олія.

Класичний сніданок.

Джерело: stalic-kitchen.livejournal.com