Майже кожен будинок має таку ложку, але мало хто знає, чому це потрібно.

З дитинства, Я пам'ятаю смачний суп бабусі з прозорого бульйону. Я завжди дивився, як вона досягає такої прозорості. Коли я отримав старше, мій бабуся сказав мені всі її секрети. Вимкніть, щоб бути варенням. бульйон Для кухні потрібен спеціальний прилад. Що здивувало, коли я зрозумів, що цей предмет практично на кожній кухні. Після цього я просто не можу зробити на кухні без такої корисної кухні аксесуар.

Peels Правильний бульйон Що таке аксесуар? Це звичайний шум. Особлива ложка з отворами, через яку легко проціджувати. Наприклад, відвар при готуванні, коли потрібно видалити піну. Ця піна утворюється під час варіння бульйону в результаті опадів білка в м'ясі.

Щоб відвар був чистим і прозорим бабусям завжди знімали цю піну під час приготування м'яса. Також бабуся завжди використовується ложка з отворами при відварюванні пельменів або пельменів, смажених каштанів або курячих нуклетів. В цілому, я зрозумів, що любов приготування їжі надходить, коли ви оточені комфортними аксесуарами на кухні.

Крім зняття піни з бульйону бабуся розповіла її секрети. Я зустріюся з вами. Хороший бульйон - основа смачного супу або борщу. Так що бульйон був заварним і м'ясним м'ясом слід вибрати з особливою обережністю.

Найкраще варити бульйон з птиці або яловичини. Іноді мій бабуся буде купити качка і зробити відвар з нього. Відвар слід тримати відкритим до кипіння. Коли він закипився і всі піни були видалені, краще застелити каструлю кришкою і зняти вогонь до мінімуму.

Трики при приготуванні мишного бульйону - головне доповнення до будь-якої страви. Суп не виняток. Щоб зробити відвар смачним, до нього додають не тільки сіль і перець. Парслі, лавровий лист, ароматний перець, морква і цибулю відмінно підійдуть.

Майже кожен будинок має таку ложку, але мало хто знає, чому це потрібно. р.

Все це слід додавати, коли бульйон вже закипився і повільно лангушається на вогонь. Потім спеції поступово додають свої аромати до бульйону. Цибулю і моркву можна кинути цілими або великими шматочками. Коли відвар вариться, вони просто спіймані ложкою з отворами.

Пелес Бабця мала ще один секретний інгредієнт. Я ніколи не здогадувався про додавання цього продукту до бульйону. Але це після нього, що специфічний запах м'яса зникне з бульйону і приємний аромат залишається. І цей інгредієнт є білим. Тільки 1 столова ложка під час приготування. Міцність при високих температурах випаровується і відвар стає прозорим. Цей бульйон є безпечним і дуже смачним. Також горілка обов'язково додається в рибний бульйон. Потім він залишає запах мусу і вуха стає багатим і рибним.

Як спадок від мого бабуся я отримав свою книгу з рецептами і побутовими хитрощами. А ще й ложка отворів, які я тримую як справжній скарб. Я продовжую тримати свій бабуся і писати мої перевірені рецепти там.

А ось страви Бабця завжди кращі. Сім'я любить її, коли я варила недільну вечерю з рецептами бабусі. Ви любите писати рецепти або експериментувати кожен раз? Поділитися в коментарях ваші кухні життя хакі.