І ще ми різні;

Ми прогуляємось по бульварі, травневе сонце дбає шкіру, легкими теплими бризними штрихами нашої обличчя. Ми тримаємо руки.

Подаруйте мені квіти! вона бджіл.

Мимоволі дивимося навколо, сльозяю ромашку і кукурудзяногоквіту з клумб, і дам її букет. Її обличчя простягається в посмішку, вона пахне квіти з неперевершеним задоволенням, і ми рухаємося.

Шукаю в очі, вона просить.

Я захоплю руки і ми починаємо обертати. Пасувальники дивляться на нас з інтересами: хтось з посміханням, хтось ворожий. Перед очима її світиться обличчя з радістю проти дивного горизонту, будинків і дерев. Ми зупинимо і переміщаємо.

- Я втомився! - Вона крутиться.

Ми сидимо на лавці, зустрінемо разом. Вона чіпає мені, якби блювотні рухи. У своїх очах я бачу іскріву оману. Я м'яко малюю голову і поцікав її на губах. Вона охоплює очі і відповіді.

Я думаю, що любов є чудовим почуттям. Ми добре разом. Ми були на роботі в будь-який день, кожен власноруч, мріяючи про цей момент, мислячись один одному.

Любов, коли ви не отримуєте на інших дівчат. І на коханому - з'являється, але це не головне. Це так добре, щоб просто бути навколо себе!

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ми ходимо в булевард, сонце загоряє свою шкіру, вітер ламає волосся. Ми тримаємо руки.

- Дайте мені деякі квіти!

Шукаю навколо себе туф, захоплює деякі квіти з клумби і руки мене. Я посмішка щільно, запах квітів для проформи, і ми переходимо.

- Повернемося! - Я вимога.

Він розумно захоплює руки і ми починаємо обертати. Пасувальники дивляться на нас з інтересами: хтось з посміханням, хтось ворожий. Перед тим як око своїми руками загрожує змащений горизонт, будинки і дерева. Ми зупинимо і переміщаємо.

- Я втомився! - Я звіт.

Ми сидимо на лавці, зустрінемо разом. Він завоював мене. На очах я бачу незадоволеність і лютий. Як голодний, він в губи. Я закривав очі, що відбувається.

Я задаю, чому я бачу його? Я не люблю його, і він тільки хоче від мене. Весь день довго чекав на цей момент. Він розгубить мене, що багата, окувана, старе дядько з жовтими зубами і великим живітом.

Любов є розвагами для заможливих, говорить мій мати. І якщо я хочу, щоб вийти з бідності, все, що я повинен бути хворим, посміхатися на нього, і бути дружиною. А потім... Це буде легше пізніше.

浜у 涓 蹇 Унікальний

дикий