555
Африд сарса - в Одесі не фут
599 р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Відповідає на будь-яку можливість. І навіть якщо вони сниться або сперечаються, то більш як дієслова огорожа - в таких випадках важливо не відображати ворога, але так само, як можна відповісти.
Веб-сайт З задоволенням публікує частину різнокольорових Odessa діалогів, які вдало поєднують гумор, саракизм і мудрість.
7603037, Україна
Попередній перегляд: Володимир Лубаров
Сайт: www.lubarov.ru
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Відповідає на будь-яку можливість. І навіть якщо вони сниться або сперечаються, то більш як дієслова огорожа - в таких випадках важливо не відображати ворога, але так само, як можна відповісти.
Веб-сайт З задоволенням публікує частину різнокольорових Odessa діалогів, які вдало поєднують гумор, саракизм і мудрість.
- Cila диктує своєму сусіду рецепт торта:
- Так напишіть: візьміть 4 яйця...
- Так я пишу 2 ...
- Диван! Написати 5 хв Рецепт був 8! - - Мадам, чому не їсти нічого?
до На малюнку.
до Щоб зберегти вашу фігуру, потрібно їсти, їсти і їсти! - Інспектор зупиняє рощення Волги.
- Драйвер, чому не задні вогні?
Водій стрибає з автомобіля і починає ходити по ходу, роблячи вузькі кришки.
- Все правильно, інспектор заспокоює, не хвилюючись, це нічого!
до Немає нічого! Де причіп? Де мій Сара? Де діти? - - Ой ми! П'ять сумок, софочка! Що ви купуєте на Привозі?
- 20 кілограмів немає вашого бізнесу!
- - Fima, ми йдемо на відпочинок!
до Де це не секрет?
- Прийдіть, де «все включено» - до моєї мами! - В аптеці:
- Абрам Мойсевіч, ви будете мати марганець калію?
- Ні, Ізраїль Марковіч! Але є дуже свіжий калійний ціанід.
до Це велика різниця!
до О, не сміятися! Тільки 20 ст.
- - Роза, вони кажуть, що ваша Ізя - це захоплюючі красиві дівчата.
до Привіт! Мій собака працює після красивих автомобілів, але це не означає, що він ловить, він буде їздити! - - Абрам, можна використовувати газонокосарку?
- Так, Мойша, але тільки в мій прецинкт. - Одеська бібліотека:
- Дайте мені скаргу!
- Мумія океї? Або ще більше?
- - Роза, як ви?
до О, це всього!
до І крім проблеми з фігурою, нічого нового?
- Одеська родина збирає корзину тортів з Одеського червоного ходового капюшона і надає її інструкції:
- Послухайте мене. Коли ви приїжджаєте до свого дідусь, вона відразу ж торкає вас: «Ой ми, взимку дуже скоро, кран витікає з тріщин, немає нічого мити, дах тонкий, грошей взагалі немає, і, в цілому, що ви, бабуся, знаю для цього життя?» Але не слухайте нічого, але стояти міцно на вашому власному: з капустою - 5, з м'ясом - 8! - до Ви можете уявити, що Sarah дає газету оголошення: "Зріла темпераментальна жінка готовий принести тепло і світло до вашого життя."
до І багато пропозицій?
- Просто один. Від місцевих електростанцій.
- Аркадій Самуїлович виглядає прямо на новому секретарі.
- Чотири діти, говорить керівник відділу кадр.
- Немає способу! Вже чотири юних дітей!
- У вас немає. - Bella Moiseyevna, чому ви не одружилися вдруге?
- Ви знаєте, у мене є собака, яка вирощує, папуга, яка повторює мої слова, камін, що димить, і кот, який ходить вночі. Ви думаєте, що не достатньо? - Просимо Одеса:
до У вас є 6 яблук. Якщо ви даєте половину своєму брату, скільки залишилося?
до Ось 5 і половина.
- - Бася, отримай! У вас є півгодини до роботи!
- Смама, не можна прокидати раніше? Вам потрібно лише 40 хвилин макіяжу!
до Я зроблю тебе! - Одесу скаржаться на другу:
- Моя Фіра завжди вуса: «Я нічого не носити, шахта не має нічого носити!»
- Ох, Боря! Я тебе! Подаруйте їй скотч картоплі і дайте їй її! - Одеса. Старовинний ринок.
- Мадам, купити кота!
до Яка порода?
- Сибірин.
до Немає способу, він отримав коротке волосся!
- Мадам, я не скажу вам що-небудь про своє волосся, але він їсть пельмені!
7603037, Україна
- - Яша, ви думаєте, що має дитину з Сарочка?
до О, мама, я думаю про це кожну ніч.
- І Сарочка?
- І Сарочка навіть має головний біль кожного разу. Вона каже, що вона думає про це краще на роботі. - - Послухайте, Людмила, що має говорити Тітка Кліха? Вони дають нам цукерки, різні шоколадні цукерки, а потім вони вирощені, ми отримуємо жир! Вони дадуть нам тільки діаманти, і ми б світимо!
- Одеський двір:
- Аркадаша, йти додому!
- Я холодний?
до Немає, ви хочете їсти!
- - Тітка, як довго ви одружені?
- Шукаю мене ніхто.
до Ви запитали всіх? - Розумна родина Одеси. Вечір. Дружина грає цело на третій годину. Чоловік, зняв журнал:
- Приїжджайте, подаруйте! Ми пропонуємо вам італійські черевики! - Після поїздки в Париж, друзі просять поділитися своїми враженнями:
- Як вона збирається в Парижі?
до Що можна сказати? Чи пам'ятаєте на кухні Gioconda?
до Звичайно, ми робимо.
до А тепер вона в Лувре!
Попередній перегляд: Володимир Лубаров
Сайт: www.lubarov.ru
15 Знаменитостей та їх історичні
15 Прискорити котирування від несухованої прихильника всіх час Чарлі Чаплін