1143
портативні аудіосистеми: Міфи і реальність
Публікуємо серію транограм наших подкаст «Сад». Одна з останніх розмов, записаних в рамках шоу вже була випущена в форматі посту, але сьогодні ми вирішили повернутися до першого випуску (з 22.10.2013), в якому Дмитро Каванов і Тимофій Шиколенков розповідає про те, як ідея запису цієї подкастної аросії, розмежувати деякі міфи, пов'язані з темою аудіо, і говорити про часто невідомі мас, але цікаві компоненти портативних аудіосистем.
Дмитро: Ми вирішили розпочати розмову про те, де ідея з'явилася, як ми прийшли зробити програму, присвячену технології, гаджети, які «pin» до смартфонів або ваших домашніх аудіосистем, які ви можете носити з вами в будь-якій точці, і не просто зрозуміти їх, але зробити життя, вашу музику дійсно краще, більш приємні і витрачають час краще.
Тимофій: Поліпшити якість життя, нехай кажуть. В цілому ідея вийшла з того, що сучасні медіа практично забули, що музика існує. Про це говорили всі, хто знає про це. Тепер, для самої частини, вони говорять про деякі комп'ютерні технології, про деякі фігури, які незрозумілі, вони говорять про смартфони, про Apple, і все пов'язані з цим. Вони не слухали музику, вони не робили. І що відбувається навколо нього, які технології існують навколо цього [користувачі не знають], але є й величезний світ.
І виходить, що я зустрічаю з різними людьми, які не пов'язані з нашою темою, я почав говорити про те, що є на всіх пристроях, які технології, нові можливості для людей, і я бачив розширення очей. І кожен раз, з одного боку, я дивився і радий: Я сказав щось нове, додала якусь якість життя людині. Він розуміє щось зараз. З іншого боку, я розчарував тому, що величезна кількість людей просто не знає можливості, які технології приносить музику, звучати, людям, які пристрасно про це.
Дмитро: Я. Ми не повинні йти далеко. Під час вибору і пошуку навушників, від долі я потрапив в аудіоманію: Я просто не підозрювала про існування таких пристроїв як підсилювач звуку, портативний підсилювач звуку для смартфонів. І вибираючи навушники, скажімо, над середнім, щоб послухати музику, обробити ті ж подкасти, я вирішив без зцілення, щоб просто приклеїти їх в мій iPhone. Пристрій, як підсилювач звуку смартфона, не існує для мене до теперішнього часу.
Коли ми почали шукати, що вони є, який фактор форми, який функціонал, я просто вирішив взяти пару тижнів і вивчити його все. Коли ви починаєте розуміти дрібні речі, поле невідомого відкриття для вас. Але все це так звикло, що я хочу зрозуміти, копати в ці гаджети, подивитися те, що це не, порівняти ціни. Що це робить, що це не так. Що краще нести з вами в метро, через що краще слухати подкасти, і що краще ставити в домашніх умовах. Що краще взяти як портативний бумбокс, якщо ви можете назвати це? Тому що в домашніх умовах, наприклад, я не знаю, що це називається правильно, є стовпець Jawbone, який працює на bluetooth і підключає до регулярного міні-джек.
Тимофій: Так, це вічна проблема. Коли ми додаємо деякі нові продукти (і ми зараз поступово розширюємо діапазон в напрямку сучасних цифрових пристроїв), є завжди проблема: як його назвати російською мовою. Наш світ стає цифровим, незважаючи на те, що наші вуха, звичайно, продовжують бути аналогом, тому в процесі розширення асортименту ми завжди збираємо раду і думаємо про те, що викликати певну групу товарів: в Америці, наприклад, і в Європі, існує термін «портативні динаміки» – переносні динаміки.
Якщо ви зателефонуєте йому "портативні динаміки" або "портативні акустичні системи", він стає абсолютно незрозумілим, що це таке. І виникають багато питань, виникають нові умови. Навушники для навушників. Коли ви сказали, що хтось, хто не знає теми, «підсилювач навушників», він приносить посмішку.
Дмитро: Це величезний...
Портативний підсилювач навушники Фііо Е17К
Тимофій: Так, чому підсилюють навушники? І якщо ми говоримо про «портативні навушники підсилювачі», це, як правило, щось. Що таке? Я займав навушники, підключіть їх до смартфона, до iPhone, до пристрою Android, Samsung, щось, все чутно, все дрібно. У той же час (нині це помітно) багато людей на вулицях ходьби від великих навушників. Ви можете придбати навушники, які якісно слухають все, що виконавець вніс цю композицію: голос і все інше.
І багато разів я бачу людей на форумах кажучи, "Чому я, і є неправильний звук, там не вистачає бас." І навушники стяжки. Навушники насправді хороші. Це, вони приходять додому, підключають їх до чогось «великого» і чують все нормально. Але з якоїсь причини навушники все ж псуються. Вимкнено, що iPhone не може скакати. Як ви скуштуєте iPhone? Це улюблений гаджет. Хтось довго заощаджувався, хтось мріяв довго, чекаючи нову модель, щоб вийти.
Дмитро: Якщо ви подивитеся з точки зору фальману, з яким, швидше за все, я буду виконувати цю програму на регулярній основі - я не можу сказати, що я експерт в аудіотехнології - і якщо ви говоримо про навушники і пристрої, які я використовую для прослуховування музики, то я абсолютно звичайна людина, як і всі інші. А коли я обирає навушники, то найбільшу увагу приділяють тому, звичайно, більш дорогі, охолоджувач і менш стійкий опір, краще. Найширший асортимент, краще якість.
Тимофій: Еа, класичний жанр! Ми часто запитуємо, чому на нашому сайті ми не маємо можливості порівняти акустичні системи та навушники за особливостями. І те, що це практично без використання. Це зрозуміло, що якщо ви порівнюєте опір, ви можете зрозуміти, скільки цього підсилювача, ця акустична система витягнеться. По суті, існує безліч чинників.
Дмитро: Ну, так само, як кажуть, що автомобіль має невеликі колеса, але якщо ви закрутити великі, це краще. Але насправді вони пристосовані до цієї моделі, до цього класу машин, і це безпосередньо закручувати щось, перекручувати колеса від KAMAZ. Також з опорою, і з діапазоном.
Тимофій: Є насправді багато параметрів. Якщо ви приймаєте [тільки] динаміку, існує кілька десятків параметрів. Намагатися покласти їх в голову і порівняти їх без використання. Порівняти класичними характеристиками: частотний діапазон, потужність, стійкість – це дасть щось, звичайно, але в цілому його не використовують для порівняння, так як є акустичні системи абсолютно різних класів. Їх характеристики з'являються однаковими.
Таким чином, є таке невідповідність: якщо ці основні характеристики – потужність, частота, діапазон, можливо, стійкість – однакові, то не існує різниці взагалі. Це великий стовпчик, і це великий стовпчик. Це одна вартість 10000 рублів, це одна вартість 50 000 рублів, основні характеристики однакові, тому немає різниці. Так, один за 50 000 - це тільки «розчинники» для тих, хто має багато грошей. Вони купують дорогі, недорогі.
Дмитро: А якщо на картині зображено хто-небудь знайомий, якийсь музикант або зірка, то це в загальному «погляді».
Тимофій: Так, це окрема пісня. І смішна річ в тому, що люди люблять сучасні, якось вони не дуже сприйнятливі до класичної реклами, але для таких простих речей, які якось купують.
Дмитро: Мені здається, що точка тут саме те, що людина не може бути абсолютно впевненою, що він правий, направляючи ці характеристики, які ми говорили: ціна і т.д.
Тимофій: Так ви повинні слухати.
Дмитро: Так, вирішальним фактором для нього є, непарно достатньо, той факт, що хтось відомий слух, рекламує продукт.
Тимофій: Ми забуваємо, що кожен має різні вуха. А музичні вподобання відрізняються. Всім подобається слухати музику по-різному. Це зрозуміло, що є бажання, що прийшли до нас з 80-х-90-х, щоб скрутити більш низькі частоти. Так як вони відсутні. І вони не вистачає, тому що вони не є, але тому що звукове обладнання, яке використовувався просто не може відтворювати спектр, який вбудований в музичну композицію. В результаті я хочу додати, тому що здається, що щось відсутні.
Дмитро: В результаті все це ніколи не досягає навушників.
Тимофій: Якщо ви йдете назад, де ми почали, про підсилювачі ... вони, до речі, не тільки для смартфонів, непарно достатньо. Це, тепер є величезна кількість портативних гравців. Все почалося з досить великих пристроїв. Я пам'ятаю це: Я був на походження цього ринку з початку 2000-х років. Все почалося з досить великих коробок, і дійсно можна поставити більш-менш гідний підсилювач. Тоді прийшов «не кращий» тренд. Як результат, останні гравці менші, ніж матчбокс.
Дмитро: З цими питаннями, які я думаю, що ми будемо боротися за це та наступні програми. Як вибрати? Що вибрати? Що варто звернути увагу на? Які пристрої існують? Яка техніка? Як порівнювати її? Що чути? Що ви слухаєте?
Тимофій: Так, суб'єкт невичерпний. Я думаю, що ми можемо говорити про це протягом багатьох років. Що ми робимо. Перше, що я хотів би сказати на цій темі, і найголовніше: ви не можете вибрати аудіообладнання, спираючись на деякі відомі особи, які обрали ці навушники. Я розумію, що ви збили на голову прямо зараз, і ви, ймовірно, купили їх з причини.
Дмитро: На мій шампан ми виявили цей факт першого питання.
Тимофій: Ось чому ви придбали їх. Це дорогі навушники. У них багато PR. І це PR, звичайно, впливає на ціну, тому що не можна дивувати.
Дмитро: Звичайно. Це великий бізнес. Наскільки я знаю, що ця компанія була придбана назад тими, хто її псує. Інвестували сотні мільйонів доларів. Бренд продаж і продаж. Відомі люди. Щиро вітаємо всіх!
Тимофій: Бренд світового класу.
Дмитро: Насправді, я відчував себе дуже чітко, що з практичної точки зору, якщо ви не подивитеся на смачну картину, так як ви використовуєте їх, вони просто розпушуються, розпушуються, і всі пластикові починають тріщини. Якщо ви падаєте їх від 20-30 сантиметрів на будь-яку поверхню, вони просто розсипаються, і вам доведеться взяти клей «Момент», і знову запускати. Я купив їх сто років тому, тому я просто скачав з ними для запису. Вони мають право на це.
Тимофій: Це дійсно багато чого, що вони добре для. Навушники гідні. Питання відрізняється. Питання є, люди йдуть в магазин, див. цю коробку. Вони не думають про те, що всередині. І ось, звичайно, є смішний фактор: люди люблять це тільки тому, що люди люблять це. Навіть якщо вони не люблять це, вони розповідають, що вони люблять. І ось де вона зупиняється. Є люди, які можуть переконувати себе. Я не знаю, на жаль, не знаю? Головне, що вони зустрілися з попитом. Вони бажали ці навушники, вони бажали їх виглядати так.
З тих пір, як і раніше, для самої частини, це юнацька аудиторія, то музика тут доречна. В цілому досить просто грати, тому практично будь-яке звукове обладнання, в тому числі дешеве, підійде для неї. Якщо ви даєте у звукові формати, то ви вже можете використовувати різні формати з компресією, то ж mp3. Це все одно буде більш-менш нормальним. Це, пакет виходить: дешеве обладнання дешева музика з точки зору виробництва.
Дмитро: Я думаю, що це важливо зрозуміти, що покупка не дешева. Навіть якщо у порівнянні з тими ж смартфонами, iPhone або будь-яким іншим, це насправді половина або навіть хороший смартфон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вони можуть порівняти смартфони на тиждень, вибрати на Yandex. Ринок, десь ще, див. характеристики: екран, пам'ять, процесор. Але коли мова йде про навушники, людина просто йде в магазин, витрачає 10 хвилин, захоплює, навіть не слухає їх, і це, і йде.
Тимофій: На щастя, не тільки це. На щастя, є люди, які розуміють, що ви повинні вибрати щось музичне після прослуховування музики. І краще, що ви знаєте добре, ви добре знаєте, як він повинен звук. Якщо, звичайно, ви знаєте, якщо є щось слухати, що порівняти з. Але, один спосіб або інший, ви можете приїхати в магазин і слухати певні навушники. Великий або невеликий. Ось ще один міф, до речі. Я думаю, що в ході гри ми знеболюємо міфи, які навколо аудіо величезне число.
Дмитро: Так, я буду.
Тимофій: І одна з міфів полягає в тому, що маленькі навушники, помилкові навушники, «дяки», що ви зателефонуєте їм, що вони завжди гірше великих в бас. Це дійсно міф. Просто різні технології. І є невеликі навушники, які "база" o-go і можуть бути у порівнянні з дуже великими. Не про те, як великі вони більше. Тут, до речі, про акустику також однакова історія, вони говорять, чим більший стовпчик, тим краще.
р.
Навушники Denon AH-C101 для любителів бас-лінії «сильний»
Дмитро: Лоти міфів. Почати з того, що до останнього моменту, здавалося мені, що динаміки зі скла, повинні бути в якості обов'язково гірше за замовленням величини, ніж, наприклад, стовпчики з дерева. Але як вона виходить...
Тимофій: Матеріал з якого виготовлений корпус акустичної системи ... так, ідеальні динаміки повинні бути виготовлені з бетону. Він міцний, він не резонує, не вібрує, не створює додаткового звучання. Всі Ось ідеальний спікер.
Дмитро: До 10 поверху до 10 поверху.
Тимофій: Ви маєте проблеми з логістикою. Не можна доставити в будь-який час. Тому виходить, що [замість бетону використовується] MDF - це матеріал, з якого практично всі акустичні системи в світі виготовляються, як дорогі, так і дешеві. Дуже дешево, звичайно, можна зробити пластик, або деякі інші матеріали. Є дуже гідні акустичні системи, наприклад, з алюмінію.
Питання не те, що матеріал буде, але як правильно його застосувати: це форми та різні додаткові матеріали, які використовуються в виробництві. Найскладніші інженерні розрахунки. Не всі розуміють, що акустична система не тільки дерев'яна коробка, зібрана з декількох дощок прямокутного розміру, в які вставляються динаміки, дроти скручуються і все. Це насправді не так просто.
Ті, хто вважає, що всі інженери з великою кількістю досвіду, люди, які прагнуть зробити це все життя. Не просто пристрасний, залучений. Це частина життя. І вони не бачать себе по-різному. Якщо ви просто візьміть і з'єднайте коробку, візьміть навіть дуже дорогі динаміки, вставте туди і з'єднайте, потім відразу загорніть «скляк», тобто низькочастотний динамік, просто тому що потрібно відфільтрувати звук. Тоді середньо- і низькочастотний динамік не може звучати на всіх ... це, це буде, ви просто не почуєте його.
Тут багато тонкощів. Здається, що все дуже просто, але насправді це дуже складне. Кожен динамік як унікальний як відбитки пальців. Ми часто маємо історії: люди мають веселий вечір, вигорають деякі динаміки в деяких дорогих акустичних системах, приходять до нас. Ми продаємо спікерів, серед інших речей. Ми приїжджаємо до нас і скажемо, «Дякуемо з заміною. й
Дмитро: Це трохи важче, ніж заміна лампочки на кухні.
Тимофій: Це практично неможливо, якщо динамік робиться для конкретної акустичної системи, і це часто буває, якщо це не дуже дорогий акустика. Це все пов'язано. Цей динамік виготовлений виключно для цієї акустичної системи. Не можна знайти аналога. Аналогів просто не існує.
Це можна порівняти з автомобільними частинами. Якщо один рік виробництва автомобіля, то є така і така запасна частина, якщо інший є ще одним. Вони не підходять разом. Це ще гірше. Ви можете шурупувати в динаміку, отвір підходить, а термінали точно однакові, і він виглядає дуже схожим. Але, наприклад, це не звук. Або неправильний об'єм – об'єм самої коробки, в якому покладено динамік, не підходить для нового динаміка. І є власна кількість тонкощів. Існує десятки параметрів для порівняння. Вони ніколи не однакові.
Дмитро: Звичайно. Чим вище клас, тим вище...
Тимофій: Клас не дуже важливий. Може бути стовпчиком на 5000 рублів, знову, людина говорить, "Вір, у мене є такий дешевий стовпчик." Я хочу, щоб звук краще. Хочу купити дорогий динамік, замінити на нього, а потім у мене є прохолодний звук. Я придумав всіх, купив дешевий динамік, купив дорогий динамік, і закінчився динаміком, який краще, ніж найдорожчий, який коштує близько десяти разів більше. Не працює, на жаль. Якщо це було те, що кожен, ймовірно, зробить це.
Дмитро: Ну, звичайно. На жаль, навіть якщо ми повернемося до класу аматорських, дешевих побутових пристроїв: деякі портативні аудіотехніки та маленькі аудіосистеми для дому, я думаю, що у нас є досить широке поле для обговорення тут.
Але я думаю, що ми повинні йти крок за кроком. І в ході релізів, демонтаж першого класу пристроїв, потім іншого. Щоб полегшити слухачів навігувати і, дізнавшись про невелику частину цієї експертизи, починайте розуміти все це. І застосовуйте ці знання на практиці, просто перейшовши в звичайний магазин і слухайте різні моделі, розуміючи їх, розуміння того, яка музика дозволить їм визначити, чи підходить для них конкретна модель, сказати, навушники.
Тимофій: У нас є проблема з регулярними магазинами. Регулярні магазини, на жаль, не надають таких послуг. Навіть якщо в асортименті представлено великий вибір навушників, слухайте їх, в цілому, практично ніде неможливо.
Дмитро: Важливо розуміти, що ви не повинні починатися з поточної практики, коли перший магазин, де ви йдете, щоб купити навушники або аудіообладнання є комп'ютером. Я думаю, що кожен мав це сприйняття з початку 2000-х років і кінця 90-х років, принаймні в моєму поколінь. І я розумію дуже чітко, що я все ще хочу перейти до деяких магазинів, де я купую однакові ноутбуки або деякі гаджети і подивитися, що вони там. Саме тому в цій техніці всюди. Я не знаю, як носити. Вони просто не закривають нічого, але вони двічі як дорогі, як Beats.
Тимофій: Цілком можливо окрема тема. Але комп'ютерні магазини - так, чому немає - є мультимедійні динаміки, певний клас пристроїв. Це, динаміки, які призначені безпосередньо для комп'ютера, щоб випромінювати деякі звуки, системні повідомлення, іграшки для голосу. Звичайно, слухати музику через них навряд чи.
Вчора я мав абсолютно дивну історію. Я зустрілася з чоловіком, який був повністю “за запитом” і зустрівся з абсолютно різним бізнесом, пов'язаним з електронної комерції. І ми не маємо ніяких переговорів в Аудіоманії, ми маємо аудиторій, адже майже всі наші розмови про музику. Ми сидимо, ми будемо говорити, розмова надходить до кінця, і я кажу, "Нехай, почуй музику." Він каже: "Так, так!" Я бачу очі чоловіка горять. Він бачить обладнання навколо нього, він бачить акустику. Я сказав: "Що ви слухаєте?" Він сказав: "Я люблю дубеп."
Велика аудиторія в салоні "Аудіоманія на електрозаводській" (м. Москва)
Я дивлю демо-диски, які лежать [в шоу-румі] - нічого не підходить. Ну, я даю, океї, людина вперше, перше враження. Він ніколи не бачив нічого подібного. Я не намагався «згорнути» що-небудь спеціально для нього. У шоурумі було обладнання, а не дуже дорогі. Акустичні системи для 40 000 рублів за пару, однокласний підсилювач і програвач. Ось сидить. Я бачу цю посмішку скептика, яка усвідомлює, що апаратне забезпечення він має в домашніх умовах, які він придбав в магазині комп'ютерів, в основному звучить однаково. Я просто поклав його на перший трек і я бачу його зміну обличчя. Він відкриває свою рот і каже: «У мене є goosebumps, що працює назад». Я сказав: "Чому правда!" Перший раз? - «Так, це перший раз».
Людина занурився в цей світ, він зрозумів, що все життя він слухав лише частину музики. Эмоції з неї були «вирізати». І ось він нарешті почув і відчував музику, відчував емоції, що відчував.
Дмитро: А потім був колір на телевізорі.
Тимофій: Так, yeah, yeah. Це щось з опери. І ця історія буває весь час. Особливо я часто сперечався з людьми і форумами: Я торкнувшись за посиланням на нас, перейдіть, щоб побачити, що вони пишуться, і починається така класична розмова: «Так, все це несуть!» Немає бажання! Купити стовпчик в деревному корпусі з комп'ютера і все буде дрібно." Я, впевнений, що це божевільна. Інше питання, що порівнювати? Люди не мають нічого порівняти з, але вони мають думку. А потім я починав дугу. В першу чергу я сказав, що «Зроблено ставки на гроші». Люди йдуть, "Ох, прохолодно!" Я тут. І я почую нічого, ні різниці. Людина виходить, виходить, і це зміна обличчя. Я чекаю.
Після того, як був інцидент, людина сльозиться. Людина прийшла в цей класичний вираз, «прокрутка», і це те, як він всі зміни, і вона змінює сльози, щоб гусячі. Як це змінює людей. Не знаю. І це дуже, дуже боляче. Назад до портативних пристроїв: що ми почалися з підсилювачами навушників невеликими, вони дозволяють отримати однакові емоції на натурально хороші, гідні навушники, але не підключені безпосередньо до гравця та / або смартфону, але підключені до цього дуже підсилювача. Навушники не можуть розмножуватися.
Що часто порівнювати людей? З комп'ютером. Людина на дорозі слухає до смартфону, де є підсилювач, який не може «рок» навушники, а характеристики його, звичайно, доречні. Це перетворюється на максимальний обсяг, є нелінійне спотворення і т.д. Людина приходить додому, підключає навушники до комп'ютера, і слухає там. Тут звучить. Я не можу сказати, що дуже добре або дуже погано.
Дмитро: Як правило, здається, краще, ви можете подумати про.
Тимофій: Це насправді інша історія. Є такі ж: комп'ютери тепер дрібні, дошки невеликі, і про деяке посилення ми зазвичай мовчать. Про перетворення цифрових журналів, тобто ключове посилання в сучасних аудіотехнологіях. Яка музика є цифровою: ми завантажуємо музику з Інтернету з різною якістю. А потім цей файл повинен бути декодований, щоб перетворитися з тих і нулів в звук, тому що вуха є аналогом з все. Люди порівняють те, що вони слухають на смартфоні, що вони слухають на комп'ютері, де краще, десь гірше, але обидва далеко від того, що в принципі може дати ці навушники.
Тому що навіть в дорогих комп'ютерах я бачу, що у нас є досить гідний комп'ютер прямо зараз. Це хороший комп'ютер. Але якщо ми говоримо про якість звуку, якщо, наприклад, для використання зовнішньої звукової плати – і люди використовують зовнішні звукові дошки, і, не дивно, купуючи професіонал. Я часто бачу на iXBT величезну кількість постів [about], які професійну звукову дошку вибрати. І люди дійсно обирають професійні збори.
Дмитро: Що таке професійна виплата?
Тимофій: Це плата рекордера. Це не те, що вони для. Як порівнювати людей? Вони дивляться на характеристики: «О, цифри великі». 24 біти. 192 кГц. Це великі номери. Так що звучить прохолодно.
Дмитро: І поверніть на mp3.
Тимофій: На щастя, багато тепер розуміють, що є високі частоти, високі біти. Вони породжують без втрат формати, флак [як] і слухають їх. Добрий день Але вони візьмуть ці дошки, які мають багато особливостей, і порівнювати їх за ціною, скажуть, з цифрово-аналоговими перетворювачами, які продаються окремо.
Зовнішній DAC Arcam rPac призначений для поліпшення звуку аудіо файлів, що граються з комп'ютера або ноутбука
Це також окремий клас пристроїв, і величезний світ, це пристрої, які призначені тільки для відтворення музики. Вони мають інтерфейс USB, вони з'єднуються з комп'ютером і на спині, вони або мають роз'єм для навушників і вбудований підсилювач навушників, або аналогові термінали, звичайні "туліпи", які вже можуть бути підключені до підсилювача. Цей клас пристроїв дійсно кинув ринок рік тому. Для наших слухачів я думаю, що це буде дивним, вони не чули, вони не бачили. Але якщо ви зробили, чудово!
Дмитро: Не знаю.
Тимофій: Це величезний ринок. Вирощування в божевільному темпі прямо зараз. Люди послухають музику на комп'ютері. Повністю нормально. Завантажені і слухаються. Це дрібно. У номері є багато номерів, де можна покласти все. Жорсткі диски божевільні в розмірах прямо зараз. Як слухати? Або підключення мультимедійних динаміків.
Дмитро: Я використовував старий музичний центр дуже часто, аудіосистема, яка була з DVD-плеєром разом. І заблокував його в комп'ютер.
Тимофій: Добре, краще мультимедійних спікерів, прямо?
Дмитро: Дійсно, коли з'являється проміжний пристрій, він дозволяє відчути себе однаковими емоціями і якістю, щоб вийти. Мені здається, що якщо я дізнався про всю цю техніку близько 5 років тому, коли я почав вчитися в університеті, і всі ті години, які я провів на метро, на автобусах - це інстанська кількість часу - я сидів в цих жахливих крапель-plugs, я сидів в цих Beats і інших навушниках закриті ...
Здається мені, що люди [нині] витрачають на інстанцію кількість часу в перевезенні і в навколишньому середовищі, де хочуть відчути деякі види ізоляції з світу по всьому світу, відключати себе, приховати від всіх, слухати улюблену музику, подкасти, аудіокниги. Таким чином, це допоможе істотно змінити і трансформувати цей час не просто впади дупи до ратифікації, гасіння бас. І це дійсно допомагає привернути увагу до музики, яку вони слухали весь цей час, але не чули.
Тимофій: Так, це право! Це жито, що 5 років тому це обладнання не існує. Але все це з'являється тільки в останні роки. Ось підсилювачі для портативних навушників, вони були минулого року. Але це фрагментарні продажі. Хтось приніс його з десь в валізу або в кишені. "Подивитися те, що я тут." Не знає про це. Я відчуваю, що кожен дійсно потребує цього пристрою.
Дмитро: Але зараз я не думаю, що вони продаються в усіх цих магазинах.
Тимофій: Не знаю, як їх продати. Не знаю, що це таке. Що потрібно пояснити кожному. Вони не мають часу.
Дмитро: Компанії, які виробляють, продають навушники самі, вони не завершують їх разом?
Тимофій: Ноп. Є, до речі, TDK – бренд від 90-х, які я думаю, багато людей знають. Тепер вони змінили напрямок дуже добре, і вони також мають навушники з вбудованим підсилювачем. І є акумулятори вставлені, і ви можете вимкнути або вимкнути підсилювач. Це гібридний пристрій. Але переважно, звичайно, вони не є.
TDK ST750 навушники з вбудованим підсилювачем
Дмитро: Я думаю, що навіть якщо ми говоримо про найдешевші, найпростіші підсилювачі, важливо зрозуміти, що вони швидше за все, мають контроль — гучний, тихий — і дуже зручний у використанні, якщо у вас немає всіх цих кнопок на навушниках, і ви не зможете піднятися на кишеню і переключивши його на смартфон.
Тимофій: Класична історія, коли людина хоче купити дорогі навушники, добре, але вони не знають, як контролювати смартфон. Він починає вибирати: не купувати навушники дешевше, простіше, не дуже добре з'єднання, але не отримати телефон, щоб не натиснути ці кнопки. А є підсилювач навушники, який виглядає як пульт, а також з вбудованим мікрофоном.
Ми приймаємо наші улюблені навушники, підключаємо до цього підсилювача і вирішуємо кілька завдань одночасно. Спочатку під керуванням смартфона, який знаходиться в кишені. Тепер в бігу до холоду це, ймовірно, дуже актуально. Ви також можете поговорити, оскільки у вас є мікрофон. Ми вбиваємо всі можливі кролики.
Дмитро: Ну, навіть вдома, ви можете безпечно Скайп.
Тимофій: Що стосується будинку, є окрема історія. Є підсилювачі для навушників з вбудованими «DACs», тобто гібридними пристроями. Коли ми ходимо по вулиці, ми використовуємо його як підсилювач, контроль щось: гучний, тихий, використовуючи різні налаштування звуку, які ми любимо. Коли ми отримуємо додому, ми включаємо його в комп'ютер і використовуємо його як зовнішній звуковий карт. А потім знову вбити всіх птахів. Поморські кролики!
Деякі серйозні проблеми вирішуються відразу. Але, знову, вони вирішуються тільки тоді, коли люди розуміють, що це проблема. До тих пір, як вони знають, що ці пристрої існують, вони не розуміють, що музика може насправді звук краще. Музика не просто “закривати” нас в навушниках з навколишнього середовища і висить все, що відбувається навколо, це може принести дійсно ті емоції, які я говорив про.
Дмитро: Від мого досвіду я можу сказати, що останні, ймовірно, три роки, коли я навчався, я просто почав гасити через 10-15 хвилин, тому що бас дуже швидко лука. Тим не менш, коли ви зрозуміли, що ви не маєте дуже хороший файл, який ви завантажили легально.
Тимофій: Але це те, що деякі люди хвилюються.
Дмитро: Я. І все починаєш співати і збивати, і тепер ви вже падаєте, і ви прокинете, коли все, нарешті, починає збиватися в вухах або просто проходите.
Тимофій: Я. На жаль, є.
Дмитро: Так важливо.
Тимофій: Якщо я на метро, я часто торкнувся на налаштуваннях. Люди перетворюють обсяг до максимуму.
Дмитро: Посуд.
Тимофій: Тому що [правда] не вистачає. І коли обсяг на смартфоні, на гравця перекручується до максимуму, характеристики, які вбудовані в цей пристрій, не найкращі – це її екстремальний стан. І це місце відсутнє бас. Так це ще не музика. Ви не знаєте, що. Це трохи дивний какаофонія, яка звучить в навушниках.
OK, вона висить навколишнє середовище. OK, якось стимулює і запобігає, можливо, сон, прокидається вранці. Але я не знаю, що відсоток того, що ви насправді слухаєте.
Дмитро: Я думаю, що є досить цікава дилема: де перекручувати об'єм до максимуму – на комп'ютері на динаміках або на звуковій картці?
Тимофій: В залежності від того, де ми знімаємо звук. Якщо комп'ютер має тільки один вихід, і це доступ до навушників, то це означає, що це розширений вихід, це, добре, не призначений для підключення будь-якої акустики на всіх. Цей вихід вже посилений. Вони вже мають підсилювачі. І це трохи небезпечний для заглушки в іншому підсилювачі. Ви можете руйнувати вхідний каскад.
Тому, звичайно, якщо це вихід на навушники, то він не повинен перекручуватися до максимуму в будь-якому випадку. Нижче середня, бажано. Оскільки це вже розширений вихід. Небезпечний. І на стовпах, якщо вони активні стовпчики, мультимедійні, є просто «як комфорт». У будь-якому випадку, максимальний контроль гучності на будь-якому пристрої, один спосіб або інший, додає перешкоди, додає спотворення, додає все, що ми зазвичай не хотіли б почути.
Дмитро: Я думаю, що це буде цікаво зрозуміти різні випадки використання прослуховування музики і дивитися на одному бігу, спорті, заходи, де важливо відчувати себе комфортно – однакові гаги (навіть тим людям, які можуть перенести їх в вуха), вони не дуже підходять. І активна активність, і деякі погодні умови, вони мають великий вплив [на прослуховування]. Сама зима, коли це -30 або -35.
Навушники Phiaton MS 200 Moderna призначені для спорту: міцний, компактний, не боїться поту і слабкий дощ
Тимофій: В принципі [для цих цілей] є [спеціальні] пристрої. Хоча, звичайно, будь-яка техніка при мінусових температурах не поводиться дуже адекватно. Але як для фальшивих навушників, які не кожен може перенести: зрозуміло, що є люди, які дійсно важко, але для самої частини це пов'язано з тим, що вухобуди дуже різні. І пристойні навушники в комплекті кілька з них.
Так як вуха різні, ви можете вибрати ті, які будуть максимально комфортні. Ви можете спробувати це один раз, і це не проблема. Дійсно, люди кажуть, «Ні, ні». Я підробний навушники, ніколи не в моєму житті. Я не люблю щось у вухах. Хоча є люди, які дійсно випадають з вуха, всі часи.
Дмитро: Я бачив як людей, які намагаються дотримуватися своїх звичайних крапель у вухах, так і людям, які не можуть стояти відчуття дихання, коли я «навіть себе» з цими штекерами. Не можна перенести.
Тимофій: Все дуже індивідуально. Все про звук, все про музику, її відтворення, дуже індивідуальне. Саме тому немає абсолютно хороших навушників, кращих. Таким чином, немає хороших акустичних систем. Як правило, немає абсолютно кращих форматів запису. Дуже індивідуальна.
Продається вінілові гравці. Нова ренесанс. А потім знову, люди, які далеко від цього все приходять до нас і скажуть, "О, у вас є це для DJs". Я кажу, "No." Ми не маємо нічого для DJs. У нас є побутова техніка. Ми маємо ці вінілові гравці для дому. «Мій бабуся має поле записів». А потім знову, на які використовуються сучасні технології, використовуються сучасні матеріали. Це щось. Не існує в роки, коли з'явилися гравці.
Навіть ті голови, які використовуються зараз в сучасних гравцях - є така фарширована технологія в цьому крихітному пристрої. До речі, у нас є канал AudiomaniaVideo на YouTube, де ви можете дивитися голову дуже великим і з усіх сторін. Спінінг, спінінг. Оператор, перший раз я зробив цей відео з цією головою, я сидів там, тому що на великому екрані, це дійсно дивно.
Сувенірна модель вінілового плеєра Рикатех EP1950 Elvis Presley Limited Edition, виконана у вигляді ретро валізи
Як і де все відбувається з різних сюжетів. І записи. Також змінено виробництво вінілових записів. Інші матеріали, інші засоби виробництва. Зробляючи цифровий, який використовується перед виробництвом, пройшов довгий шлях. Якщо перед там були, страшні характеристики пристрою, то це абсолютно інший рівень. І люди приймають оригінальні матеріали, обробляють їх, записують їх, і це абсолютно інший досвід. Крім того, вініл є фетишом. Візьміть пластину, отримайте її з конверта, викладіть її. Звичайно, ця тема не для всіх, не кожен може зрозуміти її.
І знову, ви повинні спробувати його один раз, взяти його на себе - життя ніколи не буде таким же. Для когось це назавжди. Не існує універсальної відповіді на те, що добре або погано. Ви повинні слухати музику. І ви повинні слухати обладнання. І оберіть його з вухами. Вибираємо обладнання з очей, як вибрати телевізор з вушками. Це неможливо.
І це стосується не обов'язково дуже дорогого обладнання, це можуть бути акустичні системи, наприклад, на 15, для 20 тис. Вони різні і звук дуже різні. Також залежить від обладнання, які з'єднуються. Від підсилювачів. Характер звуку може бути дуже різним. Те ж саме йде на навушники. Не про те, що вони маленькі або великі, закриті або відкриті.
Поговоріть про те, як вони різні. Навушники також невеликі акустичні системи. Просто вказуючи безпосередньо в вуха. Просто невелика технологія виробництва і технологія відтворення. Але це в основному те ж саме, просто в іншому випадку, в іншому вигляді. Тому необхідно слухати музику.
Дмитро: Навіть якщо ви берете випадковий вигляд, візьміть якийсь окремий тип одного навушника, і грубо оціните кількість брендів і підвидів, які знаходяться в цій лінії, рахунок буде йти, здається мені, не навіть десятки.
Тимофій: Якщо ви порівнювати штампи, є багато історії. Він сказав мені, син. Ми зустрілися в таборі і почали використовувати телефони, як звичайні. Але він має iPhone, старий, але iPhone. І сказали йому:
до Яка версія Android?
Він каже:
- Я не маю Android.
- Усі телефони мають деякі версії Android.
Він каже:
до Немає, я не маю ніяких Android.
- Ви отримали Android. Покажіть мені, що один.
Дорослим має різний спосіб просування продуктів і брендів. Кожний вік має власний «тем». Люди виростають трохи, а тема показу з «б» на навушники вже зникне, вони починають думати про те, що, в цілому, головне, що я чую, а не те, що інші дивляться навколо. Оскільки вони не дуже обережні. Це там, де потрібно слухати. І, часто, в нашій темі бренди, які досить хороші, щоб зробити технологію, на жаль, не на слух. Ви повинні розповісти історію кожного разу.
У нас є багато текстів на кожному сайті бренду. Що таке бренд. Це перший раз чула його. Природно, вони важко, вони думають, що це один з китайських «не підроблених, але ремесел». [Для того, як], коли в 80-х роках величезна кількість всіх сортів непристойних брендів затопили країну. Коли люди чути про бренд, вони не знають, вони підозрюють.
Мислити ts02 вухобуди, виготовлені в дерев'яному корпусі, поставляються в полотні і виготовляються повністю з екологічно чистої сировини
Але природно, в власних колах і в професійному пресі все це обговорюється: відгуки, нагороди і все це. Але при цьому звичайні люди не знають. Наприклад, американська компанія Thinksound, яка робить навушники дерев'яні дрібні вставки. Хороші навушники. Почула. Вони там, ви можете слухати їх. Не тільки вони добре звучать, вони екологічно чисті. Немає пластмаси. Якось мій паралелі, що дерево звучить, це добре.
Дмитро: Дуже добре працює. Він чудово працює для мене.
Джерело: geektimes.ru/company/audiomania/blog/249694/