Олексій Арестович: «Людина – істота, яка повинна постійно долати себе. й

Анатолій Голубовський
_ Новини

Побачити інтерв’ю було перенесено через перевантаження Олексія. Але все ж, наша зустріч відбулася. Я, ймовірно, не буде присутній додатково.

- Ти атипічний військовий. І по шляху мислення і шляхом акторської діяльності. Як це сталося?

Як потрапити в військовий або стати атиповим солдатом?

- І.

У '93 я увійшов до складу Black Square Theatre. Він з сім'ї спадкового офіцера. А в театрі - Неелов, Волошенюк, на який час служив в армії. Вони йдуть на сцені - вони мають щось грати, кількість життєвого досвіду дозволяє. Я не маю нічого грати, сьомий хлопчик. І я думав, "Я збираюся приєднатися до армії". Я думав, що вони були більшими, ніж мене, тому що вони вже послужили. Досвід життя, нестандартні скручування і повороти, вибір. Армія, в розумінні, школа. Вони побачили все там, всі були героями: Неелов служив в Анголі, Волошенюк – в Карабаху та Єревані, Андрій Іваненко був пожежним Я пішов на військо і занурився в армію. На наступний день я повинен залишити мій батько.
до Що ви хочете в армії?
- Чому б ви?
- Я здаю завтра.
- Ви божевільні? Що ви забули?
-Рун, пагон. Я блюв.

- Добре, насправді, Дад запитав розумне питання.

-Так. У Національній академії оборони - знайомства, вплив і всі. І так він і його старших офіцерів скажуть: «Ви не повинні вступати в армію, але якщо ви хочете стріляти, бігти і спробувати армію таким, піти в військову школу». У дворі вже 94, розпад країни, солдати тільки працюють з лопатями і ніхто не стріляє. Я хотів переїхати до київського об'єднаного зброї, і він перемістився в Одесу, де я увійшов. А потім я зустрів людей, які подаються в інтелекті, і вони мали дуже великий вплив на мене - Я зрозумів, що це також школа, де ви можете розвивати.

- Як людина?

-Так. Вирішена, щоб потрапити в розвідувальну діяльність. Я отримав його. Він служив в Генеральному директораті розвідки, під час роботи на Чорному сквері. Для того, щоб грати в імпровізація, потрібно розуміти мотивацію героїв і людей, і для того, щоб бути розгіном, потрібно те ж саме, я почав вивчати психологію глибоко. Він став уніфікованим фактором. Зараз я практикую психотерапевта і психолога - робимо теоретичні розробки і робимо індивідуальну терапію. Все, що я в публіці, є психотерапія.
Щодо атипії, є військові люди, як мені. Трохи, але є. Так, хоча це явище довільно невелике, я не виняток. Моя друзі однакова. Я знаю дуже мало. Якщо я повинен, я можу зробити це настільки дорогою. Я повертаю на іншу підособливість, я ставлю, якщо необхідно, тьмя визначила немовлята, яка будує, шайби, штамів, "спадок лежачи прийняти". Я не зацікавлений в цьому, але якщо це необхідно, наприклад, в зоні АТО в критичній ситуації, я повертаю на роу капітана і всі ходиться по рядку і що необхідно. У тонкому інтелектуальному хіпі я виглядав, важко побачити, але це в мене.

до Як закрити, що підособливості до вас?

Не дуже близько, але у мене є робочий інструмент і може використовувати його при необхідності.

- Чому ви залишаєте?

Після того, як Ющенко прийшов до влади, почався процес заміни професіоналів з любителями на партійних квотах.

- Чи не він почав раніше?

- Ні, Кучма ще там. І Ющенко почав руйнувати. Зовсім скорочено.

Чи зробив це навмисно і цілеспрямовано?

- Детальніше про розслідування. Коли люди, як Юрочка Луценко були призначені для виведення послуг, все стало чітким. Крім того, я почав розірвати армію, шлях життя, коло інтересів. Незважаючи на те, що він працював на стратегічному рівні, це абсолютно різне бачення, коли сам сервіс робить вас глобально. Не існує ніякого способу обслуговування. І це було цікаво, але все ж я почав його розірвати - я поставив себе більш цікавими завданнями, ніж послуга, встановлена до мене. Когнітивні завдання. Діяльність. А армія почала обмежувати зростання. По суті, після того, як я став мій власний загальний - Я не потрібно боса, щоб керувати мене. Я дізнався, як навчити себе, як призначити завдання, як діяти самостійно і створити правильні ресурси. І кинути.

до І після цього?

За деякий час він діяв і покращився в психології. Мій принцип безперервної самоосвіти. Вже зараз я приречена кілька годин на день.

Це, мабуть, природний шлях свідомої людини.

- Не для всіх.

- Як доля принесла Вас до Корчинського?

Я довгався про серйозні розмови з серйозними темами, і мій спектр інтересів специфічний. Зацікавлена в галузі, історії, психології, політики та мистецтва

Чи є патологія внутрішніх або професійних?

- Пошуковий привід. Я роблю підозрювану патологію, кроскультурні дослідження. Як, наприклад, така ж ідея представлена в індуїстимі, Ісламі, християнстві та таосизмі. І все це через призму людської психіки.
Я шукав соціальний коло, де ви можете говорити про цю тему з міждисциплінарними контактами. З'єднати патологію з мистецтвом, мистецтвом з історією, історією з політикою і т.д. І був Корчинський. Він може говорити про речі, як це. Якщо ви їдете до галереї Дрезден і сидите на годину поруч з одним живописом, то я знайшов ніхто, але Корчинський за такий акт. Я почав працювати з ним в першу чергу в цій області. Але оскільки він є політиком, він має стійку тенденцію, щоб зробити всі свої друзі роботи для політики. Я допоміг йому один раз, двічі. Але через десять років дружби, питання пробиваються. Я не хотів би будь-яких його методів, я не хотів його контактів, його принципи. Крім того, я навчився виробляти інтелектуальний продукт, який потрібен. І -- вихідний, який контакт. Я інтенсивно зростає. Так в один раз виросла свої зв’язки з армією, Чорною Квадратністю і Корчинським. І формальна причина розриву стала його політичною пропозицією, яку я відмовився. Він був вирішальним для нього. Ми були взаємопов’язані і відокремлені.

Крім Корчинського, у вас є якісь політичні пропозиції?

-У маленькому. Пара раз.

Чи ви свідомо відхиляєте себе від політики?

- Я зроблю його, але шахта. Я не граю системні ігри на всіх. Я зроблю їх.

- Чому б ви робили це? Після того, як коментувати події на Майдані, ви сказали, що ви відмовилися говорити перед аудиторією, адже ви знали, що ви будете швидко переповнені.

-Так. Тим не менш, вони не змогли самостійно, Майдан, як тільки вони побачили, що керівництво перехоплено. Якщо я дав п'ятнадцять хвилин, то все було прийнято рішення з лідерами Майдану. І я теж.

Ви не бачите себе, що ви робите зараз як майбутній лідер?

- Не особливо. Іноді я зроблю жарт, але це нічого більше, ніж мовне оформлення. Стиль. З точки зору змісту, я ніколи не візьміть один крок, щоб стати лідером.

Що робити, якщо вони приходять як Rurik?

Якщо вони приходять і скажуть, “Давайте, бо нам потрібно зберегти Ненко”, то збережемо їх. Але потім я чесно здаю всі повноваження, я не буду спадковим правителем. Коли я бачу, що всі завдання були вирішені і безперервність в політиці, і люди, які залишаться після того, як я не знищив, що я створив. У політиці дуже важлива безперервність.

-Велл, ї. Що ми бачимо в українській політиці

до Його період розбиття. Найгірший.
Чому я критикую їх? Моя місія - вилікувати мозок людини.

Я маю на увазі, ви тримаєте те, що ви робите в семінарах та консультаціях для осіб, які проживають на території.

- Абсолютно. Всі мої роботи присвячені цьому. Неважливо, я хвилююсь з людською свідомістю. Робимо роботу чистою і правильною. Все інше - матеріал і грунт, на якому все відбувається. Викликав військових — управляти своїм мозку на військові теми. Будинки - з урахуванням специфіки - чоловіка, сім'ї, дітей. Не доглядати.

- Поліфункціональні.

Це те ж саме ідея, що проводиться в різні середовища.

У будь-якому полі подається спеціальність.

Я професійний солдат, а не найгірший. Я можу дозволити собі справу з цими темами. Професійний аналітик. Протягом багатьох років ми навчимося і робимо це. І професійний психолог. По суті, ці три сфери і їх перехрестя я маю справу з. Аналізуючи процеси, справу з військовими справами та психотерапіями на різних масштабах. Від індивіда до держави в цілому.

Збираючи систему на цьому етапі, важко протистояти спокусі отримати багато грошей для простого натискання кнопки і не приймати умови гри цієї системи.

Система міцна, ніж середня людина. Ви повинні мати надзвичайні якості, щоб протистояти її, грати в неї і керувати нею. І не загубити або розбити. І зазвичай людина, особливо людина з амбіціями - після всього, тільки захопити їх - вона їсть в два рази. Ми отримали систему з Сталіна. І він зробив, щоб роки приїхати.
Тож треба бути критичою, позбавленою і знищеною. В ній немає точки.

до На цьому етапі?

В ідеалі слід бути цивільним протестом, як Gandhi – повна невідповідність системи. Але це неможливе за нашими обставинами.

І перенести принципи та методи впливу з однієї території на іншу, як правило, сумнівний. Крім того, в даний момент Україна не є державою, незважаючи на зовнішні атрибути, а саме територію. І дуже специфічний.

Стан став жертвою системи.

- Ймовірно І сторічний привід людей, які живуть тут, прокладав фундамент для сценарію подій, які ми маємо на даний момент.

Україна – це дуже специфічне суспільство та територія. З власним індивідуальним контуром

- Multi-zero суми?

-Надія. Вони розуміють, що я не буду приймати, і дасери відчувають такі речі дуже погано. «Визначою пропозицією є певні жінки». Я знаю заздалегідь, що нічого не буде працювати.

Але є контр-версія цього жарту про Бернар Шав і Королеву Англії: «Велл, Мадам, ми вже почали барвоювати». Питання суми

-Надія. Неможливе з мене, як це дуже добре. Я не можу бути вимушеним грати в чужу гру. Неможливий.

Чи є це глибина прошивки при можливому маніпуляції або матерії принципу?

Це внутрішній онтологічний принцип, який є частиною сутності, будучи. Я не люблю гроші. Я дуже люблю гроші. Або вони не можуть бути в змозі запустити, але вони можуть. Я не буду.

- Компромез. Це буває, що під час ТВ-шоу люди, з якими важко мати діалог. "Не розумійте тебе." Життєво-досить відставку, гістеричної мадами, дитячий АТО. Як ви відчуваєте в цих моментах?

Я є професійним психологом і може говорити про людей своєї мови. Я не тягаю невинних людей з темами, які не розуміють. У інтерв'ю, наприклад, я можу окреслити складні футуристичні конструкції, і ви вже прийняли їх або ні. Але в прямій бесіді я не тягарю всіх.

до Це ще не точка. Людина не піддається діалогу. Він не піклується про щось інше. Як скуштувати дерево.

- Я вільний чоловік. Якщо людина не хоче спілкуватися, то ми не будемо. Не дивлячись на це питання боротьби з конкретною ситуацією. У цьому випадку я можу поставити її в голову.

- Недавній європейський voyage - були ці цільові "комедії, розказувати/виставити" запити або що це було схоже?

Проведення психологічних семінарів. Нестя і я люблю Європу - музеї, архітектура

- Кожен, ймовірно, робить.

- Не всі його. Але для мене це важлива частина діяльності, яку я буду витрачати час і гроші. Прогулянка художніми галереями, через собори

- Як це зараз?

У країнах Європи глобальний потяг до майбутнього набирає імпульс. Все свідомо артикулований, кошти виділені для цього. Проект є глобальною, культурною базою - мультикультуризмом, відхиленням всіх старих досудів. І це поїзд стрімко йде в світ, в якому не будуть кордони, війни і інші неприємні речі і непотрібні настоянки.

Скільки це відповідає дійсності сьогодні?

до Не помітайте. Він має величезну потужність. Француженка бореться з ісламістами Малі, бомбардуючи їх в Іраку – і за тридцять тисяч їх ударів одна вистава в Парижі. Якщо ви берете арифметичне - скільки ісламістів загинув французькою мовою і скільки французьких загиблих ісламістів - це ванільно невелике. Кількість осіб, які загинули, незважаючи на трагічну природу інциденту, не виходять за межі статистичної помилки. Власне, Ісламісти захищають себе. Але вони не мають ресурсів і соціальних технологій, щоб фактично проти Заходу. І атака в Парижі нічого не в порівнянні з тим, як Ісламісти атакують на батьківщині.

- Чому ви вибрали Париж?

до Ми отримали виконавці. У тих місцях і терористичних нападах здійснювалися паризькі та бельгійські бомбардувальники. А потім є така річ, як знання місцевості, мови та ін. Якщо ж терорист з вибухонебезпечними речовинами не може потрапити в метро для простої причини, що він не знає, як це зробити, нічого не станеться. Паркінг в різних країнах Європи відрізняється. І інші нюанси. Тому люди, які знають цю конкретну область, вибираються. Що не викликає підозри. З нормальними документами, які можна легко презентувати. І спекуляція в сенсі, що це особливий багатомовний спосіб, щоб принести Le Pen до влади, це неспроможність, спроба панікувати людей, щоб раціонально пояснити їх страх.

Я любила ідею не чіпляючи в Європу і збираю свій шлях. Особисто, вона близько до мене. Але буде чути?

У 2008 році я продемонстрував, як буде захоплено Крим.

- Я читаю його.

- Ніхто не вірив мене. Але це сталося, як я писав.

-Так. 90 відсотків.

Коли я зараз зробив деякі прогнози, вони часто перекручують пальцем в храмі і скажуть, що це не може статися. Але є загальна точка психології та інтелекту. Він може називати «все, що буде вже там». Це означає, що знаки будь-якого, найбільш віддаленого майбутнього, вже є сьогодні. Важливо побачити їх. Хороший аналітик бачить, що інші люди не: тренди. Є багато. Який з них виграє невідомо. Що виграють проект поліглобалізації - розвідка і розвідка для початку планет сонячної системи - нерівноважний. Наука, нова філософія, мистецтво і т.д.

Ви думаєте, що ми будемо рухатися в цьому напрямку?

- Звичайно. Де ми йдемо?

Ми не повністю розглянули наші внутрішні резерви, тому...

Людина є такою істотою, яка потребує зовнішнього розширення, щоб зробити суттєвий внутрішній прогрес.

У цьому вимірі, але що про інші варіанти?

Все людства не буде сидіти в медитації. Для розвитку людства в цілому, і не індивідуально, необхідно, щоб зовнішні чинники підштовхували нас до цього. Наприклад, історики і філологи стверджують, що перші рефлекси в російській літературі почалися після Перед тим, що опис того, що сталося, був приступним. А питання в дусі «хто так», «хто патерни» почалися після того, як зовнішні події порушують до такої землі, що всі три російські розуми, які підкреслилили, що час, як і раніше дивилися, як живе мама Мускови. До цього рефлексія не відзначається в літературі. Таким чином, зовнішні удари привели до внутрішніх робіт.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це неминуче. Наприклад, колонія на Марсі не тільки зап'ять людей, які живуть в бunkers в середині Мартинської пустелі. Звідси Земля буде бачити як єдиний планета. У ноосфері, питання почнуть серйозно піднятися: «І чому ці люди борються, живуть на одній планеті?» Чому потрібні кордони, митні та все? Чому потрібні уряди? Всі астрономи говорять про це відкриття, яке відвідує їх на орбіті: це зовсім не зрозуміло, чому люди борються і чому вони живуть так. Але він закинув на орбіту 40, 50, навіть 300 днів і повернувся. І в постійній колонії почнуться цікаві процеси. Малий психоз, який стане моделлю всієї Землі, але на якому буде діяти краєвид і елементи Марса. Так, це не буде цілком земляним людством, іншим людям. Але все ж люди. І в взаємодії цих психозой, сам Мартинський ноосфера буде створено, а її взаємодія з Землю – це повністю окремий і дуже складний процес. Коли до півмільйона людей живуть на Марсі, місяць Юпітера і Сатурна, все буде змінюватися.
Не дивно. Для мене навіть західний глобальний проект невеликий. Моє бачення – поліглобал. Поліастр – коли ми живемо між зірками – Я не хочу цього робити. Ні концентрацій, ні бачення обійти такі. Але я людина поліглобалової ери, коли людство буде жити на декількох планетах в сонячній системі. І неважливо, скільки часу приїжджає набагато швидше, ніж ми думаємо.

до І фон, ознаки?

Про це повідомляє НАСА. З точки зору сучасної фізики неможливо, але це працює. На тижні тому НАСА випустили картину об'єкта, що з'являється з чорного отвору. І що повністю усуває всі наші фізики. У будь-який момент відкриття може бути зроблено, що радикально змінює наші технічні можливості.

- Тоді можна додати поліастр?

- Кайт. Але я не гойда на нього, я просто говорю про те, як я відчуваю. Я не отримую поліастра. Як і багато людей, таких як наша так звана еліта, ми навіть не надаємо національного рівня. Вони можуть лише подумати про інтереси свого клану, і ідею доброго для всієї України, за їхню переконливість. Для мене стелю є поліглобаловим мисленням. Це не абстрактні речі, я відчуваю їх фізично. Для мене навіть західні проекти невеликі, але я щасливий дивитися на них, тому що вони спрямовані на глобалізація. Це добре.
У нас є ще один глобальний проект. Ісламський каліфат. Його неприємність полягає в тому, що він антипрогресивний і бореться з Заходом не за життя, але за смерть.
Є ще один проект, російський світ. Але це ще гірше і менша, ніж ісламська, адже вона пропонує багатополярний світ і окрему російську цивілізацію. Деверська цивілізація існує в множині, є антиглобалізаційний дискурс. В умовах глобалістичної цивілізації є лише одна, просто проходить через різні етапи розвитку.
Україна – територія, в якій з’являються ці три проекти. Тому наша пропозиція – це поліглобаль, який вміщує всі проекти та охоплює їх як овець. Немає іншого способу.

Але 90-ті роки і нинішній час показують наявність відцентрових процесів - розпад Югославії, Союзу. І тепер це не так просто.

- Чому, що змушує їх розірвати?

-Зовні.

- Які? Чому союз і Югославія розірвали?

Оскільки вони були штучно створеними суб’єктами.

Це право. Вони були штучно створеними суб’єктами під егідою Red Project. Він був глобальним, але він втратив історичну битву, хоча в певній точці він змагався з Заходом, оскільки він був міжнародним і мультикультурним. А тематика цього проекту почала фокусуватися на інших проектах. У деяких культурних формах цей проект залишився. Разом з вище трьох з'явиться четвертий проект. Це цілком можливо, що вона буде лівою, але на новому кроці, але вона не повинна бути національною, але на масштабі Землі.
І той факт, що конкурс проектів перейшов на фазу війни, говорить про те, що Західний є надзвичайно успішним. В іншому випадку не буде серйозної війни проти нього. Він є загрозою відпочинку, Росії та Каліфату є ситуативними союзниками.
Але для Заходу ця війна є певною вартістю і підтвердженням правильності обраного шляху. Для Росії це битва з цивілізацій, для ісламістів це битва за добро і зло. Останній есчаологічний годинник людства.
Для Заходу це дратує перешкоду, для супротивників це питання життя і смерті.

Скупчений потенціал дозволяє захід лікувати протистояння таким чином.

А обраний дискурс дозволяє це зробити. Отже, Захід, безумовно, виграшний.

- Єдина печера. Як історія цивілізації показує, голодний і злий барбар'ян часто переривають могутні імперії.

- Виграє життя. Коли барбарани заважали Риму, їхня еліта вже була римською і говорила латинською. Ось річ. Наприклад, про п'ятдесят національностей проживає в Грузії. Географічно і історично, місце живо - потім монголи, потім Араби, потім Турки прийдуть до відвідування. Сванс і Мегрелі більш Warlike, ніж Картелли, але вони завжди пішли в Тбілісі, як вассали і сказали: «Захищайте тебе». Чому? Вони мають більш привабливу культуру. Другий стан після Вірменії прийняти християнство, власну систему письма, найвищі приклади архітектури та живопису. Вони давали картину більш привабливого життя. У вас є культурний канон і ми захищаємо його.
І на заході, крім того, що культурний канон може дати, також надзвичайно агресивний.

Канон, який не має точки контакту з Каліфатом. З Росією назад і форту.

І він не повинен бути загальним грунтом, тому що в цьому сенсі він надзвичайно агресивний. На Заході немає такої речі, як знімання хрестів і висихання скупчень у школах. Так, вони можуть знімати хрести і скасувати різдвяні ринки, але в той же час вони можуть заборонити зношування сплячки. З точки зору глобального проекту, що християнство, Іслам є архаїчним. І всі люди Землі. Незалежно від раси або релігії ...

Чи можете ви розповісти мені більше, зокрема, де відбувається цей обмін – перехрестя на дачній ділянці?

- Багато французьких шкіл. мусульмани починають скаржитися, що вони опинилися наявністю хрестів, і є вихід – знімати хрести, але дівчата зняли сплячу.
З-за кордону це виглядає так: ви можете вірити в Аллах, навіть в Христі, але не струшувати архаїчні символи в громадських місцях. Тут у нас багатокультурність.

- Чи загрожує ти?

-Деталь, як. На побутовому рівні. "Я зустріюся з вами." Я хочу зустріти мене, я приходжу. Перед тим, як хтось показує вгору)

- Складання. Коли я прочитав свій перший пост на Майдані, я не взяв його серйозно. Я знову читаю. Дивіться відео. І я думав, "Чому збираюся вбити чувак". Тому що це дуже серйозно.

до Вони приступають. І вони можуть приймати тільки загрозу, якщо ви замовляєте на живлення або їх майно.

до І в моментовому форматі. Про що може статися в п'ять років, таке почуття, ніхто не думає

- Звичайно. Що робити гроші в майбутньому. Ось деякі скеля говорять про розвідку Марса. Що ви йдете?

до Вони просто заточуються під цим способом дії - вичавити, тримати, не пускати.

- Припинити, оскільки вони не бачать реальної загрози. Крім того, не забудьте, що я є офіцером спеціальних послуг, і я знаю, як розрахувати загрози для себе.

Чи потрібно змінити місце проживання на ночівлі?

Під час Майдану, і мені довелося приховати свою сім'ю.

- Тоді ні?

- Тоді ні. Я починаю працювати над мною, і я буду працювати. Хтось.

Ви дійсно думаєте, що ваші страхи будуть успішними?

- Звичайно. Чи відмовляють кулі?

- Система.

Українська система дуже фрагментована і розминається як вологий туалетний папір. Як держава, Україна стрімко втрачає свою владу і суверенітет. Наприклад, у нас є місця, де замінюється бурштин. Стан спробував проникнути на цю територію Національною гвардією в кількості близько двох тисяч осіб. Я не міг. Ви знаєте? Збройні сили України не змогли потрапити на територію в межах своєї держави. Стан не контролює нічого. Це субтериторія.
Або, наприклад, спроби арешту Корбану та Мосійчуку закінчилися вивільненням будинку. Вигнуті виконавці, які не можуть принести процес до кінця. Тому вони втратили професіоналізм. Про це заявив офіцер, який "доку" один раз і зламав охата. Професіоналізм відпочиває на певній основі моральних якостей.
Для успішного відтворення необхідно мати певний світогляд, вид людських проблем, мати достатній обсяг особистості.
Ось тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І коли людина морально пошкоджена, він не має нічого поганого. І ця майстерність не буде реалізована. Вони поступово втрачають свої професійні навички. Ми не змогли похилого Корбану, який, з повагою до нього - забезпечив мене своїм особистим вертолітом, допомагав в АТО - є багато, щоб поставити в'язницю з точки зору закону. Багато матеріалів, які можуть перевірити. Але ми не змогли.
Загрози від них не вражають мене. Крім того, вони самі не знають, як розпізнати такі. Я кажу їх обличчям, щоб вони не були там і зробити все можливе для цього, і вони не здаються його.
Єдине, що вони регулярно намагаються мені зробити, щоб взяти кудись до передньої лінії. Але мені не потрібно брати участь, я волонтер, і через особливості законодавства України, фахівці мого профілю можна назвати тільки в разі повноцінної війни. Кожен чоловік і Полторакі періодично намагаються це зробити, але вони застрягають в законодавстві і все закінчується тут.

Яким каналом ви найзручніше?

-УКРЛІФ. Телевізор Найсучасніші. Ви можете сказати, що ви хочете, і є люди відповідного прогнозу, з яким ви можете обговорити всі питання. Немає цензури. На "Бізнес" в "Тиждені з Алексієм Арестовичем" є дуже вузьким фокусом, жорстким форматом. Розмітка, на якій потрібно ходити, гість сидить і особливо думка не поширюється. І поговорити про теми, які я дійсно дбаю про — поліглобалізм, філософія, метафізика, глибини психології — тільки Укрlife. Решта мене експлуатує половину відсотків моїх можливостей. Ти військовий експерт, скажеш мені. . . ?

Як ви втомилися, що ви не експерт.

до Це без використання. Вони призначають мене, щоб протистояти - не протистояти, вони все ще будуть згадані в цій ємності. Є, однак, більш сане, який після п'яти-навченого повторення все ще пише "аналіст" або "отримувач".

Про аналіз і прогнози. Не завжди приходять.

Прогнози, як правило, імовірністичні. Але коли я кажу номера, ніхто не чує. Я не Павел Глоба.

-Я щось інше. Пробабілістичний з'їзд поліглобального дискурсу

- Неймовірно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Українська Важливо, щоб проект був прогресивним, об'єднавши всю Землю і маючи есхатологічне спрямованість. Людина - істота, яка повинна постійно долати себе. Переходимо по краю. І в цілому людина і людство. Якщо вони не будуть, вони перестануть бути людиною. Таким чином, перейдемо в космос як арена наступних великих змін і трансформацій неминуче. Макінд повинен розділити, стояти на обох ногах, а потім перенести на. Коли він кладе дзеркала перед ним у вигляді інших людей, навіть якщо 7 мільярдів людей дивляться на 40 осіб, які будуть наступній фазі. І це неминуче.

У таких проектах уряд, як такі втрати, що означає, що він діє як обмежувач.

до Повинен бути світовим урядом. Не в сенсі Масонської конспірації, але деякі Земельні координаційні ради. Прикордони повинні бути скасовані, війни повинні припинити, і все це перед початком Землі. Ви не можете піти в Марс, коли діти голодують до смерті в Африці.

На цьому етапі зацікавилися досить серйозні сили. Ви можете навіть вказати палець.

Були більшовики, які жодним чином не були Це були соціалісти-революціонери, партія професійних терористів і вбивців. В результаті більшовики були на вершині. Г.Г. Олени пішли в Росію і спілкувалися з Леніном і Сталіном, і він розумів і писав, чому і як країна зуміла вижити як в громадянській війні, так і під колективним тиском Заходу. І чому більшовики перемогли більш потужних супротивників? Тому що вони можуть мріяти. Все, що це секрет.

Але виявилося, що це мрія і нічого більше.

Більшовицький дискурс дуже широкий і містить кілька трендів. Наприклад, така тенденція як радянська фантастика. Він був найпрестижнішим трендом, але тут була лінія Вернадського, потім Єфремова, Стругацький, Буличев і так далі, і ця лінія є найживим для всіх живих, вона продовжується.

до Що ви знаєте?

Лінія Вернадського-Ефремов-Стругацький: одне людство, Координаційна рада Землі, доступ до простору і так далі. Західна фантастика не зробила цього. Коли вона звернула моделі майбутнього, вона дала картину того ж капіталізму, тільки принесла до Космосу, масштабовано. І радянська фантастика написала про іншого людства, про інших людей. Андромеда Небула і Час Була дають картину зміни природи і суспільства як системно поставлене завдання. І з поліглобалізмом, доступом до простору та інших планет не стане масштабування існуючих процесів, це буде їх якісна зміна. Найперспективніший шлях розвитку людини – це шлях, описаний Сергієм Павловим в циклі «Moon Rainbow».

І це давало зростання радянсько-Болшевського дискурсу?

Проект не так радянський, скоріше, ноосфера. Нехай це прямо. Концепція ноосфери була винайдена і введена самостійно Вернадським і П'єром Теілхардом де Чардіном. У Радянському Союзі проект був фізично народився і спробував бути реалізований. Водночас Вернадський написав у 1944 році, що змушений визнавати її згортання та презервативу державного соціалізму та капіталізму. І скільки займався Єфремом і Стругацьким? Ці люди народилися тут і перенесли цей проект. І з'явився якось пов'язаний з радянським проектом. Першими двома постановами Петроградської ради народних депутатів були «Про створення інституту струменевої пропорції» та «Про створення інституту радіоактивних матеріалів». Про рейси в космос - Кібалчіч, Ціолковський, Вернадський, деякі з офіцерів Генерального штабу, які допомогли радянським, а потім стали офіцерами Червоного Генерального штабу. Ось чому вдалося виграти. План GOELRO ще довоєнний. До складу Державної грошової комісії увійшли академіки та офіцери Генерального штабу. Вони розуміли, що більшовики були силою, яка була схильна до глуздої політики. Не хочу почути про це, тому було прийнято рішення про інвестування у більшовиків. Симбіоз був ситуаційний. А потім більшовики думали менше і менше про космос—Троцький захотіли світовий комінтерн, Сталін захотіли державному соціалізму. Але якщо ми продовжуємо думати, ми ще не знаємо, що станеться.
Так це не те, що ця лінія радянська. Ноосферний.

І з часом, це доречно знову.

Річка вийшла і з'явилася на поверхні. У зв'язку з тим, що з дитинства я охопився радянською вигадкою і вірила, що тільки заради такого майбутнього миру і гідного життя. І з'явився «90-ті роки, і я зрозумів, що людство розпочав ряд у неправильному місці. Я почав думати про бадьорість цього світу, але після того, як І тепер, завдяки поточній поїздці в Європу, я навіть дивився, щоб реалізувати, що цей тренд вигравав і успішно реалізується. Щоб бути чесною, вона була оксамитовою. Якщо перед поїздкою я ще думав, що такий результат десь в сні, на рівні кухонних фантазій, а світ вирівнює десь ще. Але виявилося, що світ тут занурюється.

- Чи є достатні ознаки?

до Ви Коли ми спостерігали «Гост з майбутнього» і «Таємниця Третьої планети», ми не думали, що цей світ буде виглядати так: коли на площі в центрі Хановер, величезна багатокультурна натовп вирішує загальні проблеми – «хурра, ні кордонів, гуррага, ні мовних бар’єрів, hurrah, ми можемо вирішити все разом». На данському технологічному університеті, де ми були прийнята, керівник однієї лабораторії – Пакистан, інша – українська, і вся система спрямована на видалення бар’єрів до творчості. Атмосфера – чорна площа. Головне - максимальна творча реалізація.

Це головне завдання для будь-якої людини, в принципі.

-Так. На Заході більше і більше класів працюють для цього, і хтось невидимий ручка дуже бетонна, агресивна і потужна установка напрямку руху. Іслам, з його псевдо-агресивністю, не лежав там, він буде подрібнюватися і не помітить. Це величезний швидкісний поїзд дрочить в майбутнє. Питання, чи можна стрибати чи ні.

Так питання біженців і терористів нічого більше, ніж гіп, масштабовані медіа?

до Ні, це проблема. Проблема антимонопольного проекту. Але це дуже незрівняно порівняно з реальною силою. У нас є примітивний російський дискурс – війна цивілізацій, опозиції на Захід і все це. Неспроможність. Населення Європейського Союзу становить 450 млн. осіб. І 15 мільйонів мусульман, можливо, трохи більше. І, можливо, в першу чергу, вони все ще мусульмани, і в другому генеруванні вони вже так французи і Дани, які не приходять поруч. Зважаючи на те, що діти йдуть до дитячих садків, де все пояснюється до них і принесуть в дух мультикультурізму.

У Лондоні народні депутати про Пакистанські райони

Пакистанські райони залишать Пакистанські райони. Все, що творче буде йти, і решта залишиться назавжди в цій архаїці. У цьому проекті територіальність не грає ролі - в часі такі ділянки будуть перегороджені - і сидять там для вашого здоров'я. Ви не зможете відмирати від голоду через гуманізм, але не зможете заважати поїзда або. В принципі, тепер все влаштовано: якщо нездійснена людина здійснюється через систему об'єктивних тестів і звітують, які компетенції відсутні. Безкоштовно, ці компетенції дають і - зупинити роботу. Якщо ви не соціалізуєте, коли ви отримуєте вступний бонус від суспільства, суспільство викидає вас. По-перше, вони сплачують 90% користі, потім 70%, 50, 30. Не можна вмирати. Крім того, діти будуть навчатися в школі, але ви будете відштовхуватися від суспільства. Ви не отримаєте в престижний район, і ви можете забути про університет.

до Що робити, якщо лопець люпинської агресії?

-Так що? Перейти до багатих районів? Вони згорнуться. Європа - це тільки м'який і пухнастий з-за кордону, не лякайтеся. Упродовж трьох днів відслідковувалися й ті ж парафії. Все про слабкість Європи і безвідповідність до тих пір, поки ви намагаєтеся вдарити французькому поліцію. Або хто в його присутності. На цьому етапі всі розмови закінчуються. Звичайно, система не позбавлена недоліків, не може забезпечити 100% захист. Але вони знають, як врахувати свої помилки в майбутньому.

На телевізорі одна з ваших улюблених поз є руки і ноги перехресні.

З точки зору психології невербальної поведінки, це помилковий штамп про закриту захисну поставу. Примітити протилежність. Коли потрібно зібрати і отримати енергію, ви закривите поставу - це так, як бойовий стенд - і почати працювати з співрозмовником. Тому, коли є протистояння поглядів і позицій, наприклад, з лідером, я збираюся.

Що б ви хотіли змінити в Україні?

- Способи застосування свідомості. Я працюю з свідомістю і це все приходить до цього. Що б людина, чи заробляє гроші, планує війни, або робить мистецтво, він робить все за допомогою своєї свідомості. Так що ми повинні працювати з. Все завжди приходить до одного питання: як проводиться свідомість. Так я дрочить на семінари і намагаюся це зробити максимум.

Ви можете зробити це більш фінансово привабливим способом.

Так, ви можете. Але я шукаю компроміс між значенням знань і розчинником населення.

до Ви відчуваєте місію? Ні залізо. Ви не намагаєтеся вирізати гроші, хоча ви розумієте, що якщо ви попросите більше, вони будуть платити, ви об'єднуєте подорож до Європи з культурними дослідженнями.

- Я можу відчути це, якщо я повинен. А європейські семінари, як правило, проводяться у форматі «платити стільки, скільки ви думаєте, що вам потрібно» – за в’їзд грошей не було заряджено, а в кінці пробігу своєї шапки бійця. Злегка кицька

Я маю на увазі, після того, як ви високо, ви відчуваєте зобов'язані зробити це, що-небудь інше?

- Я граю гру. Великий простір гри. Але з іншого боку, моя інша субособистість бачить її в якості високої місії, щоб обпекти, носити полум'я, як Danko. З очима того, що людина буде виглядати в цьому процесі. У мене є інструментарій для всього.

Ви часто скажете, що у вас є повний контроль. Ви ніколи не зловили зірку?

-Немає. Що таке свідомість. У мене є надзвичайно порожня субособистість. Іноді для того, щоб стилістично розплутувати розмову, я можу її звільнити. Але це стилістичний пристрій, не реальний зміст того, що я трансляцію. А потім що таке зірка? Як мій розум відрізняється від буму або академічного? Ніщо.

- Організація.

до Так це не ексклюзивна технологія.

Я не можу фільтрувати мої думки постійно.

У мене є це повідомлення: Я нічого дивного, хоча іноді вони думають так.

-Вихід?

- Хабіт. Я навчався на площі, в розвідці, в психології, що я зробив. Тренінг був дуже важким.

Постійно доглядати за собою важко.

Я не маю контролю у вигляді контр-контрольу, який контролює себе. Є організація свідомості, що такі речі просто не виникають. Не пропустіть фільтр.
Головне повідомлення в цьому універсальному позові. Кожен може це зробити, і це норма. Це не нормально, коли люди не є. І це не ексклюзивні технології, які потрібно заробляти якось.

Ну, якщо це не ексклюзивна технологія, і це норма, чому це не в нашому житті?

Тому що є князь цього світу, який намагається зберегти все це з самого початку. Це оригінальний гріх. Це те, що людина відмовляє свою природу.

- Значення?

Неповторний гріх є те, що Бог створив чоловіка як той, хто повинен постійно подолати себе. Як Munchausen, який витягнув волосся. І оригінальний гріх працює таким чином, що людина є змістом з чим він і нічого не робить.

Скільки, за даними досліджень — 1.5% людей — або навіть менше, намагаються перестрибати над головою?

до Закваска. І слід кинути в тісто.

-Див. Але пропорції не здаються зміні.

-Надія. Людство швидко зростає. Скоріше 5%. Далі 15. Лот 95. І 100.

"У вас є, щоб зробити себе?"

- Конука не дозволить їй. Не може бути щасливою, коли він знає когось погано. Не організована свідомість, яка може відключати себе і відлетіти, але егостична свідомість.

до Що ви хочете самі?

-Робота. Логіка процесу. Його швидкість. Що він збираюсь неоднорідно так працювати, працювати і працювати знову.
Я тепер, як французький командир, який бачить порушення у формуванні противника, кинув капелюх і сказав: "Все, Господи, не допомогти." Не турбувати мене.