437
Одеська казка «Таки про червоної гудзики». На жаль, це буде неймовірно смішним!
Веб-сайт Він публікує найсвіжіші казки, написані чудовим художником, наративом та просто «перпендикулярної людини» (як він називає себе) – Володимиром Лубаровим. - Дей-даа Дей-да Дей-дааaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Стара Моня зважена гучно, кладе вечірне скло кефіру на стіл і перетворилася на дружину, оформляючи праскою по пальці свіжозмитого дитячого одягу.
- Бася, Зроблений, приїжджайте до свого дідусь до неї, Бог заборонений, захоплений своїми піснями, як стара смуга на прогулянці порту гаманець! В іншому випадку я не знаю, якщо ви будете співати з матір'ю, коли вона б'є мій останній золотий зуб для такої черепиці!
Бася кладуть праска на дошку і випливають з вітальні. Колись з спальні Риточкіна прийшла співачка, а потім Риточкін знову повернув його «Де-даа!» Дей-да Базіа здавалася безумовно:
- Все! ЗАМОВИТИ Я збираюся після того, як ви замовляєте, ваш дід, який отримав вам їсти так погано! Бася виходила з спальні, розмаїття під ніс. - Я отримав його за шо, я запитаю себе? Щоб взяти мене на могилу і принести кой в будинок, я розповідаю себе. І я не знаю, що старий єврей. Він вважає, що він молодий Соломон в гаремі. Ось як він думає.
Вона спить в вітальню і перетворилася на чоловіка:
- Моня, ти шашлик! - і Базіа "смоктується до Юдрішу, Shobi Faigale не розуміла" - Я розповім вам дер, які впливають на цетельворт! Eiffele попросить деревого бука. Так підняти настрій і розповісти про її дер Майса. Чи важко для вас? Ви витратили години отруювання вашого дер міліціонера з верхньої частини підлоги за пишністю смурдяк, що це корвет, його дружина, варить!
- Oi-wei, Бася, порожній коп! Що ви думаєте перед дитиною! Вона замочується на ходу, вона їсть так багато м'ясних млинців, як вона чує і запам'ятовує вашу гостинність! Я гона йти сказати Faigale der Maysa, а не слухайте вас не схожу людину, тільки тому що ваш пізній дід пішов до синагоги!
Моня, мунтовка, виходила з крісел, занурила муфту і вирішили подрібнити спальню в Ріточкін. На дверцятому він раптом припинив і перевернув дружину:
- Слухати, Басія ... Яка історія повинна розповісти її? Я знаю, які історії зараз?
до О, добре, розповісти її деякі хороший Майса. Дитина не доглядає, вона просто хоче почути голос. Прослуховування голосу протягом чотирьох років, не задовольнить років, і вона ще не знає, якщо ви повісите себе.
Мина розгорнула очі і зважилася демонстративно. А він не відповідав дружині – Риточкіно «де-даа!» отримав інтонацію збивання землі шахти. Він увійшов в спальню, сиділи на краю свого дідусь тату і обережно протертий Ріточка на ручці.
до Ну, моя радість, яка казка повинна розповісти вам, До ранку Бог не знав, що безсоння?
- Я хочу вовк! – сказав дідусь.
- "Чому вам потрібно вовк?", він дивився, "Ведуться весь день брудний в лісі, з'їдає всі види filth і не любить свого діда." Я хотів би сказати вам про одну дуже розумну дівчину, яка була добре погана і все ще успішно одружилася дуже багата коштовна, яка здійснила її в руках і кинула весь пил.
- Про вовк-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Басія! - Моня виглядала з спальні. - Вона хоче казки для вовка. Що ми знаємо для вовка?
- Все правильно, sho? Міанія, здається, було вовк їсти поросят.
- Чому дитина має таку страшну історію? Чому вона знає, скільки болить шлунок після свинини, навіть якщо жінка, її мати, довго забути про кошерну їжу? Вона вважає, що sho може їсти sho удар, як ті здоровий гойм. Так ці здорові гойїм можуть з'їсти огірок з молоком і одночасно відкрито сміятися на обличчі знежирення. Незважаючи на те, що ваша тітка Tsilya варить, навіть найсвіжіші койми не зможуть харчуватися з домішками.
- Так, ти! Про вовк-аю!
- Базіа?
до О, добре, розповісти про те, що дівчина в червоному бареті. Той, хто любить пирога до Бабця. Чи є вовк?
- Я думаю, що він був, але він також ate деякі отрути, а потім він мав nish-git з шлунком? Або ні? Я не пам'ятаю... Ні, я пам'ятаю, але не всі. Але я спробую... Дивитися, мій задоволення. Була бабуся. Так вона сказала дочку, «Дочка! Арен вас не соромно? Я працюю весь життя, але ви стаєте гідною людиною, щоб я коли-небудь отримати трохи горіхів від вас? Так вона взяла і випікала трохи торта для свого бабуся. Але це не достатньо - вони все ще повинні прийняти до Бабця. Ці ж діти ніколи не можуть відвідувати старі батьки. Вони тільки приходять, коли вони потрібні гелі. Тоді вони думають про маму і таду. Ви не збираєтеся приїхати до дідусь, прямо, моє життя? І не тільки тоді, коли ваша мама має ще одну гілочку і мила на спасисері! Ви приїжджаєте? А дідусь завжди дає вам трохи гелю, ви не заперечували себе нічого!
Бася з'явився в дверцятому і «зручних речей»:
- Міанія, розповісти мені про червоний барет і вовк шлам! Що ви робите з бідною дівчиною? Не потрібно знати про те, що ви думаєте про вашу дочку, вона повинна знати про це Майса ви не можете сказати! Дякуемо! Ви тримаєте мене за сорок років, тому відчуйте себе
- Ша, Базіа! ЗАМОВИТИ Чи є ви, як торговий дер-нашварг у Ганукках поза синагог? Подаруй мені маленьку тишу, я буду говорити за вовк. Чому вовк вовк? Я ніколи не чув вовкого хоба, він був особняком?
- Міанія, він особняк, тому ви Ви близнюки, мийка, і ви завжди думаєте про деякі породи, які не працюють, крім бруківного каменю. Чому ця сіра булька прикріплюється до бідної дівчини? Чому потрібна білосніжка на підлозі? Чому кріпляться до неї? Що можна запропонувати? Ваш геморой? Він все ще великий, але з іншого боку, він може не здаватися достатньо для однієї жінки.
- Базіа, Зроблений, або ви відразу ж заповнить ваш пошук або я буду йти до Магадан завтра, але не з власної волі. Де ти чуєш, що ти? Ви повісили на телефон з сестрам Зілі знову, так що це так легко для мене, щоб мати ранковий стіл, як вона завжди розривається? Отримай номер, дайте мені говорити про вовк!
до Не забудьте про баретті, ви люки! Бася гордо залишила дверну дорогу, так як завжди залишаючи останнє слово.
Міанія перевернулася до свого онука і продовжував:
- Ну, тут ми йдемо. Так це дочка, її мати, званий її дочкою, її дідусь, і сказав їй взяти торт до свого дідусь. І вона сказала їй, "О, це так холодно зовні, у порівнянні з, ви можете відварити борщ у нашому холодильнику." Так думають про це з головою, покласти його на голову і взяти, що червоний барет, що ваш бабуся дав вам на день народження, хоча я просив гроші. З тих пір, як мій життя, вона сказала, що "Ваша Бабця Red Baretta". Дівчинка кладуть на баретку, приймали торт і пішли на її бабуся. Ви ще не зроби? О, мій Бог, я вже говорив вас травами, і ви так вдячні, як ваш чудовий матір і її дивовижна мати. Що ще ви хочете почути?
до А де про вовк, діда? попросив Риточка, який назвав всю свою шкоду, щоб допомогти в боротьбі зі сном.
- Oi-wei, Басія! Що таке вовк? Там був вовк, я не впевнений.
- Моня, він був там, і був шлімазел, як ви, і мав те ж саме, ви!
до О, що ви сказали?! І це тепер називається дитячою казкою? Вовк з геморою?! О, мій Бог, що я жив.
до Що геморої, Міанія? Що про геморой? Що ви думаєте, ви знаєте, де ви? Він не мав геморой! Він був гіршим.
- Виготовлений, не лякаю мене - У мене є хворий сир! Пориньте! Чи був він одружений з сестрою Cyla? Поганий беззахисний предатор! Як я можу сказати такі жахи до чотирьох років?
- Моня, слухайте мене тут і не зробіть мене сердитися на ніч, якщо ця ніч не хоче бути останнім, ви були здоровими до сто і двадцяти, інакше хто захопить мене і змащує цей блондиновий кой з руббою підлогою? Цей вовк мав вашої черепиці - він був глухим, сліпим і завжди сказав проступні речі. Розкажіть, що дитина вже може! Ну? “Вольф, вовк, що не виправда з очей? й
до Я вже пам'ятаю! Дивитися, мій малюк, подивитись, моє життя. Так що вовк мав щось робити з Тісом Кайлі, інакше як він знав про торт і чекав дівчину, голодний, як ваш бабуся після Великодня вечеря в той же Тітка Кільї?
- Міанія, ви вирішили поцілити мене на ніч, не ви? - Чи сказав я тебе? Шукайте рот і скажіть, «Золоті, вовк, що невірно з очей? й
Моня була допущена:
до Так що ця червона баретка прийшла і сказала: "Дух, що невірно з очима?" «Що не так з очима?» відповідей вовка. Що неправильно з очима? Хто ви слухаєте, ваш бабуся? Катаракти? У хуламі! Я можу побачити її навіть коли бабуся дає мені веселку в очах!
- Він знову сказав.
- «Чи не виправда з вухами?» Моня прослухала, Барека попросила. “Що про вуха?” вовк відповів. - Я можу почути його ідеально. Я навіть почув, що ваш бабуся, щоб ви в наступному номері про поліпи. Що таке поліпи?! У мене є відмінна слухання! І ви всі знали, що для себе.
- Міна! - перервнула «вовкова репліка» Базію. «Що не так з зубами?
до Що про мої зуби? – Моя боїться. - Що таке? Чи втратила коронка?!
- Не ви! Вовк!
- Хто-хо! Ти гонна дайте мені серце атаку з цими пастидними казками! Я не можу сказати мені прямо! Ну, подивіться, моє життя. Вона сказала: «Що неправильно з зубами?» Вовк відповів: «Що не з зубами?» Так Барека також відповідає: "Чому ти запитати?" Ви не бачите? Чи не ви почуєте? Що ви думаєте, це моє життя? Чи відповів вовк? Як він відчуває себе, коли він ратував його бабуся? Риточка? Риточка? О, вона дупа, мій фагель.
Моня підійшов, виправивши ковдру, акуратно, не дихаючи, злегка доторкнувшись губи сплячого великоднього лобу і викинули з спальні, спокійно надягаючи двері за ним.
- Басія? Вона закохнула. Я тебе сказав? Вона хоче, щоб ваша мама? Вона не зацікавлена в в вовці, особливо якщо ви не знаєте, що я даю мені слово? Розумна дівчина, як її дід. Завтра, я розповім про дживелера, і я зроблю дитину щасливою. Все правильно, я так втомився, я не можу закінчити мій кефір. О, я не хлопчика.
У спальні, лежачи в ліжку поруч з чоловіком, базію перетворилася збоку до бока, лежачи вниз, і вже половина овець сказав:
- Міанія, ви схмак. Ви не можете навіть сказати трави, Shobi хотів почути вас. Я не ціную, ти розумієш? Доброго часу, щоб думати!
Яна перетворилася на дружину і поцікавила її на щоці.
- Ви знаєте, Басія. Я пам'ятаю отруту вовк. У червоному бареті. Так я розумію його живіт. Він досить просто вмирає... Сонце, Виготовлений! Завтра ранок, Бог буде, я відкрию очі і покласти з вами знову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Нотатки
- альт
- Beabe-missa - казка, gosip
- геліміт
- гелі
- zetelworth
- уві сні
- Виброхвост
- шемале
- Наварг
- nish-git - не добре
- гаманець