Сонік Сотнік: «Я не мрія, я не розумію механізм»

Анатолій Голубовський

р.

Сотник Sonya. Абсолютно дивовижна людина, чарівна жінка і надзвичайно комфортний співрозмовник. Так як вона сильно не погоджується з її професійними характеристиками, я буду мовчати про них. Але ви знаєте.

до Ви завжди можете сказати, що ви думаєте?

- Я повинен фільтрувати.

- Робота?

Ні, соціальні медіа, політичні битви, дебати...

- Чи захопили мову?

-Не, ніколи, дякуємо Богу. Точно повітря було пара разів – класична «слово не стрілка» пара разів вилетіла.

Чи є це щось світогляд або мимовільне?

-Секонд. В основному, ми завжди говоримо, що ми думаємо про повітря. Але. Іноді не все, що ви думаєте, повинні бути - сказав він. Попри те, що діти слухають.

-? Що ви знаєте? RadioRoks слухають досить адекватні діти, які слово «дус», наприклад, складно заплутати. І не помітив.

У мене є два моменти, коли я зрозумів: не говорити зараз, діти йдуть в школу. Під час Майдану важко працювати. Лютий, ви робите ранковий розважальний шоу. Не можна говорити про це. Розмова - в контексті чого? Я не розумію. І ми просто відчували повітря.

- Досить логічно і виправдано.

-Так. Оскільки ваше слово можна інтерпретувати в широкому діапазоні. Діти можуть звернутися до батьків і уточнити. Мої батьки не хочуть пояснити.

- Добре, yeah, я думаю. Багато батьків не люблять відповісти на чутливі питання, які задаються дітьми.

, доб. 2

Сонний, який ти дівчина, джерик, бор, щось нейтральне?

"Не поспішайте." Ні, ні, ні. Я завжди пішов кудись, там завжди було багато. Худенька, дуже активний ...

- Кід?

- Кід. Дуже свободу слова. Дад сказав один з моїх хлопців, "Якщо ви порізати її крила, вона буде йти." Я не знаю про це, він сказав мені пізніше. Мої батьки відчували цей субтлі, не обмежили мене в будь-якому, для якого я дуже вдячний. Але я стояв в кутку кілька разів...

до Що потрібно робити?

Я не прийшов час.

- Чи є будь-яка композиція?

-Так. І зламав його. До тих пір, як я можу пам'ятати, я любила ходьба. Гуляна була хрусткою. Можливий з чотирьох. Може бути тільки тому, що він був спокійний, я був легко йти.

- Про те, що я не знаю зараз. У сім'ї, і від того, чи є людина «покарпатська катастрофа».

-Майбе. Я кохаю до будинку. Я пішов на всіх своїх сусідів і знає всіх. Я збив з цих квартир.

- Чи було нормально для сусідів?

Я не знаю. Я все те ж. Я просто впав в квартиру. Якщо там не було, я переїхав. Я пам'ятаю всіх, і вони дав мені багато. Я навіть пам'ятаю їх на підлозі. На четвертому поверсі мешкали харпси - викладачі Львівської консерваторії, на третьому - не пам'ятаю, на другому - бабусі Люда, абсолютно дивовижна жінка, вчитель політехніки. Вона навчила мене читати, вона читала багато для мене, і ми відвертаємо чай з каструлі з нею і закусаємо на сушарках. Першим був бабуся Sima, це був інший клас. Вчив мене на ігрові карти, дивився телевізор, в основному, «Грандма з першого поверху». Контроль і облік. Якщо верхні є все так підлім і заспокійливим, то тут була сувора правда життя. Тоді ми переїхали на іншу площу, і там було різне життя, але в будь-який час ми знаємо всіх сусідів, ми пішли до всіх. Моя мама використовувала для кішки, «Стоп йде до шапок. й

- З дитинства мрії. Ви колись сказали, що ви хочете бути розробником книжкового магазину. Чи сниться він або мулі?

Я не можу пам'ятати мій дитинства мрії, і я не можу мріяти. Це проблема. 4 роки тому я зрозумів: Я не мріяю, не розумію механізму. Що таке? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У мене є «вага». Сонце щось ефемерне. Я не можу дізнатися, що це означає. І коли я хочу, я йду її. Ачивінг.

Я. Уві сні свічка, можливо, непристойна, а в «вагу» є специфіка: Я хочу, щоб він був.

-Також, можливо, це "Я хотів би я ..." і ... що далі ??? Не знаю. Шамінь на сні про гроші...

- Чому шампан?

до Це незручно. Зрозуміло, я знаю, куди його провести. Так, крім книжкового магазину, з дитинства, можливо, не було. Бажаєте бути батьками актора відразу

Чому? Не серйозний?

Перш за все, бо були акторські друзі і, на відміну від мене, вони знали, що це був несолодкий хліб. І зовсім не хліб. Це манна, яку ви не можете тримати. У будь-якому випадку, я хотів, але, якось це сталося, що питання було вилучено без обговорення.

Ну, якщо не було особливо хрящого бажання, то для обговорення небагато. Це не те, що рік.

-Велл, ї. Моя мама дуже хотіла зробити роботу бібліотеки.

Чи є хліб і манна?

Мама, бачить, що я прочитав трохи...

-У маленькому. . .

Повідомляємо, що вся сім'я читала трохи і книги були всюди, особливо це: прийшла біг з школи, чаша супу, зручна прикріплена книга.

Я. І найгірше покарання дитинства. . й

- Видавничі книжки...

- На тиждень два. й

- Ну, я не покарав, що багато. У будинку була велика бібліотека.

У вас є будь-які вподобання як дитини або все?

- Все першим. Але. І знову з'явилася прекрасна бібліотека дитячої літератури, і спочатку я перечитаю її — ці чудові різнокольорові обсяги. Бібліотека пригод і фантастики. Далі, окремо - Стівенсон, Конан-Дойл. Триває до тринадцяти років. Потім на чотиринадцятому з'явилася перерва. Ну, океї, плюс класика і що було передано в шкільну навчальну програму.

О. Школа навчальної програми є неоднозначним. І що було запропоновано в ньому, не завжди "забули" за віком.

- Я. Я читаю тільки «Пеце». Каренана була набагато цікавіше. В кінці 80-х, заплави відкриті і величезний потік літератури заливають. Тексти пісень, а це означає: І ми буквально попадали. Аксіонов – неймовірне враження.

- Острів Крим?

-Так. Ще не знайдено горбинь. Згодом, десь у 93-му році з'явилася багато української літератури - з'явилася епоха «використання зрежденни», і в цій краси, як виявилося, був повним глибоким. І з тих пір багато провокативно цікавих речей постійно з'явилися.

В цілому підставою для бажання бути продавцем серйозним.

-Я! Єдина річ була курсорним читанням, і ми всі ate - ми повинні читати швидше, щоб дати його - не завжди грали позитивну роль. Ви не можете ставити книгу, так що ви можете перевернути через це знову. Зайдіть, перевірте його, див. це знову, «Чому?» Тепер ви прочитаєте більш свідомо. Більше інформації.

У зв'язку з більшою поінформованістю ви хочете повернутися і читати. Тоді ви не можете помітити багато.

- Звичайно, і це. Чи можна щось схопити.

Що Інститут дав вам - професійно, ідеологічно

- Одна з найважливіших навичок професії. Забронювати Ви повинні мати дивовижну книгу. У будь-якому номері є друзі, колеги, люди, які ви можете зателефонувати і поговорити. Вивчається з 93 до 2003 року.

Як ти?

-Так? Я отримав два курси, і це два абсолютно дивовижні курси, які я маю на своєму зошиті. Моя колега, друзі... Плюс чотири роки гуртожитку, і це окрема школа життя. Ви не можете закінчити університети - більш важливо жити в хостелі протягом чотирьох років. І вижити. Це школа. І вижити в той час, коли немає нічого... У шкільному будинку, і це дуже важливо - не можна купити зимове взуття. Дотепер перша асоціація з інститутом полягає в тому, що я походжу в красивій чорному сарафану дружби Ліалі і в будь-якому взутті, я не пам'ятаю, на сьогоднішній день. Історії про те, як на сьогоднішній день вшитий сосновою - Я не тільки чув про них, жив у них. Я думаю, що це ще актуально для багатьох студентів...
З усім цим - деяке хвилювання і невагоме щастя, адже все круте і багато друзів. А постійне непорозуміння – що буде завтра. Так ви повинні шукати роботу...

- Як з'явився повітря в життя?

Я думаю, що всі ці історії починають однаково. І це досить дивний. Ви запускаєте передпокій, хтось захоплює вашу руку, і це там, де все починається. Я втратив свою роботу, а Оксана Шавель і Рома Мучея, мої чудові друзі, які працювали в музичному радіо в той час, сказав: "Ком, ми з'ясуємо щось". Ось тут. І прийшли вони з усіма сортами робіт: Я носила паперову роботу, я роблю каву. Тоді я почав писати DJs. Я дуже щасливий - вони нарешті були написані! В цілому, хлопці дійсно прийшли з роботою для мене, якось обґрунтували пені, які я був оплачений. Вони зробили комерційну, щось інше. Я мав зробити деякі програми пізніше... Тексти пісень, а це означає: І тоді хтось хворий, і пішов жити. Майже класична історія. Я говорю дуже швидко і зважився з неї довгий час.

Так ви не встигли виступити на момент першого виступу?

- Я не знаю, можливо, це через натуральні дані, але я не повинен турбуватися про голос. Тоді, звичайно, я навчався, але основною проблемою стала швидкість мовлення. "Не-спі-шіе".

- Мандрай?

- Звичайно. Я зараз. А ще дуже важливо - ранковий обряд після вилягання. Якщо це зламаний, ви знаєте, що це буде так, що кожен день. Тому, якщо я перейде в душ, а потім пити чай, і не навпаки, то я знаю все. Що відбувається на повітрі. Тексти пісень, а це означає: І ви повинні переконувати себе, "OK, це над тим, що це над. й

Ви просто відчинили очі до того, чому я захоплюю ранні підйоми. Але в режимі «Коли я бажав, то відьміть» нічого подібного.

-Так. Тексти пісень, а це означає: Це деякі магії.

р.

- У вас і Сергія є магічний симбіоз. Але коли ви повинні запустити програму самостійно, ви отримуєте відчуття, що як він, так і ви, подивіться всередині, «Чи ви, я не комфортний без тебе». А два з вас не отримайте двічі, але порядок остигаючого, ніж окремо.

до Ми знаємо, що дуже добре. І ми подаємо водіння самостійно. Я страждаю, страждаю, і не знаю, хто я працюю. Де пінг-понг?

Моя хороша друга, практикуючий терапевт, маркетолог і т.д., має хороший термін для «зловживання кимось». Шукаємо, як це таке справа.

- сто відсотків. Дуже тонка точка. У вас є ведучі, які говорять про майбутній - деякі новини, ви поговорите про це, але ось ви штовхнете мене, і я дізнався на правій темі. У нас є протилежна історія: якщо ми розповімо один про те, що ми будемо говорити зараз, то повітря виходить кислим кефіром. Це неможливе, не існує емоцій і «розкритого». Тож головне завдання не розповісти свого партнера про те, що ви збираєтеся поговорити.

У Чорному квадраті одне з вправ для імпровізації – слово для слова. Два люди вийшли і грають ескізом. Від листа. Захищаючи драму і напрямок по дорозі. Іноді магічна буває і здається, що це може зробити блискучий ескіз. Але в більшості випадків неможливо повторити те, що сталося тут і зараз. Магія зникне. .

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не тільки що - Мені потрібно зробити кінцевий жест, Сергій не дивиться на час. У мене є чотири функції:
1. руки лежать на клавіатурі
2,2 км Я повинен послухати Кузин і збити його.
3. У стежити за часом
4. Розумійте, коли він припинив бігання
Все це чисто технічні аспекти, але вони серйозно впливають на перебіг передачі.
Тексти пісень, а це означає: Він пітчер, я бейттер. Ось як будується шоу.

Якщо ви продовжуєте термінологію тенісу, вам потрібно мати можливість взяти поле. Зберегти

- Абсолютно. І зможете змінити ролі.

- вищезгаданий пінг-понг. Не цікаво вдарити стіну.

Я. Але не все було гладким спочатку.

А коли дві самодостатні творчі люди з амбіцією з’єднуються, «все гладке» не можна визначити.

- Насправді це може бути різним. Я пам'ятаю, що Кузин точно мав працювати на повітрі, він шукав половинку. І ми вже зустрілися з Сергієм до того, і він вийшов, як він вийшов. Але спочатку я мав більш технічну функцію. У цьому шоу ставка була на Кузині, з фантастичними знаннями музики. Як гуру. Не одна думка, що це буде абсолютно різним шоу. Не ранкове шоу, шоу. І ми відчинили до повної програми і повністю розуміли, де наші больові точки, на які ми можемо побити один одного в хорошому розумінні цього виразу, близько трьох або чотирьох місяців. Обприскування. Що таке ріг!) Як ми полюбили один одному... Тільки Ксенія Владіна, яка все-таки ламає, на мій погляд, знає це. Але в шість років ми навчимося плавати. Коли я розумію, що зараз є конфліктом, я обходжу його. І нереально розв’язаний Кузин, який протікає одночасно...

- Ви не порушуєте?

-Надія. Не так багато, хоча. Він є приголомшливим, але він все одно. Я можу опустити місяць, перехрестити руки і ноги. І Кузин дізнався не розбити, і я не знаю, щоб тримати цю історію в мене за місяць. Я думаю, що це навіть класно, ніж сімейне життя.

Ваше тандем, або Ваше шоу, що було каталізатором для радикальних змін у житті. . й

Довг. Ти жінка?

- Не так радикальний, але ще. Я слухав тебе і думав, «Народжуйте те, що вони хочуть». Вони високі. Очевидно. Чому це не так? Тому що ви боїтеся, це не може працювати. Припустимо до такої речі неприємно. Але після цього я змінив все. Від активності до соціального кола. Чи були у вас такі претензії?

до Так, ні. Так, я думаю - ви знаєте, RadioRoks як станція вплинула на ексодус багатьох біженців зі Сходу. Є листи, якщо вас цікавить. Так, коли ми відключили, вони почали упаковку. Це була остання солома для них. Коли їх реальність, їх життя, їх свобода були атаковані. Вимкніть внутрішні вогні.

- Прохолодний. Не ходимо занадто далеко. Ви можете відчекатися виходу електроенергії. І коли вони вимкнуть Ви живете в цьому житті?

- Був.

- Як це відчувається?

- Почуття... Найголовніше було змусити себе прокидати вранці, отриматися, душ, плаття, сидіти і працювати. Для того, щоб допомогти людині. Але найголовніше - йти на кухню на 9 годину, як працювати. Це було найважливіше. Він врятував мене.

Як змінилося ваше життя з початку концерту?

- Я не знаю, якщо я сказав, що вона змінила багато. На даний момент не так багато концертів, які якось впливають на її і змінити. Я все-таки тримаю це до себе високою, без напружування. Крім того, криза закриває можливості. Якось місяць, або навіть двічі, не змінює життя. Це просто те, що це дивно, що це щось постійне магія. Я не можу зробити це самостійно. Я зацікавився тим, що з кимось. На даний момент співвизначення для мене є набагато важливішим, ніж особисте виконання.

Стоп. На даний момент когенерації є більш важливим, ніж особисте виконання?

-Так. Я зацікавив це з музикантами. Цікаво почути щось, щоб побачити щось або кого-небудь, клонитися йому, а потім зробити щось. Як і з синіми дітьми. Або на першому концерті з Театром Папасоній. Це те, що дає з одного боку штовхач, а з іншого - захист: якщо ви погані, вони якось розтягують. Останній концерт був з дітьми, команда Тримає AWAY. Ексубітор. Я не знаю, що відбувається з ними, але вони дивляться прямо зараз. Вони збираються до Харкова. "Ми не маємо грошей." - "Ми будемо самі!" Поговоріть своїх батьків, вони йдуть.

Хроєм роботи з дітьми є абсолютно окрема розмова.

- Звичайно!!! Вони досить божевільні. Але я готовий ставити пам'ятник нашому музиканту Євгену Решетко, який працював з нашими першими дітьми Леша Коритні, Максом Пересипкіним, Мартою Янківською, Євгеном Рей. Дуже повільно, дуже акуратно, дуже акуратно, дуже чітко пояснюється тим, як грати. «Зроби це знову. Нехай це знову. Приходьте на . ?

- Ви не можете керувати ним?

- Я не можу стояти. Я спробував його один раз.

- Скажіть мені трохи про Татуса Бо.

Це абсолютно чудовий Тетяна Борисенко. Вона з'явилась найближчим часом. Дитина. Вона має книгу десь, і вона пише рецепти таким же чином. Вчора був дивовижний рецепт кролика. Ми стали друзями з нею на LiveJournal. Тоді якось виявилося, що вона переїхала до життя в сусідньому будинку. Як віртуалізації, зустріч є різною історією. Ми, нарешті, стали друзями і стали емоційно закритими, коли ми приїхали після концерту в Криму, після Чонгару, і Татуся чекаємо на нас ввечері. Він дзвонив, каже: "Ком на, Я зробив пельмені." Ми приїжджаємо - чумази, пахнуть димом, і беремо макітра з пельменями, кладе на капюшон ... Ніч, ми їсти ці пельмені, і це було красиво. Тексти пісень, а це означає: Тоді я вирішив спробувати читати її тексти. Я прочитав кілька. Дякую за те, що вона вже прочитала, вона робить великий.

до Немає бажання отримати це на стадії?

- Читання вона на сцені.

-Чи?

Я боїться ходити по Києву пізно. Я думаю, «Ви входите в кут і вони читали поезії». Читати всюди - в кафе, на вулицях

- Прочитаємо в візках. Це чудово.

до Це чудово. Написати і читати, читати і писати. Так, Татус можна почути в "Вірші вночі", "Укррибка-клуб", прочитавши на Славі Фролової. Вона прекрасно себе почуває себе, в неімітативному Полтавському діалекті.

до Який чоловік тобі? Що вас цікавить?

- Нудота, смарт. Людину я можу взяти з собою. Найдовший вибір) Об'єкт захоплення та поваги. Дад відіграв роль в цьому. Знижена життя в цьому відношенні

- Піднято планку)

до Це так високий. Повинен бути почуттям гумору до нього. Не виключено інше: якщо людина розумна, він має почуття гумору все добре, і навпаки – якщо все добре з почуттям гумору, то він розумний.

Я погоджуюсь з протилежною заявою. З прямою лінією, вона відрізняється.

- Розум є живою речовиною. Так гумор буде там. Але якщо, скажеш, то це не факт. Що ще - самоіронія. Я не схожий на людей, які ходять з дзеркала.

- Чи можна ви боротися за чоловіка?

-Надія.

- Навіть якщо це людина?

-Надія. Значення? Якщо він не хоче бути з вами. Якщо ви хочете, то вам не доведеться боротися за це. Ніщо не завадить йому. Чоловік не викликав, тому що він не викликає, бо він захопився Талібаном. Що ми зробили, коли ми були дітьми.

- Ви виготовляєте лінії для Kamtugeza разом?

Ми виступаємо як лімусові папери: щось не йде, що потрібно змінити, щось вичерпається. Ми намагаємося – і якщо це робить, ми введемо його в програму, якщо ми розуміємо, що це ще ненароджені діти – ми не тримаємо. До того ж, ми не так зобов’язані змінити цей погляд. В останні п'ять років нічого не змінилося. Найкращий ворог хорошого, безумовно. З одного боку, наша аудиторія прогресивна, а з іншого, нам не потрібно другого Led Zeppelin. Це той самий сюжет з заголовками. Ви зробили, і це чудово. Звичайно, іноді ми хочемо змінити все, але ми не будемо розуміти.

- Змінити лише тому, що ви хочете створити новий?

- Я. Як і будь-яка жива людина. “Завантажити новий італійський. Ми повинні взяти його.

Ви хочете змінити щось в житті?

- Я хочу собаки.

- Ваш спосіб життя трохи складний. З кішка простіше - ліва їжа, зліва, повернулася - шпалери приклеюються - але жити на

Про нас Але знову, не сниться. Я хочу. Я зроблю, щоб мати собаку. Я думаю, як це зробити. Це один. Очевидно, що я хочу, щоб це сталося в країні. Ми робимо відпочинок. Сьогодні ми вивчили назву нового міського голови. І є два способи:
1. сидіти на дивані ...

- Медитація. .

-Швидке потім)
1. сидіти на дивані і медитувати
2. сидіти на дивані і скажімо, "Я не обрала цього чоловіка".
3. У OK, правила чіткі, нехай стартує.

-Соррі. У вас є ілюзії під час Майдану і трохи після того, як — добре, пара місяців до того, як поточні зламали — що все буде змінюватися відразу і радикально?

Я спробую пам'ятати... вона відчуває, як двадцять років. Немає ілюзії, що все буде змінюватися вночі. Але це був величезний удар до реалізації, що ми можемо зробити різницю. І момент болючого народження громадянського суспільства через таку чуйність. І все, що зроблено вгорі прямо зараз, в даний момент є нас -- мене, ви, мої друзі -- хто дивиться вгорі. Вони здаються, але вони відчувають цей контроль і не можуть ігнорувати його. Весь клас людей народжувався, хто не збивається «навіть, звичайно...», але особливо запитайте і пропоную «Чи можу я допомогти вам?», «написати його». І цей момент контролю, який зараз стає дуже важливим. Ми змінилися.

Так, на цій території (справа, але ми ще не маємо держави, незважаючи на зовнішні атрибути, а саме територію) і не могли бути інакше. Історично. Як і багато століть вирішували такі питання. Атаман не підходить - в печі

до В даний час вона відрізняється. Дізнайтеся, щоб зробити роботу

- Сходи?

-Так. Щоб навчатися працювати, ми повинні зробити це. Трохи, з приходом нових людей. Так, це займе багато років. Я розумію і погоджуюсь. Як допомогти? ?

до Так ви оптиміста?

В іншому випадку я не маю життя. Альона. Немає інших речей в пам'яті. Що? Зробіть собі непоганий? Це весь світогляд.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що половина того, що ми робимо з боредом. І дивовижні речі люди роблять з далекого Від laziness, від longing, від boredom

до Так, прогрес в цілому пов'язаний з тривалістю і лізією, в цілому.

І від нещасливої любові, дивовижних творів мистецтва народжуються. Тут є одна тонкість - потрібно вивчити процес дегенерації ситтєвої енергії в добре. Знайти, що тонка лінія.

Довг. Ти один, хто потрапив до філософського каменю.

- На жаль, люди роблять все вчасно. Як перетворювати один в інший?

до Вони навчаються трохи. З деяких невеликих зернових це філософський галька зібрана на критичну масу. Коли люди знаходять себе. Як ви і Кузин отримав на повітрі. Коли магія починається... Хто не повинен повторювати жарт двічі. Про це

- Мені подобається, двічі. Спочатку економить час. І за необхідні чоловічі критерії, він дуже підходить: Що потрібно чоловіка? - хто не потрібно повторювати жарт двічі.

до Що потрібно для себе?

Стоп є любительом на все і стати професіоналом на що-небудь. Моя небайдужість в усіх сферах життя на одній руці сила водіння, тому що ви можете копати, але з іншого, ви хочете бути більш глибокими.

до Не лякати? Кузина характеризує вас дуже по-різному.

- Мистецтво. Навички. Доброго дня! Я хочу дізнатися більше про одне. Не на вершині багато способів, але в одному, щоб бути про. Я отримую, коли кажуть, "Соня Сотнік". Ведучий, співак, музикант, поет. Ви божевільні? Я ніколи не музиканта, я не співак, я не поета знову, і я радіоведучий.

- Я чув тебе спів. Моя поема, до речі. Послухайте вас трансляцію. Як ви граєте, я не вірю, я не пам'ятаю. Люди з великим меншим переліком досягнень готові класифікувати себе як господар. Ви дійсно думаєте про себе, як ні співачки, ні поета, або ви боїтеся, що це може піти?

до Ні, ні, це ярмарок. Є поети. Сінгери

- Всі права. Що таке критерій поета не поета?

- Цвєтаєва - поет.

- Вера Полозова?

- Сучасний поет.

Я. Очистити. Овід?

- Не торкався мене. Бродський поет

-Окай. Тільки кількість грудок. Трохи менше, не більше.

- Звичайно. Якщо є груди, ви не маєте права називатися поетом. І, між нами, я не маю ніяких поезії. Є слова до двадцяти пісень. Це де мій творчий спадщина закінчується. Отже, про співачки і поета нездужання. смішний.

- Всі права. «Я співаю і писати поезії». Ви навіть знаєте, що ви їсти?

- Я розмовний художник. Деклар до музики. Немає нічого спільного. Співачка Марія Кала. І ми, як мій друг Arseny Finberg любить сказати, знаменитості. Коли я піду до Фроловська, він каже: «О, знаменитість прийшла. й
Я не знаю, що побажати себе. Я не можу снитися, я не знаю, що потрібно. Займіть завтра вранці, а потім з'ясуйте його. Життя розповість вам, що робити.

- Ви зрозумілі?

-Так. Жінки повинні бути всі про це справи. Але лаціна. У деяких ситуаціях я відчуваю, але я не розумію: це інтуїція або ліньство? Насправді, ви знаєте, що? Жінки лежать весь час. Отже, все, що вони сказали, це брехня.
І більше. Я пам'ятаю щось. Ми були на турі нещодавно, сміхаючись про щось. І ми попросимо: "Кімич, скажемо деякі слова, які ми не знаємо, але що пам'ятаємо." Може бути деяким музичним терміном. І каже нам: "Опис". Вов, у кожного була однакова реакція. Що означає? - Більше стриманих. Пригнічений. Чудовий, це не так? Без підписки.