Про WordPress

Вони попросили мене навчати російську з дитиною, бо дитина вже в шостому класі, і пише, як Бог покладе свою душу. І я, хоча я не робив це протягом тривалого часу, погодився, бо я знаю родичів, і хлопчик хороший. Ну, в першому класі я попросив вас начеркувати невеликий есе на тему «Що цікаво було мені в неділю». Ось я не так багато цікавиться субстанційною частиною, як я хотів бачити, які проблеми Пашка мала.
Коли дитина композує щось і здійснюється процесом, проміжки в знаннях граматики більш чіткі, так як він перестає фокусуватися на правилах і фокусується на письмовій формі. Добре, це зроблено, я збираю opus для перевірки. Загальний зміст є наступним чином: ми прокинулися рано, сніданку разом, прогуляли всю сім'ю з собакою, пішли з Дадом в музей, потім прогулялися в центрі і так далі. Я читаю, виправте помилки по дорозі, візьміть ноти, поясніть. Я підходжу до останнього вироку і трохи плутати.
Я цитую буквально: Після прогулянку по центру, мій тато і пішов в магазин. Він купив мене деякі цікаві дрібниці. Зараз у мене є все і навіть половина. Тепер у мене є щось, щоб зробити вдома, і Дад не буде сподобатися, що я доторкнувся його. Я, механічно вставляючи фен в «полілітері», подумайте про те, що сім'я я знаю відкривається з нової сторони.
І, шукаючи інтерес до Пашка, з якимось побоюванням я починаю пояснити йому правила написання слів з префіксом «гендер». Дитина дивиться на мене і нічого не розуміє. Я вже десять хвилин, надаючи приклади: якщо половина апельсина, то якщо половина неприємностей, то це, і якщо половина ложки, то це це. Люди не розуміють, що вони роблять.
Я знову починав: «Віт, Паша, подивіться, якщо слово, з якого половина починається з бюлетеня, після чого кладуть фен, якщо з родзинкою, то не кладуть фен, крім тих слів, які починаються з «л». Скажіть, що ви не розумієте. "Ні," Паша відповідей. - Я розумію. Я просто не знаю, що половина літра. Чи є два літри цілої і однієї половини? Як це? Я дивний. Весь літр, половина літра.
Тут дитина дивиться на мене з неприпустимим чуйцем і згубленістю в очах, як фольга, і практично по струнким поясненням: «Ант Маша, палітра така таблетка, на якій кольори змішуються, щоб отримати бажаний колір». Ну, хто знав, що хлопчик в арт-колі займався?