FOMO – головна хвороба XXI століття

У нас є три з них, і ми маємо два з них, і ми маємо два з них. Алекс Геїн, другий рік студент Американського коледжу, отримав неймовірну можливість: вона була прийнята на курс навчання в Парижі протягом всього місяця. Але виявилося, що сказати французькому капіталі «вушник» не так легко.

Гойни, які зараз закінчуються в Університеті Ашбері в Кентукі, США, каже: «Я не міг вирішити піти, бо я пропустив весь семестр в моєму університеті, не кажучи вже про всі ночі та життя в таборі». Ми не дізналися з них, а не навчимося з ними.

Це досить радикальний прояв страху чого пропустити, або FEW (на англійській FOMO), але в житті 21-річного гомілки були інші. На прикладі цього літа вона працювала на двох робочих роботах, взяла участь у двох тренерах і взяла ще два замовлення на написання текстів – вона називає її «робочою IF».

Потім ми пішли в сади, і ми пішли в сади, і ми пішли в сади, а потім пішли до садів. Вона коментує,

«Ви боїтеся пропустити вечірку – раптом щось важливе буде там, тому важливо, щоб ви пошкодуєте його все життя». Я думаю, що це все про культуру, пов'язана з соціальними мережами. Посліди праві. У ряді робіт, опублікованих в 2013 році в журналі Комп'ютери в Human Behavior, було потім, що концепція SFU була вперше представлена, - Ми знаємо, що ми в середині темряви, і ми в середині темряви, і ми в середині темряви.

Лінда Западин, психолог з долини, Нью-Йорк, який не брав участі в цих наукових проектах, коментарі:

Ви знаєте, що вони роблять, і ви знаєте, що вони роблять, і ви знаєте, що вони роблять. Не один пише про погані речі, про труднощі або мрії - все завжди добре. І так всю стрічку, одна по одному.

Ми не у вас, але ми у вас І ми повинні переконатися, що ми не в одному положенні, як ми в одному місці. Це те, що ми повинні сказати про Quran, і Quran, Qur'an і Qur'an. Після інтерв’ю більш ніж 1,600 студентів старших шкіл вони виявили, що 34% підлітків відволікаються від дороги шляхом отримання повідомлень на Snapchat, Instagram або Twitter - походження цієї небезпечної тенденції розвитку організації див. у зв’язку молодих людей завжди підключені, в тому числі в соціальних мережах.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви вірили в журнал Комп'ютери в поведінці людини, цей страх пов'язаний з поганим настрійм і зниженим задоволенням в житті. У нас є книга, книга, книга, і книга, книга, і книга, книга, і книга, книга, і книга, книга, книга, і книга, книга, книга, книга, і книга, книга, книга, книга, книга, книга, і книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, і книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга, книга. Він сказав, що «Для цього ми не будемо йти на місце, але ми будемо робити це, як це». Ми не будемо в змозі зробити це, але ми не будемо в змозі зробити це, і ми не будемо в змозі зробити це, і ми будемо в змозі зробити це.

Соціальний голод Він називається нами по-різному: Я думаю, синдром «незбирна трава завжди зелена», «віддає все відразу» або просто «свята заздрість». І багато хто з вас знайде себе в місці, де ви знайдете себе в місці, де ви знайдете себе. Ми маємо сильні стосунки з вами, ми маємо сильні стосунки з вами, у нас є сильні стосунки з вами, у нас є сильні відносини з вами, у нас є сильні відносини з вами.

Ми люди світу, і ми люди світу,

У нас є багато, і ми маємо багато, щоб зробити це, і ми маємо багато, щоб зробити це. Як і будь-яка інша негативна емоція, вона слугує знаком попередження для нас, говорячи з нами: «Зробіть свою увагу на якість ваших соціальних відносин». Це дуже натуральний, дуже людина і досить нормально.

Але якщо ця неприємність стає постійним, то нам потрібно знайти свою причину. Може бути, що ми в середині темряви, або що ми в середині темряви, або що ми в середині темряви. Leary коментує,

«Якщо ви перебуваєте в середині життя, то ви в середині цього, і ви в середині цього. йй Ми люди світу, і ми люди світу, На прикладі:

Тож голодна людина може бути дуже чутливою до того, що люди навколо нього їдуть.

У нас є багато, і ми маємо багато, щоб зробити це, і ми маємо багато, щоб зробити це. Ми зможемо допомогти вам, і ми зможемо допомогти вам таким чином.

Боротьба з хронічним ФІС Коли я був в перший рік навчання в моєму домашньому університеті, я був на місці моєї іноземної стажування, Goins зіткнулися з неприємними наслідкими власного синдрому. Вона коментує,

«Я пропустив унікальну можливість, а потім зрозумів, що багато моїх друзів, для яких я залишився, не дуже цікавиться тим, як я роблю. й

І я сказав йому: "Ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви, ви знаєте, ви gotta зробити це. Так вона вирішила піти на різні дієти: в цьому році вона кинула Facebook - основний кульприт проблем - протягом чотирьох місяців. Вона коментує,

«Я просто хотів зупинити мислення про те, як люди витрачають п'ять ночей, і як я сидю в домашніх умовах, або подивіться на фото інших людей відпустки і думаю, що я застрягнув в крихітне село в Кентукі. й

І працює дієта. Хоча тепер Alexa знову використовує Facebook для дослідження, і іноді для спілкування з сім'єю та друзями в інших містах, за словами її слів, я зумів виграти в значний ступінь. А коли він прийшов до нас, він сказав: «Так,» і він сказав: «Так». Тепер вона в Парижі, і це сама по собі є ліки від FEW. Гоїн говорить: «Французький лідирує більш дозвілля, не так зайнятий роботою і навчанням, це дуже корисно. й

Що ви до тих, хто страждає від IFR, але не можете дозволити собі переїхати до Парижа? Ми не будемо в змозі зробити це, але ми будемо в змозі зробити це, і ми будемо в змозі зробити це, і ми будемо в змозі зробити це. Вона коментує,

«Дика ваших пріоритетів і пріоритетів». А коли ви поговорите з людьми, які ви потурбуєте, ви вбиваєте телефон. Якщо ви не знаєте, то ви не зможете знайти свій шлях назад до вас, але ви зможете знайти свій шлях назад до вас. Звичайно, якщо ми вважаємо ЗМІ, нам потрібно все – і це, і це. Але насправді, для того, щоб сказати щось «так», що ще потрібно сказати «не». З іншого кута слід подивитися: Ви також можете зробити деякі речі про те, які інші люди думають про заздрість і почуття, що вони відсутні. Так що це не те, що ви є унікальними, тільки що ви подивитеся на ситуацію з одного боку. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: inr.pro/en/article/46864/