Привіт від '90s. Частина 10.

Яким був норма в '90-ті роки і вже стала переробка?
Тільки трохи більше ніж за десять років відокремлює нас від часу, який зазвичай називають «збереженням 90-х», і скільки різних змін відбулися в цей короткий період! Уявіть, що найближчим часом можна буде прогулятися по вулиці і поспілкуватися на телефоні на телефон, який знаходиться в іншому боці світу? Якщо ми знаємо, що листи будуть доставлені за секундами! Саме через десять років такі нововведення здаються до нас нащадками антенилювських залишків минулого. В даний час ми маємо деякі «традиції». На 90-ті роки були смішні, безглузді і навіть сором'язливі, але потім вони вважали невід'ємною частиною життя і не викликали залізо і скептизм.
Водійні пляшки поширені!

Попередня частина.

Сьогодні ми можемо придбати напої та молочні продукти в контейнерах, поліетиленових або пластикових контейнерах. У 90-х роках було призначено для того, щоб залишити делі, джінглінг з сумкою зі скляними пляшками або баночками. Крім того, багато введених магазинів, що супроводжуються «обручкою» порожніх скляних контейнерів, тому що після того, як ви могли орендувати або обміняти пляшки, накопичуються в домашніх умовах для продуктів. Діти 90-х зароблених кишенькових грошей «для морозива», що робить регулярні «походи» в точку отримання скляних контейнерів. У ці дні такі дії не вважали ознакою бідності і не сприймалися як щось благно. Особлива честь серед надходжень «склопродавців» використовуються коричневі (темні) пивні пляшки, для яких вони платять набагато більше, ніж для світла. У двадцять-першому столітті точки прийому скляних контейнерів, переважно приходять ті, хто був у надзвичайно складній фінансовій ситуації. Доставка пляшок стала великою кількістю бідних і людей без певного місця проживання. Мода для avosaki - "ручна робота 90-х"

3250Р. 3700Р.

В даний час ми залишаємо супермаркети, що перевозять торгові пакети. Раніше поліетиленові мішки обробляли дуже акуратно. Пам'ятайте, як акуратні господині промивають їх в теплій воді, а потім вішують до висихання на лляних мотузках. Сумки гранати були люцерними мішками. До того ж, в ці дні не було нічого купити, тому рукодільниці намагалися зробити зручні сумки самостійно. Насолоджений самодостатній авокасик користується великою популярністю. Жінки виготовляли їх з ниток, залишених над в'язанням зимових речей. В магазинах постійно блимає кольоровий авоксик, повністю не приховує їх зміст!!! Зокрема, такі «прозорі мішки» особливо радували величками, які сидять на в’їздах, адже вони можуть точно визначити рівень безпеки всіх, хто проходить. Якщо ви їдете в сучасний магазин з avoska, ви неодмінно зловите багато сюрпризів. Єдина нагадка одноразових популярних сумок є візками в супермаркетах - тільки сітка вже не виконана з ниток, але з металу!

Також можна відзначити інші «традиції». «90-ті, які здаються зараз. Наприклад, багато з нас відверті оловіки можуть тільки привезти ці "яскраві контейнери" будинку і покласти їх на кухонний шафка. З часом тут утворилися цілі «випадкові піраміди», гордо названі «колекція»! І пам'ятайте, як ми всі обмотували пульти дистанційного керування для телевізорів з поліетиленом, щоб вони не були брудними і подряпиними?

Так, багато наших «габітів» з 90-х років не припинили перехрестя кордону тисячоліття, проте ви згодні, там було щось наївно добре в них!

Програми для дітей 90-х років: телебачення з останнього століття!

Якщо всі комп'ютери зникли, більшість активних користувачів впадуть в глибоку депресію. І це не дивно, адже сьогодні багато людей воліють працювати і відпочивати перед монітором. Тим не менш, було час, коли комп'ютер (і особливо ноутбук!) був розглянутий непристойний розкіш. В кінці 90-х років ми можемо легко зробити без інтернету, але не змогли уявити наше життя без телевізора! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, батьки деяких маленьких немовних дітей можуть вільно дихати, поки діти насолоджувалися дитячим телебаченням! Які програми зробили юні глядача 90-х годин на синім екрані?

«Чи Ваші друзі та друзі? У Дісней Клубі!

р.

У неділю (і пізніше ввечері), навіть найцікавіші ігри з друзями були перенесені «попередньо» через те, що Дісней Клуб розпочався на каналі One (то ORT). Напевно в кінці 90-х, кожна дитина знав такі назви, як Scrooge McDuck, Zigzag, Chip, Dale, Nut ... І як весело це було в дворі, щоб грати Дісней героїв! Пізніше в шкільний рюкзак з зображенням Міккі. Гюффі, пряжки зайчика, деревного дерева та інших «багато часу»; у дитячих кімнатах були постери з життєрадісними мишей, собаками та шинами, пригодами яких я хотів знову дивитися і знову! Після неділі примари скринінги, магазин полки заповнили липкі поверхні гель-подібними кульками, які називаються «лисунами». Пам'ятайте, як такі «іграшки» мукають в коридорах шкіл і дитячих садків, залишаючи сліди на стінах! Назви деяких персонажів Дісней навіть «до людей»: прізвища, як «Мrs. Cluvdia», фрази à la «Gummy Bears з вами знову» були дуже популярні!!!

Щодня шоу-програма для дітей 90-х років. На сьогоднішній день діти дуже важко висвітлювати з інтернету. Молодий геймерам пристрасно про гру, мало поціновувачів читати цікаві статті і книги на Мережі, любителі спілкування з друзями проводять години в соціальних мережах. У 90-х роках різні речі. Ви можете грати на консоль або Тетрис; читати – папір, не електронні книги та газети; спілкуватися – “в реальному житті” або в листуванні (повіді – паперові листи, написані вручну!). Як діти 90-х років проводять дозвілля? Що я можу зробити вдома, наприклад, після школи? Звичайно, дивитися телевізор! На щастя, популярні дитячі шоу були різноманітні. Для інтелекту дуже цікаво подивитися шоу «Зірка Година». Заклик джунглі та Lego-go-go гри зробили нас тим, щоб конкурувати команди.

У пам'яті кожної дитини 90-х було зображення талановитих провідних дитячих програм - Сергій Супонєв.
Незрівнянна харизма і можливість легко знайти спільну мову як з «підробниками» так і «гербіворами» привабили не тільки дітей і підлітків, але і їхніх батьків до екранів. Як ви знаєте, найкраща перевірка якості - це перевірка часу. Програми для дітей 90-х років все ще отримують велику кількість переглядів і завантажень на спеціалізованих сайтах в Інтернеті. І це доводить, що вони все ще живуть в нашій пам'яті: що молоді глядачі вирощували, але їх улюблені телешоу залишилися для них частина золотого часу, який називається дитинства.

Демотиватори про 90-ті (частина 2) - Школи не розуміють. (50 фото)

8-бітні консолі: спортивні тренажери NHL-93, Goal-3 та інші.

Частина 2

Я не можу допомогти, але думати про спортивні тренажери. На жаль, у мене був один футболіст і один хокеїст висить в невірний час. І це було так: купили футбол - він висить. Я прийшов, щоб змінити - продавець погодився без проблем, але в той же час він посміхався. І вийшов обмін «свербіж для мила»: хокею з NHL (подібна версія 93) також вішалка, але, принаймні, можна грати в гру повністю. Я пам'ятаю, як були написані паролі (для продовження від певного місця), і мій брат навіть частково вирішив свою схему (!), що дозволило мені вибрати паролі особливим чином, вже надягаючи результати на турнірі.

Але «куріння» 8-біту для мене завжди стане футбольним симулятором Goal-3.

Це щось гра так підкорена, тому занурюється в свідомості, що багато хвилин в ній я пам'ятаю, як ніби вони трапилися вчора. Найголовніше, гра була живою, нехай без великого дзвіночка і свіжу. Після того, як ковзана, суперника звільнила очі і заморожує. А для того, щоб забити мету, на ціль потрібно було ббити «об’ємний» (програвач кинув м’яч і вдарив голову) або «брендований» (повіряє нозі) – рибу, м’яч з хребтами, коня або щось схоже. У звичайному режимі або пасиках був шанс забивати, вдаривши їх Ось був спосіб відобразити «машину» практично в будь-якій грі: комп'ютер запрограмований для відбиття ударів, і переходить до мети часто не може відображатися. Японська футбольна команда (яскрава гра) на Goal-3 була розроблена особливим чином, де кожен гравець мав свій оригінальний удар "збитий". У гравцях було багато варіантів, які обираються серед гравців (приблизно тут ви граєте з однією особою, а не тим, хто ближче до кульки). Виявлено величезні можливості вибору стратегії (програшовано шести-на-шістку з варіантом вибору формування: 1-2-2, 2-1-2, 2-2-1 без врахування воротаря). Дуже своєрідним був можливість грати лише команди, а їх вибір і розподіл сил. Японка зробила Італія найсильнішою. Англія і Німеччина були далеко позаду. Аргентина і багато іншого. І Бразилія, хоча зробив технічну команду, як і раніше, в силі, теж, був поступлений. Корейська грала досить добре там. Крім Камерун, тільки Гвінея і Сенегал були африканськими. Часом для зручності ми використовували для виклику імен гравців, які ми зробили. "Шое", "Карамель" - як тільки вони не були вишуканими. На щастя, образ гравців був створений для 8-біту. Всі мали відмінний вигляд і яскравий стиль (не-японці - один для всієї команди). У гру була особлива, карикативна чарівність. творці не керувалися реалізацією. Навпаки вони намагалися дати гру деякі "високі" - щось, що не в реальності в інших подібних іграх. Ось чому мій брат і я був прихильником цієї іграшки, щоб так довго і часто «розрізати» один з одним. Я не знаю, але вони не здаються граючи ігри, як це більше. Можливо, є патологічна схожість, але не так. Це трохи пізніше з'явилася 16- і 32-бітні консолі. Sega і Sony Playstation підкорили світ, коли я почав рости з ігор. В цілому з «Сега» для задоволення, непарно достатньо, не вдалося. Тим не менш, я був би грати на Sonya і на комп'ютерах практично сучасного рівня на досить багатому однокласнику. Ось де я бачив, що ігри можуть бути: об'ємні, з графікою «майже, як в житті», футбол з коментарями, хоча потім тільки англійською мовою. ФІФА 98-го і 99-го (версії вже сильно нагадували сучасних) - це було щось для мене "навіть віссю abscissa". Про рідкісні можливості отримати в однокласник, я мріяв про себе і в сні! Але це ще одна історія. до

8-bit консолі (Dendy, Subor, Jippy): мої перші ігри Mario, Tetris, Duck Hunt ...

Частина 1

Насправді, комп'ютери, які використовуються для великих. І десь між цими гігантами розмір книжкової шафи все ще був у використанні, а сучасні з'явилися перші консолі - 8-біт. І, хоча генерація 90-х майже не мала можливості грати в будь-які сортування ігор 3D, ви погоджуєтесь, ми згадуємо наші перші картриджі з ностальгією. Ми пам'ятаємо, як вони змінилися, як вони спробували вискочити один одному, до якого рівня вони досягли або скільки разів вони пройшли певну гру.

Цікаво. Як подарунок став найбільшим людським щастям.

У той час я пощастив перемикач від Spectrum (Robika) до 8-бітного префікса Subor.

Р

Але лише другий день мій нефрит (прочитаний 5-річний) дав «Данді», і він якось, здається, навіть не розумів своє щастя. Я щаслива пам'ятати нашу молодь. Цей подарунок був дуже своєчасним.

_ Новини

Я пам'ятаю, що навіть коли я граю мій робик, я був захоплений сказав однокласник, який вже обміняв його Spectrum для префікса: «Так, не потрібно нічого завантажити!» Просто вставте картридж ... Графіка 100 разів краще! Ви можете навіть стріляти шкарпетки! Про те, як вони пов'язані, як вони працювали, і так далі. Важко уявити, але я кінчився бачити все себе.

Хочу пам'ятати кілька улюблених, іконових, хітових іграшок. Кожен консоль прийшов з одним картриджем в подарунок, де були вже такі ігри, як Mario, Tetris, Duck Hunt і так само. І дійсно, цей лазерний пістолет працював, з яким ми потім дуки, потім з'являються бандити на екрані, були зняті з неспокійною властивістю дітям. У Даку Хун, зокрема, якщо ви знялися невдало, ваш мисливський собака відірвав від за кущів і ... сміється дико!

Як для решти ігор, Super Mario був обов'язково хіт 90-х.

Цей короткий чоловік прогулявся рівнем за рівнем, вибиваючи монету з головою і стрибаючи зверху на тих, хто прийшов по всьому. Іноді необхідно показати спритність, щоб стрибати над кимось або що-небудь, не потрапити, і т.д. Але більшість всіх, ми любили гру, можливо, для секретних квадратів і несподіваних рухів, які періодично з'явилися. Це дозволило заробити більше балів (справа або точки). Ми любили інформацію про те, де можна знайти і яку площу з монетою або додатковим життям. А іноді дивує несподівано, і це була чудова радість. Насправді ця родзинка зробила гру чарівною, фантастично захоплюючою.

Тетри в ці дні, звичайно, не дивно. А потім був свого роду прогріву. Але я хочу сказати, що Тетри на вісім-бітах був виготовлений з фантастики, дуже смішний. Наприклад, в версії, яку я поїхав, можна послухати музичні композиції, такі як Калинка-Мальинка під час гри. І після проходження кожного рівня були підраховані зібрані лінії: звичайний, два одночасно, три і чотири. І відповідно, в залежності від наявності або відсутності «двох», «смужок» і «тетри» з'явилися з одного до чотирьох осіб, які танцювали, лука і зліва.

Я не можу допомогти, але згадувати несподівану зустріч з Load Runner - це гра практично ідентична одному я вже знайомий з Spectrum. Суть: збирання коробок або монет, бігти на підлозі, сходження сходів і бігти від злих чоловіків. Ви не можете стрибати на них і стріляти їх. Просто захопити його! Ви копати отвір, він не вдається - ви запустіть на голову ... На мій Robic я грав його дуже серйозно. Ми навіть пофарбували рівні самі. Ну, консоль був цікавішим.

Ось деякі більш народні імена цих дуже, включені в перші гри картриджа: більярд, танцівниці. Це так, щоб говорити, закуска. Як тільки дитина могла сказати, що він був «програний», він хотів ще одну гру. Тоді він придбав тих, хто був затребуваним. Наприклад, Mortal Combat, Ninja Tourtles, Tiny Toon, Batman, Avenger. Авенгер і черепахи були серед моїх улюблених. Це було легко в більшості цих ігор, щоб піти десь і усунути всі. І все ж зачаровує! Алас, ігри, які існують сьогодні, на мій погляд, втратили цей простий шарм і стали, можливо, занадто витончений. Так, на мій погляд, дуже важко зрозуміти все там і використовувати всі можливості, які доступні. Є навіть відчуття, що кількість пам'яті, які займають більше, ніж у наших мозку.

Товари на світанки капіталізму: Сельдом, ММММ та ін.

У 90-х роках почала розвиватися рекламна промисловість в СНД. І один з найбільш характерних спогадів цього часу є комерційними, щось так смішний, так... примітивний!

Подаруйте вам класичний приклад рекламної примітивності а la 90s. У господарстві однієї компанії був текст: «Одно на час був фірма «Селодом». І вона вирішила зробити власну рекламу, але не просто, але дуже просто. Це його. Ось! Немає контактів, немає опису того, що компанія робить, тільки чорні листи на білому фоні!

Р

В цілому було цікавим часом: багато товарів все ще були в короткому поставці, але вже почали виділятися «капітал» буржуазій – вони потім називали «новими росіянами». Ці товари в куртках з малинових і золотих ланцюгах, без будь-яких знань про тонкощі рекламного тексту, намагалися зробити рекламу своїми фірмами. Нерідко це просто весело, щоб обговорити або почути. Авангардний арт. У той час навіть така реклама була успішною. Іноді реклама просто скопійована на західній моделі.

Одна з перших оголошень в Росії мала ще одна цікава особливість. Бірж «Аліса», названий собакою (!) свого власника, відрізнявся тим, що незвичайне слово «майстер» замість звичайного «комраду» звучить у зверненні. Ну, хто краще, ніж біржовий обмін?

р.

Ще однією цікавою особливістю реклами на світі російського капіталізму є те, що акцент не на продукті або сервісі, але на самому фірмі. Час відіграли назву або слова. Хміль-інвест? Реальні інвестиції! Хміль-інвест – це відмінна компанія! Від інших. "Я в Хопра." Ну і причина тренда полягає в тому, що фірми часто змінили свою спеціалізація, пристосовуючись до потреб ринку. У той же час рекламні слогани часто містяться «свербіжні», сміливі елементи – як у випадку опції «Easter». Ор очевидні граматичні / лексичні помилки, як у рекламі від ГО «Альтернативний»: «З усім багатством вибору немає іншої альтернативи!» Альтернатива – Це слово усуває необхідність використання пояснення «іншого».

Звісно, найбільш потужна і смілива реклама фінансових пірамід, на мій погляд, реклама МММ АТ.

Просто класична. Пам'яті Лени Голубкова? Пам'ятайте, що під час відео грали музику "lokhotron"? Ми спостерігали за інтересами, як він купив дружину хутром, а потім мріяв про будинок в Парижі. «Це просто, Ліоня!». Він і його брат обговорювалися над пляшки. Він був відреагований: "Ви вільний, Ліоня" - він відповів "Я не вільний, я партнер." Це стає ловом. А потім сталося, що Рита Голубкова навіть спілкується з Вікторією Руфо ("Жуст Марія")!

Але я був найбільш вражений Марина Сергеевною, яка «не вірю нікому». «Я вірю!» АО МММММ Ви повинні зробити такий жарт на людей! «Марина, це просто початок», - сказав він. До речі, на якомусь етапі люди сприймали всі ці сюжети як реально, як різновид світу – як і у мильних операх. Вони кажуть, що Мавроді навіть попросили в банку: Марина Сергіївна та капітан підводного човна одружилися? Були, звичайно, інші оповідання. Але Леона Голубкова ще більш популярна. Однак не обмежувався ними. У 90-ті роки люди дізналися про карієс, лупа і колодки. Так, як наші батьки живуть не знаючи цього? Ну, ми, покоління 90-х, гріхів на скарзі.

Електроніка та спектр ZX.

Одного дня у початковій школі ми попросили написати вироки за допомогою слів в фігурному розумінні. І це те, що було в одному з моїх друзів зошитів: "Міккі Моус зловлює яйця." Смішні.

Звісно, ця ситуація тільки підтверджує популярність різних електронних іграшок. Наприклад, я пам'ятаю дуже добре, як мій батько і старший брат і я купив гру за страшну ціну в той час. Так, в той час, де Mickey Mouse має забирати яйця, які падають один за одним.

Тексти пісень, а це означає: І ви повинні придумати мишу, щоб зловити яйця! Ви повинні змінити свою професію. Але потім все здавалося логічно і цікаво. Ця гра захопила нашу увагу надовго. Я навіть пам'ятаю мій рекорд 3,814 точок. Збільшився темп падіння яєць. І після того, як кожен з тисяч яєць спійманий, життя було додано, тобто 1 право помилитися. Але не було б мультфільмів після тисяч спійманих. Як мінімум у моїй версії іграшок.

Потім я побачила схожу іграшку на моєму другі - тільки там жаба метеликів.

Це, звичайно, більш логічно. = Його відрізняючи функцію, щоб вона мала коригувати на траєкторію метелика – і це не так просто, як яйця. Вже з великою кількістю досвіду в яєчній риболовлі я спробував ловити метелики - і забити дуже кілька точок!

Хронологічно, після цього, ми в домашніх умовах мали комп'ютер, як ZX Spectrum (ім'я моделі – “Robik”) – клавіатура з пам'яттю 64 кілограмів (!), яка була підключена до магнітного рекордера і телевізора.

952210

Іноді ігри були завантажені з приводу, якщо було одне. Але я мав лише цю версію, записник стрічки. Я пам'ятаю зусиль, щоб завантажити гру – встановити голову рекордера стрічки, очистити його, переконайтеся, що шнур не пішов під час завантаження... Так, і іноді холодильник "розміщений": з іншого боку стіни з'явилася розетка. У зв'язку з тим, що він був навпроти одного, до якого підключено комп'ютер, виникають проблеми. «Клікте!» був словом мого брата і я використовував для того, щоб холодильник вийшов або вийшов, викликаючи помилку завантаження.

На Spectrum вдалося відтворити багато ігор. Я пам'ятаю цей період з особливою ностальгією. Один з наших улюблених іграшок був багатокористувацький футбольний менеджер, де ми сортували досить швидко, як купити гравців і продати їх вигідно, як поліпшити результати – очевидно, ключовим фактором було зробити півзахисник сильніше. Але можливість пограти кілька людей (до чотирьох осіб!) Мій брат і я змагався не за життя, але за смерть. Ми весело і так: перейменували команду, а потім в деяких лікарських засобів. І ми побачили, що грали. Тим не менш, за деякий час ми стали такими ями, які ми могли виграти всі (!) ігри на чемпіонаті (це з великим рівнем випадковості результатів, які були закладені в грі). І один раз зафіксував варіант «перфектна команда» – всі гравці з рівнем майстерності 9,9. Ну, інтерес був, щоб зробити різницю цілі Cooler. А потім записуються записи. І, до речі, не тільки на папері - найбільш унікальна функція була для запису гри з результатами запису стрічки, а потім завантаження і продовження гри зараз на сайті!

Потужні стандарти потужності: Лі, Schwarzenegger і Stallone.

Звісно, всі діти практично в будь-якій країні, в будь-який час намагатися вішати один одному про міцність або щось інше, щоб виділити серед своїх однолітків, здаватися «холодильником», краще. І в цілому, щоб показати, хто заряджається в класі, в команді тощо. Але в 90-х роках було дуже модно одночасно, щоб імітувати актори, які зірвалися в фільмах, просто випустили на телебаченні. Іноді такі фільми все-таки пішли на кіно. Я бачив деякі з цих фільмів на великому екрані. Але навіть на кабельному ТБ я міг дивитися фільми так.

Так в 90-х роках дуже популярні деякі актори. Перш за все, це борці Західного типу – Сильвестр Столлон, Арнольд Шварценгер. Для найбільшої частини ми віддали перевагу останнім. Чи є це жарт, щоб вижити так багато ударів, щоб вижити після падіння і зйомки? Але найголовніше для дітей, які знають, як боротися. У цьому індикаторі Чак Норріс, можливо, не був рівній. Але у використанні зброї і можливості використання сили і інтелекту, у фізичних даних Шварценгер, можливо, не було рівних. Цей образ був відображений в першу чергу в декількох частинах фільму «Terminator», а також в таких фільмах як «Конан Барбар», «Commandos», «Predator» і т.д.

Стальон, я пам'ятаю в основному з серії Rambo, починаючи з першої частини його називається Перший кров.

І дійсно – «рамбо», «швацнегер» – ці слова стали побутовими іменами за цей час. А замість того, як “Ви, ви сильно,” це може звучати як “Ви, ви Рамбо” або “Ви Schwarzenegger”. Сталлон іноді був депарований, або в контексті, що він насправді просто актор, не сильний. І в деяких фільмах він зірвав таке, що цей образ сильного Ви можете пам'ятати, наприклад, знаменита комедія стрічка «Стоп, або мама буде стріляти. й

Я був вражений епізодом з фільму, де Чак Норріс і Брюс Лі разом з нерівномірною боротьбою.

Незвичайний – тільки тому, що Брюс Лі (одна з найвизначніших представників східних бойових мистецтв) був основним характером і апріорі довелося виграти. Зрозуміло навіть дітям. І все ж, ми все ж, серйозно, обговорювалися між собою, які з них сильніші. Норріс, як спортсмен, ніж актор. І це те, що нас ламаються. Ось де не просто створюється зображення, але справжня влада. Він навіть виграв серйозні змагання з карате і оволожував такі форми корейських бойових мистецтв, як Тансудо і таквондо (або таквондо). Я нічого не пам'ятаю з фільму, але це класичний. Особливо, як вони замішують до бою і як вони забивають. Так, Лі виграв фільм, але вони кажуть, що це тільки тому, що Норріс подумав, що він був грати в сувеніри. А потім він отримав, кинувся в Брюс Лі – а потім рік і половина в лікарні.

Ми поговорили багато в дитинстві про бойових мистецтв, які краще, і т.д. Karate, Taekwondo, Judo, Juzhditsu, Айкідо... Звісно, карате було побачено багатьма найпопулярнішими і практичними. Але як тиквондисти «робили» з ногами щось! І на обличчі!
І все ж, на думку багатьох, це не сам бойовий арт, який виграє, але людина. Це, більш майстерно він бореться, краще. Який стиль.

Звісно, серед представників східних акторів-бойлерів можна згадати ще одну легенду 90-х – Джекі Чан.

І ще багато хто ще зрозумів, що він був більш актором, не бійцем, і навіть трохи приступив, комідії. Але незважаючи на це, «сперма» за його участю дуже переконлива.
Я пам'ятаю з мого дитинства, як один з моїх однолітків з двору, маючи дивитися такі фільми, пішли і повторили рухи Брюса Лі та інших, як його. Він також імітував звуки, які зробили на момент бою. "Ата-Ата" був чимось схожим. І ось, що цікаво: прізвисько «Ата-ата» (або «Атуха») застрягають йому на тривалий термін. Ми вже "недяки", і він ще "Атуха" мені.

Зараз не популярні фільми, в яких акцент тільки на боротьбі, на змаганнях влади. Змінено час. Повернувшись у «90-ті роки, дебатів, які здавалося б, найкрутішого бійця. Більш важливим, можливо, ніж питання «хто буде писати, хто» в класі. Я не виправда, що тут, в коментарях, суперечка такого роду може згасити деякі звинувачення. Але це просто мій погляд: не курка.

Джерело: 90ie.ru