Теорія отвору: Ви відчуваєте, що ви не знаєте щось?

Сьогодні ми будемо обговорювати фундаментальну ідею, яку ми використовуємо в алмазному підході: теорія отворів. За нормальними обставинами, люди повні з тим, що ми називаємо «холами».

Що таке отвір? Це, будь-яка частина вас, що ви втратили обізнаність. В кінцевому підсумку, що ми втратили свідомість - наша суть. Коли ми не знаємо про нашу сутність, вона перестає проявлятися. Тексти пісень, а це означає: А потім ми відчуваємо, що ми не знаємо щось.

Отже, отвір нічого не більше, ніж відчуття відсутності певної частини нашого істоти. Це може бути втрата любові, втрата цінності, втрата контакту, втрата потужності, втрата будь-якої якості Esssence. Є багато з них. Тим не менш, коли ми говоримо, що ми втратили частини сутності, це не означає, що вони зникли назавжди; вони ніколи не зникнуть назавжди. Ви просто відрізати з них.

Коли ви відключаєтеся від вашого значення, у вашому фактичному досвіді ви відчуваєте, що є порожній отвір всередині вас. Ви відчуєте нижчу і намагайтеся заповнювати отвір чимось ззовні.

Візьміть, наприклад, якість цінності або самооцінки. Коли ви відключаєтеся від вашого значення, у вашому фактичному досвіді ви відчуваєте, що є отвір всередині вас, що здається порожнім для вас. Ви відчуваєте почуття невагомості, відчуття нижчості, і ви хочете заповнювати цей отвір з значенням зовні. Ви можете намагатися заповнювати його закінченнями, нагородами, що б. Ви намагаєтеся заповнити отвір помилковим значенням.

У нас є багато отворів, але ми не робимо їх. Ми, як правило, знаємо про наше бажання: Я хочу винагороду. Я хочу бути успішним. Я хочу, щоб цей чоловік любити мене. Я хочу, щоб цей досвід. Наявність бажань або потреб вказує на наявність отворів.

Ці отвори створюються в дитинстві, частково в результаті травматичного досвіду або конфлікту з навколишнім середовищем. Нехай ваші батьки не оцінили вас. Якщо Ваші бажання або присутність були важливими, не діяли в такому випадку, що дозволяє вам знати.

Вони ігнорують значення. З тих пір, як ніхто не бачив або визнали свою гідність (майте, що ви були навіть розсіяні або від нього), ви відрізали від цієї частини, і що залишилося було отвір, недолік чогось.

Коли ви зробите глибоке з'єднання з кимось, ви заповнюєте отвори іншої людини. Деякі ваші отвори заповнюються тим, що ви вірите, що ви отримуєте від інших людей. Наприклад, ви можете відчути себе цінними, оскільки певна людина затверджує вас. На свідомому рівні ви не знаєте, що ви заповнюєте отвір за допомогою цього затвердження. І коли ви з цією особою, ви відчуваєте значення і несвідомо ви відчуваєте, що інша людина відповідає за вашу цінність. Яка людина дає вам, ви відчуваєте себе як частина себе, це частина повноти, що ви відчуваєте.

Ваша несвідома не стосується частини особи, яка ви відчуваєте, як окрема; ви вважаєте, що це частина вас. Коли людина гине або відносини закінчується, ви не відчуваєте себе, як ви втратили цю людину, ви відчуваєте, що ви втратили щось, що заповнюєте отвір.

Ви відчуваєте втрату частини себе. Ось чому це так болюче. Ви відчуєте, як ви були зрізані, і щось було зроблено з вас. Так рана і біль навколо нього - біль втрати. Ви можете відчути, що якщо ви втратили своє серце, ваша безпека, ваша сила, ваш чоловік заповнить вас. Коли ви втратите когось близько до вас, ви відчуваєте, що отвір, яка людина була заповнена.

Коли ви зробите глибоке з'єднання з кимось, ви заповнюєте отвори іншої людини. Деякі ваші отвори заповнюються тим, що ви вірите, що ви отримуєте від інших людей.

Це те, що люди говорять про те, коли вони вимагають бути “наряддям” один одному. Один чоловік підійме до інших отворів. Коли два люди живуть разом, вони можуть відчувати себе повним і повним, тому що вони відчувають один одного як доповнення – разом вони створюють ціле.

Це дуже рідко для когось, щоб заповнити всі ваші отвори. У вас є багато людей і речей, але вони не заповнять всі ваші отвори. Деякі отвори можуть залишатися ненаповненими, і це продовжує почуття незадоволеності. І, звичайно, отвори не повністю заповнені.

На даний момент людина змінює трохи або каже, що ви відчуваєте себе погано, ви відчуєте отвір знову. "О, він не думаю, що мені нічого не варто." Ви відчуваєте сердитися і resentful тому що отвір починає розширюватися. Ця незадоволеність продовжується, тому що інша людина не завжди заповнює свої отвори ідеально, особливо якщо вони також хочуть заповнювати свої отвори.

С:При зміні відносин, або іншої людини в ваших життєвих змінах, після чого має бути зміна отворів, залучених.

Ах. H:Це право. Якщо відбуваються будь-які зміни, деякі рухи починаються навколо отворів. Деякі отвори стають порожніми і деякими заповненими. Людина повинна адаптуватися і знайти інші способи заповнення отворів. Це зазвичай означає, що вони повинні мати справу з деякими з цих отворів. Вони повинні відчувати свою присутність і, можливо, зрозуміти їх.

Якщо ви можете залишитися з болем і стражданням цієї втрати, не намагаючись закривати її з чим-небудь іншим, ви можете відчувати себе порожнім.

А тепер ви знаєте, чому втрата когось, хто був дуже близько до вас, так болючий. Після того, як ви звикли до того, що людина протягом тривалого часу ви звикли до того, що ви починаєте вірити, що інша людина є частиною вас. Втративши когось, що втратить частину себе.

Коли ви безпосередньо відчуваєте цю втрату і поділ, ви маєте можливість побачити, що заповнивши вас не дуже. Якщо ви можете залишитися з болем і стражданням цієї втрати, не намагаючись приховати її до будь-якого іншого, ви можете відчувати себе самотності.

Ви відчуєте і побачите отвір. Після цього, якщо ви зможете відчути, що відсутність, що спритність, ви можете знайти важливу частину себе, що заповнить отвір зсередини, один раз і назавжди. І це ще не начинка: це усунення отвору і виявлення з відсутністю чогось.У цьому випадку ви отримуєте частину себе назад. Ви з'єднаєтеся з частиною себе, що ви втратили і що ви думали, що хтось інший може зробити для вас.

Багато людей відчувають втрату самооцінки, коли відносини закінчується, тому я використовую конкретний приклад цінності. Як ви починаєте вивчати втрату, ви можете залишитися з тим, як ви відчуваєте себе і попросити себе, «Як приїхати я відчуваю себе безцінно?» Як я відчуваю себе як нічого, тому що людина більше не є для мене? Чому я відчуваю, що я так недозначений?

Якщо ви перебуваєте з цим почуттям, не намагаючись його змінити, просто звертайте увагу на неї і намагаючись зрозуміти її, то ви будете відчувати почуття відсутності і отвору. Якщо ви розумієте цей недолік і як він почався, ви навіть можете запам'ятати фактичну подію або серію заходів, які призвели до втрати вартості.

Якщо ви маєте можливість відчути, що відсутність, що спрещує, ви можете знайти важливу частину себе – що наповнить отвір зсередини, один раз і назавжди.

Отвор зазвичай наповнений частиною особистості, яка запам'ятовує те, що було втрачено, ситуація, яка викликала втрату, а біль і конфлікт, пов'язана з ним. Щоб побачити ці спогади, ми повинні піти через біль в більш глибокому рівні і ближче до отвору. Коли ми побачимо спогади про те, що було втрачено, аспект сутності, яка втратила, почне проявлятися знову.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На жаль, люди, як правило, захищають себе від глибокого почуття втрати.

По-перше, вони повинні уникати відчуття отвору. Що люди не знають, що отвір, або відчуття, що щось відсутній, є симптомом втрати щось більш глибоке - втрата сутності, щоб бути відхиленим. Вони думають, що діра, відсутність чогось, є те, що вони дійсно знаходяться на глибокому рівні, і це нічого більше під ним. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що є щось неправильно з ними, але це почуття, що щось неправильно, це несвідома правда про те, що має отвір.

Коли ми перестаємо захищати себе від почуття діри, ми усвідомлюємо, що наш фактичний досвід не болючий. Ми просто відчуваємо досвід порожнього простору.

Люди роблять все, щоб уникнути відчуття дірок. Вони вірять, що якщо вони не закривають отвір, вона буде заковтнути їх. Якщо вони підіймуть любовний отвір, наприклад, вони можуть відчувати себе погрожені руйнівною самотністю або смарагістю. Інші отвори можуть призвести до того, що відчуває себе загрозою руйнування. Не дивно, що ми не хочемо бути навколо цих отворів.

Але в нашій роботі ми бачимо деякі дивовижні речі: Коли ми перестаємо захищати себе від почуття діри, ми усвідомлюємо, що наш фактичний досвід не болючий. Ми просто відчуваємо порожній простір, який відчувається, ніби немає нічого. Немає нічого не загрожує, але простір, роздільна здатність. Цей простір дозволяє з'являтися Entity. Тільки це Esssence, і тільки це, може видалити цей отвір, цей шрамф від всередині.

С:Чи може отвір проявляється як гнів?

Ах. H:Я. Ви можете відчути емоцію небезпечності, особливо коли гнів є засобом захисту від почуття отвору. Більшість емоцій, особливо автоматичних і непристойних, є результатом наявність отворів. Коли немає дірок, немає таких емоцій. Садиба, відступ, ревнощі, небезпека, ненависть, страх – всі ці емоції є результатом отворів. Якщо у вас немає дірок, ви не маєте цих емоцій. У вас є тільки сутність. Саме тому такі емоції іноді називають пристрастю, помилковими почуттями або псевдофелінгами.

Наше суспільство в цілому організоване таким чином, щоб люди заповнили свої отвори. Цивілізація, як ми знаємо її, будується за принципом заповнення отворів.

Наше суспільство призначене для того, щоб навчити нас, як отримати з-за кордону, які заповнять наші отвори: ми повинні отримувати значення, любов, міцність і т.д. з-за кордону. Ми говоримо про те, як чудово це зробити щось для інших людей, або бути в любові, або мати значущу професію, якби це було все, що давало життєве значення.

Ми не можемо описувати значення до сутності, але до людини або речі, ми думаємо, що людина або річ дає життя більш важливе значення, ніж сутність дає їй, від чого сенс життя дійсно залежить. Наше суспільство в цілому організоване таким чином, щоб люди заповнили свої отвори. Цивілізація, як ми знаємо її, будується за принципом заповнення отворів. Це продукт особистості. Це також там, де індивід живе. Це те, що посилює і живить особистість.

С:Чи завжди справа?

Ах. H:Я не думаю. Я думаю, що це сталося поступово. Взяв час на особистість цивілізації домінувати. Чим більше механіка ми стаємо, тим більше наша культура вимагає нас заповнити наші отвори. Багато людей говорять про те, що в минулому було більше любові і присутності, більш прийняття цього. І люди були більш контактами з їх сутністю, ніж вони зараз. Ви чули легенди Золотого віку?

У Золотий вік люди відчували свою сутність, не було отворів. Сріблястий вік почав з'являтися, коли з'являються сутності і отвори. Тоді прийшов бронза. Ми в залізному віці. Найсвіжіші і найсвіжіші. Залізо не більше захисту. Ми можемо іноді відчувати якість заліза, коли ми відчуваємо себе міцним і визначеним для захисту себе. І подумайте про те, що в даний час є час захисту від отворів.

Люди дуже рубають, якщо ви не намагаєтеся заповнювати отвори стільки, скільки вони роблять. Якщо людина не намагається заповнювати свої отвори, вона змушує інших людей відчувати свої отвори ще більше.

Дозволити себе перенести відчуття дірок і пройти через них в іншу сторону набагато складніше зараз, тому що все суспільство проти неї. Суспільство проти сутності. Кожен навколо вас, де ви йдете, намагається заповнити отвори і люди дуже страшні, якщо ви не намагаєтеся заповнювати отвори таким же чином, вони роблять. Якщо людина не намагається заповнювати свої отвори, вона змушує інших людей відчувати свої отвори ще більше.

Це стає все більш складним, щоб зробити цю роботу, але це стає все більш і більш необхідним. Ось чому так важливо мати групу, як це, де є громада людей, які беруть участь у задачі саморозуміння. У вас є підтримка багатьох людей, які дозволяють собі відчувати отвори замість їх наповнення. Це дуже складно – практично неможливе – для чоловіка робити, якщо він сам, бо всі його оточення проти нього.

С:Ви сказали щось про з'єднання між отворами і емоціями, і що Entity не має емоцій. Я не отримую.

Ах. H:Якщо ви розумієте свої почуття, ви отримаєте на вашу суть. Але це не означає, що ви відчуваєте вашу сутність.

С:Це означає, що якщо я постійно підключений до Esssence, я відчуваю нічого?

Ах. H:Ні, це не так. Є реальні почуття і псевдо Псеудофілінги намагаються заповнювати отвір, що є недоліком реальних почуттів.

С:Так що в отворі є підроблені почуття?

Ах. H:Я. Якщо ви втратите своє значення, наприклад, якщо в певній точці ви відрізати їх, є отвір. Отвор почуває себе як відчуття нижчості або відсутності самореспекту. Але це не реальне почуття. Чи не вистачає сенсу реального значення або самореспектування.

Це почуття нижчості часто маскується спробою відчути перевагу, що є захистом. Але це не реальне почуття. Це спроба приховати, псевдо-гасіння. Якщо ви сердитися, коли хтось щось говорить, і ви відчуваєте нижчим, це знову псевдофелінг.

Емоції є реакціями, в той час як важливі стани, такі як Цінність. Вони не впливають на щось.

Всі ці псевдофелінги виникають, тому що ви не торкаєтеся з істинною вартістю. Вони люблять компенсацію. Вони реальні в розумінні, що ви відчуваєте їх, але вони не реальні в розумінні, що вони не є результатом втрати щось реальне. Це велика різниця. Коли ви відмовляєтеся від ваших реальних почуттів, щось інше намагається зробити своє місце:

Але відчувши емоції, ви можете побачити, що ви втратите і відчуєте його. Коли ви входите до контакту з почуттям вашої істинної гідності, ви бачите, що це дуже відрізняється від псевдо-фелінгів, які прикривають втрату. Емоції є реакціями, в той час як важливі стани, такі як Цінність. Вони не є реакціями на що-небудь.

С:Якщо у вас є псевдо-гойдалки, що під ним підпадають?

Ах. H:У цьому випадку, що лежить за почуттями нижньості, підвищеності, гніву, болю, є значенням, який є певним аспектом сутності.

Ви читаєте Плато? Пам'ятайте, що теорія форм і ідей Плато? Сократи сказали, що ніхто не може навчити вас формами. Ви можете дізнатися про них: просто пам'ятайте їх.

У вас є пам'ять про них, хоча ви не можете його реалізувати. Згадуємо, що ви приїжджаєте до ідеї. Де ви йдете назад не емоція; ви йдете назад до Esssence. Суть є більш реальною і більш суттєвою, ніж емоції. Суть полягає в тому, що ваша кров. Вона не реакція.

Деякі люди відрізають не тільки від своєї сутності, але і від своїх емоцій. Через це вони дуже далекі від себе. Вони тільки мають думки, що є результатом емоцій. Це те, як ми втратимо себе і починаємо визначати наші думки.

Спочатку настає сутність, потім втрата сутності, потім, в результаті емоції, потім втрата емоцій або конфлікту навколо них, і це призводить до різних видів думок. Таким чином, розуміння емоцій може допомогти розкрити трикутник оборони, які люди використовують, щоб уникнути почуття дірок. Емоції можуть бути точки, де сутність була втрачена.

Деякі люди відрізають не тільки від своєї сутності, але і від своїх емоцій. Через це вони дуже далекі від себе. Вони тільки мають думки в результаті емоцій.

Багато людей хвилюються: якщо ви не відчуваєте емоції, що ви відчуваєте? Чим більше ви відчуваєте Esssence, тим менше ви відчуваєте емоції. Ви все ще відчуваєте відчуття, і ви будете відчувати себе більш глибоким і міцним, ніж раніше, але ваші емоції не будуть глибокими і сильнішими. Емоції – це лише відповідь нервової системи, а Есенція – це не відповідь нервової системи. Це те, що заповнює вас. У вас є можливість зберігати вашу присутність.

Читайте також: Життя як мистецтво балансу

Нудота з любов'ю: як травмувати любов потужної матері

Деякі люди вважають, що «оцінні аспекти» – це «реальні почуття». Але які люди зазвичай називають почуттями або емоціями не є суб'єктом. Любов, мир, значення, сила, і будуть аспекти сутності. З сутністю, замість переживань, ви відчуваєте силу. Замість почуття, що поступаються або перевершують, ви відчуваєте значення. Ви відчуваєте себе як гармонійна презервативаність, потужний і потужний.

Перша частина другої глави з книги А. Г. Алмаса «Елевації Реального в Мані» (Елевації презенту в Мані).

Автор: А. Г. Альмаас

Переклад Олени Сенкіна

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: eroskosmos.org/theory-of-holes/