Андрій Данилко: Я не маю подруга, але я не один. Хоча це не сім'я.

Андрій Данилко, який зробив багато шуму з його виступом на конкурсі Eurovision Song 2007, виступаючи в образі Верки Сердичка, відповів на найскладніші питання читачів газети «Your Day».

У двох годин Андрей отримав понад 200 дзвінків з різних куточків світу і висловив свою думку про скандал навколо своєї пісні «Лаша Тумбай».

До Андрія, багато росіян, які називали життям, підтримували його і зізнали свою безмежну любов.
Підтримка

- Андрій, hello! Моє ім’я Оксани, Я з Москви. Андрій, Я живу в Росії, але я думаю, що скандал, який переповнений, є лише деякі нецензії. Я не чую слів «Раш, губи, дарувати» в пісні, але навіть якщо ви засмаги їх, нічого страшного про нього. Які ваші плани і коли ви будете в Москві?

до Дякую. Я дійсно не співала "Раш, добро," і це плоди хворої уяви людей, які мають проблеми слуху і повинні бачити лікаря. Я буду співати в Москві найближчим часом. У мене є багато концертів в Москві, і я думаю, що ви будете бачити вас найближчим часом.

Привіт, моє ім'я Nara, я з Москви. Андрій, не підкаже! Ви будете тонкими. Ви талановитий чоловік. Нехай всі погані будуть позаду, і добре просто попереду. Чи знаєте ви, що Росія лікує вас так погано?

Цей скандал розпочався не Росією, а групою людей, які я якось стала ненавидимою.

Успіх чи невдача завжди однакова. Все пінопласт. Я працюю для вас. Негативність, яка повісить мене прямо зараз... Кожен знає, де він з. Розумні люди розуміють, що це зроблено для дискредитації мене.

- Привіт, це Ірина. Я живу в Берліні, і я можу сказати вам, що твій виступ тут залишався чудовим враженням. Багато європейців шукають ваших пісень, але ви дійсно поганий сайт. Чи ви збираєтеся робити все, щоб просувати себе на заході?

Після змагань я отримав багато пропозицій від відомих західних компаній, які хочуть звільнити свій альбом. Я працюю. Я думаю, що в місяць два мої компакт-диски будуть на Заході, і ви можете придбати його. Будь ласка, не дайте в провокації. І -- привіт до Берліна!!!

Максим з Москви запитав питання, яке, ймовірно, турбує більшості шанувальників художника:

- Андрій, ви плануєте провести на Євробачення наступного року?

- Я мав цю ідею. Що ще, я хотів зробити зірку на голові два рази більше. І якщо все добре йде і є хороша пісня... Я збираюся наступного року. Я хочу, щоб це спляче королівство прокинувся. Я мав супер-таск на Євробачення: не виграти, але просто зачепити аудиторію.
Сукні

- Андрей, hello, це Марія Іванівна з Донецька. Адрі, ви були кращими! Привітання. Ми хочемо купити костюми. Чи можна це зробити?

Після виконання в Гельсінкі мої костюми не можуть бути придбані через те, що вони дуже shabby! (Лугс) Але в найближчому майбутньому будуть значки, футболки, і можна купити їх.

Олег від Ставропольського у порівнянні з Данилком до «помаранчевої леді»:

Дякую за задоволення, що ви подарували нам на Євробачення. Я бачу, що ви ви виросли з тих кімнатних тапочок, які кожен в Україні зношує. Ви знаєте, що у вашому образі я якось визнав Юлії Тимошенко. Це так?

Я завжди кажу, що в мистецтві має бути трикутна точка. Кожен повинен мати асоціацію, які супроводжують виступи, кіно, музику тощо. І це дуже добре, що різні люди побачили Верка Сердичка різними способами, і бум, який відбувається в Європі. І кращий показник є дітьми. Якщо вони відчували негативно про свою пісню, вони ніколи не танцюють. Я думаю, що з випуском нової програми, яка буде вище рівня, це мильна піна скандалу, яка похилого навколо мене прийде на знечку.
Особистий кабінет

Привіт, це Наталя з Краснодара. Андрій, у вас є подруга?

до Немає, я шукаю. Я іноді відповідь на це питання як жарт.

Я хочу, щоб прийняти це серйозно.

Я скажу, що все через жарт: мій весь життя так. Я шукаю один.

Дівчина названа Ольга влаштувала справжнє допитування художника:

Андрій, коли буде випущено новий інструментальний альбом?

Я думаю незабаром. І є також два кліпи, які мають дуже славну людину. У одному з кліпів буде знято і Юра (молода людина, з якою Данилко, як приписана до ромляни, мала романтичні стосунки. – автор.

І чому Юра тільки в одному відео? Ви вже не друзів з ним?

- Друзі. Я вибрав Юру, тому що він виглядає так, як я був 18. Він іноді викликає мене і просить мене, коли я збираю його в відео, як, приїхати, я вже почав забути.

- У вас є трек "22." Чи є це число, що робити з вашим життям?

Я. Це день народження чоловіка, який я пішов до школи-цирку. Він мав величезний вплив на мене творчо. Якщо ця людина не виникла в той час, речі, ймовірно, були різними.

- Ви йдете про дівчину?

до Ні, це хлопець, мій друг. Ви знаєте, що ми навчимося разом протягом шести років, але наші відносини закінчилися різко після одного з конфліктів. Працює в Німеччині. Тепер у нас є хороші стосунки з ним і ми іноді називаємо.

По суті, всі заголовки моїх пісень пов'язані з певними етапами мого життя. До речі, номер 22 супроводжував мене всім життям. Я сидю в залі на сидіння 22, в готелі візьмуть участь 22, і т.д.

- У вас не є подруга?

Ноп. Але я кажу, що я не один, хоча це не сім'я. Звичайно, існують різні зйомки на особистому фронті, але це не серйозні відносини.
Равлики

- Гей, це Вах, Грузія. Як ви? Про нас

до О, hello, hamard ass. Дякую. До речі, я дуже сподобалося вашу подруга з Тбілісі Софон на конкурсі. Я дуже солодкий і чарівний, і я хотів би зробити добре.

Привіт! Це Ілля з Італії. Андрій, як Сербія?

- Шерифович дуже талановитий. Я розумію, що не було б надано перше місце: вся ця політика, складна ситуація в нашій країні грала роль. Тепер вибори на носі, і провести конкурс, потрібно багато грошей. Я думаю, що Eurovision Song Contest звернулася до сербської жінки, і вона заслуговує на неї. Друге місце також дуже весело. Для мене, найголовніше, що ця пісня була підібрана вся Європа. Приємно для будь-якого художника.
Критика

Пьотр Васильович з Воронезького був одним з небагатьох, хто не оцінив Сердичка:

Андрій, ви повинні приїхати з Росії! Ви заповнили кишенями, і тепер ви дуже спокійно сплітаючи на цій країні. З повагою! З повагою!

Петро, не соромно сказати такі речі? Ви просто відштовхуєте до зомбіфікації. Не вірно. Як ви не розумієте?

Привіт, моє ім'я Ірина, я з П'ятигорськ. Що означає Lasha Tumbai?

Це насправді абразадабра. «Мамбахара Мамбуру» (слова з пісні гурту «Ніг скорочений». - Автор. Але є таке слово "Баша тамба", це означає збите молоко в Монголії. Я просто вирішив додати кілька літер. По-перше, я хочу бачити вас збиваючим маслом.

- Привіт, це Максим, Сергій Посад. Андрій, ви насправді співали "Раш, доброго"?

- Чоловік, не співав. Це просто неспроможність і брехня.

- Все правильно, потім. Далі ми любимо і поважаємо вас. По-перше, я хотів би бачити вас в будь-який час. Один-один.

Ну, тут ми, тепер хлопці і дівчата люблять мене. Максим, спасибі за ваші слова, я радий почути їх.