448
Які слова категорично заборонено говорити
Р
Дестройєр слів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Цей набір є потужним інструментом самопрограмування.
Як ми говоримо, так ми живемо. Що ми скажемо.
Слова – це одяг наших думок, а енергія слів має рівномірну щільну структуру, і ця енергія утворює матерію в рази швидше, ніж енергія думки.
Є багато доказів для цього, що майже нічого не додавати до неї.
Але все ще цитувати ще одне, і це настільки серйозне, що це безумовно визнано відкриттям, здатним загоєння найнебезпечніших захворювань.
Це відкриття було здійснено німецьким психотерапевтом Носсратом Песшкяном, який вперше відкрив (і потім навчився нейтралізувати) слова, які запрограмують захворювання організму. З часом Песшкян переконливо довели, що ці деструктивні слова присутні в словнику всіх людей.
Ви знаєте? Не існує однієї особи, яка запускається з слів, які загострюються захворюваннями програми, матеріалізують їх в організмі, і не допускають їх лікувати.
Ці слова д. Пезешкіна поєднуються в назву органічного мовлення.
Звичайно, російською мовою це ім'я звучить дещо косою, але сутність відображає досить добре: органічне мовлення – слова та вирази, які безпосередньо впливають на фізіологічні органи людини. Ви добре усвідомлюєте ці слова та вирази. Це дійсно небезпечна і деструктивна енергія, яка може підірвати навіть краще здоров'я, навіть якщо це три рази героїчно.
Повідомляємо, як віртуозні слова знищуються. Я не можу вірити, що такі неправомірні слова можуть бути настільки шкідливими.
Дивитися на це:
Мій терпіння зламаний, я побила голову, щось їсти мене.
Всі палички я їсти, сидить в моїй нирках (утрьох, хтось),
У мене є кисневий відрізок, я не засвоююся (щось або хтось).
Всі соки були вичавлені з мене, багато крові зіпсували, я хотів би хизати,
Я втомлюся до точки нудоти, просто ніж до серця, я вже потовщую (поколювання),
Я був мій, я був досить, я був мій серце, я був змушений до смерті.
• Будьте в моєму взутті, поставте тиск на мене, знайдіть вихідний отвір.
І так далі. Чи не те, що хороший дискусію? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Песекін опублікував свої висновки про вплив органічного мовлення на здоров’я людини не так давно, але ці висновки вже перевірили сто рядів. Особливо ретельно вивчено питання: чи створює органічне мовлення? Звертаємо, що він робить його. Іншими словами, припустимо, що слово-розробники з'являються у виступі людини після настання захворювання – кажуть, що несвідомий, який контролює всі фізіологічні процеси, порушення сигналів. Однак не було підтверджено припущення. І тепер ми можемо впевнено сказати, що картина це: спочатку людина включає в себе обструктивні слова в його активному виступі (вкладає програму конкретної хвороби), а тільки потім виникає хвороба. І не будь-яке захворювання, але це було заявлено.
І ось щось примітно: створення хвороби, слів-дестройєрів ще більш вкорінені в активному виступі, а не на всіх, щоб повідомити про хворобу (датальність).
Завдання деструктивних слів досить різне – підтримувати хворобу, надати йому можливість «живо і просперс». Органічна мова – незалежна психічна програма, яка має добре пов'язана з місією: для підтримки якої було створено.
Наведено дані з детальних мовних досліджень багатьох тисяч пацієнтів. Звичайно, набір слів в контексті захворювань набагато багатший, ніж в таблиці вище, але якщо ви встановили, щоб встановити в своїх мовах слова, які знищують здоров'я, то ілюстрації вище допоможуть вам в цій продуктивній (і дійсно цілющій) роботі. І переконайтеся, що коли ви знайдете слова, які знищать вас, ваше слово буде швидко очищено.
І механізм тут простий і зрозумілий: відкриваються кошти. Немасковані засоби роззброєння. Чи варто сказати, що при поході слів-дестройєрів захворювання відходять?
Доведено метод Д. Пезешкіна.
Ці слова і вирази створюють і стійкі до захворювання:
Він кладеться на нудоту, загортається горлом, з серцем - Анорексія Нервус
Щоб здійснити тягар. Виконайте свій хрест. Проблеми, які сидять на шиї - Osteochondrosis
Що таке харчування, отрує життя, я не маю на себе, я втомився від усього до смерті.
Для участі в самоадміністрації, саркастичному, щось (або хтось) не перетравлювати.
Хтось сидить в нирках, попадання сечі в голові, не сила, втомлюється - Урологічні захворювання
Знайдіть вихід, дайте вільний перейде до свого гніву, відріжте киснем, хизіть на когось - бронхіальна астма і синдром гіпервентиляції
Смокче кров, вичавлюючи соки, він пішов в м'якоть і кров.
Візьміть до серця, серце розбиває, удар до серця - інфаркт міокарда
Він не свербіж, не хотів би бути в шкірі, легко ранений, тоненькі - шкірні захворювання і алергії
Поверніть голову, ризикуйте голову, все ще збити голову, твердий головний біль - Міграін, метеороз
Лімп на обох ногах, нестабільний, shaky, неприпустимий - хронічні cramps, gout
Випускають пар, лопнуть терпіння, дають тепла, спір — Гіпертонія
Хвороба печінки і жовчного міхура, а також ожиріння
Очі не побачать, страшно виглядати, в залежності від того, чому світло не милий, непристойний - хвороби очей
Я не хочу почути його, не кажучи вже, заповнювати, заповнювати, гучність, рмелі - Зцілення втрати, глухість
Він збив, шейки, незліченні, гранати, не фольги (темність), мій терпіння лопне.
Примітка. Не існує різниці у кого (або що) ці слова та подібні вирази застосовуються. Дуже факт їх присутності в активному виступі кладуть (і потім підтримує) програму захворювання.
Ми пропонуємо вам подивитися мову. Ні, не для себе - це без особливих зусиль. Практика - дотримуйтесь того, що деструктивні слова присутні у виступі близьких. Просто уникайте «пошук».
Будь ласка, будь ласка, чуйні: люди, особливо близьких, боляче викладаннями та інструкціями. Просто пишіть інформацію. Наприклад, давайте мені читати ці або інші статті на цій темі: дати вашим близьким можливість зробити самостійні висновки. І приймати власні рішення. І пам'ятаю: індивідуальне мовлення є те, що абсолютно не може бути грубо заважати!
Слова-кандали.
Тепер ви знаєте, що знищувачі слів в обличчі, і це означає, що вони не турбуються. Тепер, якщо ці слова прослиться через ваше слово, ви помітите, що це миттєво і замініть «прост» з нейтральним (або навіть продуктивним) синонімом. І ви будете дуже корисними для вашого здоров'я. Ось як це просто: маски знімаються, і мова очищається: від неї поступово зникнуть слова-дестройєри.
Те ж саме йде на інший набір слів. Ці слова називають Candalas. Дуже точну назву, оскільки вона відображає дуже сутність: використовуючи слова-кандали, ми обмежуємо себе свободою, а також в можливості, що за замовчуванням (тобто без будь-яких умов) дається кожному з нас від народження: отримувати краще від життя. На щастя, не так багато слів-кандалів, і це не займе багато зусиль, щоб очистити їх від мови. Досить знати, що громада кандальних слів складається з 4 основних «кланів» (або сімей, як їх називають).
Дивитися на це:
Клан кандидних слів "Я не буду." Ці слова чітко вказують на самодобрат, за ними завжди ламаються примирення людини, що його здібності обмежені, що він сірий, непристойний – “корінний”. Слова клану
“Я не досягне успіху” – це буквально вимушений стояти ще – і гнати живого (чуй мене для буття прямо) ... І все буде нічого, але за передбачуваною нешкідливістю цих слів ми навіть не помітили їх неспроможність і не розуміючи, що вони роблять нас скомпільним гріхом: адже, сумніваючи себе, ми покажемо таку подразню, що ми думаємо про себе як щось відокремлене від того, хто створив нас. Ми попередили, що ми самі, і що Бог є собою (і що Він не має нічого спільного з тим, хто ми на всіх); щоб набір унікальних здібностей, які ми всі народжуються, не зв'язуємо нас на що-небудь; і це повідомлення всім, хто людина: «У вас є таланти і відповідальні за них» Дивитися, ось вони, ці слова, за якими дуже зручно приховати, приховати і не виконувати свою унікальну місію життя:
Я не можу, я не можу, я не можу, я не впевнений (а), я не можу, я не можу пообіцяти, я не можу відмовлятися від мене, я не буду брати на цю відповідальність.
І найнадійнішим словом клану «Я не досягнемо успіху» є ювелірні вироби, дегустовані «Я спробую». Видаліть помилкову віру в результаті, видаліть ентузіазму з нього, і ви обов'язково побачите своє справжнє обличчя. І ви побачите, що насправді перекладає це слово. Дивитися це? «Я не вірю в себе. й
Клан кандидних слів «Я не гідний». З зовнішнім схожістю, слова цього клану мають радикально різне завдання (доповнено до слів клану «Я не досягне успіху»). Аспіранти слів з клану «Я не гідний», як правило, не стоять на місці, вони дійсно прагнуть до саморозвитку і добре зрозуміти, що це, насправді, є сенсом їх життя. Це ті люди, які мають репутацію чудових смартів і майстрів всіх угод, вони носять все і кожен, вони беруть відповідальність за все, і тільки вони впевнені, що робоча коня і вони самі є синонімами (і це критика і індотринація, які не пропускаються на їзді по шиях є нормою). І ви знаєте, що ви не повинні бути досвідченим психологом, щоб помітити, скільки шанувальників слів клану «Я не гідний» бояться отримувати адекватні нагороди для себе. І для того, щоб запобігти благословенням, які ламаються своїми дверима, вони виражають такі бар'єри, які вони піднімаються над ними ... (зазвичай ці бар'єри утворюються з моральних норм, які народилися під Королем горами). Але переконувати тих, хто впевнений у своїй «недостатності», які ці норми формують гнійно-гнітанізм ... в цілому, сто потов повинні бути обшиті.
Ознайомитися з словами клану «Я не гідний» і ви будете розуміти: «Ніколи часу», «Я хотів би, але ...» Я не хочу багато. Хочеш не шкідливий, Хто я? .
І звертайте увагу на ці «майстрові заготовки» - вони так легко проникають у виступ, що вони навіть не потрібно розбирати себе:
• Я не можу дозволити собі.
- жито! (і скільки синонімів це чарівність - напів цензура і відверта вульгарна арго - просто багата пероральна творчість), зрозуміло, що ця фраза соромиться тільки в контексті самопідготовки. Але коли ми говоримо, наприклад, «Я не можу дозволити собі нехтувати своїм здоров’ям», – це, як кажуть діти, «не рахувати». й
Я не хочу, але сила." О, наші улюблені слова! І вимовляючи частоту їх використання, ми не тільки любимо їх, але пристрасно приносимо їх:
Необхідність, необхідність (не в контексті потреби, але в сенсі «м'язової»), повинні (нав'язувати), потреби, проблеми (вкрай неспішне слово, і воно відмінно розшифровується: після того, як все це не позначається існуючими проблемами (як це може здаватися), він формує їх.
Скільки разів на день ми чуємо ці слова? Немає підрахунку! Але ми не просто скажемо, ми чітко (і без будь-якої незгоди) проголошуємо себе і один одному: «Мій життя – це безперечно рабство. й
І що примітно, що ми так дивимося на ці шкарпетки, які ми навіть не намагаємось видалити їх принаймні тимчасово, ми використовуємо їх навіть коли ми говоримо про наші особисті потреби, які не мають нічого спільного з зобов'язаннями інших людей (або на обставини). Після прослуховування ви легко помітите, що слова «Я повинен зробити» і «Я повинен зробити» ми використовуємо в бізнесі і не в бізнесі, і тим самим будуємо величезні шнури, через які радість не легко розбитись. Так ми проходимо з турботами і забуваємо, що ми приїхали сюди тільки для задоволення життя.
Ну і фінальна група слово-кандалової сім'ї є кланом кандальних слів «Імпозитивний». Вони просто приймають кисневе з усього, що ми називаємо сном. На щастя, дні стрімко проходять, коли слово «свіжає» (і його похідні) супроводжували кондескурентний грімак (справа, поділ від реальності). Тепер ніхто не повинен бути впевнений, що це мріяти, що ми любимо все, що ми можемо насолоджуватися використанням: електрика, телефонія, телебачення, інтернет, літаки, автомобілі ... піти на. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Все (достатньо!), що ми визнаємо як внутрішній запит, є прямим показанням можливості. І той факт, що всі можливості мають потужний потенціал для втілення, інакше запити просто не виникнуть.
Ці слова:
• Неприпустимо, Неприпустимо, Ніколи, Не може бути, якщо раптом (зняття можливості), Якщо це (і це також відмова від можливості: хочу, але я навряд чи отримати), це може статися ... (планування перешкод). Ця фраза є найбільш надійним способом не тільки не отримати те, що ви прагнете, але гарантовано забезпечити себе тим, що ви не хочете будь-яким чином.
І найгірша частина: немає вибору.
Знайте: Кандалові слова (так само слова з категорії «органічне слово») значно зменшують швидкість регулювання продуктивної доміни. І це, звичайно, зменшує швидкість руху вашого руху до мети. Як, запитайте, ви позбавляєте від ваших слів?
Ми завжди допомагаємо приймати таблетку шаме. Склад простий: напишіть слова шраму з цієї статті і поставте цей список у видному місці (наприклад, на холодильнику - як найбільш відвідуване місце в будинку), і дайте йому (список) залишитися там протягом 7-10 днів. Довгий залишити не варто, перш за все, багато честь, а по-друге, в цей період вже сформовано те, що прийом спрямований на – чорний список. Чорний список є кваліфікованою медсестра, і він завжди робить велику роботу видалення всіх елементів руйнівних програм з мови. Перевірити його.
Слово-крилові.
Ми на межі великої зміни! Зміни надходяться, і це просто необгрунтно боятися їх найбільшою мірою (особливо так як вони, безумовно, не відбуваються в один день, так як, власне, зміни повинні). Ми пропонуємо нам вийти на бізнес. Дуже приємний бізнес, впевнений у собі. І це безпосередньо стосується того, як організувати своє життя в Новому віці (це вже називається Age of Absolute Good).
Розмова буде про слова, які вступають в активну лексику, дозволяють людині отримувати докази, що управління власною долею не є фігурою мови, але досить звичайну практичну майстерність. І ця майстерність категорично не дає вам красти через життя, ця майстерність робить вас FLY.
Слова мови. Є дуже мало хто з них, але багато хто не потрібно на всіх. З кожним словом не зважує породу золота, але багато іншого. І влада слова-крила така, що можна описати її. Але я не буду описати себе, коли ви тестуєте себе. Я просто вказую, що я спостерігаю в професійній практиці: люди змінюють свою особисту історію, отримають від лікарняних грядок, витягують свої фінансові риси, розкривають свої таланти і зазвичай починають жити як кожен повинен: радісно і весело.
Це наш вірний ресурс:
• Я можу,
• Я роблю.
І найпотужніший: Я маю намір.
Для того, щоб не бути невід'ємним, я пропоную це: прямо зараз, будь ласка, скажімо: "Я хочу", а потім знову гучно: "Я маю намір (а)", і ви явно відчуєте, що ви зробили перехід енергії: більш тонка енергія була передана до набагато щільніше. І цей перехід визнається не спекулятивно, але на біологічному рівні, і це саме секрет: дієслово «інтенсивні» викликає в організмі досить певні хімічні реакції (не гіпотеза – перевірена замірами). І це ці реакції, які роблять обидві думки продуктивно і діють впевнено (не в випадковому порядку).
І це все про крилаті слова. Я вже повідомляв, і я повторю знову: виправити своє мовлення або залишити все, як це - це завжди особисте рішення. Я не хочу брати відповідальність. Я не закликаю вас переосмислити зміст вашого виступу тільки за одну причину: такі звернення є профорієнтацією. Вони не мають нічого спільного. Моє професійне завдання полягає в тому, щоб надати інформацію про інформацію та звернутися до неї до вашої здатності. Тільки цей підхід у своїй роботі вважається професіоналом, і тільки він дає позитивну зміну. І «до цього і що (і не більше)» – це також доречно, але тільки в дитячому садку. Так, стільки ж, скільки я хотів би переконувати вашу мову і заповнювати його лексиком переможця, я не відчув мої слова або ваш час. Просто дайте мені знати: Я вірю у вашій Lucky Star.Source: домашнєandi.blogspot.com
Джерело: /users/1077