14
15 Способи Зупинити Saying Too Особистий Речі на роботі

Щодня мільйони людей перетинають невидимий кордон між будинком та офісом, ненавигідні перевезення особистих речей. Як часто ми знаходимося на зв'язку з колегами? За словами психологів, 73% працівників регулярно перевищили межі професійного спілкування, не реалізуючи наслідки для своєї кар’єри.
Робота не зізнається. Кожне слово, яке ви думаєте в офісі, стає частиною професійного образу назавжди.
Психологія надмірної відкритості
феномен надмірної відвертості на робочому місці має глибокі психологічні корені. Стенфордський університет показує, що люди, які інстинктивно шукають соціальну перевірку через саморозголошення. Однак, які роботи в особистих відносинах можуть стати професійним пастом.
Науковий факт: Згідно з теорією Altman і Taylor, люди розкривають інформацію про себе за принципом взаємності. Коли колега ділиться особистою особою, ми автоматично відчуємо зобов’язання відповісти на себе.

15 перевірених методів збереження професійних кордонів
Познайомитися з мотивацією
Перед тим як відкрити рот, попросіть себе, "Чому я сказав це?" Бажання виглядати відкритим часто маскує необхідність валідації або страху появи холоду. Психологічний аналіз власних мотивів є першим кроком для контролю комунікації.
Реалізація психічного фільтра
Створення внутрішньої контрольної точки: «Я дуже важливо для них знати?» Більшість персональних даних не впливають на процеси роботи. Фільтрувати інформацію захистить вас від висипних відкладень, які можуть стати зброєю в майбутньому.
Вивчайте нейтральну мову
Підготовка арсеналу дипломатичних відповідей: «Усе, що я працюю, але я тримую, – це пара речей, які я працюю.» Ці фрази визнають наявність проблем без виявлення їх сутності.
Встановити внутрішню табу
Визначте перелік закритих тем: сімейні конфлікти, фінансові труднощі, проблеми здоров’я, терапія. Ці межі працюють як професійний код для спілкування.
Підтримка взаєморозкриття
Коли співробітник передає особисту особу, не відповідаючи зі свідченням. Насолоджуйтеся, "Холд на, я тут." Супроводження є наявністю, не обміном травм.
Професійні життя зламати: Тримайте психічний щоденник розмов. Увечері проаналізуйте те, що і чому ви сказали колегам. Це допоможе виявити візерунки зайвої відкритості.
Зміна теми своєчасно
Конверсії, як правило, можуть бути враховані на персональну територію. Вчимося елегантно перевести розмову: «Для того, як хтось бачив конкурс?» Легкий перехід економить від небажаних перекосів.
Практика свідомих паузи
Автоматичні відповіді є ворогом професійної стриманості. Впровадження трисекундного правила паузи до відповіді на особисті питання. Це час для фільтрації інформації.
Не поговоріть про себе.
Відправити енергію спілкування на зовнішні теми: цікаві статті, тенденції ринку, культурні події. Це буде тримати вас, але закрити в правильному місці.
Забезпечити образ стабільності
На роботі ви не тільки людина, але елемент системи. Постійні історії тривожності та проблем будувати репутацію нестійкого, навіть якщо ви професійно незліковні.
Контроль вашого гумору про себе
Самоіронія може бути непристойним. Фрази, такі як «Я завжди незбираний вранці», здається нешкідливим, але утворюють певний сприйняття. Не варто занадто багато правди в жартах.

УВАГА! Пам'ятайте про правила соціальних медіа: Будь-який - сказав він може бути використаний проти вас. Colleagues - люди, які прагнуть запам'ятати, інтерпретувати та передавати інформацію не завжди на користь.
Не обов’язково поспілкуватися.
Професіонал не дорівнює дружби. Не дозволяючи людям в інтимну зону. Це не відчуження, але здорові межі.
Вправа права на тишу
Ви не повинні відповісти на всі питання. фрази «Чисто питання, я буду тримати себе» або «Це окрема історія, не за робочі години» звуковий попіл, але чітко вказують на межі.
Приготувати відповіді
заздалегідь, подумайте про універсальні склади для делікатних ситуацій: «Це справи в особистій сфері, але я впораюся», «Я не хочу навантажувати, поговоримо про роботу». Готові відповіді запобігають непрозорим перекосам.
Наслідки
Кожне слово може повернутися до бумеранга. Сьогодні ви поговорили про депресію, завтра на зустрічі ви почуєте: "Ви більш веселі сьогодні, ніж звичайні." Звуки нешкідливі, але відчуття неприємно.
Заміна оповідань з діями
Повага не відверта, але за надійністю. Допомогти колегі, надати ініціативу, взяти відповідальність. Дії говорять голосніше, ніж слова про вашу особистість.
Нейробіологія професійних меж
Сучасне дослідження в нейропсихології показує, що можливість стриманості пов'язана з діяльністю префронтової кори головного мозку. Розуміння навчання буквально повторює нервові з'єднання, підвищуючи контроль над імпульсивною поведінкою. Медитативна практика 10 хвилин на добу може значно поліпшити саморегуляція в стресових ситуаціях.
Дослідження Гарвардського бізнес-огляду: Працівники, які підтримують здорові професійні кордони, є 43 відсотків, швидше за все, отримують акції і 35 відсотків менше, ймовірно, досвід вигорання.
Культурні аспекти трудового спілкування
Різні культури мають різні стандарти професійного спілкування. Скандинавські країни славиться культурою стриманості на робочому місці, в той час як Латинська Американська культура дозволяють більше особнякуватися в професійному контексті. Однак глобалізація бізнесу вимагає універсального підходу до професійних меж.
Висновки: Мистецтво професійної рівноваги
Уміння підтримувати професійні межі не застуди, але витонченість. Це мистецтво людини без втрати гідності. Згадайте, що ви не скажете, так само важливо, щоб ви сказали. Ваша кар'єра побудована не тільки на професійних навичках, але і на можливість керувати враженнями, що ви робите.
Почати використання цих методів завтра. Ваше майбутнє самодопоможливе спасибі за будь-який неспроможний особистий досвід, який залишився поза офісом.
Глосарій
Соціальна перевірка Психолог має право на затвердження інших.
Теорія соціального проникнення Психологічна концепція, яка пояснює процес поглиблення міжособистісних відносин через взаємне саморозкриття.
Попередня кора Сфера головного мозку, відповідальна за виконавчі функції, включаючи самоконтроль та прийняття рішень.
Професійні кордони Невидимий кордон між особистими та робочими сферами життя, що визначає актуальність різних тем для обговорення в професійному контексті.
Емоційне регулювання Уміння керувати емоційними реакціями та контролювати їх вираз у різних ситуаціях.