9
13 Шляхи, щоб вимірювати ваш успіх і знати, що ви повинні бути
Чому важливо виміряти успіх?
Успіх не тільки про великі досягнення і великі перемоги. Ми часто недооцінюємо наші невеликі виграші, які дійсно важливі кроки до великих цілей. Вимірювальний успіх допомагає не тільки гордості себе, а й знайти мотивацію для нових досягнень. У цій статті ми розглянемо 13 способів, щоб допомогти вам оцінити ваші досягнення і реалізувати вам щось, щоб бути гордим.
1,1 км Оцінити свої навички та компетенції
Зробіть список ваших навичок і компетенцій. Це можуть бути як професійні, так і особисті якості. Враховуйте, скільки ви досягали свого розвитку за минулий рік.
- Професійні навички: Які нові навички ви придбали на роботі?
- Особисті якості: Як ви поліпшили навички спілкування або емоційний інтелект?
2,2 км Проаналізуйте свої досягнення
Зробіть список ваших пропозицій за минулий рік. Це можуть бути як великі, так і маленькі перемоги. Важливо пам'ятати, що навіть незначні успіхи.
- Переваги кар'єри: Ви отримали акцію або завершили важливий проект?
- Особисті досягнення: Ви навчитеся щось нове або подолати свій особистий страх?
3. У Зверніть увагу на ваші звички.
Гейти грають ключову роль у досягненні успіху. Оцінити, які хороші звички, які ви розробили нещодавно і як вони постраждали від вашого життя.
- Здорові звички: Ви почали займатися спортом?
- Продуктивні звички: Ви вдосконалили організацію або управління часом?
4. У Виміряйте свій рівень щастя.
Успіх не тільки про досягнення, але й про щастя. Оцінити, наскільки щасливі ви в різних сферах життя: робота, відносини, здоров'я.
- Робота: Ви відчуваєте себе задоволені професійною роботою?
- Зв'язки: Як гармонійні стосунки з близькими?
5. Умань Оцінити свій внесок у суспільство
Успіху також про те, що суспільство та інші. Подумайте про те, як ви допомогли іншим або долучилися до спільноти.
- Волонтер: Ви взяли участь у благодійних проектах?
- Менторство: Ви допомогли комусь у професійному або особистісному розвитку?
6. Жнівень Аналізуйте свої фінанси
Фінансова стабільність – важливий аспект успіху. Оцінити, як далеко ви прийшли до досягнення ваших фінансових цілей.
- Економія: Чи вдалося зберегти певну суму?
- Інвестиції: Ви почали інвестувати або покращувати свої фінансові знання?
7. Про нас Оцінити свій особистий ріст
Особистий ріст - ключовий показник успіху. Подумайте про те, як ви змінилися за минулий рік і які уроки ви навчитесь.
- Саморозвиток: Ви читаєте книги або прийняли курси саморозвитку?
- Емоційне зростання: Ви стаєте більш стійким до стресу і важкості?
р.
8. У Зверніть увагу на ваші стосунки.
Якість Ваших відносин є ще одним. Оцінити, скільки ви поліпшили відносини з близькими і колегами.
- Сім'я: Як стати більш гармонійним?
- Друзі: Ви зміцнили свої дружби?
9. Навігація Оцінити здоров'я.
Здоров'я є основою успіху. Подумайте про те, як ви вдосконалили фізичне та психічне здоров’я протягом минулого року.
- Фізичне здоров'я: Ви почали займатися спортом?
- Чоловіче здоров'я: Ви поліпшили емоційний стан?
10. Аналізуйте свої цілі
Розглядайте, як закрийте ваші цілі. Ці можуть бути як короткострокові, так і довгострокові цілі.
- Мета роботи: Ви досягали ваших професійних цілей?
- Особисті цілі: Ви виконали ваші особисті мрії?
11. Оцінити свою творчість
Творчість – важливий аспект успіху. Подумайте про те, як ви розвивали свою творчість і налаштуйте її в життя.
- Творчість: Ви займалися творчістю, наприклад, малюванням або написанням?
- Інновації: Ви придумаєте щось нове в роботі або в особистому житті?
12. Оцінити опір стресу
Стресостійкість є важливим показником успіху. Подумайте про те, як боротися з стресом і труднощами.
- Стійкість: Ви стаєте більш стійким до стресу?
- Ресурси Які методи ви використовували для боротьби з стресом?
13.00 р. Оцінити задоволення життя
Задоволення життя - це кінцевий захід успіху. Подумайте про те, наскільки задоволені життям в цілому.
- Баланс: Ви знайшли баланс роботи?
- Гармонія: Ви відчуваєте гармонію в різних сферах життя?
Успіх – шлях, не кінцева точка
Вимірювання успіху – це не тільки спосіб бути гордістю себе, але й можливість знайти мотивацію для нових досягнень. Використовуйте ці 13 способів оцінити ваші досягнення та реалізувати вас, щоб бути гордими. Пам'ятайте, що успіх - це шлях, не кінцева точка, і кожен крок по дорозі важливий.