18
Я зіткнувся через мій блокнот і побачив рецепт мого улюбленого масла крему на основі швейцарського meringue, вирішив поділитися з вами
Мій улюблений. масло-кремовий - збийте вершкове масло! На банці згущеного молока потрібно взяти 250-300 г розм'якшеного вершкового масла. Головне, що продукція високої якості. Потім інгредієнти слід збити міксером, щоб сформувати однорідну масу. Якщо вершкове масло погано зламане, воно буде детекти. Все чудово: вершки готують дуже швидко, а торт змащують його ніжним і смачним. Але для прикраси десерту такий крем не підходить.
У пошуках альтернатив я повернувся до мого друга, і вона запропонувала рецепту масляного крему, який включає в себе мансеу.
Білки для цього крему збивають цукром за швейцарським методом, попередньо розігріваючи їх в водяній бані. Нагріті білки з цукром необхідно ретельно, щоб не перегріватися занадто, або замість торта приготувати солодкий омлет. Цей крем зручно вирівняти поверхню торта, після чого покрийте декором. Кремова маса стійка і пластик, легко сформувати вишукані пелюстки, бутони і різноманітні дрібні деталі для прикраси тортів і тортів.
9130097
Підготовка
Рецепт вершкового масла: редакційна консультація Для різноманітності смаку в вершковій масі можна додати карамель або шоколад, розтоплений в водяній бані. Переконайтеся, що шоколад не дуже гарячий. До готового масляного крему можна додати харчову розмальовку. Або поділіть крем на кілька частин в різних стравах і розмішайте окремо стільки кольорів, як потрібно прикрасити торт або торт.
р.
Зберігати готове масло вершки необхідно в закритому посуді в холодильнику. Охолоджений крем загартує, а в теплому місці стає набагато м'якше, але форма не втрачає. Такий знімний крем відмінно тримає структуру, а декор з цього виробу зберігає первинний вигляд при кімнатній температурі тривалий час.
Поведи мене, варити масляний крем за цим рецептом не зовсім складно і навіть недосвідчена господиня справляється з ним. Спробуйте і побачте себе!
У пошуках альтернатив я повернувся до мого друга, і вона запропонувала рецепту масляного крему, який включає в себе мансеу.
Білки для цього крему збивають цукром за швейцарським методом, попередньо розігріваючи їх в водяній бані. Нагріті білки з цукром необхідно ретельно, щоб не перегріватися занадто, або замість торта приготувати солодкий омлет. Цей крем зручно вирівняти поверхню торта, після чого покрийте декором. Кремова маса стійка і пластик, легко сформувати вишукані пелюстки, бутони і різноманітні дрібні деталі для прикраси тортів і тортів.
9130097
- 5 курячих яєць
- 1 склянка цукру піску
- 5 мл екстракту коньяку або ванілі (1 ч.л.)
- 400г вершкове масло
Підготовка
- Вершкове масло знімається з холодильника заздалегідь, надіти на пластину і нарізати невеликими шматочками так, щоб вона пом'якшує і прогріває до кімнатної температури. Іноді вона займає пару годин для того, щоб стати шкідливим.
- Приготувати чисту суху миску. Візьміть високоміцну каструлю, залийте її водою 1/3 і викладіть її на вогонь, щоб ви могли нагріти білки в водяній бані.
- Коржі ретельно відокремлюють від жовтків і заливають в чашу. Залийте цукор в ковдри і поставте чашу на водяній бані. Дно чаші не доторкнутися до води! Постійно помішуючи, нагрівайте білкову масу до 50 градусів, щоб цукор повністю розтопився. 4995576
- Видаліть чашу з лазні і збийте білкову масу міксером при високих швидкостях до утворення товстої і стійкий піни близько 10 хвилин. Під час цього часу білки повинні охолоджувати до кімнатної температури.
- Продовжуємо збивати при високій швидкості, поступово додайте вершкове масло до білків в одному невеликому шматку. Як масло розчиняється до однорідності з білками, кидають наступний шматок в чашу. Не можна відразу покласти велику порцію олії, бо буде складно досягти ідеальної консистенції.
- На самому кінці процесу збивання заливають деякі коньяки або екстракт ванілі. Потім використовують міксер для збереження маси однорідної. Дядько!
Рецепт вершкового масла: редакційна консультація Для різноманітності смаку в вершковій масі можна додати карамель або шоколад, розтоплений в водяній бані. Переконайтеся, що шоколад не дуже гарячий. До готового масляного крему можна додати харчову розмальовку. Або поділіть крем на кілька частин в різних стравах і розмішайте окремо стільки кольорів, як потрібно прикрасити торт або торт.
р.
Зберігати готове масло вершки необхідно в закритому посуді в холодильнику. Охолоджений крем загартує, а в теплому місці стає набагато м'якше, але форма не втрачає. Такий знімний крем відмінно тримає структуру, а декор з цього виробу зберігає первинний вигляд при кімнатній температурі тривалий час.
Поведи мене, варити масляний крем за цим рецептом не зовсім складно і навіть недосвідчена господиня справляється з ним. Спробуйте і побачте себе!
Якщо ви це робили, забути про магнолії цвітіння для наступного 10 років
Чому Дзеркальна дата 05.05 розглядається чарівний