Я зіткнувся через мій блокнот і побачив рецепт мого улюбленого масла крему на основі швейцарського meringue, вирішив поділитися з вами

Мій улюблений. масло-кремовий - збийте вершкове масло! На банці згущеного молока потрібно взяти 250-300 г розм'якшеного вершкового масла. Головне, що продукція високої якості. Потім інгредієнти слід збити міксером, щоб сформувати однорідну масу. Якщо вершкове масло погано зламане, воно буде детекти. Все чудово: вершки готують дуже швидко, а торт змащують його ніжним і смачним. Але для прикраси десерту такий крем не підходить.

У пошуках альтернатив я повернувся до мого друга, і вона запропонувала рецепту масляного крему, який включає в себе мансеу.

Білки для цього крему збивають цукром за швейцарським методом, попередньо розігріваючи їх в водяній бані. Нагріті білки з цукром необхідно ретельно, щоб не перегріватися занадто, або замість торта приготувати солодкий омлет. Цей крем зручно вирівняти поверхню торта, після чого покрийте декором. Кремова маса стійка і пластик, легко сформувати вишукані пелюстки, бутони і різноманітні дрібні деталі для прикраси тортів і тортів.

9130097

• 5 курячих яєць
  • 1 склянка цукру піску
  • 5 мл екстракту коньяку або ванілі (1 ч.л.)
  • 400г вершкове масло

Підготовка
  1. Вершкове масло знімається з холодильника заздалегідь, надіти на пластину і нарізати невеликими шматочками так, щоб вона пом'якшує і прогріває до кімнатної температури. Іноді вона займає пару годин для того, щоб стати шкідливим.

2. Приготувати чисту суху миску. Візьміть високоміцну каструлю, залийте її водою 1/3 і викладіть її на вогонь, щоб ви могли нагріти білки в водяній бані.
  3. Коржі ретельно відокремлюють від жовтків і заливають в чашу. Залийте цукор в ковдри і поставте чашу на водяній бані. Дно чаші не доторкнутися до води! Постійно помішуючи, нагрівайте білкову масу до 50 градусів, щоб цукор повністю розтопився. 4995576

4. Видаліть чашу з лазні і збийте білкову масу міксером при високих швидкостях до утворення товстої і стійкий піни близько 10 хвилин. Під час цього часу білки повинні охолоджувати до кімнатної температури.
  5. Продовжуємо збивати при високій швидкості, поступово додайте вершкове масло до білків в одному невеликому шматку. Як масло розчиняється до однорідності з білками, кидають наступний шматок в чашу. Не можна відразу покласти велику порцію олії, бо буде складно досягти ідеальної консистенції.

6. На самому кінці процесу збивання заливають деякі коньяки або екстракт ванілі. Потім використовують міксер для збереження маси однорідної. Дядько!

Рецепт вершкового масла: редакційна консультація Для різноманітності смаку в вершковій масі можна додати карамель або шоколад, розтоплений в водяній бані. Переконайтеся, що шоколад не дуже гарячий. До готового масляного крему можна додати харчову розмальовку. Або поділіть крем на кілька частин в різних стравах і розмішайте окремо стільки кольорів, як потрібно прикрасити торт або торт.

р.

Зберігати готове масло вершки необхідно в закритому посуді в холодильнику. Охолоджений крем загартує, а в теплому місці стає набагато м'якше, але форма не втрачає. Такий знімний крем відмінно тримає структуру, а декор з цього виробу зберігає первинний вигляд при кімнатній температурі тривалий час.

Поведи мене, варити масляний крем за цим рецептом не зовсім складно і навіть недосвідчена господиня справляється з ним. Спробуйте і побачте себе!