Всім друзям принесуть мені цукерки крему, і я дуже поділитися. Кращий, домашній, для зморшок!

Коли шкіра обличчя схильна до постійного стресу і негативного впливу зовнішніх і внутрішніх факторів, зберігаючи її свіжість і молодість стає дуже складною. Я знаю, що це дешево і свінгериІ у мене є вона в моєму розпорядженні... Кухня! Так багато кремів я спробував, ніхто не був настільки ефективним, що цей желатин на основі домашнього рятувальника.

Поділіться рецептом дивовижного крему! Рідко протягом тижня використання шкіра стала оксамитовим, ніжним, тоном обличчя вирівнюється, і головне, дрібні зморшки навколо очей стають менш помітними.

При зберіганні банки такого крему в холодильнику немає необхідності витрачати кошти на проти старіння продуктів і косметичних процедур, вартість яких іноді шуддери. І що важливо, порція ніжного крему досить протягом місяця!

Крем з желатиновим желатином широко використовується не тільки в кулінарії, він давно любився жінками для неймовірних косметичних властивостей. Не секрет, що цей інгредієнт служить головним компонентом багатьох домашніх омолоджуючих масок для обличчя, тому що він допомагає очистити і відбілити шкіру, а також відмінно бореться з його надмірним жиром. Так чому б не покласти цей ефективний інгредієнт у вашому домашньому кремі обличчя? Очистити контур і без зморшок!

ДепозитФото інгредієнти
  • 1 ч.л. желатин
  • 100 мл некарбонової мінеральної води
  • 3 ст. меду
  • 0,5 мл гліцерину
  • 1 г саліцилової кислоти (або 1 аспірин таблетки)

р.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Перше, що робити - це дезінфікувати всі страви, які будуть використовуватися для приготування домашньої вершки.
  2. Желатин заливають в порцеляну або скляну посуд і заливають мінеральною водою. Залиште його на півгодини до тих пір, поки вона не опухає.
  3. Коли набухає желатин, нагріваємо його в водяній бані, щоб отримати однорідну масу. Процідіть суміш через процідувач. Вершкова основа готова.
  4. Прохолодіть основу до кімнатної температури, додайте мед і ретельно перемішайте. Залиште його на 1 годину.
  5. Згодом отримана суміш з тонким струмом гліцеролу (попередньо розвести її 2 ст.л. води), постійно помішуючи майбутній крем.
  6. На жаль, помішуючи суміш, додайте саліцилову кислоту або порошкову аспірин таблетки.
  7. Ще раз ретельно збийте і швидко поширте готовий крем в банках! Контейнер вершковий попередньо плавлений спиртом і переконайтеся, що кришка щільно закривається. Тримайте готовий крем в холодильнику не довше місяця.

ДепозитФотогалерея крем зморшок від желатин щодня, бажано години до сну. Очистити шкіру, прогріти крем між пальми і легкими масажними рухами нанести на обличчя, шию і шию. У 20 хвилинах видаліть надлишки паперовою серветкою. Ні в якому разі не наносити вершки, розтягуючи рухи! Отже, ви тільки посилите існуючі недоліки, зробіть шкіру менш еластичною і еластичною.

193809

ДепозитФотогалерея Зверніть увагу, що такий домашній крем має ряд протипоказаньй Наприклад, якщо ви відчуваєте підвищену чутливість до меду, рекомендуємо цього інгредієнта не покласти в крем або замінити його, наприклад, з декількома краплями олії насіння винограду. Також не рекомендується наносити крем на пошкоджену і подразнену шкіру обличчя, а також на шкіру припостерозу.

Р

Використовуйте цей недорогий і ефективний інструмент регулярно, і ви будете здивовані результати, отримані! Головне - дотримуватися рекомендацій щодо приготування і зберігання желатину крему, а потім насолоджуватися молоддю і красою ніжної шкіри обличчя.

Які секрети домашнього омолодження ви знаєте? Обов'язково поспілкуватися з нашим редактором в коментарях.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное