Я 44 роки, я живу один, і нещодавно я дізнався, що я чекав дитину, я не знаю, що робити.

Як ви вирішили зробити найскладніший вибір в житті, коли ніхто не може запропонувати правильне рішення або принаймні забезпечити моральну підтримку? Чи варто мати дитину після 40, щоб позбутися від самотності? Це ці питання, які героїні історії сьогодні, Марина, не спить вночі.

Я 44 роки і вагітна. Як тільки розповіли його новину. Я не знаю, що робити в цій ситуації.

Рік до Я зустрів Misha, я зламав чоловіка. Розлучення було мирним, без зайвих скандалів і гранат. Ми зрозуміли, що ми були краще. Вони просто не ходили, щоб зробити цей крок. Ми дуже звикли до одного ... І все ж було неминуче.

Після розриву я покрила страшною депресією. Я ніколи не відчував себе так само, перш ніж. І знаючи Михайло буквально врятував мене. Якби я мав шанс розпочати життя чистою слатою, і з цього я був надзвичайно щасливим!

Наші відносини розвивалися швидко. 2 тижні після зустрічі ми вирішили жити разом. І через шість місяців його сім'я назвав мене дочкою. Я вірю, що я нарешті знайшов чоловіка, з яким я хотів би виростити старий разом і поділитися всіма радами, які знаходилися до нас.

Тож коли я дізнався, що я був вагітним, я не мав сумнівів, що я хотів тримати цю дитину, хоча в цьому віці це рішення означає великий ризик.

Не можна вводити в слова розчарування, що я відчував, коли Міша сказала, що вона не хоче мене народитися. Як я пам'ятаю нашу розмову зараз... Коли я почув результат тесту, я не чекаю йому повернутися від роботи, але відразу ж занурився дати хороші новини. Він сказав, що він не був частиною свого плану, тому він вішався. Ніч ніколи не повернувся додому.

Зрозуміло, що не було ніякого сенсу в продовженні відносин. Як ви живете з людиною, знаючи, що він не хоче бути батьком або чоловіком? Так після пари днів ми відокремили.

Тепер я повністю плутаюся. Відчуття самотності повернулося і покривається ще більшою силою. Може бути дитина може врятувати мене від неї, але це справедливо йому? Я не впевнений, що я можу її впоратися. Я не хочу втратити дитину...

р.

Що б ви порадили нашому героїні? Ви думаєте, що варто тримати дитину незважаючи на ризики? Ми будемо вдячні, якщо ви поділитеся думками про це в коментарях!