Розкажіть, як ви народилися, і я розповість вам, як ви живете.

Голоси життя

"Я хотів би, що мій батько або мати, або обидва вони разом, для цього мита була однаково на обох з них, щоб відобразити, що вони роблять, поки вони не знаходилися. й

Якщо вони думали правильно, скільки залежить від того, що вони потім займалися - і що це не тільки виробництво раціонального істоти, але і в повній мірі його щаслива фізика і темперамент, можливо, його таланти і дуже темперамент свого розуму - і навіть долі його цілої раси, чому ми повинні знати - ми визначилися власним характером і благополуччя - якщо вони зробили все це з урахуванням і розгляду - Я впевнено переконаний, що я займаюся дуже різною позицією у світлі з того, що, в якому читач напевно, побачить мене. Але я був задуманий і народився на власній горі. Англійська класичний. XVIII ст. Лоуренс Стерн. Життя і думки Тристрам Шаньд, Гентльман.

3250Р. 3700Р.

Кожен момент нашого життя не тільки переплетений як необхідний зв'язок в ланцюжку існування, але і відображає, як голограма, все, що було, і буде. Не можна приховати від натуральних зауважень, на яких шаруються соціальні впливи. Тільки характер залежить від того, що людина дізнається в контактах з іншими людьми.

Чому деякі люди приймають розчарування з тієї ж ситуації, інші приймають радість, і інші приймають уроки для майбутнього? Тільки тому, що це те, що їх внутрішній набір нахилів і вподобань встановлює їх. У слово, характер. І починає формувати характер з перших секунд існування, ще раніше - під час пологів.

ІНТЕРЕСТИВАЛЬ МЕНС

Ці процеси вивчаються абсолютно новою наукою - неонатальна психологія (від неонат - новонародженого). У своїй рамках вважається досить обмежений період часу - від зачаття до народження, і вважається, що моменти, пов'язані з перебігом вагітності (погроз переривання, токсикоз і т.д.), сама народження (повернення і ускладнення), і поведінка батьків в цей час - в першу чергу, звичайно, мати.

Виявляється, що важливо - що і як впливає на людину навіть у вугрі і під час пологів. Вважають, що перехід від безпечного інтратеринного існування, при теплій, м'якості та їжі даються постійно, до холоду і небезпеки життя за межами найближчого контакту з матір'ю, є колосальним стресом для будь-якого організму.

І якщо до цих умов додано додаткові негативні чинники, то не варто очікувати. Глибоко в підсвідомих, на основі яких будуються комплекси, плетені в звички, а потім в характер. Так, незважаючи на те, що ні плод, ні новонароджений може зв'язатися з нами, вони ще не розуміють, що відбувається, їх підсвідомість вже містить час мін.

Пам'ятайте: в народній медицині, вважається, що вагітна жінка не повинна дивитися на вогонь - рудоволоса буде народжена, вона не повинна бачити кіпси і реакс - дитина може народитися однаково. Якщо він бачить мишу, малюк буде мати волохаті зародки, якщо він зіткнувся з Negro, то він не може бути захищений від пологів навпіл його обличчя або половину спини.

Є близько сотні таких досудів, багато з яких були підтверджені більше одного разу. Але, як виявилося, є раціональне зерно в популярних спостереженнях. Найчастіше враження вагітності і пологів розмиті або практично невидимі на тлі інших, сильніших і більш постійних впливів на психіку вирощування і вже вирощеної людини. Але в деяких випадках це дуже перший багаж підсвідомості, який створює оригінальний, або скошований, або навіть спотворений характер.

У таких випадках варто розібратися, як це все почалося, і проводити психотерапія або автозбіжність, в тому числі так звані підтвердження - слогани-адреса до себе. Вони можуть бути вираженими безшумними або з нуля дзеркала, на роботі, на дорозі - де у вас є вільний час, щоб налаштувати себе кращим.

Народження в результаті стимулювання

Найширший і найбільш поширений випадок нашого часу. Микість праці досить поширена серед міських жінок, і так, щоб дитина не страждала від тривалих скорочень, жінка ін'єкційна специфічними стимуляторами. Але ми знаємо, що таким чином ми допомагаємо новій людині народитися, і до його підсвідомого все може виглядати як окреме насильство: Я ще не готовий, і я вже кинув.

Таких людей з дитинства є безцільними, бездоповідними, не знаю, як приймати рішення, змінити відповідальність за майбутнє і для чого вже трапилося інші. Вони не можуть почати новий бізнес протягом тривалого часу, вони потребують штовхача, але в той же час вони не переносять, якщо допомога стає занадто активним.

Навіть творці, що народжуються в результаті стимуляції пологів, не вірять у своїх здібностях до останнього моменту, відкласти прояви творчості до останнього моменту: писати вірші поспішати, створювати формули на шматку паперу, накреслити інтервали між смугами повної свічності і т.д. Можливо, богемний спосіб життя письменників, митців, митців та інших творчих особистостей не припускають до моди, але наслідок найперших вражень підсвідомості.

Підтвердження можливо: Я допоміг зробити краще. Я можу зробити власний вибір. Вони не штовхають мене, вони допомагають мені. Вибираємо сейф і приємне перебування. Я пробачу маму, щоб кинути мене в це життя.

Якщо народи були продовжені

Дитина, навпаки, схильна до більш міцного і довгострокового стресу, тому що проходження через пологовий канал супроводжується компресією всього тіла і особливо головою. Потік крові до мозку знижується, кровообіг, травлення і робота практично всіх внутрішніх органів сповільнюється. Такі діти в майбутньому можуть мати проблеми з перебуванням в конфінованій кімнаті (клавофобія), шун великих груп, схильні до самотності. Вони можуть бути творцями, хоча їх творчість в будь-якій сфері діяльності чітко депресує.

Жінки мають мігрені, запаморочення, чоловіки мають ранньою гіпертензією. У інтимному плані як консервативні, протипоказані, хоча протилежний варіант можливий: намагаючись подолати себе, людина ріпакує його психіку і навантажує організм, починаючи від численних романів, з яких він не може прийняти нічого, крім нового нападу самотності і страху відносин з протилежним сексом.

Любов для власних дітей (особливо жінок) може бути надзвичайно володіє: гіперпротекція поєднується з небажанням звільнити в життя дорослого і повністю незалежного юнака.

Звернення до себе будуються за цим планом: Я був застійним на старті, але тепер нічого не тримає мене назад. У всьому світі я люблю мене. Живий сейф. Я і люди дуже схожі, я відчуваю себе добре з ними.

Мама, ти нічого не винний!

Ще один поширений випадок полягає в тому, що попередня вагітність закінчилася абортом. У плоді все ще в блоці відчувається, що це в місці, де хтось вже загинув - і боятися, що це буде з ним. Навіть якщо ця вагітність потрібна, і мати не має наміру його переривати, страх смерті може залишатися на глибині підсвідомості про народження дитини. У майбутньому це проявляється підвищеною тривожністю, недовірою, нездатністю або небажанням встановити тісні духовні контакти, відсутність необхідності любові.

У цьому випадку, підтверджуючи потреби життя і спілкування: Я живий і тому не боїться нічого. Зручний відпочинок. Я люблю і кохаю. Я зацікавлений у людей та явищах. Я пробачу маму для закінчення вагітності, оскільки вона тримала мене.

Якщо попередня вагітність закінчилася неприпустимістю або виникла загроза викиду під час цієї вагітності, плод відчуває підвищену тривожність матері, її підвищену чутливість до того, що відбувається, її підвищений догляд за майбутньою дитиною. Потрібні, самопізнання, необхідність відродження від інших, особливо батьків і близьких. Людина може бути повністю безпорадним без постійного потоку тепла і догляду, що надходить від патрона, який найчастіше мати.

Для таких людей (якщо вони відчувають, що їх звички ускладнюють життя), такі звернення до себе застосовуються: Я незалежний. Я знаю, як це зробити. Я незалежний. Я можу допомогти, але не потрібно замінити. Я пробачу маму для мене занадто багато.

Ми чекали хлопчика, і дівчина народилася (або робота)

Але справа не впливає на перебіг вагітності і пологів, але іноді різко змінюється життя людини. Здавалося б, процес вагітності не залежить від статі плода, але психологи вірять, що навіть у матоці плодоносить внутрішнє бажання матері і заповнюється провиною для чого «не відповідає» її прагненням.

Ці діти більше інших, проявляються риси характеру протилежної статі. Жінки вибирають «чоловічі» професії, змагаються за можливість показати, що себе не гірше, ніж ці, які в брюках. У той же час вони навряд чи вірять у почуття чоловіків, іноді схильні до лесбійських відносин. Чоловіки м'які і невибагливі, як жінки в дискусію. Вони є досить потужними, але ініціативою в сексі надається партнеру (як і в житті загалом).

Знаходячись в шлюбі щастя як може бути дуже важко. Підсвідомий позбавляє від попиту: так як навіть батьки не хочуть, щоб ви народилася хлопчика (дівчина), тоді вам потрібна дружина, щоб ви не бачите чоловіка у вас. Але свідомість часто віддає перевагу тому таким компромісам.

Якщо ви відчуваєте, що проблеми можуть приходити з опису, спробуйте такі підтвердження: Я, хто я, і це чудово. Мій ґендер найкраще. Мої батьки любили мене шлях я, так що всі інші будуть любити мене так. Я пробачаю батьків, які хочуть, щоб дитина іншої статі, бо вони не знали.

1393301 Р

Краще цезаря.

Порушення природного процесу пологів в результаті кесарану секція також не найкращий варіант для народження. Хоча операція просто не виконана, і є строгі показання до неї, але дитина не проходить пологів, виходить за межі матері миттєво, без будь-яких препаратів.

У підсвідомості це може бути відкладена як відчуття бездіяльності (викликання і викинути) або насильства (посилається народитися, і я не був готовий). Таким чином, такі люди легко впадуть в стан стресу, здатні почервоувати те ж саме багато разів, нібито покращують результати, але насправді тільки повторюють і повторюють той же шлях створення, який підсвідомо незрівнянний рис процесу народження. Вони не переносять перешкод у своїх справах. І хоча вони можуть консультуватися з різними людьми протягом тривалого часу і ретельно, вони підберуть тільки рішення, на яке вони спочатку встановлюються.

Усвідомлюючи, що ви робите життя важко для себе, спробуйте звернутися до себе з такими словами: Я правий. Я знаходжу більш простий спосіб. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я пробачу маму для операції - це зроблено для мене.

КНЕВІ З

Дитина в тазковій презентації (коли дитина не веде голову вперед, але ноги, або одна нога, або коліна, або таз) більш схильна до звичайного, плод страждає більш і довше від нестачі кисню. У той же час, коли народився весь організм, голова залишається на деякий час в м'якості, темряві і безпеці материнського вомба.

Курс пологів у тазковій презентації забезпечує акушерство, який на деякий час спостерігає прогрес плоду, натискаючи таз своїми руками. Якщо ноги йдуть вперед, лікар розтягнеться прогрес, як при заплідненні плода до присідання. Все це зроблено для поліпшення потоку пологів, але в підсвідомих може залишатися перешкодою на шляху до світла і життя, а також незгоди в відчуттях тіла і голови.

Тому природа таких людей часто суперечить: вони часто змінюють рішення, навіть якщо вони усвідомлюють, що це не до своєї переваги. Крім того, деякі не переносять дотику, і більшість тілесно зв'яжуться з терпінням, тільки при необхідності. Звичайно, це накладає відбитки на загальні відносини з іншими, а також на інтимне життя. Такі люди також характеризуються вразливістю, іноді доходять до абсурду.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя душа і тіло гармонія. Викривлення можна обходити. Не всі речі вимагають стійкий тиск.

На тиждень або більше

Згідно з деякими психологами, передчасні малюки народжуються, щоб скоротити час очікування матері, і якщо вона сумнівна, зможе народжувати всі або народжувати таку велику дитину. Для іншої особи, яка назавжди формує потребу, потрібно бути захищеним і підтримується. Відсутність особи для догляду за призводить до надмірного клопоту з собаками, котами або навіть неанімованими предметами.

Побоюючись бути самотніми, і передчасне народження назавжди стає основою для підвищеної уваги до проходження часу. Щасливі люди навчаються жити відповідно до внутрішніх ритмів, а невпинно зловживати і падають. Це призводить до виразки шлунка, бронхіальної астми, неспецифічної ревматизми, тобто захворювання, які не для нічого називають психосоматикою.

Найкраще місце, щоб бути щасливим. Я завжди, де я повинен бути і я робити те, що мені потрібно зробити. Я не поспішаю, я зроблю це будь-яким чином. Кожна людина потребує мене, особливо себе.

Але переведені діти здаються сумнівами, чи повинні народитися вони. Вони не здаються особливо чекати їх. У будь-якому віці такі люди відкладають виконання певних завдань до останнього, особливо якщо на них накладаються речі. Вони можуть бути підрозроблені, хоча їх розвідник не погіршується. Вони вибирають і ведуть кар’єру на тривалий час.

Вони повністю усвідомлюють себе у віці, коли однолітки вже давно стали успішними (як правило, кар’єра раніше передається, часто стає ще більш вражаючою, але якщо затримка на старті). У той же час, вони практично не вразливі до змін, освіти, ненадійності, постійно пізнають або несвідомо плутають місце або час дат, зустрічі тощо.

Так само, як передчасний, передається необхідність гармонізації з внутрішнім ритмом. Тоді вони швидко усвідомлюють, що будь-яка затримка є тільки внутрішнім процесом, що вони пізнають тільки собі.

Підтвердження для таких людей: краще починати рано, це безпечно. Я не розумію, що мій мама бажав мене дуже багато. Я завжди можу зробити все. Я розумію себе не рано чи пізно.

Я не хотів...

Діти, які люблять по всьому дитинства, небажані, випадкові, неплановані. Почуття зайвих і навіть відхилених, вони усвідомлюють у вугрі, що не принесуть щастя батькам. Тож основна ідея свого життя полягає в тому, що вони не хочуть мене, я не гідний, я не заслуги.

Потрібні проблеми в житті - вони будь-яким чином, будь ласка, об'єкт любові, намагаючись довести їх потребу, потім, навпаки, відхиляти найбільш щиру любов і не вірити в відмову. Крім того, вони мають загальну невідповідність і не схожість планів і графіків. Це робить особисте життя важко і стає перешкодою у вашій кар'єрі. Але деякі з небажаних так компенсують свої риси, які вони йдуть на інші екстремальні - перетворюються в педантичні виконавці, які мають все намальовані роки, щоб прийти, всі дії викладаються на полицях.

Ідея, що вони небажані псує непланований для життя. Тепер найголовніше для них - зрозуміти і прийняти, що у власних житті вони більше не залежать від побажань своєї матері, що вони можуть і повинні любити і бути любими.

Підтвердження можуть бути такими: Я хочу жити, як хтось інший. Я бажана людина (жінка). Це моє право бути коханим і коханим. Моє життя належить лише до мене.

Якщо дитина лежала в матці правильно

До пологів лікар акушерка намагається виправити ситуацію. Це пов'язано, перш за все, для насильства від матері і плоду, і по-друге, до невизначеності, що процедура буде працювати. Почуття матері, дотик рук лікаря – через перешкоду, але дуже неприємний від імпульсного вигулу з них – сформувати повністю специфічний характер.

Такі люди постійно ростуть над собою, завжди зайняті активною діяльністю, але з яких причин не одна, а не так. Вони не можуть визначити правильний напрямок (навіть при русі вулиці), не розуміють, де можна отримати інформацію або майстерність, не мають власної думки про речі, які далі 2 рухається. У той же час вони можуть бути надзвичайно псисними, мобільними, неспокійними, непривабливими, але за цим не існує досягнень і досягнень.

У фізичних умовах неправильне положення в матці може призвести до проблем з постави, фігурою, рухами. Біль в хребті, суглобах, внутрішніх органах, при повній відсутності будь-якої патології. Іноді такі скарги розглядаються як прояв депресії, неврозу, підозри, але це тільки частина загального типу нервової реакції.

Я завжди кажу собі, я люблю своє тіло. Я сейф. Я знаю, що я роблю. Я точно знаю, де я збираюся. Що б я роблю, я зробив право. Я прощав акушера, який мене болить, це був для мого доброго.

Петля на шиї

Можливо, діти, які наприкінці вагітності або тільки під час пологів мали пуповинний пуповин навколо шиї, є найщасливіше, але також найвичерпнішим психологічно. Вони пощастило, щоб вижити, але постійне почуття нози навколо шиї для життя залишає відбиток на емоційний досвід. Нерідко вони (особливо жінки) схильні до хістерії, а перший ознака нападу на захворюванні – відчуття коми в горлі, що запобігає дихання або зковтання.

Чоловіки люблять зв'язки або щільні черепахи. Підсвідоме життя на межі смерті призводить до того, що такі люди схильні до пригод, екстремальних ситуацій. У той же час початкова реакція є паніком, але в момент прийняття рішення, вони полягають в тому випадку, якщо вони роблять все від початку до кінця, і вчиняють тільки правдиві, але майже суїцидні дії.

Це те ж саме в особистих відносинах: постійний контакт з партнерами, які зашкодять, а не підтримувати; загострення ситуації в щільному вузлику і раптове вирішення ситуації.

Чи можна жити в повній безпеці. Життя приємно і безпечно. Я можу впоратися з ситуацією без виклику кризи. Я хочу і може бути коханим і коханим. Якщо у мене немає труднощів. Я пробачу маму, не піклуючись про себе і мене під час вагітності.

ЛЮДЕЙ ТА ХАТОВІ ЧАСТИНИ

Діти, що народжуються в близнюки, можуть виникнути як екстремальна любов або екстремальна гіркота, в залежності від того, як вагітність прийшла і чи не вистачає кисню і поживних речовин. Чим простіше вибрати, хто народився першим. Ідентичні близнюки, як правило, знаходяться в матці так, щоб питання пріоритету було прийнято до настання пологів.

Таким чином, такі близнюки з перших хвилин життя чітко відображають риси лідера та слідчого, а в подальшому ці зв’язки між близнюками та іншими практично не змінюються. Але братські близнюки можуть влаштувати реальні битви за право на народження. У характері персонажа виражаються лунки цього конфлікту.

Народжена перша в ідентичній парі може бути агресивним, особливо до другого близнюка. Це лунки пасивної боротьби за право першого виходу, який розгортається навколо 6-7 місяців вагітності. До пологів все ще досить далеко, і тому діти ліофілі намагаються знизитися, щоб прийняти стратегічне положення для пологів.

Слуггішні штовхи, штовхають призводять до утворення деякого невдоволення один з одним, пізнішої агресивності, особливо в першу чергу. Крім того, цей пізній агресивність також може бути показаний колишнім до тих, хто вважає себе молодшим, наприклад, маленьким собакам (але не кішок однакового розміру). У той же час, колишня здатна прийняти на тягар прийняття рішень або виконання складних завдань. Нерідко в ідентичній парі першим є розробником стратегії, а другий - відмінний план виконавця.

Перша в братській парі часто виходить таким чином, як результат активного зміщення фруктів перед самим народженням. Вагітні жінки знають, що коротко перед майбутнім народження, матки, як ніби нащадки, стає легше дихати, голова плоду (і в цьому випадку перший плод) притискається вниз. При вагітності близнюків, особливо братів, таке зниження матки може не виникати або виникає в останні дні до пологів.

Ви можете сказати, що весь цей час близнюки не можуть погоджуватися, на які з них будуть першими. І якщо їх спору затримують, то нижню частину матки може передувати активний рух обох дітей - вони вирішують проблему силою.

Займіть блідий характер першого і в братській парі. Якщо виявиться, щоб бути хлопчиком, він може стати простим і неслухняним, але вузьким і відкритим. Якщо дівчина є першою, то вона може мати великі амбіції, але в досягненні її цілей вона буде використовуватися не тільки відкриті рухи, але і протиправні техніки, інтригу, політизацію і т.д.

Друга в ідентичній парі спочатку добре в місці виконавця, але практично не схильна до творчості. Часті проблеми з кишечником і печінкою, так як від народження (і навіть раніше) друга використовується для затискання себе, процідування, надання способу. У житті другого він часто має труднощі у виборі загальної лінії розвитку, хоча виконання невеликих планів дається йому без труднощів.

Друга дівчина схильна до створення плутаних ситуацій, з яких вона виходить з труднощів, хоча спочатку здається, що все розвивається за власним планом. Другим хлопчиком (якщо перша була сестра) може мати схильність до старших жінок, а його стосунки з іншими хлопцями в природі підпорядкування або управління за принципом «сірого кардинала».

Якщо перший і другий були дівчатами, як нав'язуються з внутрішнім баченням одного. У зв'язку з тим, як психічний контакт, а також досягнення і помилки практично скопіювати один одного. Серед дівчат, більше, ніж серед звичайних сестер, є випадки, коли вони діляться один чоловік. Крім того, якщо перший з ним приніс близьке знайомство з першим, другий стає коханцем від імітації і почуття слідчого. Якщо людина спочатку належить до другої, то перший підсвідомо вважає його належати її, а до її сестри.

Підтвердження типу: Моє життя належить лише до мене. Я можу імітувати, але я не один. Люди цікаві власноруч. Моє здоров'я можна виправити. Я прощаю своїх батьків, щоб не народитися окремо.

Якщо мій мама не міг розслабитися.

Наявність або відсутність інтимних відносин між батьками при вагітності може мати різний вплив на формування підсвідомості, в залежності від особливостей відносин і схильності сексуального контакту.

Деякі жінки з настанням вагітності втрачають будь-яку сексуальну привабливість (як різновид інстинктивного захисного режиму), в той час як інші, навпаки, хвилювання стає сильною і непристойною. Але сексуальне життя не завжди будується з урахуванням стану вагітних. Деякі жінки не отримують сексу, тому що вони застраховані лікарями погрозом негабаритності або чоловіка бояться завдати шкоди дитині (що не можна за принципом). Інші, навпаки, мають intercourse, що йде про сексуальність майбутнього попе.

Якщо жінка перестримує свої бажання, знаходиться в стані підвищеної сексуальної arousal, то хлопець народжується може відрізнятися спонтанними, природні ерекції практично з перших днів життя. У майбутньому такі чоловіки, швидше за все, мають прискорення еякуляції, і дуже хвилювання під час сексуального контакту, дуже швидко - при найменшому дотику жінки або навіть з фантазією, пов'язаними з певною жінкою.

Дівчата рано люблять - спочатку в подругах (без гомосексуального відтінку!), а потім еротичні фантазії, попереду вікового діапазону на 1-2 роки. Крім того, представники обох сексів виділяються підвищеною збудливістю в усіх сферах життя - від миттєвої реакції на небезпеку для тривалого жування вже минулої ситуації.

Дорослих чоловіків і жінок схильні до захворювань, пов'язаних з напругою і затримками - запор, захворювання жовчних каменів, геморой і т.д.

Для розряду підсвідомих комплексів в цій ситуації досить підходять підтвердження типу: мій життєвий потік плавно, без натягу. Дуже зручно. Я насолоджуюся відпочинком без нічого. Немає щітки. Я пробачу маму, щоб не вдалося розслабитися.

Примусова підсудка матері

Якщо жінка не була схильна до сексу під час вагітності, але приймала участь в інтимних контактах, плод може відчути її відданість від ситуації. Дитина, а потім дорослий, підсвідомо поважати секс як щось агресивне, твердження, не завжди приємне, або навіть абсолютно непотрібне і неприємне.

Хлопці відчужуються від протилежного сексу, так як дівчата рубають їх, або тому що вони бояться викликати дівчину якусь шкоду (вони не знають, що і як). Хлопці і хлопчики не можуть почати сексуальну активність, боячи боляче дівчину (особливо якщо вони знають, що вона незаймана).

З кожним контактом він боїться «не зустрічі» потреби свого партнера. Дівчата виростають бульйони (відповідаючи вимушену подачу своєї матері на хлопчиків), боби не бо вони маскулін, але стати «другим хлопцем», який не буде змушений нічого робити.

Дівчата охороняють свою незаймана турботу - практично неслухняно. У дорослих жінок печенець для педантрії поєднується з вибухами повної незліченності, коли речі відбуваються без пошуку назад, трохи пізніше викликаючи задушення: і це все мене ??? Обидва секси можуть мати напади змоченої агресивної оборони: у відповідь на психічну або фізичну співакцію розвивається гострий напад деяких захворювань - від апендициту до бронхіальної астми. У цьому випадку ми часто говоримо про фактичні фізичні зміни, а не просто автозбереження.

Підтвердження в таких випадках: Я незалежний. Я контролюю себе. Ми працюємо разом. Я прощаю своїх батьків, щоб не потрапити під час вагітності.

Якщо чоловік набагато старше дружини

Більша відмінність у віці батьків також може грати роль у появі психологічних комплексів у ненародженій дитини. Якщо чоловік набагато старше дружини, то її зв'язок до дружини, як до підсвідомого символу свого батька, передається до дитини, яка бере участь у співвідношенні з «радою». З цього плода може відлягати за зростанням, буде незрівнянним до терміну нормальної пологи, її органів і систем (особливо порожнистих - шлунок, сечовий міхур і т.д.) схильні до розвитку спазмів (як якщо від страху покарання від заміського символу).

У відносинах з іншими дівчина, жінка протипоказана, боя, що вона не буде успішним з її однолітками, і тому прагне визнання серед старших чоловіків. Хоча сексуальність таких жінок досить зріла, вони готові жити з старою людиною, просто мати підтвердження, що вони залишилися настільки привабливими в очах «симбол» як в тих випадках, коли він був тільки плодом, і навіть невідомий секс.

Хлопці, чоловіки, народжені в такій парі часто жіночні, зіпсовані, самопізні. З кров'ю своєї матері вони всмоктували її повагу, захоплення, страх їхнього чоловіка, несвідомо перенесли це ставлення до себе, і тепер вважають, що вони самі як величні і підлімовані як їх батько в очах своєї матері. Чоловік може мати проблеми з травленням, вони легко утворюють виразку шлунка, алергічні реакції, до дуже виражених. Але в той же час ми не говоримо про бронхіальній астмі або дерматозі - при таких захворюваннях чоловіки не вистачає себе.

Підтвердження є це: Домін не зморщує, але розум. З любов'ю головне - відносини між собою. Ті, хто росте разом, розуміють один одного краще. Я не знаю страху і чудовості. Я пробачу батьків для міжгенераційного контакту.

Якщо дружина старшого чоловіка одружена

Що часто супроводжується її материнським ставленням до чоловіка. І, відповідно, молодий чоловік також лікує його “халф” з підсвідомим (або навіть свідомим) революцією.

Вагітна жінка відчуває свого плода як іншої дитини, яка буде прикрашена і помперована. У той же час є деяка блага для того, що «ліва» людина з своїх однолітків, застрягла відносини, ніби з сином. Займіть психосоматичні особливості дітей.

Хлопці будуть затінені ніжності, особливо на складі матері, а в подальшому - і жінок (особливо якщо вони старші, ніж йому). У той же час, його еротичні аспірації неминуче будуть пов'язані з дорослими жінками, навіть старшими. У дитинстві такі діти часто мають схильність до синців, хоча їх здоров'я дрібно. З віком виникають частіше і частіше атаки головного болю, метеоризм, немотивована почервоніння обличчя і шиї. У інтимних умовах такі чоловіки більш схильні до еякуляції порушень - від передчасної до повної відсутності еякуляції.

Дівчинка несе в собі трохи материнської «провини», що може зробити її в підлітковому віці занадто незрівнянним, готовим до інтимних відносин заради чоловіка. Жінки часто мають запор, мастопатію, захворювання жовчного міхура. Примушені (особливо після 40 років) можуть змінюватися, і цілком неможливо його керувати. Акти, вчинені в таких моментах, принесуть більше шкоди, ніж неприємності для всіх. Після того, як підсвідомий комплекс не дозволить жінці застарити когось: Я вже винний, ви не повинні збільшити цю провину.

Звернення до себе покликане зміцнити незалежність і відповідальність за себе і світ навколо них: кожна людина робить свій шлях в життя себе. Я унікальна і унікальна, я не повинен бути відхилений. Я завжди маю щось, щоб зробити. Я пробачу маму для по батькові

особа до миру

Хочу підкреслити, що пологів є пологами, і поки ніхто не народився в іншому вигляді. Існують особливості в кожному і будь-якому випадку, а поєднання різних умов може формувати варіанти плутанності, в яких ознаки різних впливів перебігу вагітності і пологів, взаємозв'язок батьків, стан матері – як фізичні, так і психічні – співіснуючі для різних ступенів.

Наприклад, дитина з'являється в світлі, що стоїть перед собою або назад. Інші варіанти практично виключені з урахуванням особливостей жіночої анатомії. Так, діти народжуються обличчям до живіт матері (тобто, до світу), виділяються кучерявою, мужністю, деякою авантюризмом, бажанням (і можливості) підпорядковувати оточуючим своїм бажанням.

З іншого боку, діти, що народжуються на задню особу (тобто з світу) можуть бути витіснені, індивідуальні, більш зайняті своїм внутрішнім світом, ніж з навколишньою реальністю.

Але і як відмінно нормальні, хоча кожен має свої особливості поведінки, фізичного та психічного здоров'я. Варто говорити про превію під час пологів тільки якщо характеристики індивіда виходять за межі соціальної прийнятності і довести неприємності до себе і його оточення.

Таким чином, потрібно вдатися до підтвердження, коли ви бачите себе (або інших без узгодження, але дуже примітно) що у вас є такі риси характеру, такі особливості здоров'я, які погрожують зіпсувати життя вас, і можливо, ваших близьких. Щоб зрозуміти плекс неонатального періоду і особливості народженої дитини (і ще більше - дорослий) непросто. Після того, як вже згадувалося, крім вагітності і пологів, мільйони і мільйонів стимуляторів впливають на свідомість і підсвідомість кожної людини, яка зміцнює кожну одну або ослаблюючу, дають абсолютно нове значення до поздовжнього або зробити екзотичний звичайний.

Але в той же час, підтвердження можна застосувати навіть без того, що донатал і стратегічне минуле, вам було. Після того, як самолікування неспецифічна, не вимагає спеціальної підготовки або наявності строго визначеної ситуації. Кожна людина, яка потрапляє в темний ліс, страшна застібка, занедбаний будинок, засуджує себе: «Я не боїться, не боїться, не боїться...» Аналогічно, будь-яка людина або жінка, яка розуміє, що ті ж зміни відбуваються до них (достаток з різних причин) можуть зробити ті ж підтвердження, які, безумовно, допоможуть – включаючи подолання початкової причини порушення.

З іншого боку, ми хочемо, щоб попередити необґрунтоване застосування принципів, що лежать в основі неонатальної психології. Намагайтеся не перенести свої знання іншим, таким чином, з бодром. По-перше, висновки можуть бути дуже поверхневими, але досить неправильними. По-друге, ви ризикуєте руйнувати відносини з будь-яким другом, прокладаючи його на полицях. Що стосується себе - будь ласка, стосовно інших - заборонено.

Так само, як і будь-які зміни, варто починати з себе, тому формування Вашого персонажа і поліпшення Вашого здоров’я здійснюється тільки для себе - і скоро ви будете розуміти, що тільки ви ставите майстер долі після народження.

Автор: доктор Прокопенко, лікар