80 думок, які здійснюють сили:

, Україна

Ми постійно формуємо наш світ і досвід. Багато хто з нас має підвищену звичку негативного мислення і ненавикористання шкоди, яку ми робимо самі.

Таким чином, читання будь-якого з цих підтверджень щодня, все, що описано в них, обов'язково буде намальовано до життя! Головне - вірити в те, що ми говоримо і думати про те, що ми говоримо.
Моє загоєння вже відбувається.
Моя готовність до прощення починається процес загоєння. Я даю любов мого серця мити, очищати і зацікавити кожну частину тіла. Я знаю, що я гідний загоєння.

Я вірю в внутрішню мудрість.
Коли я роблю щоденну діяльність, я слухаю свій внутрішній голос. Моя інтуїція завжди на боці. Я довіряю її, вона завжди всередині мене. Я спокійний.

Я готовий сказати
Пережити себе і інші звільняє мене від минулого. Хвойність – це рішення практично всіх проблем. Кованість - мій подарунок собі. Я пробачу і нехай!

Я глибоко задоволений все, що я роблю.
Кожен момент дня особливий мені, як слідувати моїм вищим інстинктам і слухати серце. Я спокійний у світі і мої справи.

Я довіряю потік життя.
Життя плавно і ритмічно, і я його частина. Життя підтримує мене і приносить мені тільки хороший і позитивний досвід. Я вірю, що курс життя принесе мені найвищу користь.

Примус завжди утримується в даний момент.
Минуле забуте і не має сили над мною. Я можу бути безкоштовним зараз. Сьогоднішні думки створюють своє майбутнє. Я керую все і я повертаю свою владу. (безкоштовно)

Хочу змінити.
Хочу позбутися від старих негативних переконань. Тексти пісень, а це означає: Те, що стоять на моєму шляху, просто думки. Мої нові думки є позитивними і креативними.

Кожна думка створює своє майбутнє.
Всесвіт повністю підтримує всі думки, які я обирає і вірю. У мене є необмежений вибір моїх думок. Я отримую баланс, гармонію і мир, і я висловлюю їх у житті.

Немає претензій.
Я позбавляю від хірурга, щоб відлякати себе. Ми працюємо над тим, що ми працюємо з нашими знаннями, знаннями та знаннями.

Я даю всіх очікувань.
З любов'ю я плавлюся. Я люблю себе. Я знаю, що в кожному кроці життя є тільки добре.

Моє життя - дзеркало
Люди в моєму житті насправді мій рефлекс. Це дає мені можливість виростити і змінити.

Я чуйний друг
Я придумав думки та почуття інших людей. Я даю пораду і підтримку моїх друзів, коли вони потрібні, і просто слухайте любов при бажанні.

Свобода є моє божественне право
Я не можу думати, і я можу вибрати хороші думки. Я піднявся над обмеженнями минулого та пошуку свободи. Я, хто створив все, для чого я був створений.

Я вилучаю всіх страхів і сумнівів.
Мій вибір зараз, щоб звільнити себе від всіх руйнівних страхів і сумнівів. Я приймаю себе і створююю мир в душі і серці. Я коханий і захищений.

Тексти пісень, а це означає: Божественний розум керівництва мене.
Довгий день, вони допомагають мені зробити вибір. Божественний розум постійно погрожує мене, щоб досягти поставлених цілей. Я спокійний.

Я люблю життя.
Ми живемо повністю і вільно. Я даю життя саме те, що я хочу від життя. Я щасливий, що я живу. Я люблю життя!

Я люблю своє тіло.
Я роблю миру в душі, і мій тіло відображає мій спокій у вигляді ідеального здоров'я.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Кожна проблема має рішення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я спокійний.

Я спокійний.
Божественний спокій і гармонія оточує мене і приховує в мене. Я відчуваю толерантність, емпатія і любов для всіх людей, включаючи себе.

Я гідний любові.
Я не маю намагатися заробляти любов. Тексти пісень, а це означає: Я гідний любові, тому що я є. Тексти пісень, а це означає: Ті навколо мене відображають свою любов до себе.

Моя думка креативна
Я кажу "Ой!", щоб будь-яку негативну думку, що приходить в мозок. Немає чоловіка, ніхто не має влади над мною, для мене є єдиним творцем моїх думок. Я роблю свою реальність і все в ній.

Я жити в світі з моїм віком.
Кожен вік має свої особливі радості та враження. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Минуле назавжди пішло.
Це новий день. До дня я ніколи не жив. Я залишаюся в сучасному і насолоджуючись кожним моментом.

Я не тримую всіх за мною.
Я дозволяю іншим, щоб випробувати те, що має значення для них, і я можу створити які питання для мене.

Я бачу своїх батьків, які потребують любові.
Симпатія з дитинства батьків. Я знаю, що я вибрав їх, тому що вони були ідеальними для того, що я повинен вчитися. Я пробачу і випустити їх, і я вільний себе.

Мій будинок є сейфом
Я благословив мій будинок з любов'ю. Я приносила любов до кожного кута і мій будинок дуже теплий і комфортний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Коли я кажу так, щоб життя, говорить так мені.
Життя відображає мій погляд. До тих пір, як я можу зберегти позитивне мислення, життя тільки дає мені хороший досвід.

Все досить, включаючи мене.
океан життя рясний і щедрий. Всі мої потреби і побажання зустрілися до того, як я можу запитати. Доброго дня!

Моя робота повністю радує мене.
Сьогодні я даю всі мої здібності, що я роблю, тому що я розумію, що коли один досвід завершено, я привів до більшої реалізації мого потенціалу і нових корисних досвіду.

Моє майбутнє красиве.
Тепер я живу в безмежній любові, світла і радості. Тексти пісень, а це означає: Все добре в моєму світі.

Відкриття нових дверей до життя
Я щасливий, що я маю, і я знаю, що нові враження завжди попереду мене. Я зустрічаю нові з відкритими руками. Я вірю, що життя чудово.

Я оголошую свою владу і з любов'ю створити свою реальність.
Я запитаю більше розуміння, що я можу свідомо і відповідально побудувати свій світ і досвід.

Зараз я створив нову чудову роботу для себе.
Я повністю відкрита і приймала до дивовижної нової позиції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я зроблю гроші.

Все, що я торкнувся успіху.
Я почав розвивати нове розуміння успіху. Я знаю, що я можу бути успішним, і мій успіх буде те, що я уявляю його. Я в колі переможців. Чудові можливості відкрити для мене всюди. Я приваблю достатку в усіх сферах життя.

Я відкрита (відкрита) і чуйна (відповідна) Нагороджує нові доходи
Тепер я отримую свої переваги від очікуваних і несподіваних джерел. Я нескінченна істота, отримання з нескінченного джерела в необмежені способи. Я щасливий за моїм дикого снів.

Я заслугаю найкращого і я приймаю найкращий зараз.
Моя думка і почуття дарують мені все, що потрібно насолоджуватися життям, наповненим любов'ю і успіхом. Я заслугаю всіх благословення, тому що я народився. Я претендую мої переваги.

Життя простий і простий
Все, що я повинен знати в будь-який час, відкрито для мене. Я вірю в себе і вірю в життя. Все правильно.

Я повністю відповідальний за будь-яку ситуацію.
Я один з енергією і мудрістю Всесвіту. Я отримую цю енергію і легко захистити себе.

Я слухаю з любов’ю до повідомлень мого тіла.
Ми завжди працюємо для досягнення оптимального здоров’я. Моє тіло хоче бути безпечним і здоровим. Я здоровий, здоровий, сильний і досконалий.

Я висловлюю свої творчі здібності.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя творчість завжди використовується.

Я в процесі позитивної зміни.
Я відкрита в найдивовижніших способів. Тільки хороші речі можна приїхати до мене. Зараз я випроміню здоров'я, щастя, благополуччя і миру.

Я приймаю свою унікальність.
Не існує конкурентів і ніякого порівняння. Я спеціальна (спеціальна) і дивовижна (мазування). Я люблю себе.

Всі мої стосунки з іншими людьми гармонійні.
Все, що я бачу мене, гармонія. Я хочу, щоб я хочу, щоб мій життя був щасливим.

Я не боїться шукати в себе.
Як я здаю через телятину думок інших людей і вірувань, я бачу в рамках мене чудовою істотою - мудрою і красивою. Я люблю те, що я бачу себе.

Я люблю всюди.
Любов всюди і я люблю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Моє серце відкрито. Я нехай мій любов вільно. Я люблю себе. Я люблю інших людей та інших людей.

Я красива і любила мене.
Я променую затвердження і я любила іншим людям. Любов оточує і захищає мене.

Я люблю і затвердження себе.
Я затверджую все, що я роблю. Я досить хороший для чого я. Я даю мій погляд. Я запитую, що я хочу. Я оголошую свою силу.

Я можу приймати рішення.
Я довіряю свою внутрішню мудрість і легко приймати рішення.

Завжди безпечний під час подорожі
Який варіант транспорту вибрати, я сейф.

Мій рівень розуміння постійно зростає.
Щодня я попрослю мене більшого само, щоб дати мені можливість зрозуміти життя більш глибоко і піднятися над думками і упередженнями.

Я тепер приймаю ідеальний чоловік.
Прованс Любов тепер веде мене до любих відносин з моєю (мою) досконалою жінкою і допомагає зберегти її.

Безпека належить мені зараз і назавжди.
Все, що я маю і все, що я є безпечним і безпечним. Я жив у безпечному світі.

Зараз процес загоєння світу
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я бачу всіх добре в'ялених, поганих і укритих.

Я люблю сім'ю.
У мене є любляча, гармонійна, щаслива, здорова сім'я, і ми всі розуміють один одному.

Моя дитина перебуває під божественним захистом.
Дівін Віссдом переходить в кожну з моїх дітей, і вони щасливі і захищені, де вони йдуть.

Я люблю всіх Божих творінь — середні, великі і дрібні.
Я лікую всіх живих істот з легкістю і любов'ю, і я знаю, що вони гідні нашої любові і захисту.

Я люблю народження дитини.
Дива пологів - це нормальний, природний процес, і я проходжу його легко, без натягу з любов'ю.

Я люблю дитину.
Моя дитина і я зустрілася з облігаціями любові, щастя та миру. Ми щасливі друзі!

Мій організм гнучкий
Живлення енергії постійно протікає через кожен орган, суглоб і клітинку в організмі. Я вільно рухається і без зусиль.

Я знаю.
Я постійно збільшую свої знання про себе, мій організм і моє життя. Розуміння дає мені силу взяти відповідальність.

Я люблю фізичні вправи.
Вправа допомагає мені підтримувати молодість і здоров'я. Моє м'язи люблять рухатися. Я людина істота.

Тексти пісень, а це означає: цвітіння мій божественний правий

Я гідний успіху і готовий прийняти достаток, що рясно попливає через життя.

Я з'єднаний з божественним розумом.
З кожним днем я перетворюсь назустріч, з'єднуючись з цілим розумом Всесвіту. Я постійно направляю і направляю, піклуючись про свою найвищу користь і щастя.

Сьогодні я шукаю життя свіжим виглядом.
Я готовий бачити життя в новому і іншому світлі, щоб побачити, що я не бачив раніше. Новий світ чекає на новий погляд.

Я ходию в нозі сьогодні.
Я відкрита і сприйнятлива до нових речей в житті. Я готовий зрозуміти VCR, комп'ютери та інші чудові електронні пристрої.

Я тримую ідеальний для мене.
Моя любов і тіло знаходяться в балансі і гармонії між собою. Досягнення і підтримка моєї ідеальної ваги легко, без зусиль.

Я у великій формі.
Я піклуюся про своє тіло любов'ю. Я живу здорову їжу. Я пишу цілющі напої. Моє тіло реагує на мій догляд, постійно зберігаючи велику форму.

Здоров'я та щастя
Я спілкуюсь з моїми тваринами, і вони дають мені розуміння того, як я можу забезпечити їх духовне і фізичне здоров'я. Ми живемо разом. Я гармонію з усім життям.

Все я вирощую.
Кожна рослина Я торкнувся з любов'ю цвітів у всьому її пишності. Вітчизняні рослини щасливі. Квіти красиві. Смачні фрукти і овочі дозрівають в достатку. Я гармонію з природою.

Сьогодні День Великого Цілую
Я з'єднуюсь з цілющою енергією Всесвіту, щоб зацікавити себе і всіх навколо мене, хто готовий до зцілення. Я знаю, що мій розум є потужним цілющим агентом.

Я люблю і поважати старших людей в житті.
Я лікую старших людей в моєму житті з великою любов'ю і повагою, тому що я знаю, що вони мудрі і чудові джерела знань, досвіду і правди.

Мій автомобіль є безпечним для мене.
Коли я приводжу мій автомобіль, я повністю захищений (захищений), розслаблений (розміщений) і комфортний. Я люблю безвісти всіх інших водіїв на дорозі.

Музика збагачує життя
Я заповнила своє життя гармонійною та підтяжною музикою, яка збагачує тіло та душу. Творчі впливи оточують і надихають мене.

Я знаю, як заспокоїти мої думки.
Я гідний відпочинку і тихий, коли мені потрібно, і я створив простір в моєму житті, де я можу отримати те, що мені потрібно. Я в миру з самотністю.

Мій зовнішній вигляд відображає любов до себе
Я зроблю себе щоденно вранці і носити одяг, який відображає, як я люблю і цінувати життя. Я красива всередині і зовні.

У мене є весь час у світі.
У мене є багато часу для кожної роботи я повинен зробити сьогодні. Я сильна людина, тому що я вибираю жити в сучасному будинку. Все добре тут і зараз.

Я даю себе відпочивати від роботи.
Я планую відпочивати, щоб подарувати душу і тіло іншим. Я не заходжу за моїм бюджетом і маю великий час. Я повертаюся працювати освіжаючим і спокійним.

Я хочу допомогти, коли мені потрібна.
Це просто для мене, щоб допомогти, коли мені потрібно. Я відчуваю себе захищеним в середині зміни, тому що я знаю, що зміна є природним законом життя. Я відкрита до любові та підтримки інших.

Я оточу себе позитивними людьми.
Моя любов і позитивна енергія, і я доводжу своїх почуттів. Я знаю, що я можу звільнити себе від людей, які не підтримують мене.

Louise Хай, Потужність думки