Дієта Ольга Бушово

Коли ви подивитеся на Ольга Бузова, здається, що вона народилася стрункою. В той час як і раніше є членом «House-2», дівчина порадувала своїх шанувальників красою фігури. І тепер, що вона старша, більш зайнята і поєднує роботу співачки, актора і телеведуча, її параметри залишаються однаковими.

По суті, вона не завжди схожа на те, що і прийшла до гарного тіла через пробну і похибку. Бузова - сказав він: У віці 21, я кинути палити і знайшов, що я отримав 10 кілограмів: Я почав зважати 66! Він був трагедія для мене. Я був терористичним комплексом.

Р

Бузова Дівчина спробувала багато радикальних дієт: вона сіла на гречці, потім на кефірі, потім на яблуках. Вже кілька днів я йшов голодний. Але після голодних ударів тіло бронювало, і почав зор.

Від цього співак зробив важливий висновок: Я зрозумів, що короткочасні дієти не працюють. Я зрозумів, що ви завжди повинні правильно харчуватися. І що без фізичного навантаження немає хорошої фігури. й

Для того, щоб бути здоровими і не отримувати вагу: Коли я активний в спорті, мені потрібно 1000-1,200 калорій в день. Коли я пропустив навчання, я обмежую його до 900. Важливо їсти мало і часто, збалансоване в калорій і поживних речовинах. й

Бузова вважає, що здоровий спосіб життя не без обмежень. Однак не варто сприймати їх як щось негативне. Зменшення поганого - це свідомий вибір на користь правильного харчування.

«Я дав жирні продукти, такі як майонез, гамбургери, суші та рулони, макарони, картопля, солодощі. З останнім, я був удачливий: Я байдужий до тортів і цукерок.

Ось як вона харчується переважно. Але іноді він влаштовує себе зараз модними хітками. Чому? Ольга є людиною, і як всім іншим, вона має свої слабкості. Він не покарає себе на них, бо знає мірку і дозволяє собі «несанкціоновані» рідко і мало.

4276686

«Сімей я даю себе поломкою. Наприклад, я люблю каву з цукром. Я люблю джемсон, іноді я отримую трохи. Я, як правило, «сауза» душа: між шматочком ковбаси і тортом, я буду вибрати перший.

І тепер найголовніше. Щоденне меню Бузова: Мій сніданок: вівсяна на воді з варенням або омлетом двох яєчних білків. Друге борошно: м'ясний бульйон або рибний суп. Я люблю супи - Мінстроне з рисом, сурочка з картоплею. Три: овочевий салат. Четвертий: шматочок курки, м'яса, риби. П'ять, салат знову. Плюс мінімум трьох літрів води на добу. й

Ніч, Ольга може пити склянку кефіру або їсти яблуко. Немає нічого складного про її харчування. Ні. дієтаНормальне збалансоване харчування. Але для того, щоб дотримуватися її, потрібно сувора дисципліна.

Ольга Бузова досить. калоріїй Перед застосуванням його до себе, проконсультуйтеся з лікарем або дієтологом. Вам може знадобитися більше енергії для підтримки вашого тіла. Потім нам буде потрібно збільшити порції.

При гасанні на шляху втрати ваги не забудьте також, що під час обшивки кілограмів дуже важливо випробувати позитивні емоції. Про це в нашій попередній статті: мова йде про ставлення до себе, що призводить до результату. Успіхів.