Підготовка до свят кип'ятіння, Я зроблю новорічне меню відповідно до інструкцій майстра Ольга Матвій

Підготовка до свят відварів, Я зроблю Новорічний стіл 2022 по інструкції кулінарного майстра Ольга Матвій. Чоловік довго кладе магію на прикладі. Я перетворюсь на відео і робити все, як її!

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти РіздвоХто приготує до свята Ольга Матвій. Наприкінці статті ви знайдете приємний сюрприз - відео з докладними рецептами!

Меню для новорічного столу 2022 Підготовка до свят кип'ятіння, Я зроблю новорічне меню відповідно до інструкцій майстра Ольга Матвій

До святкового столу Ольга Матвей радить приготувати 3 самодостатні салати. Перший Салат "Каукас в'язниця"й Основа салату варена телятина, охолоджена в бульйоні, а смажені гриби. Також в салаті включають баклажани, чорносливи і горіхи.

Можна прикрасити салат з тертим жовтком і виноградом. Ольга Matvey каже, що цей салат дуже серйозний, смачний і, найголовніше, він не схожий на традиційну оливкову або хутряний шуб.

Підготовка до свят кип'ятіння, Я зроблю новорічне меню відповідно до інструкцій майстра Ольга Матвій

Де новий рік без Олів'єра? Кожна господиня має свої рецепти для цього салату, а Ольга Матвій не виняток цього. Салат Her Marfa відрізняється від традиційної Олів'є за відсутності картоплі і заміною ковбаси з куркою палькою. Сам салат досить міцний і дуже смачний. Все через добре підібрані інгредієнти і простий, але апетитний соус!

Підготовка до свят кип'ятіння, Я зроблю новорічне меню відповідно до інструкцій майстра Ольга Матвій р.

Салат Цезар І почати святкування Нового Року краще з цим легко, але такий салат "Казар". Всі інгредієнти і соус необхідно заздалегідь підготуватися. До приїзду гостей можна перемішати і подавати салат до столу.

До складу салату
  • 250г курячий груди
  • 6-8 перепелиних яєць
  • 3 зуба. Кошик
  • 0,5 кг листя салату
  • 100г сир
  • 10 помідорів вишні
  • 1 хіба
  • сіль, перець за смаком

Соус інгредієнти
  • 1 ч.л. гірчиця
  • 1 ч.л. Dijon гірчиця
  • 3 жовтки
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 50мл рослинної олії

Підготовка
  1. Чибабата можна замінити на звичайний лоф, але ще з чибатою смаками краще. Наріжте хліб на шматочки близько сантиметра, а потім кубиками. Сушити хліб в духовці до стану тріщин.
  2. Подрібніть часник, додайте рослинне масло до нього. Нагріваємо вершкове масло часником на плиті за хвилину. Потім через сито полів з цим соусом тріщини. Стирати його.
  3. Зріжте куряче філе на скибочки товщиною 0,5 см, а потім обсмажте їх в варильній сковороді з рослинною олією з двох сторін до іржі скоринки.
  4. Для приготування соусу 50 грам сиру натрієвого на найтоншій тертці. Найкраще взяти пармезан, але також підійде будь-який інший твердий сир.
  5. Посипати тертим сиром в мисці, додати 3 жовтки, столову ложку соєвого соусу, щіпку солі і 2 види гірчиці: звичайний і Діжон з зернами. Процідіть все добре з вінком, а потім залийте рослинне масло і знову перемішайте.
  6. Щоб зібрати салат, обсмажений м'ясо нарізають на довільні шматочки. Вирізати яйця навпіл, помідори вишні в чвертах.
  7. Листя салату (можна подрібнити їх вручну) полями з соусом і перемішати.
  8. Покладіть салатний лист з соусом на порційні пластини, потім покладіть м'ясо зверху. Всі м'ясні інгредієнти діляться на кількість порцій. Потім додайте яйця і помідори вишні в салат, посипте трісками. Сир руб зверху на кожну тарілку і кілька більше полів з соусом.
  9. З цієї кількості інгредієнтів настає 4 порції салату. Бодибилдерши! Підготовка до свят кип'ятіння, Я зроблю новорічне меню відповідно до інструкцій майстра Ольга Матвій

Для закуски. маринованій Рецепт цих грибів скоро вийде на каналі Ольги Мавей. І можна зробити ці мариновані гриби з морквою і цибулею.

Процес приготування займає всього 7 хвилин! Краще робити 2-3 норми цієї страви відразу. Fungi їсти блискавку швидко, перевірити мій будинок!

М'ясо шинки на вигляд нагадує хліб. Ви можете вирізати його товстими шматочками і подавати його хлібом як сендвічі. Основою страви є м'ясо і курячий фарш. Такий снек стане відмінним рішенням для будь-якого свята!

Canapé також може бути виготовлений як закуска. Ольга Matvey радить підготувати дві версії риби і одну версію м'яса з беконом. Краще варити канап 2 години до подачі на стіл, щоб закуска не змогла і виглядає презентабельно.

3610Р. 4200Р.

Де святковий стіл без тортів? Дінер. Цибуля З грибами - відмінний розчин на Новий рік. Тільки в якості заливки потрібно не взяти сметану, а саме вершки. Насолоджуйтеся!

8837862

Здивує сім'ю і гості м'ясного обсмаження в лотавах хліба. Так, ця страва буде мати настойку, але це явно варто!

Основні. м'ясо-платна - індички, черепиця і м'ясна шпатель, спочатку маринована на годину в холодильнику, а потім 4 години лангуті в качка в духовці. М'ясо ароматна, соковита, вона просто тане в роті! Цей вид м'ясної страви ідеально підходить для м'ясної компанії.

Для десерту можна зробити порції замість торта. десертий Основа печива і сиру з шоколадом. Неможливим є розбити!

Ольга Matvey радить підготувати білкові кошики нового року. Можна прикрасити їх будь-якими ягодами і фруктами або кондитерськими порошками.

Ну, родзинка святкового столу може бути Три горіхи тортй Всередині це шоколадний липкий лущ, пряний слив і карамельно-жовтний торт. І самі шишки виготовляються з кукурудзяних пластівців.

І познайомитися з рецептами святкового столу докладніше, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Оленка, спасибі за роботу!

про:blank

Я також запропоную вам ознайомитися з інструкцією приготування салату «Глутон», який служив на другому весіллі матері-в-права замість «Олів'я». У радянських часів ми стали популярними серед нашої господині!

Це цілий місяць до Нового року, тому час спробувати його. Рецепти Ольги Матвей А вибрати найбільш святкове меню!

Як вам подобається меню для новорічного столу в 2022 році від Ольги Matvey? Я вже виглядав на 2 салати і м'ясне блюдо!