23
Рецепт свинини в молоці
Я просто хочу. м'ясой Без гарнірів, овочів та інших добавок... Хочу насолодитися гарячим пряним м'ясом прямо з пана, щоб запах навіть досягав сусідів!
Смачне м'ясо в сковороді
У цих випадках ми рекомендуємо панчохий Це так ніжний, що навіть тушкована рага буде здаватися твердим у порівнянні з нею.
Редакція "Сайт" Я щиро вірю, що кожна відповідальна господиня повинна знати Як смачно варити м'ясо в каструлій
інгредієнти
Підготовка
Свинячий - універсальний м'ясо, завжди прийде на допомогу господині. Ось свинячі куртки з помідорами обов'язково порадують вас легким приготуванням, а ваші гості з відмінним смаком.
А для любителів азіатської кухні у нас є рецепт свинини в китайці. Соєвий соус добре поєднується з цим м'ясом.
Звісно, влітку не обійтися без свинини. Справжній чоловічий спосіб приготування барбекю продемонструватиме Сергій Мартиросян.
Смачне м'ясо в сковороді
У цих випадках ми рекомендуємо панчохий Це так ніжний, що навіть тушкована рага буде здаватися твердим у порівнянні з нею.
Редакція "Сайт" Я щиро вірю, що кожна відповідальна господиня повинна знати Як смачно варити м'ясо в каструлій
інгредієнти
- 700г свинина
- 1 ч.л. коріандр
- 1/4 ч.л. чорного меленого перцю
- 1/2 ч.л. турмерної
- 1 ст.л. органо
- 500 мл молока
- 50г вершкове масло
- 3 зубчики часнику
- 0,5 ч.л. солі
- 2 ст.л. рослинного масла
Підготовка
- Спочатку потрібно підготувати м'ясо-піцей Змішайте коріандр, чорний перець, турмерний, орегано і сіль. Ці спеції найкраще підходять для свинини.
- Візьміть свинину і ретельно відваріть її в суміш приправи з усіх сторін.
- Нагрійте каструлю, залийте рослинне масло там, а також викладіть вершки. Нарізати часник дрібно і потути його приблизно на дві хвилини в олії на невеликому вогні. Саме так він дає запах олії.
- У цей час залийте молоко в сотейник і доведіть його до кипіння.
- Покласти м'ясо на сковороді і залити його варенням молока. Покрийте м'ясо кришкою і тушкою на дві години на невеликому вогні. Пам'ятайте, щоб повернути м'ясо після першої години stewing.
- Нарізаємо м'ясо на скибочках і подаємо її до столу. Bon appetit!
Свинячий - універсальний м'ясо, завжди прийде на допомогу господині. Ось свинячі куртки з помідорами обов'язково порадують вас легким приготуванням, а ваші гості з відмінним смаком.
А для любителів азіатської кухні у нас є рецепт свинини в китайці. Соєвий соус добре поєднується з цим м'ясом.
Звісно, влітку не обійтися без свинини. Справжній чоловічий спосіб приготування барбекю продемонструватиме Сергій Мартиросян.