Рецепт свинини в молоці

Я просто хочу. м'ясой Без гарнірів, овочів та інших добавок... Хочу насолодитися гарячим пряним м'ясом прямо з пана, щоб запах навіть досягав сусідів!

Смачне м'ясо в сковороді

У цих випадках ми рекомендуємо панчохий Це так ніжний, що навіть тушкована рага буде здаватися твердим у порівнянні з нею.

Редакція "Сайт" Я щиро вірю, що кожна відповідальна господиня повинна знати Як смачно варити м'ясо в каструлій

інгредієнти
  • 700г свинина
  • 1 ч.л. коріандр
  • 1/4 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1/2 ч.л. турмерної
  • 1 ст.л. органо
  • 500 мл молока
  • 50г вершкове масло
  • 3 зубчики часнику
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ст.л. рослинного масла

Підготовка
  1. Спочатку потрібно підготувати м'ясо-піцей Змішайте коріандр, чорний перець, турмерний, орегано і сіль. Ці спеції найкраще підходять для свинини.

2. Візьміть свинину і ретельно відваріть її в суміш приправи з усіх сторін.

3. Нагрійте каструлю, залийте рослинне масло там, а також викладіть вершки. Нарізати часник дрібно і потути його приблизно на дві хвилини в олії на невеликому вогні. Саме так він дає запах олії.

4. У цей час залийте молоко в сотейник і доведіть його до кипіння.
  5. Покласти м'ясо на сковороді і залити його варенням молока. Покрийте м'ясо кришкою і тушкою на дві години на невеликому вогні. Пам'ятайте, щоб повернути м'ясо після першої години stewing.

6. Нарізаємо м'ясо на скибочках і подаємо її до столу. Bon appetit!

Свинячий - універсальний м'ясо, завжди прийде на допомогу господині. Ось свинячі куртки з помідорами обов'язково порадують вас легким приготуванням, а ваші гості з відмінним смаком.

А для любителів азіатської кухні у нас є рецепт свинини в китайці. Соєвий соус добре поєднується з цим м'ясом.

Звісно, влітку не обійтися без свинини. Справжній чоловічий спосіб приготування барбекю продемонструватиме Сергій Мартиросян.