21
Рецепт салату з мандарами
Моя мама завжди намагається позбутися від мене. Новорічні стереотипи А зробити щось особливе і незвичайне як святкове закуска. Сьогодні вона розповіла мені про цей салат з небезпечним дивом.
Якщо ви думаєте, що часник не поєднується з гнівами, обов'язково спробуйте приготувати такий салат і переконайтеся, що навпаки.
Салат Мандарін, рецепт Ви вже зараз визнаєте зірку свого новорічного вечерю. Всі гурмани будуть радувати.
Я раджу, щоб нарешті забути обсесивні новорічні традиції і замінити ялинку під шубою і оливковою з чим-небудь дивним.
інгредієнти
Підготовка
Салат Трансформер легко доповнить вашим улюбленим інгредієнтам, а деякі можна прикрасити в шарах. Це буде виглядати більш святково. З Новим роком!
Якщо ви думаєте, що часник не поєднується з гнівами, обов'язково спробуйте приготувати такий салат і переконайтеся, що навпаки.
Салат Мандарін, рецепт Ви вже зараз визнаєте зірку свого новорічного вечерю. Всі гурмани будуть радувати.
Я раджу, щоб нарешті забути обсесивні новорічні традиції і замінити ялинку під шубою і оливковою з чим-небудь дивним.
інгредієнти
- 150г куряча печінка
- 2 варена картопля
- 1 варена морква
- 2 яйця
- 1 велика цибулина
- 1 пучок зеленої цибулі
- 2 безшовні мандарини
- 100 г марлі
- 1 зубчик часнику
- півпер
- майонез
- Соєвий соус
- сир
Підготовка
- Це один салат з мандарини Можна приготувати філе, але краще взяти печінку. Слід розрізати невеликими шматочками, а також цибулю, і обсмажити в невеликій кількості олії. У процесі смаження додайте трохи соєвого соусу.
- Тепер порізати кубиками картоплі, огірки, яйця, морква, маргіни і болгарський перець. ретельно перемішати.
- До цих інгредієнтів додають печінку, цибулю і часник, проходячи його перед рук через часникову муфту. Смакуйте салат зі сметаною або майонезом.
- Такий салат бажано служити невеликими порціями, посипаючи скромну кількість тертого сиру і зеленої цибулі.
Салат Трансформер легко доповнить вашим улюбленим інгредієнтам, а деякі можна прикрасити в шарах. Це буде виглядати більш святково. З Новим роком!