11
Чому я віддаю перевагу зробити Мандарини в снігу, а не випікати дорогі вершки торти
Я буду на святковому столі цього року. труси з мандарини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І найголовніше, цей десерт дивний!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки «Мандарі в снігу» десертНе треба бути запечена. Кращі цукерки для вечірки!
Mandarin рулетка Інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з рецептом десерту, дивитися відео з кухар-канал Рецепти. На цьому каналі ви можете знайти безліч незвичайних і креативних рецептів, які навіть школяр може впоратися з!
про:blank
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити мандарини основним родзинкою святкового столу. Головне, що гнівці були без кісток!
Не триповерхові Наполеони цього року. Просто сніжинка світлого рулону мандарини. До речі, згідно з тим же принципом, можна приготувати цей десерт з іншими фруктами і ягодами. Також варто додавати до сметана Деякі кольорові желе. Я думаю, що це буде дуже красиво і незвично!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки «Мандарі в снігу» десертНе треба бути запечена. Кращі цукерки для вечірки!
Mandarin рулетка Інгредієнти
- 30г желатин
- 200 мл води
- 800г сметана
- 200 г цукру
- 10 мандарини
- 1.5-літровий пластиковий може
Підготовка
- У зручному контейнері замочування желатину в холодній кип'яченій воді залишають набухання.
- У окремій страві змішайте сметану з цукром. Подивитись його добре. При бажанні цукор можна замінити цукровою пудрою.
- Свонлен желатин розчин в мікрохвильовці або в водяній бані. Потім процідіть желатин, через сито, щоб не було грудок. У декількох прийомах залити желатин в сметану. Дивитися його добре.
- Приготувати чисту (краще не гофровану) пляшку мінеральної води. Зріжте верху від неї. Залийте пару столових ложок сметани в пляшку. Поставте пляшки в холодильник. 67479
- Зніміть гнівці і натягніть їх на дерев'яну паличку. Встановити палицю з гнівами в середині пляшки, зміцнюючи зверху так, щоб гнівці не рухалися і стоять плоскими.
- Заливаємо флакон з сметаною до бриму. Поставте десерт в холодильник на 4 години до замерзання.
- Щоб отримати і звільнити заморожений десерт з пляшки, можна зробити отвір в нижній частині гарячою спиці і продити желе через неї. Або порізати дно і вирізати на боці. Не дивно, що це не дивно. Готовий десерт, при бажанні можна залити в кокосй Виріжте цю ласощі на порційні шматки і подавайте її до столу. Бон привіт!
І познайомитися з рецептом десерту, дивитися відео з кухар-канал Рецепти. На цьому каналі ви можете знайти безліч незвичайних і креативних рецептів, які навіть школяр може впоратися з!
про:blank
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити мандарини основним родзинкою святкового столу. Головне, що гнівці були без кісток!
Не триповерхові Наполеони цього року. Просто сніжинка світлого рулону мандарини. До речі, згідно з тим же принципом, можна приготувати цей десерт з іншими фруктами і ягодами. Також варто додавати до сметана Деякі кольорові желе. Я думаю, що це буде дуже красиво і незвично!
Різдвяні іграшки, які не можуть повісити на ялинку, вони приносять негативність і знепривабливість до сімейства
Хоча сусід вичавлює лід на голові і страждає, у мене є чистий і гладкий, не потрібно розігріти машину, поділитися зимою хітом