16
Як замінити ялинку
Моя бабуся виросла великий і дерево-дерева15 метрів високий, всі в конях, красиві! Ще більше сподобалося вигляд з вікна в вітальні: мій улюблений дворик, а поруч з будиночком - красива ялинка.
Вчора, коли я прокинувся і виглядав вікно, я бачив пень і машину поруч з ним. Дерево зрізався... Патетична сльоза!
Я дивився на красиву жінку, яка відійшов від величезного довгохвостика. Коли я пішов за межі, я бачив, що автомобіль пройшов. гілка Зрозуміло, що гілки повинні бути підняті. І дайте його!
Пружини для декору Сьогодні редакція "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, надихаючим вибором ідей. сосни Це як ялинка. 14 варіантів будь-якого інтер'єру!
Також я пропоную вам ознайомитися з вибором смішних чохлів для зимових свят. Одяг, шарфи, серветки і навіть апельсинові шкіри!
Я не купую дерево цього року. Немає живих, не штучних. Я підбираю гілочки ялини, буде для декору і чаю! Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїми ідеями в коментарях. декор Новорічний день.
Вчора, коли я прокинувся і виглядав вікно, я бачив пень і машину поруч з ним. Дерево зрізався... Патетична сльоза!
Я дивився на красиву жінку, яка відійшов від величезного довгохвостика. Коли я пішов за межі, я бачив, що автомобіль пройшов. гілка Зрозуміло, що гілки повинні бути підняті. І дайте його!
Пружини для декору Сьогодні редакція "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, надихаючим вибором ідей. сосни Це як ялинка. 14 варіантів будь-якого інтер'єру!
- Пружини ялини - зручний матеріал для створення ручних виробів, виробів і композицій з ними на Новий рік. Найсимволічніший викласти всю дерево, Різдвяна ялинка у вигляді аплікації на стіні на плоскій поверхні або як об'ємне виготовлення ялинки. Подрібнити гілки необхідно закріпити і закріпити один до одного. Їх можна викласти в горщик або ваза, а також в ящику.
- Для цієї альтернативи живого дерева досить соснові гілки, які можна прикріпити до стіни за допомогою стрічки.
- Як бачите, творча людина не потрібно купувати живе дерево, тому що він може зробити цей символ Нового Року з будь-яких доступних матеріалів. 28229.
- Також можна зробити з ялинових гілок. Новорічна ніч Двері або стіна. Таке ремесла обов'язково додасть вашому будинку атмосферу свята!
- Дуже стильні композиції з ялинових гілок. Обов'язковий атрибут - літ-свічка і гарний декор.
- Більше креативних ідей!
- Також дерево шемале Ви можете розробити, якщо ви залишаєте об'єкт об'ємом в центрі, наприклад, пластиковий горщик і навколо "будувати" склад гілочок ялини у вигляді ялинки. Гілки ялинки слід нарізати в горщик, в якому буде флористична губка - тому композиція прослужить довше свіжим. Розмір шпильок може бути різним. Дерево можна декорувати домашніми іграшками, пастою іграшки, і домашньою зіркою можна розмістити зверху. Також можна прикрасити в натуральному стилі з квітами, сушеними фруктами, цитрусовими гілочками. Але звичайні скляні кульки цілком підходять!
Також я пропоную вам ознайомитися з вибором смішних чохлів для зимових свят. Одяг, шарфи, серветки і навіть апельсинові шкіри!
Я не купую дерево цього року. Немає живих, не штучних. Я підбираю гілочки ялини, буде для декору і чаю! Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїми ідеями в коментарях. декор Новорічний день.