19
Підбір новорічних страв без майонезу
«Коли ви познайомитеся з Новим роком, ви витрачаєте це!» Так, я збираюся зустріти 2021 тонкі, стильні, красиві, і мій будинок шкали після всіх зимових свят показали не більше 65 кілограмів!
Вже зараз місяць до всієї країни буде сидіти перед телевізором і дивитися привітання Президента, я намагаюся їсти свідомо, не їсти стресові печиво і не їсти тони шоколаду. Це просто з пишних. Різдвяний фестиваль Я не буду сказати ні: їжа буде смачною, але без майонезу!
Страви на новорічному столі
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, п'ять святкових без майонезуй Я щаслива. Я буду носити розмір 38 плаття цього року!
«Свіження без м’ясних страв не є бенкетом!» Я впевнений, що це оригінальне блюдо здивує всіх своїм смаком і зовнішнім виглядом!
інгредієнти
Підготовка
Новорічний казковий салат Цей салат виходить серйозним завдяки м'ясному, досить свіжому за рахунок овочів, вишуканому за рахунок грушів і абсолютно не важкого, так як в ньому немає майонезу або картоплі. По-справжньому красиве поєднання інгредієнтів – все в своєму місці! До речі, варіння займає не більше 15 хвилин.
651957
Салатні інгредієнти
Заправка інгредієнтів
Підготовка
Салат з маленької паніки Назва цього салату повністю відповідає його сутності. Про нас Маленька русалка з креветкою Вони завжди залишають стіл першим. І ви не зв'яжете око, як гості порожньої пластини цієї чудової закуски!
З цих пропорцій настає багато салату – люди 8 обов’язково зможуть з'їсти достатню кількість з них.
інгредієнти
Підготовка
Салат з кальмарами «Новорічна вечеря» Готується просто, вона займає не більше півгодини до варіння.
Салатні інгредієнти
Заправка інгредієнтів
Підготовка
Танерини в гострому сиропі, а тепер десерт. Новорічні тани в пряному сиропі. Я просто люблю ці красиві сонячні фрукти в такому серці! Виявляється досить смачний, солодкий і не особливо високий десерт!
інгредієнти
Підготовка
Я також пропонуємо вам корисні інструкції для приготування маринованих грибів з морквою і цибулею. Приготуйте швидко і дуже сподобалося гостей!
Ці чудові страви можна приготувати як для свята, так і для кожного дня. Ви не пошкодуєте!
Вже зараз місяць до всієї країни буде сидіти перед телевізором і дивитися привітання Президента, я намагаюся їсти свідомо, не їсти стресові печиво і не їсти тони шоколаду. Це просто з пишних. Різдвяний фестиваль Я не буду сказати ні: їжа буде смачною, але без майонезу!
Страви на новорічному столі
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, п'ять святкових без майонезуй Я щаслива. Я буду носити розмір 38 плаття цього року!
«Свіження без м’ясних страв не є бенкетом!» Я впевнений, що це оригінальне блюдо здивує всіх своїм смаком і зовнішнім виглядом!
інгредієнти
- 300 г свинини
- 100 г курячого філе
- 1 цибулина
- 1 морква
- 80г твердий сир
- 100 г грибів
- 1 лимон
- 3 зубчики часнику
- Соєвий соус
- 80г олівець або петрушка
- спеції, сіль за смаком
Підготовка
- Змийте свинячу філе, добре збийте і посипте її ароматними травами і перцем. Куряче філе тонко нарізати, також посипати зеленню і перцем. Маринте в соусі. Для приготування соусу змішайте 2 столові ложки соєвого соусу, чайну ложку гірчиці, 2 столові ложки рослинного масла і лимонного соку.
- Для начинки рулета очистіть і дрібно наріжте цибулю, моркву, 2 зубчики часнику і грибних ніг. Посмажити всі інгредієнти в рослинній олії. Також можна додати ароматний перець і кілька бобів рожевого перцю.
- Капелюшки кип'ятити, з моменту кип'ятіння повинна проходити 3 хвилини. Натирайте сир на дрібній тертці, розріжте зелень дрібно, пропустіть часник через прес. Ферма грибних шапок з сирною масою.
- Кругла форма покрита фольгою. Покладіть свинячу філе зверху, краї слід повісити з цвілі. На дні рулону покласти 2 повні ложки овочів.
- Покладіть фаршировані гриби на овочі, накрийте їх шматочками курячого філе. Далі бувають інші овочі.
9646865 - Кришка. Український занурення країв свинини. Покрийте блюдо фольгою і кладемо її запеченою до 180 градусів духовкою за півгодини.
- Приготувати м'ясо прикрашають сиром і журавлиною (або будь-які інші кисло-солодкі ягоди). р.
Новорічний казковий салат Цей салат виходить серйозним завдяки м'ясному, досить свіжому за рахунок овочів, вишуканому за рахунок грушів і абсолютно не важкого, так як в ньому немає майонезу або картоплі. По-справжньому красиве поєднання інгредієнтів – все в своєму місці! До речі, варіння займає не більше 15 хвилин.
651957
Салатні інгредієнти
- 300 г яловичини
- 200г курячий груди
- 150г огірок
- 20г зелений цибуля
- 1 болгарський перець
- 1 груша
- 2 ч.л. горіхів або кунжуту
Заправка інгредієнтів
- 3 ст.л. рослинної олії
- 2 ч.л. соєвого соусу
- 1 ч.л. гірчиця
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 0,5 ч.л. цукру
Підготовка
- Очистити болгарський перець і нарізати кубиками, зробити те ж саме з грушею. Очистити огірок і порізати його тонкою соломкою. Подрібніть зелені цибулі.
- Заварити яловичину і курку, нарізати м'ясо на тонкі скибочки.
- Щоб приготувати соус, змішайте подрібнений часник, гірчицю, соєвий соус, цукор, заливаємо рослинне масло (оливкова олія краще).
- Змішайте всі інгредієнти салату і заправте його соусом, потім поставте в холодильник на годину.
- Перед подачею посипаємо салат з кунжутом або сосновими горіхами. 15015834
Салат з маленької паніки Назва цього салату повністю відповідає його сутності. Про нас Маленька русалка з креветкою Вони завжди залишають стіл першим. І ви не зв'яжете око, як гості порожньої пластини цієї чудової закуски!
З цих пропорцій настає багато салату – люди 8 обов’язково зможуть з'їсти достатню кількість з них.
інгредієнти
- 1кг очищеної креветки
- 200г лосось
- 240г крабові палички
- 4 яйця
- 2 болгарські перці
- 2 огірки
- 1 авокадо
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 2 ст. Грецький йогурт
- часник, сіль, перець за смаком
Підготовка
- Креветка відвару в солоній воді з чорним перцем горохом, залишають на плиті охолонути. Вирізати лосось соломою.
- Перець, огірок, авокадо, крабові палички розрізають невеликими кубиками.
- Зріжте яйце великий.
- Для заправки змішайте соєвий соус, грецький йогурт, трохи подрібнений часник (1-2 зубчики) і сіль, перець за смаком.
- Перенести всі інгредієнти в велику салатну чашу в окремі гірки і негайно перемішати до подачі.
Салат з кальмарами «Новорічна вечеря» Готується просто, вона займає не більше півгодини до варіння.
Салатні інгредієнти
- 2 кальмари
- 1 пакет салату
- 1 огірок
- 10 помідорів вишні
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 1 ст.л. оцту
- 1 ч.л. цукру
- 2 ст. Грецький йогурт
- часник, сіль, перець за смаком
Заправка інгредієнтів
- КСНУМКСг йогурт
- 0,5 ч.л. гірчиці
- 1 ч.л. лимонного соку
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Зніміть кальмари, помістіть в каструлю з солоною водою і варіть близько 2 хвилин від моменту кипіння. Прохолодити його і потім нарізати кубиками.
- У варених яйцях відокремлюють білки з жовтків, натрієві на тертці окремо. Огіркові кубики, вишні томатні кільця.
- Цибулю (займіть червоно) ріжемо з напівпричепом, маринують на півгодини в холодній кип'яченій воді з додаванням оцту і цукру. Залийте воду, висушіть цибулю.
- Для заправки змішайте натуральний йогурт з іншими компонентами, збийте виделкою.
- Покладіть кільце порції на порцеляну пластину, перший шар листя салату. Потім шар цибулини потрібно поливати заправкою.
- Потім в будь-яку послідовність викладають натертим білком, кубики кальмарів, кубики огірка і томатні кільця. Зверніть увагу, що не кожен шар можна поливати начинкою. Останній, верхній шар повинен бути натертим жовтком.
- Новорічний салат кальмари готовий. Бодибилдерши!
Танерини в гострому сиропі, а тепер десерт. Новорічні тани в пряному сиропі. Я просто люблю ці красиві сонячні фрукти в такому серці! Виявляється досить смачний, солодкий і не особливо високий десерт!
інгредієнти
- 8 мандарини
- 300 мл води
- 150г цукру
- 1 ч.л. шафран
- 2 зірки анісу
- 2 корицею палички
- 200 г морозива
- пердят
Підготовка
- Щоб приготувати сироп, залити воду в сковороду, додати цукор. Принесіть все до кипіння і варіть протягом 5 хвилин.
- Додаємо шафран, корицю і аніз до сиропу, тони над повільним теплом до тих пір, поки сироп згущує і набуває красивого золотистого кольору. Вимкніть вогонь.
- Очищаємо від гнів.
- Поставте в сироп і залиште їх до тих пір, поки сироп повністю охолоне, не забуваючи перетворювати іноді. Всі ці етапи можна підготувати заздалегідь, мандарини будуть чудово чекати свого часу в солодкому сиропі і стати навіть тастером.
- Подавати гнівці з кулькою начинки, поливати сиропом і декоруванням м'яти.
Я також пропонуємо вам корисні інструкції для приготування маринованих грибів з морквою і цибулею. Приготуйте швидко і дуже сподобалося гостей!
Ці чудові страви можна приготувати як для свята, так і для кожного дня. Ви не пошкодуєте!