Як батько впливає на долю дитини

Про вплив матері на долю дитини. Про роль батька часто говорять. Проте, останнім часом психологи активно досліджують відносини між батьком і дитиною, вплив батьків на долю його потомства. Ми вже довели зв’язок між емоційним станом батька та дитиною, вплив поведінки батька на ембріональний період розвитку плодової порожнини. По-перше, вважалося, що головна роль належить матері – після того, як вона носить дитину, годівлі і освічених. Фрейд написав багато про батька, підкреслюючи образ могутного короля, правителя, тіні, що лежить на долі дітей.
р.

І це правда, що іноді батьки мають синістровий ефект на їх потомство, провідну їх потомство до катування і смерті: Грецький міф розповідає про бога Кроноса, яка мала неприємну звичаю своїх новонароджених дітей - бояться за владу. Тільки зух вдалося зберегти матір Гая - розумна мама дав кров'ю Кронос замість дитячого каменю, загорнуті в діаперах. Всі міфи відображають реалії людської долі, всі вони архетіпал. У біографіях великих і відомих людей можна ознайомитися на сайті. Митець Карл Брюлов, автор смерті Помпеї, був дуже хворим і худою дитиною, як дитина. Щоб зміцнити своє погане здоров'я, лікарі радять поставити хлопчика на палі Сонячного піску в саду; в цій палі майбутній великий художник провів цілий день. Одного разу сердитися батько побігла до хлопчика і розсипав його таким ляпасом, що Брюлов залишився глухим в одному вусі для життя. Він часто згадав цю історію з гіркотою, особливо дивився на те, що дія батька здавалося б не мати причин, але був результатом звичайного повсякденного подразнення. Особисте життя Брюлов був нещасливим, він зазнав, за даними дослідників, алкогольної залежності і загинув порівняно рано, незважаючи на успіх своїх талановитих робіт. Оскар Дике, драматург і письменник, був насичений через творчий талант. На всі європейські мови не залишали сцени театрів, віршів та романів. Він був добре навчений і мав дружину і два сини. І раптом - смішна історія, пов'язана з гомосексуальними пригодами, судом і в'язницею. Здавалося б, щоб свідомо вчинити такі дії, які не могли б, але призводять до темного розвитку сюжету, до сором'язливості і неприпустимості, звідки він вийшов як зламаний старий і загинув в бідності і самотності. Я вже писав про дивну суїцидну поведінку людей, які перебувають під впливом програми смерті – вони керують діями, які не можуть рано чи пізно привести до трагічного результату, вони підсвідомо шукають смерть і біль.«Перша психологічна смерть, потім соціальна смерть, потім біологічна смерть» – це право психології. І як дитина, батько Оскара диха назвав його милою прізвичкою «насіння», тобто «насіння». Взагалі це не було нікого, але справжня назва – інакше батько просто не звернувся до сина. Все: кар'єра, здоров'я, гарне ім'я, гроші – все було жертвовано батько-Кроносу, все разом з Оскаром, перетворено в нічого. Так само, як Dad Вона сказала, в основному. Ще один англійський письменник, Рудь Кіплінг, автор улюбленого Мовглі, був дуже патріотичним і бойовим. Він написав поезії, захоплюючих солдатів, щоб загинути в бою за «бурден білого чоловіка», тобто для англійських колоній, особисто побігла перед армією, відштовхуючи його надихаючі верстви, звинуватила відвагу і безтурботність «суперману» – британського солдата. І коли почалася війна, перше, що він вбиває сина свого сина. Це ненажерливий молодий чоловік і вжити в армію не хочу, тому він був короткозорим, побачив нічого без келихів. Син Кіплінга також ламався і мала туберкульоз. Чи є це будь-яке диво, що ввійшло в армію на прохання батька, Кіплінг Джр. помер в одному з перших битв? Який, до речі, дуже радий свого жорстокого батька. З тих пір, як і раніше, Кіплінг зробив нічого, але не може похвалитися його героїчною смертю сина, письмо з насолодою в газетах, говорячи з громадськістю без показу будь-яких ознак гранати, і закликаючи інших батьків, щоб слідувати за костюмом. Ще один романтичний поет, який славізований конкістадори і сміливі мандрівники, мисливець і учасник політичної конспірації Микола Гумільов також лікував дітей досить дивно: за спогадами Ірини Одоевцевої, в 1919 році, в середині девастації, голоду і громадянської війни він відвідав дитячий притулок і попросив, чи діти були добре збережені. «Наскільки можливо в цих складних часах», голова притулку відповів.
- Ну, потім я принесу до вас трирічного дочка на інший день, сказав поет. Моя дружина і я втомився і ми знаємо, скільки уваги нам потрібно. Ви все ще повинні годувати!
Сам поет, до речі, їсти в підземних ресторанах, замовляючи, як правило, борщ, пахет, а потім часто вимагають повторення. Він назвав його "Гаргантуель" Супроводжуючи свій поет Одоевцева, він завжди щедро замовляє склянкою чаю. Поети захопили радянську владу, постаралися навіть влаштувати суспендія, за яку він був вистрілений, але досить спокійно дала дитину до вихованця, організованого цим органом для дітей-сиріт і вуличних дітей. Здається неймовірне ставлення до своїх дітей, але насправді, деструктивний і дисастрозний вплив батьків і навіть вбивця власних дітей не так рідко в світі. Зопсихолог Konrad Lorenz описує агресію чоловіків у напрямку їх осушування. Нерідко жінка повинна захистити її цуценят або hippos від невибагливого і кровотворного батька. І в людському світі, деякі батьки готові буквально засвоїти своїх дітей, і якщо вони не збоюються, знищують їх іншим чином. У Римській імперії батько мав повну владу над дітьми. Якщо він хотів би, він міг продати їх в рабство або вбити їх без зайвої відповідальності. Прийміть, що сусіди виглядають дуже, і справа над. Для рабів, рабів і дітей, і це означало їх всім. Тож нещасливі діти змушені покладатися лише на совісті та любов своїх батьків, держава не збиралася до них. У нашій російській історії конфлікт між батьками і дітьми був також темний, ніж Тургенев розповів у своїй соціально-психологічному романі. Іван жахливий просто загинув сина - потім, проте, занурився, пригнічував кров'яну рану рукою і розгорнув очі, як ми знаємо від живопису Ілля Репін.

Мій син, однак, не прийшов до життя. І великий реформуючий цар Петро Великий також виконав сина на підозру у причетності до сюжету, щоб переповнювати його коронним батьком. І з насолодою був присутній під час катування свого сина - необхідно, щоб співспіратор назвав акомпаліси! Є багато таких історичних прикладів. Деякі батьки підсвідомо (і іноді свідомо) покатають своїх дітей і побажають їх мертвими. За століттями небезпечно вбити своїх дітей, закони змінилися, тому злий агресор знаходить нові шляхи і форми для знищення їх відтоку. «Я ослаблюючу, ви не збираєтеся робити все добре!» – типовий приклад агресії батька та ненависті. «Що ви все ще лизаєте з ним, дайте йому використовувати для вирішення власних проблем!» «Я загинув як дитину, і ви з ним зустрілися!» Ґеджер, до речі, батько також пропсував для освітніх цілей. Так багато так, що трохи Адельф несвідомий протягом декількох годин. Які ці методи освіти призвели до, історія людства відповів. Під вигадкою гри спорту і занурення відваги, батько змащує безпорадну і беззахисну дитину, ображає його, надихає програму страшного майбутнього, і фактично, швидкою смертю. Так, один сміливий і жорстокий батько навчив сина на ковзання. Він потішив його з устілками, приниження прізвищ, а з часом розтріскував сина на голову з ковзанами. Дорогі, до речі, хокейний скейт, він купив для дитини, він не шкода за сина. Пам'ятайте, що агресор завжди знаходить соціально прийнятне, чуйне пояснення для свого садизма: «Я хочу його добре!» Навіть така людина не допускає себе, що він керує ревнощами, заздрістю, ненависть, прагнення до смерті.Уже під час - не навіть вагітність - поняття батько сприяє утворенню долі дитини - це вже доведено психологами. Відомі люди цього століття. Батько майбутнього малюка заряджався з обов'язковими для багатьох психологічних правил поведінки, які ви не можете перерахувати все. Під час пологів майбутнім батьком довелося зняти практично весь свій одяг, розблокувати брами і дверима, а іноді подрібнити і кричати разом з жінкою в роботі. Іноді поздовжились, займаючись акушерством, помістили майбутній батько поруч з пологами своєї дружини, тому практика спільного народження має давню історію. Деякі батьки самі пережили тяжкі розриви, болі в животі і спроби, як описані дослідниками російської традиційної медицини. Цей факт був повністю підтверджений!І найголовніше, батько мав бажання, бажання народження дитини в світ, якби чекати і привітати його в земному світі. І тепер кожен, ймовірно, знає, що небажання майбутнього батька мати дитину, його поради про те, що це буде краще, вони кажуть, щоб позбутися від непотрібних docookie - найбільш руйнівний ефект на здоров'я і долі відштовхання.Іноді батько любить дитину і не болить його, але мимовільно дає йому дуже трагіальну програму життя, яка домінує його.й На початку смерті батька, і навіть пам'ятку цієї смерті, можна пропустити на постерігності; дослідники євреї, використовуючи довгострокове спостереження життя кількох поколінь сім'ї, показали, що нащадки тих, хто так багато частіше вчинив самогубство. Незалежно від того, як вони відчувають про батьків. Хеймінгуей зняв «слабкий батько», який вистрілив себе з гарматою. Він був успішним і мужним людиною, воював, мисливцем, рибним, писав талановиті твори, заробив багато грошей, а потім взяв і чинив самогубство. Так само, як і його батько зробив. Від практики згадується випадок чотирирічного хлопчика, який, на найменшому конфлікті з матір'ю, побігла на кухню і спробував захопити ніж або виделку, зануривши його в груди. Він дивився психіатрами, поговорився з психологами і педагогами, і той факт вийшов таким: реальний, біологічний батько дитини, існування якого хлопчик не знає, відповідав самогубству. І в дикій дорозі - Я був з родичами на мангалах, зап'явся, зламав щось, впала в хістерію і прокочував серце зі шпаклівкою! Іноземна мама хлопчика була одружена з іншою особою, тримала вагітність і подарувала сина самогубства, звичайно, у строгій таємниці, зберігаючи всю історію. Дитина психогенетично отримала таку кровоносну програму, спосіб реагування на конфлікти. Це химер, як це було викликано людьми. Негативний вплив на долю може бути пов'язаний з відступом від батька, його відмова повністю виконувати свої функції як захисник і хлібобулочний. Кореневий Чуковський, автор незабутнього «Доктора Айболіту», був неоднозначним, який в давні часи наклав печатку шаме на весь життя людини. Його батько не здивував свою матір, простий шайбу або варення, а ім'я маленької Кули не повинно бути. Сама болюча річ в юнаті була для того, щоб познайомитись з новим знайомством: Згодом він зробив псевдонім від його незаконного прізвища, який його відсвяткував життя, дав йому можливість створити і досягти успіху; з Корненовського він став Корні Чуковським. Так само як психологічний захист у разі розчарування батька. Так само відомий юрист Плевако – син нелегітимного Плевака змінив ім’я батька до дивного, середнього класу «Плевако» і став багатим і відомим. Однак, Чуковський, всі його життя постраждали від депресії і вислуховування безсоння, і Плевако з усіма зовнішніми успіхами в душі не був занадто щасливим. . йДоброго дня! Погано поцікавити їх і знезашувати їх. Я просто пам'ятаю історію, яку розповів психолог Крістіна Гроф: на якомусь психологічному форумі, католицький священик почав переконувати свого батька, щоб любити його, відновити стосунки з ним. А потім жінка відповів, "Несподівано, я не можу це зробити." "Чому? Це те, що релігія вчить нас любов і прощення. А потім Крістіна сказав: "Я жертву гнізда". Мій батько ріпакував мене як дитина. Перед тим як змусити себе любити і прощати, потрібно мати справу з власним життям, зрозуміти ваші негативні програми і визнати роль своїх батьків грали. На жаль, роль батька не завжди позитивна, але ми можемо впоратися, особливо якщо ми робимо це з кимось довіряємо.Видання

Автор: Анна Кирянова

Джерело: www.kiryanova.com/ten_otca.html