Народження є одним з найбільш актуальних моментів нашого життя!

«Стеги пливуть на схід і захід
Вони керуються тим самим вітром.
Не вітер, але вітрила.
Вони покажуть їм шлях.
Ми повинні йти.
Елла Міллер Wilcox

Початок життя

Вдих життя духовний
Вічний вомбі Божої Матері,
Хто задумує і дарує життя
До кожного істоти за обіцянкою Бога,
Тож наше джерело вічно.
Дихання життя заповнює нас знову і знову. й
Марди Гра

Суть народження

Процес народження є одним з найбільш сформованих моментів нашого життя. Це може бути час радості і надії для батьків і дітей, але це також може бути час важкості і стресу. Ми під великим тиском, як ми переїжджаємо до нашої материнської війни.

Це може мати великий вплив на функціонування первинного дихання, чи є це під час сприятливого проходження пологового каналу або ні; процес народження може створювати візерунки, які залишаються в нашому дорослому стані. Якщо вітер продуває на одну сторону вирощування дерева, він вирощує нахил на боці. Те ж саме відбувається в тілі людини. Якщо під час нашого народження ми схильні до стресу і страху, з якого ми не можемо позбутися, наше тіло буде розвиватися, відчувати їх вплив.

Невідносимість страху, що відчувається на пологах. У дослідженні в Сан-Дієго виявлено порушення остеопатії Віол Фріман, що 88% від 1,250 немовлят, які обстежували, мали травму народження.

Раннє свідомість

Історично не здатні записувати або запам'ятати їх відчуття. До початку XX ст. проводилися хірургічні операції на немовлятах без застосування анестетики. Дотепер, в деяких місцях, операція з екзистування передпліччя здійснюється без наркозу, але будь-який, хто повинен дивитися, як дитина реагує на події свого життя, може зрозуміти, як вони відчуються для нього.

Акушер Фредерік Лебоізер пояснює: Ми вважаємо, що новонароджена немовлята нічого не відчуває. Він насправді відчуває ... все. Абсолютно все, повністю, чітко і з чутливістю, яку ми не можемо уявити. й

Крім того, стає все більш чітким, що навіть крихітний ядер розвитку клітинки має потужність свідомості. На цьому ранньому етапі можна побачити, що ці клітинки контрактують у відповідь на наслідки їх середовища — і, можливо, свідомість виникає до цього. Значний ступінь первинної обізнаності вказується численними історіями людей, які, під гіпнозом, можуть точно згадати свою концепцію.

У криніосакралній практиці є також багато прикладів, де у пам'яті пацієнтів залишаються відбитки ранньої ембріональної практики. Не можна сумніватися, що розвиток ембріонів і плодів є крихкими і чутливими істотами, які свідомі природи і властивості їх навколишнього середовища.

До народження.

«Домашній там, де я повернувся.
Головна - місце, де я завжди присутній.
Всі обставини спонукають мене зробити нові танцювальні рухи.
Всі захворювання приходять з господині.
Готування домашніх препаратів. й
Діанна М. Коннеллі

Ресурси

До того, як ми йдемо далі в вивченні впливу на наш світ, ми повинні звернути увагу на те, наскільки легко ця тема може змінити наш стрес або травми, якщо будь-який. Про те, що про минулу травму можна перемішати почуття та сприйняття нашої ситуації.

Як ми будемо говорити про різні проблеми, які можуть виникнути, дивитися ваше тіло відчувається одночасно. Якщо ви відчуваєте збільшення активності, це може призвести до того, як ви реагуєте на предмет обговорення. Тоді ви можете прийняти перерви або наступні вправи: закрийте очі, з'єднайте з гарним почуттям тіла, щоб знайти ресурс. Прийміть час для поповнення ресурсів.

Орієнтація вправи

Якщо ви відчуваєте дискоорієнтованість і нестабільність. Ця вправа може бути запропонована при лікуванні кіносакралних операторів. Під час роботи з старшими дітьми та дорослими я знаходжу цю вправу, якщо будь-які травми пологів рестимулюються. Нагадуємо про те, де ми працюємо.

Сидіння в комфортному положенні так, щоб спина була комфортною на спині крісла. Зробіть себе комфортно в такому положенні. Ваші очі можна закрити або не закрити. Дивись, якщо ви можете відчути свою середню лінію, організуйте вісь, що працює зверху вниз через центр вашого тіла. Далі фокусуйте на передній частині тіла. Змініть себе, що це ваш.

Відчуйте спину вашого тіла і зауважте, що це спина. Потім відчуйте верхню голову і ноги. Відчуйте ліву сторону і потім праву сторону. Нарешті, зосереджуйте на внутрішній стороні тіла, а потім зовні. Повторіть все в тій же послідовності, lingering протягом декількох секунд в кожному місці так, щоб ви могли навігуватися в будь-якому напрямку: середня лінія, передній зворотній зв'язок, зверху вниз, ліворуч, внутрішньосторонній.

Ви можете зробити це вправи, коли ви хочете. Коли ви звикли до неї, вона тільки займає хвилину.

Рівень формування шаблонів

У психотерапіях давно визнано, що досвід життя дітей мають значний вплив на емоційний розвиток. Зараз багато психологів розуміють, що час до народження дитини важливий. Вільям Emerson, провідний фахівець з антенатуальної травми світу, визначив ключові моменти, які повернулися до початку нашого життя і впливають на формування розуму і шаблонів тіла.

На основі попередньої теорії, що перші кілька років нашого життя визначають наш розвиток, Emerson відштовхував цю ідею назад до часу запліднення. Період від внесення добрив до народження називається «приміським малюнком». У цей час прокладено основні шляхи розвитку і функціонування нашого організму.

«Секондарне формування візерунка» відбувається від народження близько 5 років.
Нарешті, «третя форма формування» відбувається з 5 років. Оскільки наша фізіологічна і психологічна спрямованість утворюється в період первинного формування візерунка, будь-який пізніше формування візерунка можна переглянути як верхній шар або реакція.

Коріння досвіду

Коріння нашого утворення виявляються на ранніх заходах життя. З моменту утворення багатьох наших візерунків, що закінчуються часом, ми здатні говорити, пам'ять цих переживань не можна спочатку отримати за допомогою слів: воно передається мовою тіла і відчуттями. Хоча думки і почуття можуть бути пов'язані з тими досвідом, пам'ять яких переважно зберігається в тканинах, тому засіб вирішення проблем цих візерунків швидше за все, щоб знайти в нашій фізіології, ніж в психології.

Деякі більш знайомі враження, які можуть виникнути при вагітності, будуть обговорюватися в наступних розділах.

Запліднення та відбій

Під час зачаття є чарівний момент, коли іскра життя вражає запліднену яйце, змащуючи початок життя у формі. Відразу після запліднення формується первинна точка підтримки, через яку з'являються організації потенцій дихання життя. Цей первинний функрум є сайтом нашого первинного енергетичного центру і вважається, що знаходиться в третій шлуночці.

Початкова іскра життя, що називається «примірним спалахом», в основному викликана довгою ідеєю, яка закривається в рідинах заплідненого яйцеклітини і прокладає організаційний проект. Цей проект організовує диференціацію клітин і розвиток ембріонів і забезпечує високу інтелектуальну силу організації, яка діє через рідину протягом усього життя.

Процес спалаху є надзвичайно важливим для здоров’я розвитку дитини. Якщо він ослабляє або сповільнює на будь-якому етапі, це може викликати різні види проблем розвитку. Це зазвичай відбувається через травми або отруєння. Важливо відзначити, що багато проблем, пов'язаних з процесом спалаху, можна підходити через лікування на третій шлуночок.

Незважаючи на те, що запалювання рідин шляхом організації сил дихання життя проходить через життя, цей процес має свої спеціальні ключові етапи. Після первинного спалаху настає наступний значний етап - час народження. З першим диханням відбувається вторинний спалах, що анімує рідину з новим надходженням потенції, необхідної для дитини вижити, виростити і стати незалежним.

Вплив травми

Перші вісім тижнів після внесення добрив, названих «ембріоновим періодом», – це час швидкого розвитку в матці. По закінченню цього періоду утворилися всі органи та системи. Рештатний період вагітності називається плодовим періодом, асоціюється з зростанням і поліпшенням сформованих систем. Клінічне дослідження д-р Emerson показує, що будь-які стреси або травми, що виникають при вагітності, впливають на конкретні органи або системи організму в найбільш швидкому прогресуванні на цьому етапі.

Наприклад, є деякі докази, щоб запропонувати, що проблеми серця можуть бути пов'язані з травмою, що постраждали в третій тиждень вагітності, в якому час починає формуватися серце дитини. Системний люпус еритематосус, який впливає на імунітет, також може бути пов'язаний з травмою в четвертому місяці вагітності.

Більш серйозні аномалії (наприклад, вроджена деформація) часто асоціюються з проблемами, які виникають при ембріональному періоді і впливають на утворення тканин. Іван «Якщо щось йде неправильно в перші вісім тижнів, це може призвести до порушення структури дитини або системи; якщо виникають проблеми після восьми тижнів вагітності, швидше за все, є порушення росту, розвитку або поліпшення структури дитини або системи. й

Хоча у всіх випадках, коли наш ембріональний оздоровчий проект не втрачає, проблеми, які відбуваються пізніше в вагітності (тобто в період плоду), як правило, більш схильні до кіріозакрального лікування. Під час вагітності розвиток плода може відчути будь-який досвід матері, а можливо, батько.

Наслідки травм, таких як осінь, аварія автомобіля або отруєння, можуть бути задокументовані розвитком дитини, тому вагітність може сприйматися як радісні і доброякісні, або небезпечні і невизначені.

Місце життя

При ураженні дитини травми, пов'язані з виживанням, реакції у вигляді скорочень м'язів, що призводить до утворення фіксуючих візерунків, які впливають на первинне дихання. Такі експерименти залишають сліди в мозку і тілі дитини, які проявляються в подальшому житті при формуванні головної життєвої позиції.

Посада життя – головна ідея себе і світу. У цей час створюються наступні життєві позиції: «Життя завжди боротьба», «Не люблю мене», «Світ сповнений небезпек». «Життя завжди дає нам свої потреби», «Народа дуже хороша» або «Я щаслива бути тим, хто я». Ми працюємо над тим, як ми працюємо з усіма нашими відносинами та зв’язками.

Імплантація

Кожен етап нашої ранньої розробки може принести потенційні ризики і навантаження. Імплантація ембріона в підкладку матки є одним з таких тестів. Деякі оцінки свідчать про те, що близько 80 відсотків вагітності не витримуються імплантацією ембріону, і мама часто ненавикористає.

Якщо виникають ускладнення з імплантацією, травматична реакція може статися на ранніх клітинах розвитку ембріону, і це може призвести до створення візерунків, пов'язаних з таким життєвим становищем: «Я не можу знайти нічого до захоплення!», «Я не знаю, де я належить» або «Я боїюся смерті. й

Відомо, що деякі клітинки, які імплантовані в матці, згодом починають мігрувати створення тканин навколо виступу голови. Здавалося б, дивний, але під час лікування кіріосакралу в цій області, ідеї про життя, які пов'язані з досвідом імплантації ембріону, можуть бути поверхневі.

Розробка шаблонів

На ранніх стадіях вагітності найбільш організаційний розвиток відбувається дуже швидко. У зв'язку з дією організаційних сил довгого припливу, середня приплив утворюється всередині розвитку ембріону (дві тижні після запліднення). Незабаром після того, як центральна нервова система починає формувати, поєднуючи навколо осі середньої лінії.

Після трьох тижнів після внесення добрив система взаємонатягних мембран починає формуватися, в тому числі тверда підкладка хребта.

У четвертому тижні відбувається формування індиментарного мозку, а також хребта і хребта починають активно формуватися. Забезпечити травму в цей період може безпосередньо впливати на функціонування цих тканин. Можливо, будь-який досвід, який може призвести до аномального розвитку хребта приблизно через три тижні після внесення добрив, може бути відповідальним за деякі види хребта пізніше в житті.

Більш того, дефекти в спинному мозку і хребта можуть виникати через ускладнення при розвитку ранньої нервової труби. Інші розлади (наприклад, утворення клаптявої губи) є результатом чого-небудь запобігає фузію губ на сьомий тиждень вагітності, а клапан може з'явитися через втручання з фузією важкого палату восьмому до дев'ятого тижня вагітності.

Відшкодування навколишнього середовища

Розвиваючи дитину не тільки відчуває фізичного впливу, але й реагує на почуття своїх батьків. Ці почуття можуть визначити, як дитина покінчить весь процес вступу в світ. Бабі можуть відчувати себе захищеними і безпечними, поглинати ці почуття і носити їх з ними. Важливі фактори, такі як щаслива і безпечна побутова середовище, наявність допоміжного батька і аргументів, конфліктів і стресів.

Цікаво, що рівень тривожності батьків часто може бути пов'язаний з власним досвідом народження та вступу в світ.

Чи може дитина вітати чи ні, вона поглинається як сприймається фізіологічний досвід. Поглиблені фізичні і психологічні візерунки прийняття або відхилення можуть пізніше розвиватися і привести до наступних виписок: «Я не чекав у цьому світі», або зовсім інші: «Я люблю себе», «Весь світ на ногах». Якщо батьки дійсно хочуть мати дитину, вони хвилюються про втрату, особливо якщо вони ускладнюють зачаття або невдалі спроби. Також можна привести до соматичних візерунків у дитину.

У шостий місяць вагітності розвивається малюк починає чути звуки. Висловлення батьків в ці часи може бути спокійним, комфортним, або (в стресових ситуаціях) може стати джерелом страху і тривожності. Одне дослідження про розвиток мови показує, як діти відповідають звуку батьківських голосів: якщо батьки говорять про дитину в блоці, він починає говорити набагато швидше.

Симпатичний тон

Тон м'язової системи дитини встановлюється відповідно до природи навколишнього середовища. Якщо обставини життя матері викликають занепокоєння або стрес, вона виробляє адреналін над нормальними рівнями, які один раз в лютому кровоплині, викликає скорочення м'язів, тому м'язова активність дитини може бути збільшена, якщо його мама підкреслюється. Крім того, це підвищена активність зберігається протягом тривалого часу після зниження рівня адреналіну матері.

Гормон адреналін допомагає появі «бороти і запустити» реакції, збільшення активності симпатичної нервової системи. При високих рівнях надниркових надниркових, тонус симпатичної нервової системи дитини стає більш чутливою: дитина розвиває постійну реакцію «бороть або рейс». Підвищена симпатична активність може залишити дитину з меншими запасами для подолання припливних стресів.

Історія Катерини

Тепер я хочу розповісти вам про ханіосакралне лікування 42-річної жінки ім. Катерини. Коли вона прагнула лікування, вона була в хорошому фізичному здоров'ї з невеликою схильністю до астми. Проте, вона часто розвивала тривожні атаки і виявила, що важко встановити тісні зв’язки з чоловіками для страху відмовитися.

Коли я кладу руки на передній кістці, я відчував під ними, що надходить з мембран взаємного натягу. Катерін сказав, що вона була дивним, але знайомим почуттям її правої сторони, що отримує холодець. Як це почуття стало очищувачем, вона відчувала, якби її весь організм витягував з внутрішньої сторони.

Коли Катерина відчувала це, вона бажала ставити. Я дайте ті почуття і почуття, тільки поїду. Кілька хвилин після того, як я запитав, що вона помітила, і вона була тільки здатна відповісти, "Одіння відсутній в правій стороні!" Вона не розуміла відчуття або її причину, але вона відчувала себе досить безпечно, щоб дозволити собі заглибитися в неї.

Тоді вона знову крила, “Зима не вистачає!” і ще сильніше, подрібнюється з цілим тілом. Тоді вона шаутувала, «Чи ви йдете?» Чому ви залишаєте мене? Вона повторила ці питання знову і знову. Збільшився і вона стала депресією. Я попросив її взяти кілька глибоких, повільних дихання і відчувати місце в своєму тілі, де є ресурси. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона кинула гучно, "Я пішов!" І знову засихає і нескінченні питання: «Чи ви йдете?», «Чому ви віддаєте мені? й

Катерін уявив, що вона мала брата, який загинув рано на вагітність і залишилася наодинці. Проведення цього образу в її розумі, вона почала оголяти і овець. Як вона здивувала всі ці почуття, Катерина прийшла до умов з думкою, що її брат загинув і змогла йому сказати про тепле добра.

Катерін сказав мені, що по всій її житті вона відчувала гостро, що щось було відсутнім і приписала його до почуття холодності в нижній правій частині тіла. Природно, початкова травма сталася перед Катеріном може говорити або зрозуміти, що збиралася, але, можливо, пам'ять все ще відбувалися в своєму тілі.

Чи був реальний досвід для неї. Більш важливо, після курсу лікування Катерін став набагато менш стурбований астмою, і вона перестала відчувати холод в правій частині її тіла - це означалося, після чого вона почала значно поліпшити свою самооцінку.

Розмір і положення дитини

Розмір і положення дитини також можуть бути уражені різними стресовими ситуаціями. Якщо малюк виростає занадто великим відносно розміру матки, або якщо материнська талія відносно невелика, малюк може не мати достатньо місця. Це часто буває в разі близнюків або більше дітей.

Будь-який шпинделя в тапозі може викликати дитину розвивати асиметричний візерунок під час росту, що призводить до скорочень однієї сторони голови або тіла. Хтось схожий може статися, якщо дитина криється з аледоксами вперед (в положенні батук). У цьому випадку голова дитини може натиснути на ребра матері, а ноги і руки будуть скручені. Якщо ці візерунки персистуються після пологів, лікування кіріосакралу може бути дуже корисним.

пухкі

Розвиваюча дитина повинна отримувати постійне збалансоване харчування для здорового розвитку та росту. Пуповинний пуповинний - це сполучна лінія життя, через яку дитина отримує харчування і позбавляє від відходів.

Пуповина прикріплює до материнської плаценти, яка утворюється на третій місяць вагітності. Ця тканина рясно подається кровом, щоб забезпечити харчування для дитини. Плацента також допомагає відфільтрувати шкідливі речовини, щоб вони не потрапляли в кровотік дитини, проте деякі види токсинів ще можуть проникнути.

Недолік дитини може статися з різних причин. Природно, дуже важливо, щоб мати дотрималися повноцінної збалансованої дієти. Особливо в мами, які завагітніють відразу після прийому контрацептивів, може бути недолік певних вітамінів, які можуть вплинути на здоров'я розвитку дитини.

Ще одна причина дефіциту харчування дитини може бути неповним Це тому, що відбувається дегенерація плаценти протягом всієї вагітності, і якщо перебування дитини у вомбі затримується, то можуть виникнути харчові недоліки. Буває, що плацента втрачає свої здібності навіть до закінчення вагітності. Це може призвести до відсутності кисневих і поживних проблем, і якщо ця ситуація зберігається протягом тривалого часу, то більш серйозні проблеми.

Відчуття досвіду, пов'язаних з отриманням харчування в матці, зазвичай зберігаються в тканинах навколо пупка. Це через пупка, що дитина спочатку сприймає життя в матці, як приємно за смаком або отруйним.

Якщо дитина не отримує належного харчування, він може відчувати, що його потреби не зустрічають або що він не годиться або коханий. Цей досвід може стати соматичним і може бути пов'язаний з видами життя, такими як: «Не люблю мене!», «Я ніколи не отримую те, що я хочу!», «Світ є брудним місцем!»

Медикаменти

Багато хімічних речовин і лікарських засобів (наприклад, антибіотики, пестициди, певні гормони, алкоголь, нікотин) доведено, щоб бути токсичними для немовлят і може несприятливо впливати на зростання і розвиток.

Куріння пов'язана з народженням маленьких дітей і більш частими випадками дитячої смертності. Якщо на батьківських димах збільшується ймовірність респіраторних захворювань, таких як астма в дитинстві.

Доведено, що залежність від алкоголю при вагітності може призвести до вродженої деформації дитини і до вивчення труднощів в майбутньому. Якщо мама бере лікарські засоби (наприклад, героїні або кокаїну), часто дитина народжується з такою ж наркоманією.

Краніосакрална робота при вагітності

Краніосакральні сеанси лікування можуть бути корисними для майбутньої матері, допомагаючи поліпшити фізичні здібності і впоратися з появою стресу і травми. Криніосакралний оператор також здатний пальпувати самопочуття плоду в матці і акуратно підтримувати її розвиток.

Регулювання системи первинного дихання дитини оператор з'єднує з найбільш базовими силами організації та розвитку. Зняття мами невисоких болів спини (синдром, який часто з'являється при вагітності) і зменшення натягу таза. У пологів може значно допомогти добре збалансований тальвіс.

Якщо дитина знаходиться в клейовій презентації, делікатна кіносакрална робота допоможе перетворити його в більш успішну позицію часом народження. Наприклад, мій пацієнт Лінда прийшов до сеансу лікування наприкінці вагітності. Вона була дуже турботою про те, що дитина була в презентації.

Коли я кладу руки на животі, я відчував візерунок стресу в діафрагмі і деякі скорочення м'язів в правій стороні тазу. Її дитина також піддається цій фіксації. Після маленької допомоги своїми руками вдалося відчути більший прояв первинного дихання в цій області. Через тиждень Лінда назвав мене і сказав мені, що вночі після сеансу лікування малюк повернувся до нормальної праці, і почав працювати. Вона породжувала здоровий хлопчик вагою 3 кг без ускладнень.

Історія Єлизавети та її дитини

Ми хворіли в Єлизавету. Води розбили 36 годин тому, і контракти ніколи не почали. Єлизавета і її дитина досягла критичної точки, коли я мав можливість виконати каліосакралне лікування. Якщо народження не починався протягом декількох годин, вам доведеться піти в стаціонару і стимулювати їх. Я кладаю руки на живіт Єлизавети і відчував напругу і тривогу.

Після того, як деякі слухаючі та захоплюючі правила протягом декількох хвилин, ми обидва відчували натяжний підйомник з нашого живота, і ця зона відкрита вгору. Після 2-3 хвилин, Єлизавета почала контракти, і після 9 годин була народився красива дівчина.

Корисний приклад.

У 1930-х роках Маргарет Міл, одна з найперших діячів сучасної антропології, спілкувалася з представниками племени, що мешкають в джунглі Папуи та Нової Гвінеї. Відомо, що це плем'я прикріпило особливу важливість вагітності і народження для формування життя.

Це плем'я назвали «особливими людьми»; інші, більш воєнні племена залишали їх поодинці, бо вони не загрожували. Маргарет Мілл навчився, коли жінка цього племени була вагітна, вона була підвищена до положення королеви. Плем'я повинна подбати про всі її потреби, щоб вона не була підкреслена або наголосила. майбутня мати стала соціально значущою, тому що в її вомбі вона провела насіння, яке продовжило роду племена.

Слід зазначити, що не травмовані діти народилися в цьому племені, а всі соціальні зв’язки цього племени були без конфліктів.

Кредит Михайло Керн