Сценарій і життя

За сценарієм Є. Бернє розуміє психологічну силу, яка тягне людину до своєї долі, незалежно від того, чи вважає він вільний вибір або наполегливо проти неї.

Сценарій має величезний заряд енергії. Всі сценарії є трагічними і мають три наслідки: лікарня, тюрма, могила. Людина в скрипті нагадує актора, яка по суті хороша людина, але в цій грі він отримав роль вілли, або буфету, або слабкої плутаниної людини. І він грає його крім того, або може проти його волі.

Як ви знаєте, сценарій утворюється в перші п'ять років життя під впливом батьків або осіб, які заміщують їх, і фактично є вектором виготовлення та систем освіти. Мені здається, що сценарій впливає на перебіг життя, і долею я визначив, що людина повинна бути, якщо він може повністю розвивати свої справи.

Це, він повинен стати тим, що він повинен стати відповідно до його здатності, таланту або генія. Тобто поет повинен стати поетом, музикантом, художником, математикою, математикою,

Людина народжується щасливою. Принаймні це стосується пацієнтів та клієнтів, які керуються терапевтичними лікарями, психотерапевтами та психологами. Менеджери також займаються такими людьми.

Можливо, ви однакові, мій шановний читач. Я маю на увазі пацієнтів з неврозами та психосомачними захворюваннями, а також тим, хто не пощастило в цьому житті, але з їх генетичними все дрібно.

На самому початку свого життя вам довелося підійти до змагань і пройти перше місце в змаганнях з 150 мільйонів учасників. (Я маю на увазі кількість сперматозоїдів здорового чоловіка, що виводять під час однієї еякуляції.)

Дерево, якщо не турбувати, виростає вгору за долею. Але навіть якщо це не вдається виростити плавно, це, згинаючи під перешкодами, намагається вийти з них і знову виростити. Рослини краще. Зазвичай вони намагаються виростити томат від томата, огірок з огірка.

І тільки в разі особи від актора намагаються зробити бухгалтера, від математика - лікаря, від музиканта - фінажера і т.д. Спочатку батьки роблять це, потім школа, потім виробництво, і перша партія.

І це дуже погано, коли, як результат сценарію, який утворився, людина сама залишає свою щасливу долю в напрямку сценарію, який призведе до нещастя. А потім спроби долі повернути людину до щастя, індивід вважає себе нещастям, і намагається піти проти своєї долі.

Якщо він запрограмований для нещастя, він буде вибрати той, що призведе до нещастя.

Тут я даю приклад жінки з алкоголем дружинним комплексом. Рекомендую мені. Як студент, заміжає алкогольний студент. Вона побігла з дитиною в село, де працювала механіком. Одружився механік, який був алкогольним. З його двома дітьми він полетів до Ростова. Поселившись, оселилися в. Я почав шукати друга життя. І кожен раз нап'явся.

Зроблено цю жінку таким чином. Вона була отруйована після одного з претендентів на її руку і серця приніс господиню в трикімнатну квартиру, поки вона була на діловій подорожі. Після того, як вона була видалена, вона була передана до нас. Але вона також любила чоловіка, який лікував для алкоголізму. За допомогою цієї діагностики він був одним із 19 пацієнтів. Так ми допомогло її, вивів її з сценарію. Тепер нехай алкоголіків біля неї.

Неймовірно сигнали, як правило, сигнали деяких страждань. Але часто люди залишають глухим до свого голосу і невпинно продовжують грати свою нещасливу роль в їх сценарії до логічного кінця, тобто до лікарні, в'язниці або могили.

Але є люди з такою щасливою долею, яка виходить, щоб бути сильнішим, ніж припливи, які вони роблять під впливом сценарію з серйозним, тривожним або сумно драматичним виразом, і коли доля бере їх і не дасть їм в абіс, вони також resent, замість вдячності долі.

Це тільки після психотерапевтичної роботи, що вони починають співпрацювати з їх долею і досягти певних успіхів, а іноді навіть визнання суспільства, або принаймні деякі її частини.

Тоді раптом минуле реконструюється, і виходить, що весь життя стає успішним. Якщо людина знаходиться в скрипті, вона як zugzwang: що він робить, він втрачає.

Коли він виходить з сценарію і починає співпрацювати з долею, незалежно від того, що він робить, він залишається щасливою людиною.

Це свого роду людей з щасливою долею я.

Коли я пішов з сценарію, я почав активно співпрацювати з нею, і я реконструйував не тільки минуле, але і подарунок.

Виходить з скрипта, як важко, як отримати себе з вашого волосся. Тож тепер я хочу назвати людей, які давали мені руки, коли я потрапив у скручування і перетворює сценарій. Я думав, що вони були ворогами.

У той час я був 15, я був найбільш нездатною людиною в своїх очах. Я мав волосся, як баран, очі, як торка (як мій одноліток, запечені мене), товсті, як свиня і клімсія, як ковбаса (це характеристика фізичного виховання вчителя).

Я не розумію, скільки зробив для мене. Якщо мене не зачало, я б сказав їм, і поділився їх переважно сумною долею. Я знаю їхні історії життя. А потім я їх відступив. Я хочу сказати спасибі вам дуже багато.

У цей час доля приніс мене разом з медичним студентом, який побудував бар. Я отримав атлетичне навчання, але все ж вважають себе нещасливою особою. Я ще друзі з цим чоловіком. Цей чоловік слухає мій прощання.

Я зацікавився протилежним сексом на початку. Коли я був 11 років, я любила дівчину. Але неприпустимо, вона відкидала мене. Вона обрала мене над тим, хто був алкогольним на 50 років.

Я думав, що я мав кілька хороших моральних якостей. Я намагався набути їм, і коли я придбав ментальний капітал, який я втратив інтерес до них. І тепер я хочу подякувати їй за відхилення мене, хоча я був дуже жорстким і невдоволений в час.

Коли я був 16, я був щасливий знову. Подарунок долі. Дівчина не хоче дати мені. Я знаю свого способу життя. Якщо моя доля не допомогла, але приносила нас разом, нічого гідного прийме до неї. Я хочу сказати, що ця дівчина, тепер дуже хвора і нещастя жінка, дякую вам за те, що вона відхиляла мене, хоча потім я був дуже хвилюватися і resented її.

Я знову пощастив. Я не був схвалений золотою медаллю. Якщо мені це було, я пішов до фізики. Але тоді я був дуже жертим, і я мав бути щасливим. Я хочу сказати подяку Вам за те, що посадова особа, хоча я не бачив його в очах, хто не затвердив мене А в математики, що викладачі моєї школи дав мені.

Звісно, він знову захистив мене. Після того, як за всю інформацію, я повинен був надана золотою медаллю. Після того, як всі 9 класів я отримав сертифікати зондування, а поточні чотири я мало, крім російського письмового.

У інституті я навчаю операцію на кафедрі оперативної хірургії та топографічної анатомії. Я збираю групу, і ми робили досить складні операції на собаках. На всіх рахунках я повинен залишатися в аспірантурі. Але я знову щасливий.

Я не був прийнятий до аспірантури. Але тоді я захотівся і виховав всіх, хто може бути замкненим, хто був рукою в ньому. Тепер я знаю, що доля, яка, коли мій місце розгорнеться. Я хочу, щоб я був йому. Я не знаю, хто подякувати мені особисто за це.

Я був продемонстрований в армію, в якій я був тягарний, хоча я тепер зрозумів, що без цього періоду мій життя був поступлений. Я хотів бути хірургом, і я пропагував адміністративні сходи.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не бачив мого щастя у вигляді однієї дівчини, з якою ми працювали разом. Дякую, що доля нарешті приніс мене тут. Я щаслива в родинному житті.

Крім того, вона стала моєю основною і іноді єдиною підтримкою в житті, де я знайшов себе Я загорнув, що я не можу бачити її на всіх. Вона втратила своє ім'я і несе моє ім'я. Покладіть його, і все згорнеться.

Після того, як я ліана, яка тільки вона може витримати. Інші сили тривають лише кілька місяців. Ви можете бути щасливими протягом двох років. І я зрозумів, що я був щасливим і що я мав щасливу долю, навіть пізніше.

Так, в армію я був загиблим для хірургії, але доля знову прихильна мене, що мій додаток до об'єднання було просто не прийнято, а також відмовлявся від резиденції. Я не знаю, хто подякувати. Я думав ці люди були мої вороги.

Я служив тоді старшим лікарем полку, а потім заступником начальника лікарні. Я не можу зробити те, що я зараз. Розробити систему психології власного управління. Ця система управління і тепер не приймає мій внутрішній круг. І дякую за це.

Я змогла реалізувати його в більш установлених установах, де менеджери використовують систему і дуже задоволені нею. Повернутися до військової служби. Я вірю невірно, і після того, як я пішов працювати. П'ята привели мене до лікарняного ліжка. Я виписав з армії. Після цього я зрозумів, що операція була не шахтою, але тільки тому, що я хворий. Дякую за вибити мене з мого сценарію.

Я зрозумів, що моя хірургічна кар’єра була закрита для мене через те, що я думав, і вирішив переслідувати теоретичні або лабораторні роботи в 1967 році.

Я хотів стати патологом, але доля знову прихильна мене. У Москві не затвердило рішення нашого інституту проголосувати мене в резиденції на кафедрі Патологічної Анатомії. Я хочу подякувати йому, але я не шукаю його. Я був злий, але я повинен був щасливий.

Я зустрілася з моїми однокласниками. Звісно, моя доля дала їм мені, хоча я не можу помічати своїх заслуг. Налаштуйте мене на мій майстер. У разі, якщо мені допущено психіатрична клініка.

Я буду радіти, але я пішов в клініку з настроєм: «Для недбалості і ракової риби». Але доля розповіла мені ще раніше, що потрібно йти до психіатрії. Я бачив перших пацієнтів за такими обставинами. 5 серпня 1961 р., як медаліст, я був включений в медичний інститут і, коли всі заявники все ще пройшли іспити і хвилювалися, я був відправлений для відновлення адміністративних корпсів.

Я працюю з іншою медаллю. Він розумів голос долі і відразу пішов на психіатричний клуб і став психіатром після закінчення. Сценарій під керівництвом мене в колі 12 років (6 років навчання в інституті і 6 років служби в армії).

Отже, під час перерви ми подивимося з вікон цієї будівлі на подвір’ї психіатричної клініки, через яку ментальні хворі ходили під наглядом медсестри. Ці враження були настільки яскравими, що коли я став психіатром, я можу зробити деякі ретроактивні діагнози. Але, атлас.

Так я прийшов на роботу в клініці, як я сказав, неохоче. Але вже через тиждень я зрозумів, що я був в правому місці. Це перший раз, коли я дійсно збираюся. І що пристрасть була психіатрія. Я хочу зробити це. Так ніхто не хотів бути кандидатом. Вже багато відсотків я почав займатися щитом в літровому і фігурному розумінні слова: «Мікроелементи в фізіологічних рідинах пацієнтів з хізофренією в дефектному стані».

Я не мав інтересу в темі, але це було легко типувати матеріал, а потім він був розбірний, тобто в той час було легко захищати. Крім того, я взяв його на припуск головного, без вивчення стану проблеми. Потім очі відкриваються. Бажаю, що я побачила це, як доля сказав мені.

Але скрипт зробив його закінчити до останнього рядка. Рік перевірки наглядом. І заборона Вищої Атестаційної комісії прийняти захист дисертації на ці теми. 1973. Депресія, руки вниз. Я щасливий знову. Fate дав мені розетку. Це був настільний тенісний клас. Але я не розумію своїх сигналів. Відносини з керівництвом стають напруженими.

І я знову пощасти. У 1978 р. у мене було порушення мозкового кровообігу в системі хребцевої артерії. Ви лежите і ви відчуваєте себе добре, але ви не можете отримати. Ви думаєте багато. А потім я прийшов на брошуру на транзакційний аналіз. Я купив його в 1978 році і прочитав його в стаціонарі. Я вирішив піти в спортивну терапію.

А потім в долі був чоловік, який приніс мені до великого спорту як психолог-консультант. Коли я помітив, що світ не просто психіатрів і психічно хворий. У спорті я зрозумів, що спортсмени не повинні AT, але можливість уникнути зайвих конфліктів. Я допомогла їм, а потім я допоміг собі. Я почав розвиватися з боку.

У 1980 р. я займався відносинами з керівництвом без облизування і отримав довгострокову акцію і стала вчителькою. Починався виявляти систему психологічного юдо, яке потім використовували М. Литвик для створення системи психологічного Айкідо.

Коли я став освіченим, мені довелося взяти всі теми психотерапії, як вчителя, які читали ці теми, перш ніж відмовилися навчити їх. Так давали попити виробництва і мої побажання. Це було чудово. Почуття щастя було настільки повною, що я заготів, що мені довелося зробити дисертацію.

І в 1984 році я знову пощастив. Конкурсна комісія однозначно рекомендую, що я не можу повторно обирати. Я забрав її, але тепер я подяку. Я почав малювати кандидатську дисертацію. Моя тема була слизькою для тих часів. У мене було багато радників.

Кожен вітав своїх результатів, але сперечався, що робота повинна бути формалізована традиційним способом. В іншому випадку я не в змозі захистити її. А потім доля дав мені знак. Ви знаєте. Я припинив консультації з усіма, крім Master No 2, які допомогли мені сформувати ідеї. Коли я подав на захист, одна рада відхиляла її, інші не вдалося, а третій я блискучо захистив у 1989 році.

Я був щасливий як зовні, так і внутрішньо. Я зустрів організатора психологічної підготовки шкали Об’єднання. З його допомогою я незабаром став досить відомим у професійних колах.

Далі я почав регулярно проводити цикли психотерапії, які були послідовно успішними і зібрані до 40 осіб замість 18 запланованих планів. І я спробував організувати асистентський курс. Але я знову щасливий. Я нічого не робив. Я відчував ледь.

Але доля в 90-х роках захопила красивим співрозмовником - білий аркуш паперу. Ви знаєте. Він погодився зі мною і слухав до своєї гідності. Я не розумію, коли я відстежу, що я сказав раніше. У 1991 році опубліковано книгу Психологічна Юдо. Вийшла з обігу 100 примірників, потім 1000, потім в 1992 році - 50 тис. Я мав би публікувати книги за власними коштами.

Я організував власний видавничий будинок і опублікував 4 малих книг на нейрозах, ПД, АУ. І в 1994 році доля об’єднала мене з поточним видавцем, а в 1995 році опублікувала книгу Енциклопедія спілкування.

Fate сказав мені, щоб вийти з коледжу і почати писати книги. Але скрипт був сильнішим. Я писав книги, але щоб бути більш персуативними в організації психотерапії або відділу. Я вдячний, що я не зміг зробити це. Так було ще шість книг. І хоча я зрозумів, що я був меншим і менш ймовірним, щоб стати асистентом, я все одно подумав себе.

З 1994 року я пишу відставку. У 1996 році другий. Поступово, моя робота переходить за інститут. Коли я був 60, я зрозумів, що моя ситуація стала неоднозначною. В той час як мій негайний бос все ще живий, він все сортував. Але коли він загинув і почався рух персоналу, я почав обходитися молодими людьми без причин я міг зрозуміти.

Я навіть не сказав, чому це відбувається. Чому я не став керівником навчального підрозділу, чому я не взявся до асоційованих професорів. Я не маю права. Я збираю себе і дізнався, чому.

У мене є два варіанти: чи я маю на увазі, чи я був билений. Але мені не потрібно зануритися, і я не можу дозволити собі гасити.

Так як мій друг і бос помер, я був часті екстрасистоли (серцева недостатність). Я не можу дізнатися, чому. Я зрозумів, що це сигнал долі, що потрібно радикально змінити свою діяльність. Я взяв себатичну, писав і захистив докторську дисертацію, яка, на щастя, HAC не затвердила, або інший пошук про педагогічну позицію. Я зробив більше рухів тіла. Але це безсоння.

Я вирішив кинути. Щось всередині негайно нездійснено. І як тільки я наносив, припинив екстрасистоли, зникнув подвійність ситуації. Я зрозумів, що це голос моєї долі, і я кинути. Я не сказав, що це легко для мене зараз. Але, як кажуть хірурги, стан адекватний тяжкості операції. й

Незабаром після його звільнення доля засихає його різними перевагами, які не повинні бути перераховані. Він отримав більше, ніж він коли-небудь мріяв, навіть речей, які він ніколи не мріяв, але тільки після того, як він залишив сценарій і жив за своєю природою і долею.

О, якщо були психологічно компетентні лідери, які бажали не за доброго суспільства, але для себе! Вони, звичайно, допомогли йому реалізувати себе трохи раніше, і він би сприяли росту своїх колективів і вирішення їх особистих інтересів. Є люди, які пізнають, бо є багато. І ще більше тих, хто ніколи не вдається виконувати себе. Подумайте про втрати, що суспільство має.

Чи можу я зробити хороші справи? Звісно, через те, що всі раптові люди казали подякувати вам за роки після зустрічі. Я не пам'ятаю, бо я жив для себе весь час.

Дякую, мої шановні читачі, за придбання одного або декількох моїх книг. Доброго дня! Коли ви зробили цю покупку, ви проживаєте за себе.

І якщо мої дані: існує тільки особистий інтерес, і не існує інтересу до справи - Ви прийняли, залишається закінчити статтю з зверненням: "Дізнайтеся, як жити правильно для себе!" Вони будуть всі переваги від неї.

Автор: Михайло Литвик