Психолог Олег Сильвський про праві ролі чоловіка і жінки, неприпустимості людської природи і чому платять 40 овець для леді справа!
Багато пари сьогодні не користуються своїми відносинами. А не насолоди життям, люди дізнаються, хто повинен платити за те, що і чому треба заробити більше.
"Чи не є справедливістю?" чоловік запитує. «Реальні герої давно зникли», - скаржав представницькому сексу. Кореспонденти Onliner.by поговорили з тренером, тренером-психологом, викладачом справжньої сутності, директором консалтингової компанії «Практикум» Олегом Сильвеським про правильні ролі чоловіків і жінок, неприпустимості людської природи і чому платити за жінку 40 овець справа.
Чоловік повинен повністю підтримувати жінку, інакше він дегенерує.
до Які ідеальні ролі чоловіків і жінок?
до У моєму навчанні я часто попрослю людей, щоб представити просту біологічну модель. Наприклад, є будинок на краю лісу, де людина, жінка і п'ять дітей живуть – так як його використовують. І звідси всі ролі, функції, наслідки слідують, які повинні лікувати, хто повинен робити що.
Так, матеріально і соціально все змінилося: люди живуть в комфортабельних квартирах, не різати дерево, перенести дерево. Але археологічний характер людини залишається однаковим. Якщо люди не дотримуються цього, то виникають проблеми, починаються певні дефекти: психологічні, соціальні.
В цілому, в сучасному світі є чітке спотворення ролей чоловіків і жінок, це як і дає напій. Він болить людей відірвати від своєї істинної природи, робити те, що вони хочуть. Чоловіки забувають свої ролі і функції, жінки втрачають свої ролі. У цьому сенсі це дійсно мене прямо зараз.
до Якщо ви стежите за моделлю, то чоловік повинен повністю підтримувати жінку?
- Звісно я до. Безумовно. В іншому випадку він втрачає свою маскулінність і дегенерацію. Є така річ, як духовний шлях, і кожен стикається з ним, чи знають це чи ні. Якщо людина не усвідомлює свою істинну біологічну функцію, то його шлях спотворюється його психіка. Сама з жінкою.
до Але чи є чоловікові, щоб жінка що-небудь?
до Якщо він чоловік, він сам, його чоловічий характер і його духовний шлях. Мита чоловіка, його природна природа, є воїном, захисником, покровником. І якщо він не, він не чоловік. Звичайно, людина може зробити інакше. Він дійсно не дає нічого. А потім дайте йому приймати наслідки того, що він робить, що він не виконав його певне призначення. І наслідки будуть занурюватися як для чоловіків, так і для жінок, які не хочуть піти на природний шлях.
до Які наслідки?
- Для чоловіка це знищення бізнесу, втрати сенсу в житті, депресії, алкоголізмі, домішок. Варіанти, підготовлені природою, масою. У жінок порушення їх природи і правого духовного шляху призводить до втрати краси, збільшення ваги, жіночого раку.
Все здається весело, особливо в юному віці. Ми ще не зловили ці наслідки... У індуїстимі і буддизмі є така річ, як карма. Це прекрасне право насправді є законом карма, або як це називається, закон універсального правосуддя.
Але навіть якщо містатична сторона питання знімається, закон карма не існує. І ви не повинні давати всі ці буддійські історії про перевтілення. Закон про універсальне правосуддя працює в цьому житті. Суть цього закону дуже простий: вибір, які ми зробили вчора, визначають наше життя сьогодні, вибір, які ми робимо сьогодні, визначимо наше життя завтра.
Тому люди, які сьогодні роблять вибір проти своєї істинної природи, спочатку можуть насолоджуватися, отримувати багато задоволення. Вони відчувають, що вони позбавляють від зайвих зобов'язань: забезпечити жінку, підтримувати сім'ю або – для жінки – служити чоловіка, підтримувати вогнище, підняти дітей. Але людина може насолоджуватися роком, два, три, і в п'ять вона зловить з ним.
І восьмому він зловить його так багато, що він не думає багато. Я вже протягом двадцяти років бачу багато долі! Працює як годинник, так і люди не знають його. Тексти пісень, а це означає: Це світ, ви знаєте, що ви хочете в ньому. І це не так просто, як виглядає.
до Отже, що це справжній шлях справжнього чоловіка?
до Він повинен мати справу першим. Для чоловіків вона грає вирішальну роль. Якщо у нього немає справи, він не чоловік. Щоб сказати «професія» буде неправильно. Чи є бізнесмен професії? Або художник?
І знову, в простому біологічному моделю, голова сім'ї повинна піти полювання щодня або подушити землю. Тоді він вижив, його родина виживає. Таким чином, основний чоловічий шлях, духовний розвиток пов'язаний з бізнесом. Це перший пріоритет.
І другий пріоритет - жінка. З плодів своєї роботи людина повинна, як я кажу, позбутися від. Якщо чоловік не має люблячої жінки, то він починає мати повну нечутливість в житті. Наприклад, він починає реінвестувати плоди своєї праці.
Так багато бізнесменів, які мають мес з відносинами. Я зробив один бізнес, отримав багато грошей. Де їх покласти? Потрібно інвестувати в наступний бізнес. Я поставив її в наступну. Зараз, де ми кладемо їх? Після того, як людина успішно, він створив один бізнес, він буде робити два і десять.
Я думав про позбавлення від грошей, і вони стали вдвічі більше. Ми робимо третій бізнес! Він буде таким згином, він буде жити весь життя в цих бізнесах, а потім в 70 році він знайде, що все пройшло. Він збудував свою кар’єру, і зробив щось інше.
Тому кожна людина повинна бути ідеальною жінкою, яка відходила гроші.
- Чи є вітер?
- Так, точно. Жінки лікують гроші, це очевидно. Тільки чоловік повинен зробити гроші першим. Це завжди була справа в традиційній культурі. На жаль, в сучасному світі більшість традиційних практик втратили. Але є ще культура. Наприклад, на Сході ще збереглися такі явища, як kalym. Тексти пісень, а це означає: І це право, я розповім вам. Це дуже правильно. Якщо ви не можете платити 40 овець, ви не можете довіряти жінці.
вона
до Що якщо жінка не хоче платити 40 овець за неї?
до І вони не хочуть. Це різне виховання. І чоловік також впевнений, що якщо він платив 40 овець, він знає напевно, що жінка хоче йому, дітей і кухні. Я бачив його своїми очима.
до Як чоловік любить те, що жінка витрачає гроші?
до Звичайно це зрозуміло. Ідеальна сім'я - це сім'я, в якій жінка не знає, де приходять гроші, і людина не знає, де вона збирається. З точки зору грошей це чудовий приклад пари. Жінки завжди мають багато чудових способів витрачати гроші.
Людина не знає, як знизити готівку нічого, він завжди думає, думає, як краще інвестувати кошти. Це прагне забезпечити, що завжди є прибутковість від інвестиційного капіталу. Жінка легко проводить. Я купив кільце за $9,000, наприклад. І це ще невелика, вона займає 25, щоб зробити більший діамант. Після того, як і 25 тис. не вилетять до вітру.
Гроші в цьому випадку є продовженням і втіленням чоловічої любові. Подарунки, квіти, будинки, автомобілі, хутряні шути і особливо готівку. Якщо чоловік любить, він дає йому жінці.
- Чому чоловік потребує жінки, ніж втратити гроші?
- Жінки є одним з кращих джерел інвестування для чоловіків. За умови, що вона є реальною жінкою. Тексти пісень, а це означає: Він кладе щось в її весь час, і вона завжди досягається успіху. Після того, як я інвестував щось, діти вийшли, ще раз я інвестував – будинок вийшов. На рівні матеріалу важливо.
На соціальний рівень – статус, кажуть, у мене є жінка, і найкраща і найкрасивіша. Крім того, це дає відчуття надійної задньої частини.
Що про духовний рівень? Дуже важливо. На духовному рівні жінка допомагає чоловіка в одному дуже важливому питанні: в пошуках правди. Чоловіки завжди шукають правду, все повною з них. Чому так багато чоловіків в науці, серед Нобелівських лауреатів, наприклад?
Вони хочуть знати, як працює світ, вони хочуть знайти правду. Вчені, релігійні люди, навіть політики, хочуть дізнатися, як працює світ для їх командування. Це дуже важливо для чоловіка – правда. І найголовніше, правда про себе. З`ясуйте, хто я в цьому світі. І це те, що жінка може розповісти вам. Він говорить безпосередньо тим, хто ви. Пробіг, наприклад.
А якщо ти щасливий, він каже: "Ви мій герой". І це все, людина відразу знебарвлюється. Тільки реальна жінка може дати чоловіка істинним образом, який шукає. Я, мій герой, я переможець, я найкраща в світі, тому що така жінка любить мене, і вона сказала мені про це.
до І ще багато змінився. У минулому джентльмени використовуються для того, щоб потрапити в кімнату, але зараз не прийнято дарувати дівчатам сидіння на громадському транспорті.
до Це те, що заняття перенесли багато. Хто були реальні чоловіки в Росії? Найпоширеніші офіцери, благородні. Як сказав Цвєтаєва: «З одного важкого ви забрали серце і скеля». І вони поводяться відповідно. Але вони були дійсно чоловіки!
А потім в Росії майже всі чоловіки були знищені. Близько сотні років був загальний геноцид чоловічого населення. Дивитися на це. Перша світова війна, потім Жовтнева Революція та громадянська війна - знищення всього кольору охоронця, благородства. З Росії не загинув.
Але вони були кращими людьми не тільки Росії, але світу! Далі. Декулакізація – знищення чоловіків у с. Ті, хто може дійсно зробити щось, створити продукт, зберегти домогосподарство. Потім через Сталінські гниги, Червоні командири, мислення інтелігенції, і в цілому всі здатні знищити. Патріот Війна вбиває всіх інших, які були героями і пішли захищати свою батьківщину.
Як результат, наші жінки не залишалися. Ну, якщо був один чоловік у с. після війни. Жінки використовуються для того, щоб зробити все самостійно. "Я кінь, я бик, я жінка і чоловік." Після цього в поле спотворюється наступні покоління: хлопчики - в дитячій жіночому ключі (чоловіки не навколо), а дівчата - люблять стріляти коні.
А потім цей сценарій пропускаються від покоління до покоління. І все ще працює. Наші жінки прагнуть бути незалежними. Я читаю його на Facebook нещодавно. Як знайти справжню російську жінку? Триступінчаста техніка. Згорніть хата, розсіюйте коня, чекайте. [Laughs — прибл. Onliner.by. ]
Російська жінка все ще намагається захопити все себе. "Чи можу я принести вам деякі мішки?" - Ні, ні, не буду це робити. І нічого, що пішов людина, вона заробить, вона підніме дітей. Вона вважає, що вона повинна бути призначена для неї. Перед тим, що не було іншого вибору, він був героїзмом.
Але тепер ситуація відрізняється, чоловіки повні. І тут не варто забувати, але кидати помідори на неї для хрещення дитячого життя, адже ці хлопчики, підняті без батька, не знаю, що повинен бути реальний чоловік, і дівчата не знають, як боротися з протилежним сексом. Закрите коло.
Вона не повинна скарбувати, але сказати: «Дій, ви хворієте, позбавляєте від вашого ідіотичного сценарію, привертаючи до життя нормальної людини». Ви не повинні працювати три вакансії і підняти дітей. Вчитися бути жінкою, дізнатися, послухати чоловіка, захопити його, і все буде добре.
до Що таке, що жінка не повинна будувати кар'єру на всіх, але варто тільки займатися борщом?
- Жінка не може побудувати кар'єру. Не жіночий спосіб життя. І жінка не може працювати. Жіноче тіло просто не призначене для навантаження. Добре, давайте бачити. Прийміть цю коробку, яка ви маєте у своєму редакційному офісі, і ми зберемо її в зал 20 разів. Спочатку мене, потім ви. Що відбувається.
Добре, жіноче тіло не призначений для робочих навантажень. Реальна леді не повинна працювати, вона повинна мати заняття, і улюблену. Якщо це робить свій хороший прибуток, я буду все для нього. [Laughs — прибл. Onliner.by.] Якщо це не вигідно, він не має значення. Жінка не може заробити гроші!
Я не говорю, що жінка не може отримувати гроші або інші дивіденди – полум'я, повага, визнання – за рахунок соціального заслуги. Будь ласка, за Боже, нехай він хоче. Головне, щоб вона не стала роботою для неї. Як працює тільки чоловік.
І жінки не роблять цього. Їх тіло і психіки заточуються для абсолютно різних занять. Перш за все, це борщ, ви сказали прямо. Просто не так скептично. Борщхт є чудовим. Але є більше, щоб подивитися. Не просто борщ.
Так само, як говорячи чоловіка тільки під молотком. Тільки циніки вузьким скаже так, з боку чоловіків і жінок. Кожен має найбільшу роль у світі. Борщ і молоток є лише інструментами цієї найбільшої ролі. Найголовніші функції жінки, які включають борщ, є жіночністю і материнство в широкому сенсі.
Спочатку потрібно бути жінкою, а потім, якщо вона здатна привертати і зберегти чоловіка, щоб створити сім'ю, вона прийде до материнства. І якщо вона погана як жінка, вона не стане хорошою матір'ю. І жіночність є першою і найбільшою красою, що врятує світ. Іншими словами, жінка має дві основні функції: краса і догляд, жіночність і материнства.
До речі, ви також можете побудувати бізнес на них. Жінки найкраще при кар'єрі, які включають ці поля. Як моделювати. Або ресторан, всілякі клуби - де потрібно подбати про клієнтів. Коли жінки починають працювати заводи ... Для цього я кажу мені, але я не буду з вами. Жінка не має цього.