7 помилок батьків у конфліктах з дітьми

No1. Розмова про людину, не акт. " Що страшна дитина!, «Що робити погані дівчата», або «Ви погані». Не потрібно. Зрозуміло бути зрозумілими для всіх, але з яких причин він все ще широко використовується. Не забудьте!

2,2 км Покладіть полум'я на дитину.

Наприклад, було прийнято вважати, що дитина, яка зараз працює і гра може доторкнутися до чашки на краю столу, що ви не знімали. Хто повинен відлякувати чашку і пропустити дитину? Або ж вони дають дитині вихованця вуличного собаки і її трохи. І тепер мама спустошує дитину - не знаю, що собака може покусити? Приклади перебільшуються, але я думаю, що кожен запам'ятається ситуації, коли ми повинні спустошувати себе, і ми спустошуємо дитину.

No 3. Скористайтеся перевагами Вашої «додаткової» переваги.

Наприклад, візьміть іграшки і кладемо її на крупній кришці, звідки дитина не отримає себе. Це робить його нижчим (фізично так далеко) і викликає глибоке почуття відступу і гніву. Тим, хто вже зробив так, він помітив, що в той момент, коли іграшка йде в шафу, дитина починає кричати жахливо і може кинути тангтру. І ми не допоможемо йому вийти з конфлікту правильно, але залишаємо його самостійно і пропонуємо думати про його поведінку.

No 4. Тиск на матеріальну сторону питання.

Я хочу зробити це окремою точкою. Наприклад, вони збирались піти на іграшки, але там був кварель, в якому дитина відступила один з батьків. І цей батько сказав, що він не купить іграшки, якщо він був діяти так. Так, це швидкий спосіб отримати дитину, але це не про повагу почуттів батька або матері, але про те, як отримати користь. Коли дитина виростає трохи старшого, він в певних ситуаціях намагатиметься тримати мовчать, «придбати іграшки», і небезпечна для накопичення всередині себе. Ви повинні пояснити, що вийдуть з цього і як, ставши незалежною, сином або дочкою лікує своїх батьків?

Висновок з цієї точки є наступним чином: в конфліктній ситуації говорити про почуття і навчити дитину повагу їм, правильно поводитися в конкретну ситуацію. Поспішайте не покарати видалення матеріальних речей через погану поведінку.

No 5. Агресивна поведінка, втрата контролю, використання регресових слів, реміньй

З цього, дитина пам'ятає, що при втраті контролю над ситуацією ви можете втратити контроль над собою, що той, хто поводиться більш агресивно, говорить грубо і т.д. право. Не кажучи вже про те, що діти часто лякаються цією реакцією батьків і відразу починаються нормально. Після того, як в таких умовах неможливий учасник ситуації. Дитина. не може пальчик мама або татошемале на них.

Ні. 6. Зробіть свою дитину, часто і для маленьких речей, коли ви не можете.

Щоб навчити дитину визнати провину і попросити прощення можливо лише за допомогою особистого прикладу. Щоб бути чесним, я іноді ламав і скажу боляче слово до моєї дочки, що я пізню шкоду. Але я завжди намагаюся приготувати для них. Я кажу до моєї дочки, «Не пробачте мене. Я сердився і сказав вам, що я дійсно думаю. Моя дочка, як правило, апологізує в цій точці теж, «Мамі, я теж шкодую». Я був так крутий і дуже погано. Вам не сподобалося. Тексти пісень, а це означає: Чи є ви мене? І ми зазвичай чуємо.

У випадках, коли ми були добре, я зазвичай апологізую першу. Я не говорю, що моя дочка була неправильною. Дочка припускає її частину провини в таких ситуаціях і просить прощення.

7. Про нас “Для поганих” до дитини, як покарання і карання приниження.

Коли мова йде про покарання, пам'ятайте, що краще Щоб позбавити дитину від доброго, ніж зробити його поганим. Це, краще не читати в ніч, не грати, і т.д., ніж нарізати і пробити. Ви можете покарати дитину, але покарання не повинна бути приниження і не повинно відбуватися перед іншими людьми. Я спробую застосувати підхід, який я викликав «освіту вусі». Спробуйте, можливо, це допоможе вам.

Я хочу сказати. Не забуваємо золотого правила:Перед тим як говорити про дитину, розкажіть себе.й Тоді конфлікти будуть значно меншими, вони будуть більш конструктивними, повагою батькам буде більше, самооцінка дитини буде в порядку і він навчиться контролювати свої слова. Я кажу це з власного досвіду. Видання

Автор: Тетяна Іванко

Джерело: woman-rules.ru/family/7-grubykh-oshibok-roditeley-vo-vremya-sssor-s-detmi/