На “хімія”, зерно, волосся та mate ...

Підбиваємо підсумки короткого спілкування з блогерами – сирими продуктами, вегетаріанцями. . й

Для початку я знаю, що мій рівень компетенції в суб'єкті і важливість розуміння для сирих продуктів, які я спробував передати їм. Багато хто з чого я пишу не знайдеться в будь-якому місці, тому що це ще не так зрозуміло, і тому не можна сформульувати.

І це не інфляційний задум - чим більше інформації я дізнався про конкретні сирі продукти харчування, про які вони живуть і як вони їсти, про свої ідеї про предмет, тим більш чітко я розумію це. Сировино-виготовлене співтовариство в недбалості фальшивих собачок, спотворених ідей, непорозумінняхитних і грубих помилок, нерідко перевертаючи дуже сенс і поняття природного харчування, а отже, в пошуках деяких далеких розчинів для проблем сировини.

Я не знаю, якщо я пишу більше на тему харчування – немає сенсу в «прокатній воді в степу». Хто розумів – розуміли, деякі з тих, хто не розуміли – поступово, «зробивши бампи», розуміють, добре, а ті, хто категорично не розуміють – будуть виглядати їх ексклюзивним способом в сирій їжі.

181818

Що дійсно застрягти мене, Контакти, і деякі блогери мають складний і цинічний мат, повністю нехарактеризований слов’ян. Якщо вони не знають питання про їжу та здоров’я, але змагаються в маті, не розуміючи, що у найбільшому ступені він принижує автора себе.

Звичайно, навколишнє середовище сирої їжі блогерів є неоднорідним - є випадково, просто заважають людей, які не розуміють серйозності і складності предмету. Але це не про них, це про блогери, які приймають здоров’я і харчування серйозно і інтелектуальний потенціал яких не сумнівається. Що мотивує їх вираження таким чином?

Це бажання бути вільним і вище загальноприйнятих правил спілкування, а деякі незадоволення реальністю, а бажання підкреслити свою нестандартність - звідси скручування слів - і це легко вводить в звичку, спосіб спілкування.

Але головна причина, однак, відрізняється. «Здоров’я здорового тіла» – належна сира дієта обов’язково приводить людину до такого стану розуму, що майже нічого не може згасити його.

Є багато прикладів, з тих, які я зараз маю на увазі – Леонід До, його причастя. І ще один приклад – навіть життєздатний дівчинець Фрукти в тих моментах, коли він вперше зумів більш-менш успішно їсти сиру їжу в Камбоджі, задекларував «розумна битва».

Я вже письмовий, але, повторю, якщо сирий харчовий засіб робить помилки в підборі продуктів, а головне - в їх чистоті (найчастіше примусово), то весь організм обов'язково страждає від токсичних речовин (симптоми дуже різні), а в першу чергу - печінка, головний детоксикатор крові і тіла.

І з інтоксикацією печінки, довгий перед постановкою діагнозу будь-яких його клінік, навіть найпривабливіший інтелект стане більш дратівливим, непристойним і суворим, і заливати цей подразнення в певній формі - непристойний - непристойний словник і мат, і більш стриманий - деякі аркатичні висловлювання до якоїсь адреси.

Давайте мені уточнити. зернові - це дуже просто. Вирощування зернових культур в Україні Але це не означає, що воно не поглинається – воно поглинається, а також безліч інших неспецифічних продуктів, але поглинається набагато більш «дорогою ціною» – ресурсні витрати, значно більше стресів деяких систем організму, що призводить, в результаті їх швидке знос і сльози, до появи і збільшення деяких симптомів метаболічних порушень.

Деякі сирі продукти не можуть прийняти ідею, що вони мають щось спільного з приматами, а отже, сиротка Дарвіна, стверджує, що людина «не приїжджає з мавпи», і що його природна дієта не є фруктами, але зерно.

Зерна, навіть для ірмінантів, не є різновидом їжі – точніше, вона все одно виділяє в пачці, адже вона трава, і зібрана вже не виділяє. Після збору врожаю в зернах відбуваються комплексні процеси утворення важкої крохмалю, тому навіть для іржамінантів, сухі зерно подрібнюють в крупи або просочують, щоб краще їх поглинати.

Будь-яка беззаконня рано чи пізно закінчується, а незабаром «граїнна беззаконність» з сухим посипом та штучними дзвіночками до нього закінчиться – вона буде завершуватися навіть до нового врожаю губок зібрана, вгору та дискурування своїх оголошень та розширення ідей сирої спільноти про предмет, включаючи шахту – доповнення, уточнення та підтвердження їх.

Я сподіваюся, що інші сирі їдалки не встигнуть «горяти» болючі на підлозі та інших сухих злаків. Монодифікація будь-якого продукту ідеально підходить для будь-якої живої істоти - це полегшує травлення і засвоєння їжі організмом - але це передбачено, що цей продукт є різновидом для нього, зерна, а зокрема спельта, є не видовим продуктом для людини, а отже, моноенерую зерно і навіть спельта не прослужить довго. Після монорування сухої підкладки, досить ймовірним є вимушена «відведення» на вегетаріанському виробництві з використанням молочних продуктів і яєць.

3610Р. 4200Р.

Але зерно зарекомендувало бути технологічно дуже зручним варіантом корму для великих мас людей, і люди знайшли способи зробити його дещо більш легко засвоюваним - так що деякі з крохмальих зернових переходять в простіше і легко перетравлюють вуглеводи.

Є два варіанти в принципі - виснаження, в якій частина крохмалю переходить в декстрину, і термообробка - приготування їжі, випікання ..., але не сире зерно - тут інтуїція не виходить "відведення в законі" Туртле, і він не довіряє її знову.

Але використання навіть проростеного зерна без подальшої термообробки в відчутних кількостях і протягом тривалого часу небажано, це принципово суперечить дуже ідеї сирої їжі - таке зерно використовувалося тільки примусово, з метою чогось годування і виживання, але не для мети загоєння, не як найкращий спосіб з'їсти зерно.

По суті, не знаючи, що негативні наслідки це призведе до того, що для тіла, зрозуміло, що понад тисячі років використання зерна великими та розподіленими масами людей, таким чином його використання, який досить простий у виконанні (як варити хліб, каша ...) обов'язково були підтверджені принаймні тим, що якщо це давало хороші результати.

Про нас хіміяй Багато сирих продуктів сприймають авторів минулого на харчування, сиру їжу, голодування ... як деякі ідоли, непристойні проти правди людей. Це не так – інформація, що надходить з цих авторів, не абсолютна, ці автори не були досить звичайними, але живими людьми, а багато способів помилилися, не розуміли багато, зробили грубі помилки, жертва яких найчастіше стала.

Я не доторкнутися до своїх системних помилок – кожен має свій власний, але сьогодні ви не можете сліпо слідувати рекомендаціям – це надзвичайно небезпечно, тому що, принаймні, автори минулого не могли писати нічого про «хімію» у продуктах – це ще не існує. І сьогодні «збірник» не може зрозуміти тему «хімія», оскільки він неймовірно важко диференціювати між впливом на організм самого продукту і «хімія» в ньому.

р.

У сирій дієті сьогодні абсолютно помилковий, дезорієнтний вигляд всіх сирих харчових продуктів було встановлено, що сира їжа, в будь-якому випадку, незрівнянно більше корисною, ніж омні-вигортання, але, кажуть, якщо продукти, які використовуються в сирій їжі містять «хімія», то переваги сирої їжі буде просто дещо зменшуватися, але, як і раніше, це буде незрівнянна вигода, але не на 100%, але 90-80-70-60 ..., але навіть це дуже добре. Товстий дельусіон!

Сировина використовують фруктово-овочеві вироби, а, в їх природній формі, в рази, і багато сировино-атеатр в десять разів більше, ніж омніви, тому пошкодження «хімія» для тіла сиро-аерного багато разів більше, ніж на все-таки. Хімія створює в організмі сирої їжі «православство» – порушує гармонію в роботі тіла, яка сира їжаста прагне створити завдяки правильному, природному харчуванню – сирому харчуванню, а ефект, в результаті – навпаки – звідси, звідти і поломки, і криз.

Витривалість раціону людини, значення кожного з його компонентів підвищується – якщо ми говоримо про вибір сировини, а якщо говорити про ступінь хімії продукції, пошкодження організму від «хімії» підвищується «потенційно». В залежності від ступеня хімії продукції можливий весь спектр результатів від сирої їжі, а дуже часто сира їжа не тільки приносить користь, але викликає дуже велику шкоду. Навіть омніворе, вегетаріанство, веганізм, але приніс до ідеального - і є багато нюансів - може бути набагато комфортніше, корисно і ефективно, ніж сира їжа з грубими помилками.

Дуже багато сирих продуктів харчування, відчуття дискомфорту, а не усвідомлення своїх причин, але чітке розуміння того, що він є зануренням деяких неоднорідних захворювань, якщо нічого змінилося, часто залишають сиру їжу, снижку і його, і ті, хто «вивести» їх в цей бізнес, і їх «довіра». й

Вони не можуть зрозуміти, що причина їх збоїв не в сирій дієті харчування, але в практиці його виконання ними – знову повторюююю – в підборі продуктів і їх чистоти від «хімії».

Підбір продукції є дуже важливим - він може заперечувати спробу їсти сиру їжу, але незрівнянно більш важливою чистотою продукції. Якщо всі продукти були чистими, то невдалі варіанти вибору продукції, в умовах тісного зв'язку і обміну інформацією сирими продуктами через Інтернет, будуть швидко відхилені, а кращі варіанти будуть кристалізуватися, але дія «хімія» повністю «заплутана картками» сирої їжі, неймовірно важко аналізувати і систематизувати інформацію.

Ще одне. Хочу доторкнутися до питання, що, здається, не має прямого відношення до сирої їжі, але, я кажу так, щоб зробити абсолютно все. Деякі люди, в тому числі представники нетрадиційних продуктів - вегетаріанці, сирої їжі ... дуже довге волосся, плетені косички, коси... - вони самі, і інші, сприймають це як прояв індивідуальності, нестандартності в усьому - в харчуванні, в зачісці.

Я зроблю це ясно. Хто не знає? Життя жіночого волосся кілька разів довше, ніж у чоловіка – це обумовлено жіночими гормонами. Тому, чоловіче волосся завжди було кілька разів коротше, ніж жінки – вони просто не встигають за короткий термін, щоб виростити те ж саме, що й жінки.

Це коли баланс чоловіків / жіночих гормонів у людини є нормальним, якщо баланс порушується і пересувається в бік жіночих гормонів, то волосся у людини може рости довго, відповідно до жіночого типу. Не про волосся або хто має смак. А надлишок жіночих гормонів впливає не тільки на волосся – в характері більш характерні дівчата: комплаєнс, самооцінка, маленька, некомпульсильність, непереносимість, непереносимість, інтригу, підвищений інтерес до власного зовнішнього вигляду, болючий спраг для уваги ... і чим цікавіше в контексті цього посту – більш жіноча логіка.

І жіноча логіка, вона така, що жінка відчуває, це право, це правда, і логіка і деякі аргументи коригуються її до цього почуття, і якщо вони не регульовані, то це їх проблема. Правда, наступного дня або навіть ввечері почуття може змінитися, а потім з'являється нова правда-теорія з логічною об'єктивністю «похилого вуха» і так далі, щоб нескінченність. Для дівчат, як довге волосся, так і жіноча логіка, і всі ці жіночі риси характеру є функціональними – це було розроблено в процесі еволюції для реалізації своєї мети, але у чоловіків все це не менш неприпустимо, тому що мета чоловіків відрізняється.

Всі сирі продукти харчування у своєму початковому світогляді є романтичними і мріями про більш простий, натуральний, і, крім того, дуже смачний і приємний продукт, який дає людині радикально краще здоров'я, ніж при нормальному харчуванні і всіх його проявах - невичерпна енергія, захоплені, радісне почуття життя і багато довге життя.

Сире харчування за визначенням має бути надзвичайно простим, не вимагає ніяких штучних методів. Але справжня сира дієта навіть в південних країнах, і ще більше так в слов'янській, виходить важкою матерією - є деякі несприятливі умови, деякі проблеми зі здоров'ям, намагаючись позбутися від яких сира їжа поступово змушена набути більше і більше всіх видів штучних сил, дуже складного життя, і в кінці, все ж, не веде до того, що мріяли.

Але це не означає, що дуже ідея сирої їжі, Fruitarianism є ілюзією і не працює – це працює, і як, але тільки тим, хто правильно харчується – чисті фрукти і овочі.

Сировина слов’яни дуже фрагментовані, всі «варі власному соку» – звичайно, відбувається деякий обмін інформації, але ефективність такого зв’язку низька – все не збалансоване і хапазардне, не відбувається накопичення інформації про результати, її аналіз і узагальнення, допускаються однакові грубі помилки, досвід не набувається, а отже, індивідуальні спроби з'їсти сиру їжу мало шансів на успіх – «хто в лісі, що є для деревини».

5048682

Буде потрібно для сирої їжі, щоб якось об'єднати, співпрацювати з досягненням бажаних результатів, «так як не доводити один за одним» – є безліч варіантів, потрібно думати, обговорити, спробувати – деякі з них можуть бути фантастичними: спільні замовлення та покупки продукції, включаючи екзотичні продукти за кордоном, контракти на вирощування продукції, створення комун, населених пунктів, як у слов'янській, так і в теплих землях ...

У теплому регіонах не спрямований на систематичне вивчення і вдосконалення сировини – вони впевнені, що все зрозуміло з цим кейсом – що їх вивчити – і вони просто зайняті гроші, щоб продовжити життя «в рай».

Але якщо головне - система - не розуміється, то помилки завжди будуть виготовлені зокрема, деталі, які з часом спотворять сутність сировини і її результати.

Ми можемо самі чітко і без будь-яких штучних відчуттів зрозуміти сутність сировини і найбільш спрямованих на поліпшення і розвиток практики сировини і досягнення максимальних результатів Леонід До.

Але не всі можуть бути захоплені життям Леоніда. І він буде ідеальним способом - якщо він спробував дотримуватися однакових принципів харчування, що живуть в якомусь слов'янському місті, його спроба буде торкнутися в згортання або переходу до вегетаріанства, не навіть веганізму, і це буде дуже правильно і мудро.

Психосоматика: Вірусні захворювання - відсутність сенсу в житті Замість таблеток: квацитів, штовхаків і вправ для преса

Не знаю про них. За його інтуїтивно зрозумілим сприйняттям сирої їжі Фрутта, незважаючи на злиття дуже близько до правильного розуміння сирої їжі, але він занадто соціальний, він все одно не має думаності і серйозності, він занадто хитий, і характер не мед.

Я хотів би висловити свою шкоду, що Антон амбітний, масштабний, всебічно продуманий і запланований, що вимагає визначення, зусиль і витрат, і найголовніше, абсолютно реальний проект, буде вмирати. І помирає він тільки через деякі його грубі і непогані помилки в сирій їжі, а також його собакаматичний характер, блокуючи сприйняття будь-якого, якщо він ще не приїжджає до цього себе. Цей проект може істотно змінити картину російськомовного сировинного сектору. Видання

Автор: Володимир Тогоєв

Джерело: v-togoev.livejournal.com/2762.html?thread=73674