287
Провен рецепт приготування огірків на зиму
Цього року ми пізнаємо за луки, але не втратимо надії на урожай. Що про сорочках і селеях взимку? Ви не можете це зробити! Після того, як ви приготували, все відійде (це один раз рік збору врожаю - більш ніж 50 літрів огірочків самостійно були розготовлені, а навесні не залишилося слідів від них. Я, ймовірно, працюю на рецептах від старої книги протягом 20 років, і це ніколи не дасть мені вниз. Я рекомендую!
Буде потрібно:
Також потрібні спеції (приблизно кількість на 1 л об'єму)
Огірки вибирають про однаковий розмір, середнє. Соак в холодній воді на 8-10 годин (зручно - вночі). Банки ретельно промивають і обшивають окропом (Я зазвичай стерилізую паровою), ставлять на дно мишей.
Огірки мають свої поради відрізати. Покладаємо великий горщик води на плиті, доводимо його до кипіння. У киплячій воді ми опускаємо кілька підготовлених огірків на 30-40 секунд. Вийняти і відразу покласти вертикально в підготовлені банки спеціями.
Приготуйте маринаду і залийте огірки в банки на дуже шию, накрийте кальцинованої кришкою. Після 3 хвилин зливаємо маринаду в каструлю і знову доводимо до кипіння, повторюємо процедуру. Для третього часу після заповнення маринаду банки розгортають, перевертають на кришку і залишають на охолодження.
Огірки хрустки, дуже смачні. Вингар практично не відчувається, а в залежності від кількості хрін, часнику і перцю можна зробити огірки гостріше або м'якше - хто любить те, що вам подобається.
Джерело: www.7dach.ru
Буде потрібно:
- вода - 5 л
- сіль - 10 ст.л.
- цукор - 20 ст.л.
- оц 9% - 500 г
Також потрібні спеції (приблизно кількість на 1 л об'єму)
- листя хрін (в залежності від розміру, можливо 1/2 листа)
- 1 лавровий лист
- великий зубчик часнику, нарізаний на частини (Я кладемо більше часнику - 2-3 зубчики, але його за смаком)
- Зареєструватися
- 5 горох чорного перцю
- Смакує, як гіркий перець (Не використовуйте його).
Огірки вибирають про однаковий розмір, середнє. Соак в холодній воді на 8-10 годин (зручно - вночі). Банки ретельно промивають і обшивають окропом (Я зазвичай стерилізую паровою), ставлять на дно мишей.
Огірки мають свої поради відрізати. Покладаємо великий горщик води на плиті, доводимо його до кипіння. У киплячій воді ми опускаємо кілька підготовлених огірків на 30-40 секунд. Вийняти і відразу покласти вертикально в підготовлені банки спеціями.
Приготуйте маринаду і залийте огірки в банки на дуже шию, накрийте кальцинованої кришкою. Після 3 хвилин зливаємо маринаду в каструлю і знову доводимо до кипіння, повторюємо процедуру. Для третього часу після заповнення маринаду банки розгортають, перевертають на кришку і залишають на охолодження.
Огірки хрустки, дуже смачні. Вингар практично не відчувається, а в залежності від кількості хрін, часнику і перцю можна зробити огірки гостріше або м'якше - хто любить те, що вам подобається.
Джерело: www.7dach.ru