Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Поведінка нашого злодому сина. Так як він не є нормальною дитиною, звичні методи не підходять для нього. Не працює. Необхідно спочатку зрозуміти, зрозуміти, побудувати гіпотезу - а потім діяти на причину.

Нерідко він не може висловити те, що він відчуває, а потім він робить його в деяких дивних або неприпустимому шляху. Ми працюємо з ним. Ми шукаємо причини, наслідки, стимули, реакції. Аналіз, дайвінг, дослідження. Це дає можливість мислення в різних напрямках. І хочу поділитися з вами.

Все почалося з протесту. Не знаю, як висловитися. Він має різні форми протесту, але оскільки він не говорить добре, найбільш часто використовуваний інструмент є рукою. Якщо він не погоджується, він може лякати мене або Дад на спині. Не болить, але болить.

Ми працювали з цією поведінкою, дивилися на інші форми вираження гнів, подивилися на причини, подивилися на те, як ми посилили цю поведінку. Однією з поведінкових аналізів (як я розумію) є те, що дитина використовує тільки те, що найкраще працює і до якого батьки мають найбільш яскраву реакцію. У цьому випадку ці капи завжди викликали бурю емоцій у мене і чоловіка. По суті. Як подарувати тебе! Ви піднімете свою руку! Мій батько!

Для усунення поведінки потрібно змінити свою реакцію. Не працює. В той же час народжується величезна агресія. Ми працюємо з ним дуже довго, відповідально з ним, приймали його.

Я почав думати, чому така жорстока реакція. На жаль, це не дивно. Випадково. Що поцілунки малюків точно те, що ви не можете зробити, що заблоковано у вас. Це. Я не допускав, щоб мати мій мама. Моє почуття неважливо, тільки її почуття, її захоплення, її права. А з твоїми емоціями – робити те, що ви хочете, але не заходити за межі. Чи є це?

Хто може бути сердитися з матір'ю, коли вони були діти? Хто був дозволений незгодити з мамою? Хто мав право на власну думку? На жаль, є такі щасливі люди. Ви можете сердитися з нею, це не означає, що ви б'єте її цілодобово і схвалити її. Скоріше, ви будете мати можливість сказати її, що вона була неправильною, що ви сердилися, що ви не погоджуєтесь. «Я не люблю тебе більше!» і прославляю двері. І зробити це не тільки на три, коли багато більше дітей це роблять, але і на десять, і в п'ятнадцять, і в двадцять-п'ять.

Якщо ви знаєте, що це негайне. Тому з раннього дитинства малюк заборонив казати таку маму. Так само, як і «Я тебе тебе тебе», «Ви невірні», «на тебе приступили». І якщо ви робите, ваша мама буде згасати, відхиляти і зупинити спілкування з вами, курка, випадають з любові, залишити або штампувати. В цілому не дуже яскраві перспективи.

Я пам'ятаю, коли я роблю домовленості, дівчата, які здавалося б, зробити добре з матір'ю, сати на стільці. Поговорили про те, що їхня мама. У голосі не було любові, а найбільш поширеним словом було «нормальне». А потім їхні депутати вже в роботі показали весь організм не тільки небезпечним, але ненависним. Великий паління ненависна. І коли дівчата побачили його, вони були дуже хворі. Оскільки це неправильно для лікування мами, як це. сором'язливий, грішний, страшний.

Ми просто не розуміємо одне. Є відмінність почуттів і ставлення. Почуття - це миттєва реакція. Я маю на увазі, ви прогулялися в темній ніч, залізо впало на ногу. У мене було поважне почуття болю і ставлення до заліза - "Я б вбити!". Широта є загальним фоном. Ви не поставте праски цілодобово. Хоча якщо ви, як мені, мати складні відносини з прасуванням, то ваше ставлення до заліза може бути не найрозважніше.

Ми не допустили сердитися з нашими батьками. Біблії говорить: «Для вашої матері та батька». Але на практиці виходить, що протягом тривалого часу додана небезпека вбиває загальний фон любові і перетворює всі стосунки в тихий ненависті. Пригнічений мить і незгода отруює всю атмосферу, поступово вбиває всі хороші внутрішні відносини з батьками. Це як краплі тар в бочку меду. Цей мед зіпсований, його неможливо їсти. Але дьогий є крапкою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І все, що ви не можете сердитися з батьками, це неприпустимо.

Підхід абсурду. Якщо ви любите чоловіка, це означає, що ви ніколи не зрадієте на ньому? Це означає, що ви ніколи не скажете йому, що ви є фольгою? Ви можете сказати, як сердитися, коли він не робить те, що ви очікували його робити. Це природна реакція звичайної людини.

Прийміть однакові батьківські зв'язки в зворотному напрямку. Батьки часто сербують у своїх дітей, одягають на них, зателефонують їм шпильку і іноді іншими словами. Це означає, що вони не люблять своїх дітей? Чому вони можуть зробити це незважаючи на те, що вони старші і повинні захистити дитину? І чому не може бути дитина, психіки все ще крихкі і недосконалі? Він не може працювати з почуттями. Він має два варіанти - показати або пригнічувати. Ні третій.

Чому ви не можете бути божевільними на мами? Батьки позбавляють дитину багато, ліміт, освіченість. Як ви не можете сердитися? Якщо ви не можете ходити, ви не можете дивитися телевізор, і ваші друзі погані люди. Як ви думаєте, що дитина повинна бути думають протягом десятиліть? І три роки? Не допускається сходження на гарячу каструлю супу і морозива під час засмаги! Він не погоджується з тим, що він має інші плани на день, він дійсно повинен потрапити в цю розетку і залити чашкою чаю. Віталь. Але вони не є. Що таке емоція?

Я не можу думати, що моя мама була неправильною. Вона завжди була правою про все. Я не можу пояснити чому. Я був правий навіть коли це просто мене. І один день я дуже сердився для цієї вічної правди її і назвав її фольгою - отримав в обличчя. Я ще не пам'ятаю правду з різною емоційною забарвленням, хоча це займе багато, щоб пройти. І з точки зору моєї матері, вона знову. Що про мене як дитина? Не тільки вони не слухали мене, вони не розуміли мене, вони також засудили свої почуття і приниження мене боділі.

Багато років тому, що я зумію відродити це і інші епізоди, звільнити ті самі почуття, дихання – і прощення, прийняти, любити маму. А потім все, що я можу зробити, був відключений і нехай. Збір таких дрібних приниженнях і відчуттів, отрує серце з ними. Тому що почуття знаходяться всередині, вони є. Але вони заборонені. Ви не можете поговорити з мамою, як це. Ви не можете бути божевільними на мами. Якщо ви зраділи на вашій мамі, ви є монстром!

Так вона жив, намагаючись втекти з внутрішнього болю, приховуючи гнів і ненависті. Єдиним способом було відключати всі почуття. Коли ви не можете більше не поспілкуватися, але і любити. Невагомість, яка в деяких місцях хвора. Але це було байдужим, що врятували нас від того, що величезний потік гнів. Як дам на грубій річці. Вона врятувала мене на деякий час.

І один день відчинив відвар, лопець. Я не пам'ятаю крісел більше тижня. У будь-яку ніч розповіли чоловіка і сказав йому. Частіше те ж саме, іноді різні. Пороги літери, кричаві, збити подушки, заспокоїти, потовщені стіни, розірвав фотографії, потовщені клумби, збити на воді, змащені, кричаві... Я знаходився з одного боку. Я в змозі дозволити собі жити через це, щоб отримати отруту з мого серця. Живіть через всі ваші гнів, охопіть, що ненавидимий, і дізнайтесь, щоб любити вашу матір знову. Різні. Для реальних.

Так, наші батьки дають нам багато. Так, наша борг не оплачена. Так, вони старші і повинні бути читати. Потрібні, важливі, нестандартно важливі. Але. Це означає, що вони завжди праві, і ми не маємо права бути сердитися? Вони не йдуть, тому вони не ідеальні. Вони роблять помилки, вони неправильні. І ми маємо право незгодити з цим. Ми маємо право на власні почуття. Як і наші діти, ми маємо право незгодити. Вони мають право нас сердитися. Вони мають право на свої почуття і емоції.

І наші батьки не славляться. Вони були в тій же ситуації – вони не змогли відчути себе. Особливо післявоєнні діти, які побачили, наскільки важко було годувати маму і жити через свої втрати. Вони також заборонені мати почуття для своїх батьків, крім того, допущених. Вони можуть сказати, що мати, але любов ніколи не згадується. Вони також заморожені, емоційно відключені. Це не просто для них. За незгодою, ми також підвищуємо небезпеку в них. Тому що вони не дозволяли зробити це. Я хочу, щоб я міг.

Це нормально сердитися з коханою людиною – жити подразненням або гнівом в даний момент. Це нормально мати ті почуття. Якщо ви даєте їм місце, вони пропускаються миттєво, не залишаючи сліду в серці. Іноді ви не повинні робити або сказати що-небудь – просто визнаєте їх всередині і дихання. Іноді це легко сказати, що я дуже сердитися прямо зараз. І якщо чогось зробив пагон і болить кохану людину, це нормально запитати про прощення, визнати виворітність, апологізувати. Це нормально. А диктат “Я батько, Я правий, і ви, дитина, мій німий раб без права зробити помилки” веде до ненависті.

Проблема також по відношенню до самого почуття небезпеки, найбільш заборонених і складних. У нашій голові завжди є трагедія, величезний концерт, війна з великою кількістю жертв, голодування, боротьба. Ноп. Це агресія, яка тривала протягом тривалого часу. Потік, який накопичився і став величезною річкою. На цій точці вона деструктивна, деструктивна, але вона не може бути припинена. У той же спосіб накопичується гнів відкидає всі наші стосунки, всі любов. Використовуємо всі хороші речі, які були і між нами. Увімкніть стосунки в пеклі, хоча вони були і є багато іншого, реальний, щирий, хороший.

Хочу підсумувати. У досвіді своїх клієнтів і моїх знайомих, якщо ви заборонялися сердитися з батьками і не погоджуватися з ними, то це може мати наступні наслідки (список, звичайно, не завершено):

• Ваше спілкування з батьками може бути як небайдужим, так і званим, або гістеричною - будь-яка інтимна або величезна кварка. У будь-якому випадку не можна закрити, щоб бути разом.
  • Ви автоматично маєте проблему, що відчуття небезпеки в будь-якій ситуації. Нездатність висловити його адекватно, прийняти. Конфлікт повинен бути німим і добре переносить або іржі. Немає середньої землі.
  • Ви можете мати проблему самооцінки - що гідність, коли я така нещастяна і непристойна дочка!
  • Ви можете знайти ускладнений стан Ваших бажань, потреб або звернутися за допомогою.
  • Ви все ще можете бути в стані протесту проти батьків. Не обов'язково, щоб вони не знали,
  • Ви також можете кинути негативність на своїх дітей, не чіпаючи його.
  • Ти можеш відчувати себе винним про те, що пізній балон. Небезпечний, а батьки повинні бути поважними.
  • Ви не можете пустити своїх дітей сердитися з вами. А коли вони роблять, не можна стояти.
Агер це просто почуття. Це відбувається, коли ви не чули, і ви не отримуєте те, що ви хочете і потребуєте. Ви та Ваші побажання ігноруються. Коли ваші очікування не відповідають дійсності. Коли ви запобіжили від того, що ви хочете, і що вам потрібно. Це все. Просто погане відчуття.

Не робіть це життєздатна боротьба, так як багато нас зробили. З повагою, батьки не мають права. Щиро вдячна всім вам за те, що ви отримали. Щоб почати повагу, потрібно побачити все, що ви отримали від них. Але якщо ви засліплені фоном ненависті і боротьби, ви нічого не бачите. Немає у всіх.

Для того, щоб любити своїх батьків з усім серцем, я повинен спочатку визнати почуття, що у мене є. Навіть якщо це гасіння і болючість. Покажіть себе, так, я бачу маму. Або, так, я відчуваю себе шкода, але не більше. Або, так, я не хочу нічого робити з ним. Так, я соромлюся її, боїться, знеболюється.

Таке внутрішнє визнання для себе дозволить вам дихати. Стоп розповідає про те, що ви любите маму і дочку. Ви можете бути чесними, що є величезним рельєфом. Після того, як все, обманювати інших не так складно, як обдурити себе протягом років. Таке самосприйняття завжди закінчується сумно. Хоча правда боляче і важко в цьому випадку, це шлях до визволення. Ви можете бачити тар в бочці меду і видалити його. Тоді ви побачите, скільки меду в бочку. Наскільки добре було і в ваших відносинах з батьками, скільки вони давали вам. І вдячність є першим кроком, щоб любити і теплі стосунки. Як мінімум всередині вас, у вашому серці. Хто знає, можливо, чимось змінить зовнішній вигляд. Трансформація завжди починається з серця.

І прийде день, коли ваша дитина буде сказати вам, «Я не люблю тебе!» або «Мом, ти фольго!», і це не завдасть шкоди. Біль, так. Але ви зрозумієте його і пробачте його відразу. Якщо ви навчитеся дати дитині жити всі почуття, які відварюють в ньому. Хоча якщо ви навчитеся це, шанси ваша дитина ніколи не буде сказати такі слова серця. А чому – якщо вона вважається, прийнята і зрозуміла?

Автор: Ольга Валяєва, глава книги «Дестинська мати»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/imeet-li-rebenok-pravo-ne-lyubit-roditelej/